ametroelpis
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2014
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
πντα θα θελουμε ενδομυχα ενα τσιγαρακι , γι αυτο πρεπει να λεμε καθε μερα οχι τυποι
πντα θα θελουμε ενδομυχα ενα τσιγαρακι , γι αυτο πρεπει να λεμε καθε μερα οχι τυποι
οχι σαν τον xitler
...xitman θελω να πω ,που το λιβανίζει σαν την κολόγρια να το κόψει........
΄Έχεις μπερδέψει τα πράγματα μου φαίνεται από τότε που έκοψες το τσιγάρο.
ΤΟ νόημα αυτου του θρέντ είναι να διηγηθούν άνθρωποι τους τρόπους που έκοψαν το τσιγάρο. Αλλά και να βοηθήσουν άλλους να το κόψουν. Είτε συμβουλευτικά είτε διηγώντας τις δικές τους εμπειρίες.
Όταν ξεκίνησα λοιπόν αυτό το θρέντ ήμουν καπνιστής. Τώρα δεν έχω βάλει τσιγάρο στο στόμα μου εδώ και δύο μήνες !!!
Όσο για το λιβάνισμα... μετά τις πρώτες μέρες σταμάτησα να περιγράφω και το πως είναι. Χώρια που η περιγραφή ήταν καθαρά για να βοηθήσει αλλά και να γνωρίζουν άνθρωποι ποια είναι τα συναισθήματα με τη διακοπή.
΄Εχεις και άλλες απορίες να σου λύσω?
μαγκες εμενα με εχει βοηθησει παρα πολυ το ηλεκτρονικο!!! δεν ειναι οτι εχω κοψει μαχερι τα κανονικα τσιγαρα, εδω και ενα τριμινο που αρχισα ηλεκτρονικο κανω και κανενα τσιγαρο μια στο τοσο αλλα τα 2 τσιγαρα μο τη μερα ειναι νομιζω αμελητεα! αμα δε θελω δε καπνιζω κ κανενα! βεβαια η προσληψη νικοτινης που κανω ειναι νομιζω μεγαλυτερη αφου ολη μερα πιπιλαω το ηλεκτρονικο, αλλα τουλαχιστον πλεον ο οργανισμος μου εχει συνηθισει να παιρνει τη νικοτινη του απο το ηλεκτρονικο! επισης αν κανεις την αλλαγη σε ηλεκτρονικο για λιγο καιρο μετα νομιζω ειναι πιο ευκολο και το ολικο quitting
επισης το ηλεκτρονικο βοηθαει πολυ και στις χαρμανες του τσιγαρου αλλα και στις χαρμανες τις κινησης... αυτο βεβαια αν το κυκλοφορεις μαζι σου εξω!
επισης για το αν ειναι εντελως αθωο, ειχα δοκιμασει να βαλω λιγο βρεγμενο χαρτι κουζινας μπροστα στο στομιο (ωστε να περναει απο εκει ολος ο καπνος που ρουφαω) και ρουφαγα για καμποσες γερες τζουρες, καποια στιγμη σκουρινε λιγο το χαρτι που σημαινει οτι υπαρχουν καιποιες ουσιες μεσα στον ατμο που πιθανως να καθονται στους πνευμονες μας.... σιγουρα ομως τραγικα λιγοτερες απο το τσιγαρο (αρκει να δει κανεις ενα φιλτρο τσιγαρου οταν το καπνισουμε) και εκτως απο την .... επιστημη... το νιωθω και στους πνευμονες μου!!!!! εμενα με βοηθησε πολυ το ηλεκτρονικο! και αν ψαχτεις κοστιζει και αρκετα φτηνοτερα..
να ειστε καλα μαγκες κ υγεια!
Να κόψεις και το ηλεκτρονικό που στην τελική σου έρχεται πιό ακριβό και από το κανονικό τουλάχιστον όταν το είχα δοκιμάσει εγώ παΛιότερα. Μπουκαλάκια από δω κόλπα από εδώ και μαλακίες. Αυτής της άποψης είμαι.
Πάντως μάγκες το ντουμάνιασμα από άλλους είναι ανυπόφορο...
Στην παρέα μου καπνίζουν όλοι (και η κοπελιά), οπότε έρχονται ώρες που το ντουμάνι ενώνεται και με πνίγει! :S
Καλημέρα μάγκες,
είχα ξεκινήσει αυτό το θρέντ πρίν 2 και κάτι μήνες. Τότε προσπαθούσα να κόψω το κάπνισμα και ήθελα να συλλέξω πληροφορίες, εμπειρίες αλλά και βοήθεια που μου έδωσαν πολλά μέλη από εδώ με σκοπό να το κόψω. Η προσπάθεια είναι ακόμα επιτυχιμένη καθώς δεν έχω βάλει τσιγάρο στο στόμα 2 μήνες τώρα.
έχω πεί αρκετές φορές ότι οι πιο δύσκολες στιγμές μου είναι όταν είμαι μόνος μου και το μυαλό μου αναζητάει το τσιγάρο. Το τονίζω όχι το σώμα μου και ο οργανισμός μου. Μόνο το μυαλό μου και η μνήμη μου. Και έχω τονίσει πως αν υπήρχε ένας καπνιστής εκείνη την ώρα να με ντουμανιάζει με τη βρώμα του αυτόματα δε θα το ζήταγα.
Χθες λοιπόν άραζα έβλεπα Ολυμπιακό, μόλις είχα φάει και τα σουβλάκια μου, έφαγα και ένα γλυκό και τώρα τι????
Παλιά θα απολάμβανα μια τσιγαριά ωραία.
Όταν είμαι με φίλους και μετά το φαγητό ξεκινάνε το πάφα πούφα μου έρχεται τέτοια μπόχα και τους λέω "ρε μαλάκες καθήστε προς το παράθυρο και φυσάτε έξω τον καπνό". Μιλάμε μου έρχεται μπόχα !
Όταν είμαι μόνος και η μπόχα δεν υπάρχει, το μυαλό μου φαντάζεται να αναδύει μια "γλύκα" από το ντουμάνι καπνού.
-Σας τα λέω αυτά γιατί αισθάνομαι το θρέντ σαν....ομάδα κατά του τσιγάρου. Και αυτές τις μέρες μου σκάσανε ξαφνικά αρκετές αναλαμπές με το τσιγάρο. Και επειδή καμιά φορά κάτι θα ακούσεις, κάτι που θα σου πεί κάποιος το απομνημονεύεις και το κρατάς σαν ευαγγέλιο που σε εμψυχώνει, σκέφτηκα να απευθυνθώ εδώ.
Την καλημέρα μου
αδερφέ είσαι oral τύπος και όχι καπνιστής...όταν σου έρχεται η σκέψη για τσιγάρο βάζε εκεί τις αρνητικές του συνέπειες...εγώ το κοψα όταν διάβασα μια έρευνα που έλεγε ότι για κάθε ημέρα που καπνίζεις θα αφαιρέις μια από το προσδόκιμο ζωής σου....και είπα γιατί να τους χαρίσω 15-20 χρόνια ?
κάπνιζα 4 πακέτα την ημέρα επί 15 χρόνια έως το 2002...Παρασκεύη βράδυ κοιμήθηκα με τσιγάρο στο χέρι και Σάββατο πρωί πέταξα όλες τις κούτες που είχα σπίτι στα σκουπίδια... από τότε όταν θέλω καπνό (που δεν θέλω) παίρνω κάνα πούρο ντουμανιάζω στις 3 ρουφηξιές και γειά σας ...
Το είχα ξαναδιαβάσει παλιά το 1ο μέρος του βιβλίου. Το δίνουν δωρεάν. Το δεύτερο δεν το αγόρασα ποτέ γιατί ήδη το πρώτο μου αρκούσε για να το κόψω. Το είχα κόψει τότε 1,5 μήνα. Ήταν η πρώτη μου απόπειρα. Από εκεί πίστευα ότι δεν αντέχω ούτε μία μέρα ξαφνικά κράτησα 1,5 μήνα. Ξανακύλησα γιατί δεν είχα ακούσει εμπειρίες από άλλους. Δεν περίμενα ότι ένα τσιγαράκι θα με ξανακάνει καπνιστή.
Τώρα που πήρα τα αρχίδια μου τόσες φορές που ξανακύλισα είμαι πιο έτοιμος.
Χθές βράδυ κάπνισα πόσα τσιγάρα διαβάζοντας το βιβλίο...
Ημέρα 1: Από σήμερα κομμένο. Είμαι στο γραφέιο μου και πίνω το καφεδάκι μου. Μέχρι στιγμής όλα καλά.. (είναι νωρίς ακόμα βέβαια), αλλά και άυριο εδώ θα είμαστε να σας γράψω ότι μπήκε η ημέρα 2 με το καλό.
Όποιος θέλει ακολουθεί.
Καλή μου επιτυχία μάγκες !
Μπράβο boy. Όποτε σου έρχεται να το σκάσεις το τσιγαράκι βάλε στο νετ καμιά φώτο από αυτές τις splatterιες για το τσιγάρο. μετά αναλογίσου τι έχεις πετύχει και με πόσο κόπο. Προσπάθησε να ξανανιώσεις αυτο το συναίσθημα του ενθουσιασμού που είχες όταν το πρωτοέκοψες για το τι έχεις πετύχειΣήμερα κλείνω 2 μήνες μάγκες ! Ούτε τσιγάρο εννοείται.
Η αλήθεια είναι πως τις τελευταίες μέρες το σκέφτομαι πιο έντονα. Αυτό που λέμε ότι για να το κόψει κάποιος είναι όλα στο μυαλό... ε ισχύει. Γιατί και στις αρχές μου ερχόταν στο μυαλό, αλλά είχα τέτοια θέληση να το κόψω το γαμημένο που δε με ένοιαζε. Μετά από δύο μήνες όταν μου έρχεται νιώθω ότι είναι πιο έντονο γιατί έχω ξεχάσει την προσπάθεια που έκανα.
Ξέρω όμως ότι δεν θέλω να ξαναπέσω στην λούμπα. Το έχω ξαναπάθει και δε λέει ξανά και ξανά. Να είναι καλά και τα κομπολόγια. Βοηθάνε πολύ !
Όσον αφορά παλιότερες απόπειρες μου, παλιά με το κόψιμο τύχαινε εκείνη την περίοδο και έκανα γυμναστικές, διατροφές και έχανα κιλά. Τώρα τα έχω παρατήσει γαμώτο και πάχυνα. Τρώω χωρίς να πεινάω επειδή νιώθω ότι κάτι θέλω να κάνω αλλά δε ξέρω τι. Με λίγα λόγια δεν κάθομαι και τελείως ήσυχος. Εκεί βοηθάει το κομπολόι και δυστυχώς και το φαγητό.
Σήμερα ξεκινάω διατροφή, γυμναστική και τρέξιμο. Οπότε καλύπτονται οι ώρες νευρικότητας.
Εύχομαι να κάνουν και άλλοι την προσπάθειά τους. Αν πραγματικά κι όλας αυτό το θρέντ τους βοήθησε τότε θα χαρώ πολύ. Όπως και να έχει πάντως θα αναφέρω μια στο τόσο πως πάει η προσπάθεια. Καθαρα σαν ένα ημερολόγιο.
Μπράβο boy. Όποτε σου έρχεται να το σκάσεις το τσιγαράκι βάλε στο νετ καμιά φώτο από αυτές τις splatterιες για το τσιγάρο. μετά αναλογίσου τι έχεις πετύχει και με πόσο κόπο. Προσπάθησε να ξανανιώσεις αυτο το συναίσθημα του ενθουσιασμού που είχες όταν το πρωτοέκοψες για το τι έχεις πετύχει
Εγώ έτσι την παλεύω
Hit εχεις ακουσει για την master cleanse διαιτα;
Τσεκ μια στο γκουγκλ, αν μπορεις καντην και μπες μετα στη διατροφη που σκεφτεσαι.
Εγω την κανω 3φορες το χρονο. Βοηθαει και το κοψιμο απ το τσιγαρο..
Επειδή οι θερμίδες που καταναλώνει κανείς στη διάρκεια της συγκεκριμένης δίαιτας, είναι ελάχιστες, το πιο πιθανό είναι πως θα χάσει όντως βάρος. Παράλληλα, όμως, θα χάσει μύες, οστά και νερό. Και πιθανότατα θα πάρει πολύ σύντομα αυτό το βάρος πίσω. - See more at:
Ναι αλλά γαμάς τον οργανισμό έτσι δεν είναι?
Στείλε μου αν θέλεις σε πμ τι ακριβώς δηλαδή κάνεις? Αλλά το βασικότερο, πως επανέρχεσαι σιγά σιγά στο κανονικό φαγητό? Γιατί πρέπει να γίνει σιγά σιγά.
Τύπε μου, χωρίς να θέλω να αμφισβητήσω τον Zarubin, δεν εμπιστεύομαι τέτοιες αλχημείες. Οι καλύτερες λύσεις είναι 2 και συνδυάζονται πάντα με σωματική άσκηση: Ή θα πας σε διαιτολόγο-διατροφολόγο (προσοχή, κυκλοφορούν πολλοί γιαλαντζί), θα σου δώσει να κάνεις εξετάσεις και θα σου βγάλει ένα πρόγραμμα στα μέτρα σου (με το οποίο δεν θα δεις χοντρά αποτελέσματα γιατί είναι επικίνδυνα αλλά θα κάνεις σωστή δίαιτα και διατροφή), ή θα συνεχίσεις να τρως ό,τι τρως και τώρα, σε μικρότερες μερίδες όμως και θα κόψεις τις περιττές θερμίδες (σοκολάτες, γλυκά, αλκοόλ κτλ). Και είπαμε, όποια λύση κι απ' τις 2 αν επιλέξεις, πρέπει να ασκείσαι.
ΥΓ: Γι' αυτό που σου χρωστάω μία απάντηση, δεν τον έχω βρει ακόμα.
τιποτα φιλε ουτε τζουραΜαχαίρι και εσύ έ? Μπράβο ρε φίλε.
Από τότε ούτε ένα ?
Χιτ η διαιτα ειναι καθαρα αποτοξινοτικη αν το δεις για να χασεις κιλα θα τα παρεις μετα αν αρχισεις να τρως ανεξελεγκτα πιτογυρα ουτως η αλλως..κι εγω ημουν εναντια μεχρι που ξεκινησα, ζοριστικα τις πρωτες τρεις μερες και μετα μπηκα σε ρυθμο, κατι τετοιο σε τετοιο βαθμο σου αλλαζει τη ζωη και αν δενμπεις ο ιδιος να το κανεις δεν μπορω να στο περιγραψω..απλα αν ποτε αποφασισεις θελω να μου πεις τι εγινε μετα αν θες οσον αφορα την επιστροφη, οντως θελει να το κανεις με μετρο. Αν προσεξεις εχεις 3 μερες εισοδο και 3 εξοδο απ τη διαιτα.. Τελειωνοντας μπορεις να κανεις λιγο ψαρακι με λαχανικα στο φουρνο, να παρεις αποφαση οτι κομμενο το ψωμι, η ζαχαρη και το λευκο αλευρι και παιζει μονο με υποκατατατα αν μπορεις γαλακτος πχ με φυσικους χυμους λαχανο που ειναι φουλ στο ασβεστιο. Βεβαια θα πει καποιος οτι καποιες ζωικες πρωτείνες ειναι απαραιτητες. Θα πω για την αναπτυξη και μονο ενος εφηβου, αλλα και πλεον υπαρχουν υποκαταστατα..το κρεας κι οτι προερχεται απ αυτο βλαπτει σε οποιαδηποτε ποσοτητα..εγω ημουν φανατικος παμφαγος ωσπου μια μερα ειδα την αληθεια και τη διαφορα..Εντάξει ρε παίκτη θα περιμένω όταν τον βρείς.
Όσο για τα άλλα, κοίτα επειδή χρόνια ασχολούμαι με τον αθλητισμό και με διατροφές κλπ κλπ, ξέρω τι πρέπει να κάνω. Το θέμα είναι ότι είναι δύσκολο. Το καλοκαίρι είχα γίνει άγαλμα, και επειδή είχα στερηθεί πολύ, όταν πιάσανε οι ζέστες και σταμάτησα να αθλούμαι (γιατί δε μπορώ καλοκαιριάτικα) εκεί μου βγήκανε αποθημένα. Άρχισα να τρώω λες και δεν υπάρχει αύριο. Καθαρά βουλιμικά ! Οπότε πήρα σαν καπνιστής και μόνο ήδη 8 κιλά. Τα υπόλοιπα 4 κιλά τα πήρα άκαπνος. Άρα είναι δικιά μου μαλακία.
ΥΓ.. Πόσο βαριέμαι ξανά πάλι τα ίδια..... Αυτό το πάνω κάτω κουράζει. Και δεν κάνει και καλό φυσικά.