Λοιπον το σαιτ εχει γινει μπουρδελο και μαλιστα μεγαλο...
Καλο δεν ειναι αυτο?
Λοιπον το σαιτ εχει γινει μπουρδελο και μαλιστα μεγαλο...
ασχετο με το θεμα αλλλα ελενα στο avatar ειναι η κολαρα σου? :o :o :oτο παιδι οπωσ και πολλοι αλλοι ειχε ασχημεσ εμπειριεσ ωσ πρωταρησ σε δελο με αποτελεσμα να τισ κουβαλαει προικα.το κακο ειναι οτι δεν υπαρχει παιδεια του sex στην ελλαδα
η αναπαραγωγή δεν είναι κάτι που είναι δεμένο με την ικανοποίηση?Μιλαμε για ικανοποιηση της γυναικας ;)
προσπαθούμε να τον βοηθήσουμε πως μπορεί να ανταποκριθεί στην πρώτη του φορά με την κοπελιά του.το παιδι οπωσ και πολλοι αλλοι ειχε ασχημεσ εμπειριεσ ωσ πρωταρησ σε δελο με αποτελεσμα να τισ κουβαλαει προικα.το κακο ειναι οτι δεν υπαρχει παιδεια του sex στην ελλαδα
η αναπαραγωγή δεν είναι κάτι που είναι δεμένο με την ικανοποίηση?
το παιδι οπωσ και πολλοι αλλοι ειχε ασχημεσ εμπειριεσ ωσ πρωταρησ σε δελο με αποτελεσμα να τισ κουβαλαει προικα.το κακο ειναι οτι δεν υπαρχει παιδεια του sex στην ελλαδα
ρε φίλε καταλαβαίνεις τι σου λέω? ότι καταστάσεις σαν τους μαγουλάδες κτλπ μπορούν να ανερέσουν πρακτικές μεθόδους σαν αυτές που ανάφερες εσύ πριν.οπως θες το παιρνεις...αφου πιστευεις οτι ενας αντρας που εχει περασει μαγουλαδες δεν καταλαβαινει αν περνα καλα μια γυναικα, δικιο θα εχεις...
τοσα προβληματα... κανας ψυχολογος παιζει?
υπαρχει... πολυ δουλεια θα χει ο καημενος...Καλησπερα bite.Εχουμε συναδελφο εδω κυριοι.
Aσφαλως και υπάρχει.
va be stasera?
You ve got mail ;)
προσπαθώ να προσεγγίσω τον φίλο αλλά βλέπεις μπαίνει ο κάθε πικραμένος εδώ και γράφει ότι μαλακία του κατέβει για να το παίξει πονηρός.τοσα προβληματα... κανας ψυχολογος παιζει?
ρε φίλε καταλαβαίνεις τι σου λέω? ότι καταστάσεις σαν τους μαγουλάδες κτλπ μπορούν να ανερέσουν πρακτικές μεθόδους σαν αυτές που ανάφερες εσύ πριν.
καλά εσύ βολέψου με την δικιά σου με το δαχτυλάκι και από το κέρατο θα σε κάνει τάρανδο.δεν βγαζουν νοημα αυτα που λες...Τι μπορει να αναιρεσουν οι μαγουλαδες? την αφη?
Τελος παντων, στο θεμα, φιλε μου, μια γυναικα μπορει να ικανοποιειται πολυ ακομα και χωρις χρηση εργλειου, πολλες φορες τα χερια ειναι θαυματουργα...μη μασας απο το μεγεθος του εργαλειου σου.
καλά κατάλαβα η με τον πούτσο μου μιλάω η με εσένα δεν έχει διαφορά.δεν βγαζουν νοημα αυτα που λες...Τι μπορει να αναιρεσουν οι μαγουλαδες? την αφη?
Τελος παντων, στο θεμα, φιλε μου, μια γυναικα μπορει να ικανοποιειται πολυ ακομα και χωρις χρηση εργλειου, πολλες φορες τα χερια ειναι θαυματουργα...μη μασας απο το μεγεθος του εργαλειου σου.
καλά εσύ βολέψου με την δικιά σου με το δαχτυλάκι και από το κέρατο θα σε κάνει τάρανδο.
εμείς ήμαστε ανύπαρκτα.Καλα...μη βαζεις εσυ δαχτυλακι και μονο δαχτυλακι που και που, και δες τις συνεπειες, ο ερωτας θελει φαντασια και εναλλαγες...οι γυναικες εχουν και κατι που λεγεται κλειτοριδα και εκτος αν εχεις δικεφαλο πουτσο ειναι λιγο δυσκολο να τις ικανοποιησεις...
[size=10pt]Η διαφορα του να μιλας με εμενα η μες τον πουτσο σου ειναι οτι εγω ειμαι υπαρκτο προσωπο και εχω σεξουαλικη ζωη[/size]
καλώς την
TESTING
εμείς ήμαστε ανύπαρκτα.
τι να τα κάνω τα ποστ αγόρι μου δεν έχω πρόβλημα με αυτό και δεν επιδιώκω τίποτε εδώ την πλάκα μου κάνω.Δεν θα βοηθησω στην προσπαθεια σου να φτασεις τα 10000 ανουσια ποστ...μια συμβουλη, να διαβαζεις ΚΑΛΑ πριν απαντησεις γιατι δεν βγαζεις νοημα, εκτος αν ειναι η στρατηγικη σου αυτη
καληνυχτα...