Νέα

Πως μπορείς να «τρελάνεις» μια γκόμενα στο κρεβάτι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Necro78
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 301
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
εχω δει την μεγιστη βαρεμαρα σε ιεροδουλη ενω κανουμε ερωτα στα ματια της και μερικες φορες ειχα χασει και "στοχο".Ασε που απο γλαφυρες περιγραφες φιλων μου για το τι εχουν κανει σε εκδιδομενες εχω γινει τελιως σκατα.Ειναι και το μικρο εργαλειο μου.Τι να πω.Τοσο αδικημενος απο την φυση.Σε αυτην την φαση που ειμαι νιωθω τελιως χαλια στο να προσφερω ικανοποιηση σε καποια.

Αυτή την σκέψη μην την αναπαράγεις συνέχεια στο μυαλό σου γιατί το μόνο που καταφέρνεις είναι να επιδεινώνεις το πρόβλημα. Το μυαλό είναι μια εύπλαστη μηχανή που μπορεί να την βραχυκυκλώσεις τελείως συνεχίζοντας αυτή την τακτική και να σου φαίνεται δύσκολο ακόμα και το να δέσεις τα κορδόνια σου. Ναι είσαι αρκετά κάτω από τον μέσο όρο αλλά αυτά τα χαρτιά σου μοιράστηκαν και με αυτά θα παίξεις την παρτίδα. Θα παίξεις το παιχνίδι όπως το νιώθεις εσύ χωρίς να έχεις κανέναν φόβο και κανέναν στόχο και δεν θα προσαρμόσεις το παιχνίδι σου στο πως θα εντυπωσιάσεις την κοπέλα που σε ενδιαφέρει. Αν είσαι ο εαυτό σου και βγάλεις τον ερωτισμό που νιώθεις χωρίς κόμπλεξ και με αρκετά προκαταρκτικά παιχνίδια θα περάσεις καλά και που ξέρεις ίσως περάσει καλά και η κοπέλα μαζί σου.

Επισκέπτης
τελικα νο πορισμα? κ ειχα μια αγωνια..
τι πόρισμα εδώ μπαίνει ο κάθε πικραμένος να λύσει τα υπαρξιακά του προβλήματα και δεν έχει την δυνατότητα να ξεχωρίσει την πλάκα από την σοβαρότητα όλοι μάγκες πίσω από ένα πληκτρολόγιο.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
παλι καλα να λες αριωνα.. πως θα διασκεδαζαμε εμεις οι  απλοι θεατες μετα :p

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
παλι καλα να λες αριωνα.. πως θα διασκεδαζαμε εμεις οι  απλοι θεατες μετα :p

από..Οδυσσέα Ελύτη-Το μονόγραμμα

Στον Παράδεισο έχω σημαδέψει ένα νησί
Απαράλλαχτο εσύ κι ένα σπίτι στη θάλασσα

Με κρεβάτι μεγάλο και πόρτα μικρή
Έχω ρίξει μες στ’ άπατα μια ηχώ
Να κοιτάζομαι κάθε πρωί που ξυπνώ

Να σε βλέπω μισή να περνάς στο νερό
Και μισή να σε κλαίω μες στον Παράδεισο.

Ομορφο..Συμφωνω

OP
OP
N

Necro78

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια βλεπω οτι κυριως στην πλακα το πηρατε το ολο θεμα.Τελοςπαντων επειδη ειμαι και απο νετ καφε και δεν μπορω να καθομαι αλλο και θα φυγω σε λιγο περιμενω καμια ουσιαστικη απαντηση αν και καταληγω στο γεγονος οτι μαλλον μπουλο θα παρω  .Κακα τα ψεματα η τον εχεις αλογισιο και ικανοποιεις οποια θελεις η μικρο και δεν μπορεις να ικανοποιησεις καμια ειδικα μια πεπειραμενη κοπελα  :headbang: :headbang:  :- :-

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
16
εγω στο ειπα 2-3 σελιδες πριν οτι ολοι μαλακιες σου λενε αλλα εσυ δεν το πηρες στα σοβαρα..
Παιδια βλεπω οτι κυριως στην πλακα το πηρατε το ολο θεμα.Τελοςπαντων επειδη ειμαι και απο νετ καφε και δεν μπορω να καθομαι αλλο και θα φυγω σε λιγο περιμενω καμια ουσιαστικη απαντηση αν και καταληγω στο γεγονος οτι μαλλον μπουλο θα παρω  .Κακα τα ψεματα η τον εχεις αλογισιο και ικανοποιεις οποια θελεις η μικρο και δεν μπορεις να ικανοποιησεις καμια ειδικα μια πεπειραμενη κοπελα  :headbang: :headbang:  :- :-

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ρε φιλε ελεος δλδ... αυτοπεποιθηση χρειαζεται κ οτι ειναι να γινει θα γινει
εσυ θα φας το κεφαλι σου απ το τρελο αγχος που εχεις οχι απο τπτ αλλο κ η γκομενα μπορει να πιστευει κ εντελως αλλα πραγματα

χαλαρααααααααα δεν χαθηκε κ ο κοσμος... καποτε πρεπει να δοκιμασεις κ το σεξ εκτος κοκκινων σπιτιων... να η ευκαιρια σου.. κανε μας περηφανους!

@αριων θα σε κανουμε κουμπαρο...

@τομας ναι ρε γμτ... :(

OP
OP
N

Necro78

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ρε φίλε,
πιστεύεις δηλαδή οτι το παλουκάρι ήταν εξαρχής σοβαρός?

Ρε φιλε ενα προβλημα ειχα και μπηκα να ζητησω την γνωμη και καλα εμπειρων και σοβαρων ατομων.Τι ζορι τραβας εσυ?

Επισκέπτης
ρε φιλε ελεος δλδ... αυτοπεποιθηση χρειαζεται κ οτι ειναι να γινει θα γινει
εσυ θα φας το κεφαλι σου απ το τρελο αγχος που εχεις οχι απο τπτ αλλο κ η γκομενα μπορει να πιστευει κ εντελως αλλα πραγματα

χαλαρααααααααα δεν χαθηκε κ ο κοσμος... καποτε πρεπει να δοκιμασεις κ το σεξ εκτος κοκκινων σπιτιων... να η ευκαιρια σου.. κανε μας περηφανους!

@αριων θα σε κανουμε κουμπαρο...

@τομας ναι ρε γμτ... :(
με τον φίλο με το πρόβλημα κάναμε κουβέντα να τον χαλαρώσουμε λίγο και μπήκαν οι άλλοι οι τύποι οι πονηροί να το παίξουν προστάτες μιλάμε για όργια και τώρα τον κάνανε και έχασε ακόμα και την λίγη αυτοπεποίθηση που είχε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom