Νέα

Πως μπορείς να «τρελάνεις» μια γκόμενα στο κρεβάτι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Necro78
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 301
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Έμπειρών?
Σοβαρών?
Α μπα και που τους γνώρισες πουλάκι μου?

Δεν κάθομαι να σου γράψω άλλα πέραν αυτού.
Βρίσκεσαι σε ενα site που έχει αρκετά μέλη. Κάποιος μπορεί να έχει όντως πρόβλημα. Η γελοία εκ μέρους σου αντιμετώπιση του δήθεν προβλήματος σου μπορεί να δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα σε κάποιον άλλο εδώ μέσα.
Άντε τράβα λοιπόν παίξε αλλού και αν όντως τραβάς κανένα ζόρι seek profesional help.

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Φίλε necro (τι nik κι αυτο που έβαλες  :jerking: ), το πουλί σου αποκλειεται να μεγαλώσει, ότι κι αν σου πει ο καθένας εδω....
Πάρε τα πάνω σου και όρμα της. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος.
Τεχνικές στο sex δε μαθαινεις σε μια μέρα, ουτε σε δυο.
Αν έχεις την ευχέρεια κατέβασε και την εγκυκλοπαιδεια του sex, από το link που σου έδωσαν πριν μερικές σελίδες.
Έχει μερικά χρήσιμα πράγματα μέσα.

Φιλικά.

Επισκέπτης
Έμπειρών?
Σοβαρών?
Α μπα και που τους γνώρισες πουλάκι μου?

Δεν κάθομαι να σου γράψω άλλα πέραν αυτού.
Βρίσκεσαι σε ενα site που έχει αρκετά μέλη. Κάποιος μπορεί να έχει όντως πρόβλημα. Η γελοία εκ μέρους σου αντιμετώπιση του δήθεν προβλήματος σου μπορεί να δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα σε κάποιον άλλο εδώ μέσα.
Άντε τράβα λοιπόν παίξε αλλού και αν όντως τραβάς κανένα ζόρι seek profesional help.
ίσα ρε δεν έχει ανάγκη το παλικάρι από προστάτες σαν εσένα.

Επισκέπτης
Και έχει τη δικιά σου.

Άσε Αρίωνα όσο και να προσπαθείς σε αντιπαράθεση μαζί σου δεν ανακατεύομαι.
δεν έχει καμιά δική μου προστασία απλά με την κουβεντούλα χαλαρώνουμε και περνάμε μηνύματα που θα τον βοηθήσουν.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Για να μην ξαναγράφουμε τα ίδια πιο πάνω θα πάρεις την απάντηση σου.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Την δουλειά μου την κοιτάω.
Δεν πολυασχολούμαι με γραφικούς, μην ανησυχείς.

Μην περιμένεις όμως να διαβάζω και τον κάθε πικραμένο που παριστάνει οτι έχει πρόβλημα.

OP
OP
N

Necro78

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Την δουλειά μου την κοιτάω.
Δεν πολυασχολούμαι με γραφικούς, μην ανησυχείς.

Μην περιμένεις όμως να διαβάζω και τον κάθε πικραμένο που παριστάνει οτι έχει πρόβλημα.

Τοτε να μην μας πρηζεις τα @@ αν πιστευεις οτι παριστανω.Χαλασα τοσες ωρες σε νετ καφε για να μαλακιζομαι βλακακο?

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Τοτε να μην μας πρηζεις τα @@ αν πιστευεις οτι παριστανω.Χαλασα τοσες ωρες σε νετ καφε για να μαλακιζομαι βλακακο?
Πως το βλέπεις, ο πρώτος είσαι ή ο τελευταίος?
Έχεις πρόβλημα? Πήγαινε σε ενα, άντε δυο, αρμόδιους.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
16
Ρε φίλε,
πιστεύεις δηλαδή οτι το παλουκάρι ήταν εξαρχής σοβαρός?
ναι σοβαρα το ελεγε...αλλα οι καθηγητες του σεξ καναν παλι την κολοτουμπα τους κι εκει που στην αρχη ρωτουσαν μαλακιες για το που βαζει την ξερη του μεσα στο σοβρακο του μετα εγιναν ειδικοι και τους εφτεγαν οι υπολυποι...τοσο καραγκιοζιλικι μιλαμε!!

Επισκέπτης
ναι σοβαρα το ελεγε...αλλα οι καθηγητες του σεξ καναν παλι την κολοτουμπα τους κι εκει που στην αρχη ρωτουσαν μαλακιες για το που βαζει την ξερη του μεσα στο σοβρακο του μετα εγιναν ειδικοι και τους εφτεγαν οι υπολυποι...τοσο καραγκιοζιλικι μιλαμε!!
σιλάνς  τουμπέκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Οχι ρε φίλε, δεν μπορώ να το πιστέψω οτι τα έγραφε σοβαρά. Δεν γίνεται να κυκλοφορεί τόση μαλακία στο δρόμο.

χώστα συμπατριώτη του μεγάλου Λάκη.
Τίποτα δικό σου? Ή πάλι με δανεικά θα τι βγάλουμε απο τους άλλους?

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
16
σιλάνς  τουμπέκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
τουμπεκα εσυ ρε ειδικε..που θα μου πεις κι αν θα μιλαω η οχι... :piss: :piss: :piss:

Οχι ρε φίλε, δεν μπορώ να το πιστέψω οτι τα έγραφε σοβαρά. Δεν γίνεται να κυκλοφορεί τόση μαλακία στο δρόμο.
εδω κυκλοφορει και σε μεγαλους ανθρωπους τοση μαλακια...βλεπε τον επιστημωνα με το ονομα μουσικου βραβειου!!!

Επισκέπτης
τσάμπα κρητικός είσαι αν κρεμάσουν τους κρητικούς εσύ θα πας τσάμπα.

OP
OP
N

Necro78

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0

Σιγα ρε φιλε?Μαλακια επειδη δεν εχω εμπειριες στις γυναικες εκτος μπουρδελου και θελω να μαθω τροπους να ικανοποιησω μια γκομενα που γουσταρω τρελα?

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
τουμπεκα εσυ ρε ειδικε..που θα μου πεις κι αν θα μιλαω η οχι... :piss: :piss: :piss:
εδω κυκλοφορει και σε μεγαλους ανθρωπους τοση μαλακια...βλεπε τον επιστημωνα με το ονομα μουσικου βραβειου!!!

Πιστευετε οτι ο χρηστης psaxnw ειναι σοβαρος ανθρωπος? :huh:

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Παλικάρια, μην το γαμάμε άλλο το θρεντ (και εμου συμπεριλαμβανομένου).

Υπάρχει η πιθανότητα κάποιος συνανθρωπος μας να έχει πρόβλημα.

Εδώ άλλοι έχουν σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, και υπάρχουν μαλάκες που μέσω internet, τους δίνουν οδηγίες πως να αυτοκτονήσουν.

Μην απορείτε για τίποτα. Όλα γίνονται.

Καλή τύχη necro78, είτε μας λες αλήθεια, είτε όχι.
Αν δεις και συνεχίζεις στο ίδιο μοτίβο, δες έναν ειδικο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom