Νέα

Πως μπορείς να «τρελάνεις» μια γκόμενα στο κρεβάτι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Necro78
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 301
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

beavis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
το παιδι οπωσ και πολλοι αλλοι ειχε ασχημεσ εμπειριεσ ωσ πρωταρησ σε δελο με αποτελεσμα να τισ κουβαλαει προικα.το κακο ειναι οτι δεν υπαρχει παιδεια του sex στην ελλαδα
ασχετο με το θεμα αλλλα ελενα στο avatar ειναι η κολαρα σου? :think:   :o :o :o

Επισκέπτης
το παιδι οπωσ και πολλοι αλλοι ειχε ασχημεσ εμπειριεσ ωσ πρωταρησ σε δελο με αποτελεσμα να τισ κουβαλαει προικα.το κακο ειναι οτι δεν υπαρχει παιδεια του sex στην ελλαδα
προσπαθούμε να τον βοηθήσουμε πως μπορεί να ανταποκριθεί στην πρώτη του φορά με την κοπελιά του.

pipikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
η αναπαραγωγή δεν είναι κάτι που είναι δεμένο με την ικανοποίηση?

οπως θες το παιρνεις...αφου πιστευεις οτι ενας αντρας που εχει περασει μαγουλαδες δεν καταλαβαινει αν περνα καλα μια γυναικα, δικιο θα εχεις...

OP
OP
N

Necro78

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0

εχω δει την μεγιστη βαρεμαρα σε ιεροδουλη ενω κανουμε ερωτα στα ματια της και μερικες φορες ειχα χασει και "στοχο".Ασε που απο γλαφυρες περιγραφες φιλων μου για το τι εχουν κανει σε εκδιδομενες εχω γινει τελιως σκατα.Ειναι και το μικρο εργαλειο μου.Τι να πω.Τοσο αδικημενος απο την φυση.Σε αυτην την φαση που ειμαι νιωθω τελιως χαλια στο να προσφερω ικανοποιηση σε καποια.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
τοσα προβληματα... κανας ψυχολογος παιζει?

Επισκέπτης
οπως θες το παιρνεις...αφου πιστευεις οτι ενας αντρας που εχει περασει μαγουλαδες δεν καταλαβαινει αν περνα καλα μια γυναικα, δικιο θα εχεις...
ρε φίλε καταλαβαίνεις τι σου λέω? ότι καταστάσεις σαν τους μαγουλάδες κτλπ μπορούν να ανερέσουν πρακτικές μεθόδους σαν αυτές που ανάφερες εσύ πριν.

pipikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ρε φίλε καταλαβαίνεις τι σου λέω? ότι καταστάσεις σαν τους μαγουλάδες κτλπ μπορούν να ανερέσουν πρακτικές μεθόδους σαν αυτές που ανάφερες εσύ πριν.

δεν βγαζουν νοημα αυτα που λες...Τι μπορει να αναιρεσουν οι μαγουλαδες? την αφη?

Τελος παντων, στο θεμα, φιλε μου, μια γυναικα μπορει να ικανοποιειται πολυ ακομα και χωρις χρηση εργλειου, πολλες φορες τα χερια ειναι θαυματουργα...μη μασας απο το μεγεθος του εργαλειου σου.

elenaxxx

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
οχι το πισω προφιλ μου ειναι beavis  :2funny:

Επισκέπτης
δεν βγαζουν νοημα αυτα που λες...Τι μπορει να αναιρεσουν οι μαγουλαδες? την αφη?

Τελος παντων, στο θεμα, φιλε μου, μια γυναικα μπορει να ικανοποιειται πολυ ακομα και χωρις χρηση εργλειου, πολλες φορες τα χερια ειναι θαυματουργα...μη μασας απο το μεγεθος του εργαλειου σου.
καλά εσύ βολέψου με την δικιά σου με το δαχτυλάκι και από το κέρατο θα σε κάνει τάρανδο.

Επισκέπτης

καλά κατάλαβα η με τον πούτσο μου μιλάω η με εσένα δεν έχει διαφορά.

pipikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
καλά εσύ βολέψου με την δικιά σου με το δαχτυλάκι και από το κέρατο θα σε κάνει τάρανδο.

Καλα...μη βαζεις εσυ δαχτυλακι και μονο δαχτυλακι που και που, και δες τις συνεπειες, ο ερωτας θελει φαντασια και εναλλαγες...οι γυναικες εχουν και κατι που λεγεται κλειτοριδα και εκτος αν εχεις δικεφαλο πουτσο ειναι λιγο δυσκολο να τις ικανοποιησεις...

[size=10pt]Η διαφορα του να μιλας με εμενα η μες τον πουτσο σου ειναι οτι εγω ειμαι υπαρκτο προσωπο και εχω σεξουαλικη ζωη[/size]

Επισκέπτης
Καλα...μη βαζεις εσυ δαχτυλακι και μονο δαχτυλακι που και που, και δες τις συνεπειες, ο ερωτας θελει φαντασια και εναλλαγες...οι γυναικες εχουν και κατι που λεγεται κλειτοριδα και εκτος αν εχεις δικεφαλο πουτσο ειναι λιγο δυσκολο να τις ικανοποιησεις...

[size=10pt]Η διαφορα του να μιλας με εμενα η μες τον πουτσο σου ειναι οτι εγω ειμαι υπαρκτο προσωπο και εχω σεξουαλικη ζωη[/size]
εμείς ήμαστε ανύπαρκτα.

pipikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
εμείς ήμαστε ανύπαρκτα.

Δεν θα βοηθησω στην προσπαθεια σου να φτασεις τα 10000 ανουσια ποστ...μια συμβουλη, να διαβαζεις ΚΑΛΑ πριν απαντησεις γιατι δεν βγαζεις νοημα, εκτος αν ειναι η στρατηγικη σου αυτη

Το οτι προλαβες να απαντησεις σε ποστ που ελεγε "ΤΕΣΤΙΝΓΚ" κατι λεει

καληνυχτα...

Επισκέπτης
Δεν θα βοηθησω στην προσπαθεια σου να φτασεις τα 10000 ανουσια ποστ...μια συμβουλη, να διαβαζεις ΚΑΛΑ πριν απαντησεις γιατι δεν βγαζεις νοημα, εκτος αν ειναι η στρατηγικη σου αυτη

καληνυχτα...
τι να τα κάνω τα ποστ αγόρι μου δεν έχω πρόβλημα με αυτό και δεν επιδιώκω τίποτε εδώ την πλάκα μου κάνω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom