You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πως μπορείς να «τρελάνεις» μια γκόμενα στο κρεβάτι;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Necro78
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 301
- Εμφανίσεις 29K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
galanomatis
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
για να τρελανεις μια γκομενα παιδια στο κρεββατι πρεπει πρωτα να την τρελανεις <<εγκεφαλικα>>...οποιος καταλαβε κατααλαβε....
Επισκέπτης
θα στείλω το παλικάρι στην εριναλ και να δείς θεραπεία στον σεξουαλικό εξωμειωτή.Α δεν παίζω, θέλουμε αναλυτική εποικοδομητική κριτική και προτάσεις από τις κυρίες της παρέας. Και δεν μιλάω για προτάσεις ‘ήξεις αφίξεις ουκ εν τω πολέμω θνήξεις’ τύπου erinal που προσφέρεται αρχικά για την επιστήμη και μετά ισχυρίζεται ότι δεν ξέρει αν θα βρει χρόνο από τον καθηγητή της.
Το θεμα ειναι οτι δεν της αρεσουν καθολου τα ρομαντικα εργα κτλ...Πιο πολυ την κοβω να ηθελε καποια τσοντα.Ειναι αγριμι γενικα οπως ειχα πει και χ8ες.
Τι κάθεσαι κι αγχώνεσαι χωρίς λόγο; Γάμησέ τη και μετά σε απασχολούν τα υπόλοιπα.
Γιατι ρε φιλαράκι πόσους άντρες ξερεις εσύ έτσι;Εμένα μπυ φάνηκε πολύ ντομπρο το παλικάρι. Και οι απαντήσεις κάποιων ήταν αχαρακτήριστες.
Όσο για το τι θέλει το σώμα μου και συγκεκριμένα σημεία ...θα σου απαντούσα αλλά σέβομαι την ηλικία σου.
Ντρέπεσαι να πεις τι θέλει το σώμα σου; Λες και δε το ξέρουμε.
Τι κάθεσαι κι αγχώνεσαι χωρίς λόγο; Γάμησέ τη και μετά σε απασχολούν τα υπόλοιπα.
Μα το θεμα ειναι να την εντυπωσιασω και να την κανω να ευχαριστηθει πραγματικα το κρεβατι μαζι μου και να νιωσει ηδονη.Αμα ειναι απλα να γαμησω παω και με εκδιδομενη οπως εχω κανει.
Επισκέπτης
το παλικάρι έχει ψυχολογικό πρόβλημα λόγο μεγέθους του οργάνου του και πρόβλημα αυτοπεποίθησης.Τι κάθεσαι κι αγχώνεσαι χωρίς λόγο; Γάμησέ τη και μετά σε απασχολούν τα υπόλοιπα.
Επισκέπτης
βλέπεις δεν μας αφήνουν να κάνουμε την δουλειά μας εδώ με της παρεμβάσεις τους.Μα το θεμα ειναι να την εντυπωσιασω και να την κανω να ευχαριστηθει πραγματικα το κρεβατι μαζι μου και να νιωσει ηδονη.Αμα ειναι απλα να γαμησω παω και με εκδιδομενη οπως εχω κανει.
για πες μου στην Αθήνα μένεις?
βλέπεις δεν μας αφήνουν να κάνουμε την δουλειά μας εδώ με της παρεμβάσεις τους.
για πες μου στην Αθήνα μένεις?
οχι Λαρισα
Επισκέπτης
ρε συ εκεί πάνω απ ότι ξέρω γίνονται χοντρές παρτούζες πως είσαι στην απ έξω?οχι Λαρισα
ρε συ εκεί πάνω απ ότι ξέρω γίνονται χοντρές παρτούζες πως είσαι στην απ έξω?
χαχαχα τι να πω δεν ειμαι μεσα στα κολπα
καλυτερα να γραφω τις παπαριες μου στο θρεντ του γαυρου παρα να γραφω παντου παπαριες οπως εσυ..ξερολλα..αιντε απο κειρε φίλε άντε στο θρεντ του γαύρου να γράφεις της παπαριές σου.
Επισκέπτης
αν ήσουνα εδώ στην Αθήνα θα σε αναλαμβάναν οι θηλυκοί βοηθοί μου στον ερωτικό εξωμειωτή και θα σε κάνανε αστέρι.χαχαχα τι να πω δεν ειμαι μεσα στα κολπα
αν ήσουνα εδώ στην Αθήνα θα σε αναλαμβάναν οι θηλυκοί βοηθοί μου στον ερωτικό εξωμειωτή και θα σε κάνανε αστέρι.
μην με κανεις να κατεβω!
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
Ενα καλο κολπακι για να ξερετε αν η γυναικα περναει καλα ειναι να αγγιζετε περιοδικα την περιοχη της κοιλιας. Αν εχει καβλωσει πολυ θα νιωσετε σπασμους στους μυς. Κατα τα αλλα εμενα αυτο που με εχει βγαλει ασπροπροσωπο ειναι οι δυνατες αλλα οχι αγαρμπες κινεις. Η γυναικα θελει να υποτασσεται, να της φερεσαι σαν να ειναι αντικειμενο, αλλα πολυτιμο αντικειμενο οχι σκουπιδι ;)
Ειμαι ο μονος που το πηρε στα σοβαρα το θρεντ?
εδιτ: περιμενω επιβεβαιωση απο biteme
τι επιβεβαιωση?
τι επιβεβαιωση?
Αν ισχυουν τα παραπανω, μια γυναικεια γνωμη....
Επισκέπτης
να του κολήσεις το ΙΚΑτι επιβεβαιωση?
Επισκέπτης
αν η γυναίκα έχει περάσει μαγουλάδες η έχει βγάλει αμυγδαλές και πέτρα στο νεφρό δεν πιάνει το κόλπο αυτό το ξέρεις?Αν ισχυουν τα παραπανω, μια γυναικεια γνωμη....
Μα το θεμα ειναι να την εντυπωσιασω και να την κανω να ευχαριστηθει πραγματικα το κρεβατι μαζι μου και να νιωσει ηδονη.Αμα ειναι απλα να γαμησω παω και με εκδιδομενη οπως εχω κανει.
Αυτή μπορεί να είναι κρυόκωλη, οπότε πως η δική της ηδονή είναι δικό σου πρόβλημα; Γάμησέ τη και κοίτα να το ευχαριστηθείς.
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
δεν ισχυει τπτ ολα ψεματα!!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 20