taurus1
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.463
- Πόντοι
- 6.305
Έχει σημασία σε τελική ανάλυση?Τελικά ύστερα από τόσες σελίδες καταλήξαμε το ΠΩΣ καταλαβαίνουμε ότι μας γουστάρουν οι "κοπέλες"?
Έχει σημασία σε τελική ανάλυση?Τελικά ύστερα από τόσες σελίδες καταλήξαμε το ΠΩΣ καταλαβαίνουμε ότι μας γουστάρουν οι "κοπέλες"?
οχι!ποτε καταληξαμε να βγαλουμε συμπερασμα σε ενα θεμα?αφου ο καθενας λεει οτι θελει και ασχετα!!Τελικά ύστερα από τόσες σελίδες καταλήξαμε το ΠΩΣ καταλαβαίνουμε ότι μας γουστάρουν οι "κοπέλες"?
με ελαχιστες εξαιρεσεις!τον διαμορφωνει πουτανοειδως δηλαδη τον αλλοιωνει
Έχει σημασία σε τελική ανάλυση?
Έχει σημασία σε τελική ανάλυση?
που επαληθευουν τον κανονα ομως ;)με ελαχιστες εξαιρεσεις!
ε ναι μονο για το 20αρι 50αρι σε θελει!τι να σε κανει?να σε παντρευτει?ναι ρε φίλε, να μην ξέρω αν αρέσω στα κορίτσια? Δηλαδή μόνο για το 20αρι 50άρι να με θέλουν δηλαδή?
(στην τελική απλά δεν έχω ύπνο και κάπως πρέπει να περάσει και η ώρα)
ε ναι μονο για το 20αρι 50αρι σε θελει!τι να σε κανει?να σε παντρευτει?
που επαληθευουν τον κανονα ομως ;)
τι να γινει ετσι ειναι η ζωη , μαθαινουμε σιγα σιγα τους κανονες της και απλα παιζουμε με αυτους ;)
μου μιλάς άσχημα και με πληγώνεις!
δεν εχει καμμία σημασία ....συμφωνώ μαζί σου...Έχει σημασία σε τελική ανάλυση?
το "επαγγελμα" αλλοιωνει το χαρακτηρα
Τελικα αγορια μου ομορφα....καταληξατε πουθενα?ή ο χαρακτήρας επιλέγει το επάγγελμα ;)
πρωτον οποιος δεν ενδιαφερεται για το θεμα καλυτερα να μην ποσταρει εδω μαλακιες δεν εχει νοημα και δευτερον δεν ειναι απαραιτητο να θελει να κανει αχορταγο σεξ μαζι σου η πουτανα για να σε γουσταρει απλα να της αρεσεις η να τραβηξεις την προσοχη της τελος παντων με την καλη εννοια παντα
Τελικα αγορια μου ομορφα....καταληξατε πουθενα?
Τελικα αγορια μου ομορφα....καταληξατε πουθενα?
μία καλή έννοια υπάρχει για τη πουτάνα...αν σε κόψει ότι έχεις χρήμα διαθέσιμο προς ξόδεμα το οποίο μπορεί να χορηγηθεί κατ'αποκλειστικότητα σε αυτήν, τότε θα αρχίσεις να της αρέσεις...με άλλα λόγια αν έχεις χρήμα και σε κόψει αγαπούλη την πάτησες ;)
τζέρυ ποια πουτάνα σε γυρεύει;