Νέα

Πως μπορείς να «τρελάνεις» μια γκόμενα στο κρεβάτι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Necro78
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 301
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Σιγα ρε φιλε?Μαλακια επειδη δεν εχω εμπειριες στις γυναικες εκτος μπουρδελου και θελω να μαθω τροπους να ικανοποιησω μια γκομενα που γουσταρω τρελα?
Εγώ ρε παλικάρι να δεχτώ οτι όντως τραβάς ένα οποιοδήποτε ζόρι.
Εδώ μέσα θα βρείς την λύση του?
Θα εμπιστευτείς οτι σου πεί ο καθένας? Σαν να μου λές οτι βγαίνεις στην μέση του δρόμου και ρωτάς όποιον βρείς μπροστά σου.
Θα το κάνεις πράξη μετά? Για λίγο ήρεμα.
Τραβάς ζόρι? Οικογένεια, φίλοι, επαγγελματίες (γιατροί, θεραπευτές, εξορκιστές). Με όποια σειρά σου αρέσει.

τσάμπα κρητικός είσαι αν κρεμάσουν τους κρητικούς εσύ θα πας τσάμπα.
Με εσένα δεν θα ανακατευτώ σε καμία αντιπαράθεση. Θα καταλήξουμε warned/muted/banned.
Και θύμομαστε την τελευταία φορά που σε έκαναν mute τους δεύτερους λογαρισμούς, τα thread για ψηφοφορίες και όλα τα ωραία που έγραψες τότε.
Άσε φίλε Αρίων, κάποιοι σεβόμαστε την υπομονή των άλλων. Ας μην αναμασαμέ χθεσινές τροφές.

Άντε τράβα τώρα που τολμάς να πιάσεις στο στόμα σου Κρητικό.

Επισκέπτης
Εγώ ρε παλικάρι να δεχτώ οτι όντως τραβάς ένα οποιοδήποτε ζόρι.
Εδώ μέσα θα βρείς την λύση του?
Θα εμπιστευτείς οτι σου πεί ο καθένας? Σαν να μου λές οτι βγαίνεις στην μέση του δρόμου και ρωτάς όποιον βρείς μπροστά σου.
Θα το κάνεις πράξη μετά? Για λίγο ήρεμα.
Τραβάς ζόρι? Οικογένεια, φίλοι, επαγγελματίες (γιατροί, θεραπευτές, εξορκιστές). Με όποια σειρά σου αρέσει.
Με εσένα δεν θα ανακατευτώ σε καμία αντιπαράθεση. Θα καταλήξουμε warned/muted/banned.
Και θύμομαστε την τελευταία φορά που σε έκαναν mute τους δεύτερους λογαρισμούς, τα thread για ψηφοφορίες και όλα τα ωραία που έγραψες τότε.
Άσε φίλε Αρίων, κάποιοι σεβόμαστε την υπομονή των άλλων. Ας μην αναμασαμέ χθεσινές τροφές.

Άντε τράβα τώρα που τολμάς να πιάσεις στο στόμα σου Κρητικό.
χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχααχαχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Πότε πρόλαβες να το διαβάσεις?

Απο εκεί να καταλάβεις τι σοβαρός  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: είσαι.
Λίγο ντροπή.

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Πιστευετε οτι ειναι σοβαρος ο χρηστης psaxnw ή όχι τελικά?

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
16
τομμασο αντε παιξε με τις κουκλες σου κοριτσι μου...μια ζωη μαλακιες λες!
ανοιξε και ψηφοφορια για την ερωτηση που εκανες...

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
σε έχει βαρέσει η στέρηση νομίζω και δεν σε αποκαλώ μαλάκα.

και ο γιαλαντζί κρητικός πίσω πάει?

Όταν με γνωρίσεις σχημάτισε και γνώμη. Έως τότε τα λόγια μετρημένα.
Τώρα αν δεν μπορείς να απαντήσεις και πάλι επιτιθέσαι προσωπικά, ε τι η πρώτη σου είναι.
Όπως προέγραψα τα χάλια σου τα έχουμε ήδη δεί. Και στα θύμισα.

Άντε τώρα ανέβασε καμιά τσοντοφώτο γιατί παραείσαι ένας κουραστικός πρίν την ώρα του γεράκος.

Επισκέπτης
Όταν με γνωρίσεις σχημάτισε και γνώμη. Έως τότε τα λόγια μετρημένα.
Τώρα αν δεν μπορείς να απαντήσεις και πάλι επιτιθέσαι προσωπικά, ε τι η πρώτη σου είναι.
Όπως προέγραψα τα χάλια σου τα έχουμε ήδη δεί. Και στα θύμισα.

Άντε τώρα ανέβασε καμιά τσοντοφώτο γιατί παραείσαι ένας κουραστικός πρίν την ώρα του γεράκος.
έχω ένα φιλαράκι από το ρέθυμνο παλιό κρητικό και μου λέει για την νεα γενιά που κάνουν τα μαγκάκια σαν εσένα μου είπε το εξής το παίζουν μάγκες έξω στο καφενείο και κερατάδες μέσα στο σπίτι.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
έχω ένα φιλαράκι από το ρέθυμνο παλιό κρητικό και μου λέει για την νεα γενιά που κάνουν τα μαγκάκια σαν εσένα μου είπε το εξής το παίζουν μάγκες έξω στο καφενείο και κερατάδες μέσα στο σπίτι.
Ναι και καλά στα λέει.
Δεν θυμάμαι να στο έπαιξα μάγκας. Δεν έχω τέτοιες ανάγκες για να επιβεβαιωθώ.
Τα κέρατα άστα. Ούτε παντρεμένος είμαι και ούτε το βλέπω να παντρεύομαι για τα επόμενα 10 χρόνια. Εσεις? Την περνάτε την πόρτα?

gothiam

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
ρε φιλε Νεκρο ξεκινα απλα, παρε το γκομενακι και ενα μπουκαλακι πιειτε το πειτε τα καντε τη πλακα σας χαμουρευτειτε και μετα ειναι ολα πιο ευκολα...οπου βρεις τρυπα βαρα...ετσι και αλλιως μεθυσμενος θα κανεις μια ωρα να χυσεις αρα και η γκομενα θα χει παρει τη ΄χαρα΄ της δε θα ασχοληθει με το ποσο μικρο-μεγαλο ειναι το πουλι σου ειδικα αν την εχει ακουσει κ αυτη λιγο....
και που εισαι κοιτα να το διασκεδασεις να γαμησεις πας οχι να δωσεις εξετασεις

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
16
Ναι και καλά στα λέει.
Τα κέρατα άστα. Ούτε παντρεμένος είμαι και ούτε το βλέπω να παντρεύομαι για τα επόμενα 10 χρόνια. Εσεις? Την περνάτε την πόρτα?
αστο φιλε κρεταν μην το κουραζομαι αλλο...ο ανθρωπος δεν εχει τι να κανει κι ολη μερα ασχολειται με το σαιτ..ασε τον παππου να παιξει το πουλακι του...

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
αστο φιλε κρεταν μην το κουραζομαι αλλο...ο ανθρωπος δεν εχει τι να κανει κι ολη μερα ασχολειται με το σαιτ..ασε τον παππου να παιξει το πουλακι του...
Α ρε psaxnw κι άμα δούλευε η παντέρμη του..........τι ησυχία που θα είχαμε.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
16
εχει δειξει ο καθενας εδω μεσα τι ειναι μαν....εγω ειμαι 1,5 χρονο εδω τετοιο φαινομενο δεν ξαναειδα...

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Έχεις δίκιο. Τα γραπτά ούτως ή άλλως εδω θα είναι.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
16
ειδες πως κοψαν?τωρα μπορει και να ανταλαζουν πμ οι δυο τους και να αυτοκαμαρονωνται...μιλαμε για τετοια καταντια!!!

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Ναι και καλά στα λέει.

Πιστευεις οτι υπαρχει κοπελα που θα σε αντεχε για να την παντρευτεις? :huh:

Τι σας φταιει ο Αριωνας ηθελα να ξερα..

Δεν ξερω γιατι με τα off topic posts σου χαλασες ενα ακομα thread.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom