hitman7771
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 97
- Πόντοι
- 16
Χιτ η διαιτα ειναι καθαρα αποτοξινοτικη αν το δεις για να χασεις κιλα θα τα παρεις μετα αν αρχισεις να τρως ανεξελεγκτα πιτογυρα ουτως η αλλως..κι εγω ημουν εναντια μεχρι που ξεκινησα, ζοριστικα τις πρωτες τρεις μερες και μετα μπηκα σε ρυθμο, κατι τετοιο σε τετοιο βαθμο σου αλλαζει τη ζωη και αν δενμπεις ο ιδιος να το κανεις δεν μπορω να στο περιγραψω..απλα αν ποτε αποφασισεις θελω να μου πεις τι εγινε μετα αν θες οσον αφορα την επιστροφη, οντως θελει να το κανεις με μετρο. Αν προσεξεις εχεις 3 μερες εισοδο και 3 εξοδο απ τη διαιτα.. Τελειωνοντας μπορεις να κανεις λιγο ψαρακι με λαχανικα στο φουρνο, να παρεις αποφαση οτι κομμενο το ψωμι, η ζαχαρη και το λευκο αλευρι και παιζει μονο με υποκατατατα αν μπορεις γαλακτος πχ με φυσικους χυμους λαχανο που ειναι φουλ στο ασβεστιο. Βεβαια θα πει καποιος οτι καποιες ζωικες πρωτείνες ειναι απαραιτητες. Θα πω για την αναπτυξη και μονο ενος εφηβου, αλλα και πλεον υπαρχουν υποκαταστατα..το κρεας κι οτι προερχεται απ αυτο βλαπτει σε οποιαδηποτε ποσοτητα..εγω ημουν φανατικος παμφαγος ωσπου μια μερα ειδα την αληθεια και τη διαφορα..
Με έψησες..
αλλά που μπορώ να βρώ με ακρίβεια τι τρώς για να ξεκινήσεις, στο ενδιάμεσο και για τελείωμα. Θα το κάνω για αποτοξίνωση που λες. Μαρέσουν οι προκλήσεις.
Ερώτηση όμως, ξε΄ρω ότι το πολύ λεμόνι γενικότερα δεν κάνει καλό, κάτι κάνει στο αίμα νομίζω.
Δεύτερον το κρέας έχει πρωτείνη. Είναι πολύ χρήσιμη γιατί δεν τη θεωρείς χρήσιμη? είπες συγκεκριμένα για ζωικές. αλλά μόνο από ψάρι, αυγά και γαλακτοκομικά θ απαίρνεις? Χρειάζεσαι και μοσχάρι μια στο τόσο καθαρά και για σίδηρο.
Το λάχανο έχει ασβέστιο?