Νέα

Πώς κόψατε το κάπνισμα; Συμβουλές - Τρόποι - Εμπειρίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hitman7771
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 88K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Ακόμα άκαπνος. Ούτε ένα.

Η αλήθεια είναι πως μέσα στην καθημερινότητα δε μου λείπει και δεν το σκέφτομαι καν. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να καπνίζουν άλλοι δίπλα μου από θέμα να ζηλέψω.

Οι μόνες στιγμές που το έχω λησμονήσει είναι οι ιερές στιγμές για μένα που είχα και πρίν.

Όταν ήμουν καπνιστής πάντα όταν μια μέρα άραζα μόνος σπίτι να δώ καμιά ταινία και να παραγγείλω καμια πίτσα και να αράξω μόνος μου να χαρώ τη φάση, πάντα γούσταρα που μετά θα κάπνιζα το τσιγαράκι μου και θα απολάμβανα όλο το σκηνικό. Σαν ιεροτελεστία για μένα.

Μη γελάτε ο κάθε ένας έχει τα χούγια του.  :2funny:

Όταν λοιπόν είμαι μόνος μου έρχεται καμια φορά σαν σκέψη και μου λείπει το συναίσθημα που είχα σε τέτοιες στιγμές.

Όταν όμως είμαι με καπνιστές δε μου λείπει καθόλου γιατί μου μυρίζει το ντουμάνι τους και βρωμάει και αυτόματα delete..

Πρέπει να πλησιάζεις δίμηνο, φίλε;  :rockon: :rockon:

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Πρέπει να πλησιάζεις δίμηνο, φίλε;  :rockon: :rockon:

Όπως είχα πεί δε μετράω αλλά όντως κάπου εκεί είναι. Και δε μετράω γιατί θέλω να είναι μόνιμο το κόψιμο οπότε δεν έχει νόημα.

Για κομπολόγια που είχαμε μιλήσει θυμάσαι? σου στέλνω πμ.

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
Όπως είχα πεί δε μετράω αλλά όντως κάπου εκεί είναι. Και δε μετράω γιατί θέλω να είναι μόνιμο το κόψιμο οπότε δεν έχει νόημα.

μη μετρας .. ωραιος!!!
αν εισαι στο διμημο εχεις ηδη δει διαφορες στον εαυτο σου κ εχεις ηδη αρχισει να γουσταρεις

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66

Σου έχω πει να προσέχεις πως το λες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

georgegeogeo

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2014
Like
134
Πόντοι
1
κυριοι και κυριες η λυση είναι μια,μαχαιρι και πολύ γυμναστική για να μηνπαρεις κιλα.Στην ουσία το ολο θέμα επιθυμιας τσιγαρου είναι 4 ωρες σε ολη την διαρκεια τηε ημέρας και θα σας τα βαλω κατω να σας εξυγήσω.8 ωρες που κοιμάσαι το βραδυ μας μενουν άλλες 16 ωρες.2 ωρες γυμναστικη και άλλες 2 ωρες μετα που δεν γουστάρεις με τιποτα γιατι εχουν ανοιξει τα πνευμονια συνολο 4 ωρες παμε για 12 ωρες υπολοιπο να μην καπνισεις.2 ωρες το μεσημερι σιεστα μεσημεριανη παμε για 10 ωρες.από της 8 ωρες δουλειας αποκλειεται και της 8 το αφεντικο σου να σε εχει λασκα και να γουστάρεις να καπνισεις αντε στις 2 ωρες.συνολο 4 ωρες που πρεπει να πολεμησεςι λιγο για να το κοψεις και εσυ.Αν το κανεις για αποταμιευση το εχασες κιολας το παιχνιδι το εχεις ξαναρχισει και δεν τοεχεις παρει χαμπαρι.ουτε ηλεκτρονικα τσιγαρα ουτε τσίχλες ουτε τιποτα.μαχαιρι.το εκοψα στα 26 και μεχρι τοτε καπνιζα στριφτα,οταν τοτε που καπνιζε ο οποιοσδυποτε στριφτο κατευθείαν βαφτιζόταν χασικλής.οχι όπως τωρα που γινανε ολοι ΛΟΥΚΗ ΛΟΥΚ.Μαχαιρι και πολύ γυμναστικη και κανα φρουτακι.θα δειτε αποτελέσματα παρα πολύ γρυγορα.

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.257
Πόντοι
736
Μια βοήθεια ίσως σε όσους αγωνίζονται να το πετάξουν από την ζωή τους, είναι να μην αλλάξουν καθόλου συνήθειες. Να κάνουν ότι καναν απλά χωρίς τσιγάρο. Αν αποσυνδέσεις το τσιγάρο από τις απλές καθημερινές συνήθειες που είχες συνδέσει με αυτό είναι πιο εύκολο, αυτό κάνω 5 χρόνια τωρα  μετα από 3 πακέτα την ημέρα.
Και καφέ πίνω και ποτά και ουζάκι τα πάντα όλα χωρίς το τσιγάρο!
Ίδωμεν πόσο θα αντέξω.....

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Μια βοήθεια ίσως σε όσους αγωνίζονται να το πετάξουν από την ζωή τους, είναι να μην αλλάξουν καθόλου συνήθειες. Να κάνουν ότι καναν απλά χωρίς τσιγάρο. Αν αποσυνδέσεις το τσιγάρο από τις απλές καθημερινές συνήθειες που είχες συνδέσει με αυτό είναι πιο εύκολο, αυτό κάνω 5 χρόνια τωρα  μετα από 3 πακέτα την ημέρα.
Και καφέ πίνω και ποτά και ουζάκι τα πάντα όλα χωρίς το τσιγάρο!
Ίδωμεν πόσο θα αντέξω.....

Γιατί μετά από 5 χρόνια είναι ακόμα τόσο δύσκολο???

Επισκέπτης
λοιπον να πω και γω την ιστορια μου
εγω καπνιζα 50 τσιγαρα στραφτα την ημερα δηλαδη 1 πακετο καπνου 25 γραμ την ημερα δηλαδη πολλυ τσιγαρο

ειχα καταντησει πρεζακι δεν μπορουσα να με φανταστω χωρις το τσιγαρο με το καφε με το ποτο με φιλους μετα το σεξ
επισης δεν ηθελα να δω ποσο με βλαπτει στα σκαλια που λαχανιαζα νεο παιδι τοτε 25 χρονων με εκοβε οταν εκανα σεξ λαχανιαζα και κουραζομουν
μεχρι που μια μερα μετα απο ενα μπασκετακι με φιλους μολις τελειωσα το παιχνιδι και ιδρωμενος λεω ε ωρα για τσιγαρακι με ανοιχτα πνευμονια τι το καλητερο
ε με επιασε μια ταχυκαρδια και ανεβασα πιεση και ζαλαδα μου φανηκε εντονο το περιστατικο και ψιλοανησυχησα. Τοτε πηγα σε καρδιολογο εκανα εξετασεις καρδιογραφηματα τεστ κοπωσης κλπ κλπ δεν μου βρηκαν κατι ουσιας αλλα ο γιατρος μου ειπε οτι τοσο που καπνιζω θεωρει δεδομενο οτι στα 40  θα εχω καρδια και διπλασιες πιθανοτητες για καρκινο σε συνδιασμο με τα λιγα παραπανησια κιλακια που ειχα.

τοτε θυμωσα και το πηρα αποφαση ειπα να κανω μονο 5 τσιγαρα την ημερα και πουτσες μπλε η λυση ειναι μια
το πεταξα απο το παραθυρο το σιχαθηκα και εκοψα και οτι με τραβουσε να καπνισω δηλαδη καφε και ποτο (φιλους και σεξ δεν εκοψα ενοειτε)
της 3 πρωτες μερες δεν μπορουσα να κοιμηθω ιδρωνα και υπεφερα αλλα ξερετε κατι η σωματικη εξαρτηση κραταει 7 μερες ναι καλα ακουτε 7 μερες μετα την εβδομη μερα εχετε απεξαρτηθει απο την νικοτινη το ζητατε ψυχολογικα σαν συνηθεια

επισης παρατηρησα οτι πηρα λιγα κιλακια ε τοτε ειναι που θυμωσα ξεκινησα το ποδηλατο το περπατημα και τη γυμναστικη οποτε οχι μονο εχασα τα κιλα του τσιγαρου αλλα και τα παραπανησια κιλακια που ειχα αρχισα να φροντιζω και τη διατροφη μου επισης στο σεξ ειχα πλεον διπλασιες και τριπλασιες αντοχες ε αυτο ηταν προτιμουσα πλεον τη ζωη χωρις τσιγαρο

απο τοτε μαλιστα εδω και 2 χρονια χωρις τσιγαρο εχω κοψει ταυτοχρονα και τον καφε
αλκοολ πινω οχι σε τρελες καταστασεις αλλα 1 2 ποτηρακια κρασι 1 2 μπυριτσες τα πινω αλλα τσιγαρο  καθολου
μονο να κερδισετε εχετε απο τη διακοπη του  καπνισματος οχι να χασετε

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
και εγω μαχαίρι το εκοψα μετα απο 35 χρόνια και 4 πακετα την ημέρα!
τωρα αυτα πρι σωματικης απεξάρτησης τα ακουω βερεσέ....υπεβολές λεφτινς.....
λιγα νευρα απο την ελειψη εχει κανεις και αυτο ειναι!
σωματικα η νικοτινη δεν εχει εξάρτηση.......

ametroelpis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2014
Like
1
Πόντοι
6
17 χρόνια κάπνιζα, τα τελευταία 4-5 ένα πακετο στριφτά τη μιάμιση μέρα (πάνω κάτω δλδ 2 πακέτα 20αρια). Σήμερα κλείνω 2 μήνες ακαπνίας. ΑΚόμη έχω νεύρα, όχι όπως στην αρχή φυσικά, στις συζητήσεις μου και είμαι λίγο απότομος που και που  :grin: :grin: , αλλά με συγχωρούν λόγω της κατάστασης (όλοι οι φίλοι μου καπνίζουν ευτυχώς η γυναίκα όχι) . Και εγώ μαχαίρι το έκοψα δεν θα μπορούσα αλλιώς. Διαφορά έχω δει σε πολλές δραστηριότητες της ζωής μου, αλλά το κυριότερο ότι δεν λαχανιάζω και ότιξυπνάω το πρωί χωρίς αυτή τη μαλακία στο στήθος.

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
17 χρόνια κάπνιζα, τα τελευταία 4-5 ένα πακετο στριφτά τη μιάμιση μέρα (πάνω κάτω δλδ 2 πακέτα 20αρια). Σήμερα κλείνω 2 μήνες ακαπνίας. ΑΚόμη έχω νεύρα, όχι όπως στην αρχή φυσικά, στις συζητήσεις μου και είμαι λίγο απότομος που και που  :grin: :grin: , αλλά με συγχωρούν λόγω της κατάστασης (όλοι οι φίλοι μου καπνίζουν ευτυχώς η γυναίκα όχι) . Και εγώ μαχαίρι το έκοψα δεν θα μπορούσα αλλιώς. Διαφορά έχω δει σε πολλές δραστηριότητες της ζωής μου, αλλά το κυριότερο ότι δεν λαχανιάζω και ότιξυπνάω το πρωί χωρίς αυτή τη μαλακία στο στήθος.
;) μαγκας.........

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
οχι σαν τον xitler
...xitman θελω να πω ,που το λιβανίζει σαν την κολόγρια να το κόψει........ :2funny: :2funny:

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.257
Πόντοι
736
Γιατί μετά από 5 χρόνια είναι ακόμα τόσο δύσκολο???
υπαρχουν δεδομένες στιγμές που περνάει σαν φλασια από μπροστά μου και από ότι λενε ετσι θα συνεχισει να είναι.

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
υπαρχουν δεδομένες στιγμές που περνάει σαν φλασια από μπροστά μου και από ότι λενε ετσι θα συνεχισει να είναι.

πντα θα θελουμε ενδομυχα ενα τσιγαρακι , γι αυτο πρεπει να λεμε καθε μερα οχι τυποι

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.257
Πόντοι
736

ametroelpis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2014
Like
1
Πόντοι
6
Αν είμαι εγώ μάγκας τότε εσυ είσαι υπεράνθρωπος.  :grin: :grin: :grin:
Λένε ότι όσο περισσότερο καπνίζεις τόσο δυσκολότερα το κόβεις. Δεν ξέρω αν ισχύει.

Και με τύπους σαν τον τραμουντάνα το τσιγάρο χρειάζεται  :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom