You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πως μπορείς να «τρελάνεις» μια γκόμενα στο κρεβάτι;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Necro78
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 301
- Εμφανίσεις 29K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Επισκέπτης
κύριε σώσον τους ευσεβείς.
ULTRAS GATE 13
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
π.χ Τσελσι-Μπαρσα Να της λες ελα να σε βαλω ενα στοιχημα...να σου λεει τι? να της πεις αν βαλει Γκολ π.χ η Μπαρσα σε γαμησα...και να παρακαλαει να μπει και μολις μπει τσουπ απο πισω το πρωτο χερι....LOLOLOLOLOLOLOLεκεινη να εχει αναψει και εσυ να βλεπεις champions league..
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Η αληθεια ειναι οτι δεν ειχα διαβασει τα πρωτα ποστς γιατι βαριεμαι οταν το θεμα πιανει πολλες σελιδες.....τωρα που εριξα μια ψιλοματια εχω να πω το εξης: το προβλημα θα ηταν εαν δεν ειχες την οποια αυτογνωσια και πηγαινες με υφος τεραστιου γαμια γιατι αμφιβαλλω ποσο θα πετυχαινες το σκοπο σου...το οτι εχεις καποια ανησυχια ομως δεν πρεπει να σου καταρρακωσει και την ψυχολογια απο την αλλη.....επομενως κατα την αποψη μου απλα ασχολησου πολυ...οπως θα ηθελαν να ασχοληθουν και με σενα.....και δες το λιγο πιο "αισθητηριακα" το θεμα αφη, γευση, οσφρηση, οραση τα παντα....οχι κρεας μπαινει κρεας βγαινει....οπως ακριβως θα ηθελες να κανουν και σε σενα....εκτος αν θα σου αρεσε η ιδεα η κοπελα να σε γλυφει απο αγγαρεια (αυτα τα πραγματα βγαινουν προς τα εξω ;) )
Επισκέπτης
στο ξεκίνημα της κουβέντας με το παλικάρι προσπαθήσαμε να τον χαλαρώσουμε και να τον προσεγγίσουμε μέσα από το χιούμορ και στην συνέχεια πλάκωσαν μερικοί κάφροι και ήθελαν να το παίξουν πονηροί και προστάτες και έγινε κώλος το θρέντ.Η αληθεια ειναι οτι δεν ειχα διαβασει τα πρωτα ποστς γιατι βαριεμαι οταν το θεμα πιανει πολλες σελιδες.....τωρα που εριξα μια ψιλοματια εχω να πω το εξης: το προβλημα θα ηταν εαν δεν ειχες την οποια αυτογνωσια και πηγαινες με υφος τεραστιου γαμια γιατι αμφιβαλλω ποσο θα πετυχαινες το σκοπο σου...το οτι εχεις καποια ανησυχια ομως δεν πρεπει να σου καταρρακωσει και την ψυχολογια απο την αλλη.....επομενως κατα την αποψη μου απλα ασχολησου πολυ...οπως θα ηθελαν να ασχοληθουν και με σενα.....και δες το λιγο πιο "αισθητηριακα" το θεμα αφη, γευση, οσφρηση, οραση τα παντα....οχι κρεας μπαινει κρεας βγαινει....οπως ακριβως θα ηθελες να κανουν και σε σενα....εκτος αν θα σου αρεσε η ιδεα η κοπελα να σε γλυφει απο αγγαρεια (αυτα τα πραγματα βγαινουν προς τα εξω ;) )
Επισκέπτης
δεν έγραψα ποιοι το έκαναν αυτό εσύ γιατί τσιμπάς? αλλά όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται.Όταν χαρακτηρίζεις, θα χαρακτηρίζεσαι.
Άντε να δούμε πότε θα μπεί η γαμημένη η τελεία.
καλα εχεις τρομερη φωτογενεια εχω μεγαλη αδυναμια σε τετοια προφιλ . c.g. εισαι η δουλευεις σε σπιτι???οχι το πισω προφιλ μου ειναι beavis
Anal_Hunter
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17
- Πόντοι
- 5.775
Οχι, για τα λεφτα, απλα τυχαινει να της αρεσει αρκετα η πουτσα ωστε να βγαζει λεφτα απο αυτο ;)
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Εγώ νομίζω πως η μόνη λύση για να τρελάνεις μια γκόμενα στο κρεβάτι είναι να της το παίζεις δύσκολος!!!
Ε θα τα πάρει στην κράνα δε νομίζετε;;;
Ε θα τα πάρει στην κράνα δε νομίζετε;;;
τρεις φιλοι καθονται και συζητουν πως τρελαινουν κατα το σεξ τις παρτεναιρ τους......1ος εγω την γλειφω απο πανω εως κατω και μετα της χωνω τον 22 ποντους μεσα της ....να την ακουσετε πως βογγαει...σαν γαιδουρα... 2ος εγω της χωνω και τα εξι δαχτυλα (βλεπετε ειμαι εξαδαχτυλος) στην μουναρα της και μετα καβαλαω...περηφανο ατι... με την καρακαβλαρα μου και της σκιζω την κολαρα....μας ακουνε στα πετραλωνα....
3ος εγω εχω ενα τσουτσουνακι 12 ποντο την γαμω κανονικα γιατι βαριεμαι.... αλλα οταν χυσω παω και σκουπιζομαι στις κουρτινες της να δειτε αυτη πως τρελενεται και γκαριζει.............................
3ος εγω εχω ενα τσουτσουνακι 12 ποντο την γαμω κανονικα γιατι βαριεμαι.... αλλα οταν χυσω παω και σκουπιζομαι στις κουρτινες της να δειτε αυτη πως τρελενεται και γκαριζει.............................
το καλυτεροΓια να ξεκινήσει καλά η σεξουαλική σας σχέση και να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις στο μέλλον, για αρχή τράβα μια μαλακία μπροστά της, να καταλάβει ότι δε την έχεις ανάγκη.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις