professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.618
- Πόντοι
- 11.096
Ρε μλκΤύπε βάλτε καμία πλακέτα για τα κουνούπια ρε σύ ....
Της Γάζωσαν το γκώλο ...
Ρε μλκΤύπε βάλτε καμία πλακέτα για τα κουνούπια ρε σύ ....
Της Γάζωσαν το γκώλο ...
Τύπε μισές πληροφορίες δίνεις.Παλιότερα έβαζαν λάμπα, αφού την βιδώσεις η τριβή θα την ανάψει. Αν έχει πάει με πολλούς να γίνει η νύχτα,μέρα! Αν όχι τότε όλα καλά. Προτίμησε λάμπα led
ΚλαιωωωωωΤύπε βάλτε καμία πλακέτα για τα κουνούπια ρε σύ ....
Της Γάζωσαν το γκώλο ...
Φαίνεται δουλεμένη αλλά τι σε νοιάζει; Η γύναικα έχει κωλάρα. Αν σε ενοχλεί τόσο που χάρηκαν κι άλλοι αυτό τον κώλο χώρισε και θα την χαρούν αλλοι μετά
ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ! ΣΟΒΑΡΑ ΟΜΩΣ ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ
Αδιαμφισβήτητα τις έχει κάνει τις σχετικές διαδρομές της.ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ! ΣΟΒΑΡΑ ΟΜΩΣ ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ
Πιστεύω τύπε, είναι σαν μερσεντικό W210 . Βγάζει χαλαρά μισό μύριο χλμ και βάλε.Φαίνεται δουλεμένη αλλά τι σε νοιάζει; Η γύναικα έχει κωλάρα. Αν σε ενοχλεί τόσο που χάρηκαν κι άλλοι αυτό τον κώλο χώρισε και θα την χαρούν αλλοι μετά
Αν είσαι ένας στους 200 , τι έγινε ;Απλα τα πραγματα ..τα νευρακια χωρις αιτια δείχνουν σκληρη εξαρτηση....και για να εχει εξαρτηση τον εφαγε πανω απο 30 φορες ...
Αν εχει προστυχο βλεμμα πολυ ειναι ο κραχτης για τον κωλο...αν εχει γλυκο βλέμμα εχεις ελπιδες να εισαι μεσα στους 20...
τι κουβεντιάζεις ρε ‘σύ, απόλαυσε το και άσε τα πολλά λόγια
ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ! ΣΟΒΑΡΑ ΟΜΩΣ ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ
Δεν μου λεει κατι αλλα σιγουρα θα της εχυνα τακτικα το κωλαντερο
Η αγαμητη..η και η λιγο γαμημενη κωλοτρυπιδα...γαμιεται καπως δυσκολα..θελει υπομονη τζελ αρκετο...ο πουτσος μπαινει δυσκολα..και προκαλει λιγο πονο...θελει προετοιμασια και τροπο...μετα απο πολλες συνεδριες θα αρχισει να γινεται πιο ανωδυνο κ πιο βατη η διεισδυση...Αν εχει γαμηθει ηδη αρκετα το καταλαβαινεις γιατι μπαινει αν οχι ευκολα...σιγουρα βαθυτερα...διαστελλεται γρηγοροτερα...γινονται στασεις περισσοτερες..σχεδον οπως γαμας κολπο..καπως πιο εντονη αισθηση.Γεια σας σε όλους! Πως μπορούμε να καταλάβουμε αν η κωλοτρυπιδα από την κοπέλα μας έχει ξανά μπει πουτσα μέσα της,η αν είναι ξεσκισμενη ; Υπάρχει κάποιος τρόπος να μαθουμε αν δεν μας υο κρύβει ; Ευχαριστώ Εκ των προτέρων
Η αγαμητη..η και η λιγο γαμημενη κωλοτρυπιδα...γαμιεται καπως δυσκολα..θελει υπομονη τζελ αρκετο...ο πουτσος μπαινει δυσκολα..και προκαλει λιγο πονο...θελει προετοιμασια και τροπο...μετα απο πολλες συνεδριες θα αρχισει να γινεται πιο ανωδυνο κ πιο βατη η διεισδυση...Αν εχει γαμηθει ηδη αρκετα το καταλαβαινεις γιατι μπαινει αν οχι ευκολα...σιγουρα βαθυτερα...διαστελλεται γρηγοροτερα...γινονται στασεις περισσοτερες..σχεδον οπως γαμας κολπο..καπως πιο εντονη αισθηση.
Να μετρήσεις τις βόλτες που έχει ο κωλοςΓεια σας σε όλους! Πως μπορούμε να καταλάβουμε αν η κωλοτρυπιδα από την κοπέλα μας έχει ξανά μπει πουτσα μέσα της,η αν είναι ξεσκισμενη ; Υπάρχει κάποιος τρόπος να μαθουμε αν δεν μας υο κρύβει ; Ευχαριστώ Εκ των προτέρων
Φίλε, ο νηματοθέτης μας δείχνει σε φωτογραφία, τις τρύπες της γκόμενάς του για να του πούμε αν είναι παρθένα από τον κώλο ή αν τον έχει ξαναφάει.τετοιο επικο κωλο μια φορα εχω γαμησει μονο, μου αφησε τραυμα, ηταν και νεαρα η κυρια
OP δεν εισαι πατρινια να φανταστω?
Για πολύ χύσιμο είναι όντως φιλαράκι!!Δεν μου λεει κατι αλλα σιγουρα θα της εχυνα τακτικα το κωλαντερο