Νέα

Πως μπορείς να «τρελάνεις» μια γκόμενα στο κρεβάτι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Necro78
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 301
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pipikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
αν η γυναίκα έχει περάσει μαγουλάδες η έχει βγάλει αμυγδαλές και πέτρα στο νεφρό δεν πιάνει το κόλπο αυτό το ξέρεις?

Εχεις γραψει 6000 μυνηματα τα μισα ειναι μαλακιες και τα αλλα μισα για να υποστηριζεις κατι που το εχει βαρεθει ολη η ανθρωποτητα ακομα και αυτοι που το ανακαλυψαν...μαλλον η γνωμη σου δεν θα επρεπε να μετραει πολυ....

Επισκέπτης
Αυτή μπορεί να είναι κρυόκωλη, οπότε πως η δική της ηδονή είναι δικό σου πρόβλημα; Γάμησέ τη και κοίτα να το ευχαριστηθείς.
εμείς θέλουμε να σιγουρέψουμε της δικές μας αποδόσεις από εκεί και πέρα τα υπόλοιπα λύνονται.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Κανε τιποτις ζογκλερικα.....καβαλα μονη ροδα, πετα μπαλακια, φτυσε φλογες....θα εντυπωσιαστει που θα παει :P

ο εντυπωσιασμος και η ευχαριστηση παντως ειναι δυο τελειως διαφορετικες εννοιες ;)

Επισκέπτης
Κανε τιποτις ζογκλερικα.....καβαλα μονη ροδα, πετα μπαλακια, φτυσε φλογες....θα εντυπωσιαστει που θα παει :P

ο εντυπωσιασμος και η ευχαριστηση παντως ειναι δυο τελειως διαφορετικες εννοιες ;)
αν δεις την πρώτη μου παρέμβαση του πρότεινα να ακολουθήσει την τακτική του  Ταρζάν.

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16

Aμ τα θελει και σε σενα η κολ..ρα σου, οχι μονο της erinal η' οπως διαολο την λενε..

pipikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
πέστουτα άκουσε μια μαλακία από κάποιον και την έκανε σημαία.

οπως νομιζεις...αν και δεν ειμαι σιγουρος αν τα !!! στην απαντηση της βιτεμε σημαινουν κατι παραπανω ;)

(πσ:δεν τα εχω ακουσει,τα εχω συζητησει)

OP
OP
N

Necro78

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδια το προβλημα μου ειναι οτι θελω να την ικανοποιησω ερωτικα οσο γινεται και μου ειναι δυσκολο με το "εργαλειο" μου λογο μεγεθους.Τωρα βλεπω αρκετα ασκοπα ποστ που δεν βοηθανε και σε τπτ.Τουλαχιστον ας μου πει καποιος οτι αφου τον εχω 11 cm δεν παιζει να φερω σε ικανοποιηση ενα πολυεμπειρο κοριτσι σαν και αυτην να τελιωνει το θεμα να μην παιδυεομαι και αδικα.

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Εχεις γραψει 6000 μυνηματα τα μισα ειναι μαλακιες και τα αλλα μισα για να υποστηριζεις κατι που το εχει βαρεθει ολη η ανθρωποτητα ακομα και αυτοι που το ανακαλυψαν...μαλλον η γνωμη σου δεν θα επρεπε να μετραει πολυ....

Aυτοι οι νεοι με 7-8 μηνυματα που πεταγονται συνεχεια..

ειναι σιγουρα διπλοεγγραμενοι παλιοι οπαδοι του Ολυμπιακου.. ;)

Φιλε καντης στοματικο ερωτα.ΜΟΝΟ.

Επισκέπτης
οπως νομιζεις...αν και δεν ειμαι σιγουρος αν τα !!! στην απαντηση της βιτεμε σημαινουν κατι παραπανω ;)

(πσ:δεν τα εχω ακουσει,τα εχω συζητησει)
σε αυτά που σου έγραψα εγώ το ξέρεις ότι οι μαγουλάδες έχουν σχέση με την αναπαραγωγικότητα του άντρα?

elenaxxx

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
το παιδι οπωσ και πολλοι αλλοι ειχε ασχημεσ εμπειριεσ ωσ πρωταρησ σε δελο με αποτελεσμα να τισ κουβαλαει προικα.το κακο ειναι οτι δεν υπαρχει παιδεια του sex στην ελλαδα

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
γιατί εσένα δεν τα θέλει ο δικός σου?

οχι ..εμενα δεν τα θελει..διοτι δεν πεταγομαι σαν τσουτσουνι σε ενα θεμα να γραψω παπαριες..Καταλαβες ?

Αν εχω κατι σχετικο το γραφω, ειδαλλως απλα διαβαζω. Γκεγκε ?

pipikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0

Γαυρος ειμαι, διπλοεγγεγραμενος οχι... :grin:

Εκτιμω το χιουμορ αλλα πολυ στρατοκαβλιαση σε αυτο το φορουμ ρε παιδια... :sunglasses:

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
16

εδω υπαρχουν αλλοι που γραφτηκαν το σεπτεμβριο κι εχουν γνωμη για ολα...οι νεοι σε πηραξαν?
Λοιπον το σαιτ εχει γινει μπουρδελο και μαλιστα μεγαλο...δεν ηταν ετσι καποτε τα πραγματα!!!

Επισκέπτης

το ξέρω γράφουν ένα μήνυμα και μετά φαίνονται εκτός σαιτ.

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
το παιδι οπωσ και πολλοι αλλοι ειχε ασχημεσ εμπειριεσ ωσ πρωταρησ σε δελο με αποτελεσμα να τισ κουβαλαει προικα.το κακο ειναι οτι δεν υπαρχει παιδεια του sex στην ελλαδα

Σωστο..Απο εκει ξεκινουν πολλες ανασφαλειες στο sex.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom