sotomoto64
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
άσε ρε τον άνθρωπο ήσυχο στη πουτανοκαψούρα του
εσύ ποιος είσαι; ο κηδεμόνας του;
άσε ρε τον άνθρωπο ήσυχο στη πουτανοκαψούρα του
ειναι ευκολο να γινει αντιληπτο σε εμας που επισκεπτομαστε κοπελες σε στουντιο η μπουρδελα που κανουν αυτη τη συγκεκριμενη δουλεια η δεν πρεπει να ρωταω καν αφου μαλλον αυτο ειναι μερος του ολου παιχνιδιου και δεν αναφερομαι σε ψευτοαγαπουληδες η πουτανοκαψουρηδες αυτα φανταζομαι οτι ολοι μας θα εχουμε ισως καποια εμπειρια η καποιο περιστατικο
Γιατι δεν παράτησες την δουλειά σου?Εαν ο μόνος λόγος ηταν μονο το εύκολο χρήμμα τοτε δεν ερωτεύτικες...!ΛΟΙΠΟΝ....ΕΧΩ ΕΡΩΤΕΥΤΕΙ ΤΡΕΛΑΑΑΑΑ ΠΕΛΑΤΗ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΟ ΕΔΕΙΞΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΜΗ ΜΟΥ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙΣ ΠΟΤΕ....ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΩ" ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΡΧΟΤΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΑΝΤΑΛΑΞΑΜΕ ΤΗΛ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΕ ΣΧΕΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕ 3 ΥΠΕΡΟΧΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΠΛΗΓΩΘΗΚΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ "ΠΟΥΤΑΝΕΣ" ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΧΕΣΗ......
οσο ημουν μαζι του ειχα σταματησει να δουλευω.....χωρις να μου το ζιτησει ο ιδιος......δεν μπορουσα να με αγγιζει αλλος αντρας.....αλλα οταν χωρισαμε την ξαναρχισα γιατι εχω ανα παιδι να μεγαλοσω....καταλαβες γλυκε μου? μην προτρεχεις.....Γιατι δεν παράτησες την δουλειά σου?Εαν ο μόνος λόγος ηταν μονο το εύκολο χρήμμα τοτε δεν ερωτεύτικες...!
Σωστη εξηγηση.Λυπαμαι που χωρισες ρε Κελυ.Ετσι ειναι η ζωη μην μασας ρε.οσο ημουν μαζι του ειχα σταματησει να δουλευω.....χωρις να μου το ζιτησει ο ιδιος......δεν μπορουσα να με αγγιζει αλλος αντρας.....αλλα οταν χωρισαμε την ξαναρχισα γιατι εχω ανα παιδι να μεγαλοσω....καταλαβες γλυκε μου? μην προτρεχεις.....
οσο ημουν μαζι του ειχα σταματησει να δουλευω.....χωρις να μου το ζιτησει ο ιδιος......δεν μπορουσα να με αγγιζει αλλος αντρας.....αλλα οταν χωρισαμε την ξαναρχισα γιατι εχω ανα παιδι να μεγαλοσω....καταλαβες γλυκε μου? μην προτρεχεις.....
ΛΟΙΠΟΝ....ΕΧΩ ΕΡΩΤΕΥΤΕΙ ΤΡΕΛΑΑΑΑΑ ΠΕΛΑΤΗ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΟ ΕΔΕΙΞΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΜΗ ΜΟΥ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙΣ ΠΟΤΕ....ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΩ" ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΡΧΟΤΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΑΝΤΑΛΑΞΑΜΕ ΤΗΛ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΕ ΣΧΕΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕ 3 ΥΠΕΡΟΧΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΠΛΗΓΩΘΗΚΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ "ΠΟΥΤΑΝΕΣ" ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΧΕΣΗ......
προτων μαλακιες λες εσυ....δευτερων την δουλεια την σταματησα οταν εβλεπα τις αντηδρασεις του στην αρχη τις σχεσης μας.....τριτων ποτε δεν παραδεχτηκε οτι ηταν αυτος ο λογος που χωρισαμε...οπως και να το κανεις κανενας αντρας δεν σε υπολογιζει και δεν βλεπει τη ανθροπως εισαι οταν μια κοπελα κανει η εκανε αυτη την δουλεια.....στο κατω κατω οπως θα ελεγες και εσυ "ελα μωρε τωρα...πουτανα ηταν"Γιατι λες μαλακιες;
Εδω λες οτι τελειωσε γιατι δεν αντεχε την δουλεια που εκανες...Αν την ειχες σταματησει πως σκατα παθαινε εμπλοκη τοτε?
προτων μαλακιες λες εσυ....δευτερων την δουλεια την σταματησα οταν εβλεπα τις αντηδρασεις του στην αρχη τις σχεσης μας.....τριτων ποτε δεν παραδεχτηκε οτι ηταν αυτος ο λογος που χωρισαμε...οπως και να το κανεις κανενας αντρας δεν σε υπολογιζει και δεν βλεπει τη ανθροπως εισαι οταν μια κοπελα κανει η εκανε αυτη την δουλεια.....στο κατω κατω οπως θα ελεγες και εσυ "ελα μωρε τωρα...πουτανα ηταν"
πο πο φιλε θα πρεπει να την εχεις πατισει ασχημα με πουτανα χαχαχαχαχαχα......απαξιω να σου απαντησω σε ολα αυτα.....να εχεις μαι καλη μερα μωρο μου.....εγω λεω να αφησεις με το συμπαθειο τα πουτανιστικα τερτιπια που ειστε μαθημενες σας ολες και να λεμε τα συκα συκα και την σκαφη σκαφη.
Μαλλον αιτια που χωρισατε ηταν τα κομπλεξ σου και οτι συμπλεγματα σου ειχε δημιουργησει η δουλεια σου. Τελος να ξερεις οτι εσεις φταιτε για αυτο. Απο μονες σας κανετε ακομα και καποιον με τις καλυτερες προθεσεις να σας θεωρει καργιολες και ζωα. Την μια ειστε ολο κλαψα επειδη δεν αναγνωριζει καποιος την ανθρωπινη αισθηματικη μπλα μπλα πλευρα σας και αν βρεθει κανεις ταλαιπωρος που θα το κανει αυτο τον γαματε και τον τουμπανιαζετε με τα ψυχολογικα σας.
πο πο φιλε θα πρεπει να την εχεις πατισει ασχημα με πουτανα χαχαχαχαχαχα......απαξιω να σου απαντησω σε ολα αυτα.....να εχεις μαι καλη μερα μωρο μου.....
και εσυ ενας απο αυτους τους αγαπουληδες εισαι εφοσων ασχιλισε με το σαιτ αυτο......και πιστεψε με και ο τελευταιοσ αγαπουλης να εισουν σε αυτον τον κοσμο δεν θα εισουν ποτε το μωρο μου.....χαχαχαχαχαχα και εσυ αγορι τα αποθημανα σου βγαζεις εδω μεσαεσυ κλαψομουνιαζες πριν λιγο για το οτι σε εφτυσε ο καλος σου επειδη εισαι πουτανα. Το χειροτερο ειναι οτι την εχεις πατησει με τον εαυτο σου και η βλαβη μαλλον θα ειναι μονιμη. Περαστικα η αλλιως καλο κουραγιο!
υγ. δεν ειμαι μωρο σου. Μωρο σου να πεις τους αγαπουληδες καμμενους που σε πληρωνουν για να ακουν τα παραπονα σου απο την ζωη.
εσυ κλαψομουνιαζες πριν λιγο για το οτι σε εφτυσε ο καλος σου επειδη εισαι πουτανα. Το χειροτερο ειναι οτι την εχεις πατησει με τον εαυτο σου και η βλαβη μαλλον θα ειναι μονιμη. Περαστικα η αλλιως καλο κουραγιο!
υγ. δεν ειμαι μωρο σου. Μωρο σου να πεις τους αγαπουληδες καμμενους που σε πληρωνουν για να ακουν τα παραπονα σου απο την ζωη.
Πως φαινεται οτι εχεις παθει ζημια τυπε.Ενταξει επειδη την πατησες εσυ απο καποια δεν σημαινει οτι ειναι ολες το ιδιο ρε φιλε.Κανενας ανθρωπος δεν εχει τον ιδιο χαρακτηρα με εναν αλλον,οποια δουλεια και να κανει.εγω λεω να αφησεις με το συμπαθειο τα πουτανιστικα τερτιπια που ειστε μαθημενες σας ολες και να λεμε τα συκα συκα και την σκαφη σκαφη.
Μαλλον αιτια που χωρισατε ηταν τα κομπλεξ σου και οτι συμπλεγματα σου ειχε δημιουργησει η δουλεια σου. Τελος να ξερεις οτι εσεις φταιτε για αυτο. Απο μονες σας κανετε ακομα και καποιον με τις καλυτερες προθεσεις να σας θεωρει καργιολες και ζωα. Την μια ειστε ολο κλαψα επειδη δεν αναγνωριζει καποιος την ανθρωπινη αισθηματικη μπλα μπλα πλευρα σας και αν βρεθει κανεις ταλαιπωρος που θα το κανει αυτο τον γαματε και τον τουμπανιαζετε με τα ψυχολογικα σας.
Δεν προτρέχω.....!Είπα ΕΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ που χωρίσατε ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΜΑ τοτε ΔΕΝ ΕΡΩΤΕΥΤΙΚΕΣ...!Αυτό είπα καλή μου...διάβαζε λίγο καλύτερα...!οσο ημουν μαζι του ειχα σταματησει να δουλευω.....χωρις να μου το ζιτησει ο ιδιος......δεν μπορουσα να με αγγιζει αλλος αντρας.....αλλα οταν χωρισαμε την ξαναρχισα γιατι εχω ανα παιδι να μεγαλοσω....καταλαβες γλυκε μου? μην προτρεχεις.....
Σιγά ρε παιδιά έλεος...!Στόχος κάθε ιερόδουλης ειναι να σε κάνει ΜΟΝΙΜΟ ΠΕΛΑΤΗ κοινός ΑΓΑΠΟΥΛΗ για να στα πέρνει..!Μπροστά στο χρήμμα τι είναι τα αισθήματα..?Οσο για το οτι είχε ενα παιδί να θρέψει υπάρχουν ΠΟΛΛΕΣ δουλείες που μπορεί να κερδίσει με την εμφάνισή της..!Αλλά ξέχασα τα 3000 μέσο όρο το μήνα πάνω κάτω....δεν τα βγάζεις σε καμιά άλλη δουλειά...τόσο ευκολα...!!Μπορεί να λέω και λίγα...!Πως φαινεται οτι εχεις παθει ζημια τυπε.Ενταξει επειδη την πατησες εσυ απο καποια δεν σημαινει οτι ειναι ολες το ιδιο ρε φιλε.Κανενας ανθρωπος δεν εχει τον ιδιο χαρακτηρα με εναν αλλον,οποια δουλεια και να κανει.
όντως κάπως έτσι είναιΣιγά ρε παιδιά έλεος...!Στόχος κάθε ιερόδουλης ειναι να σε κάνει ΜΟΝΙΜΟ ΠΕΛΑΤΗ κοινός ΑΓΑΠΟΥΛΗ για να στα πέρνει..!Μπροστά στο χρήμμα τι είναι τα αισθήματα..?Οσο για το οτι είχε ενα παιδί να θρέψει υπάρχουν ΠΟΛΛΕΣ δουλείες που μπορεί να κερδίσει με την εμφάνισή της..!Αλλά ξέχασα τα 3000 μέσο όρο το μήνα πάνω κάτω....δεν τα βγάζεις σε καμιά άλλη δουλειά...τόσο ευκολα...!!Μπορεί να λέω και λίγα...!
Θα πω κάτι που αφορά ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ....!Ολες μα ΟΛΕΣ ψάχνουν τον καλό γαμπρό....!Δεν μπορώ να φανταστώ κάποιον που θα παντρευτή κάποια γυναικα απο αυτο το χόρο..!Όχι γιατι έχουν κάτι ισα ισα γιατί όχι...αλλα πως να το πω δεν είναι σωστός ο τοπος και ο χρονος..!Εγώ προσωπικά εάν γνώριζα κάποια κοπέλα που ηταν ιερόδουλη αλλά δεν το ήξερα απο την αρχη...οκ να πω ότι ήρθε για μένα....τώρα να ερωτευτώ μια ιερόδουλη την οποια γώρισα σε ενα σπιτακι ε όπως και να το κάνεις δεν έχει και τις καλύτερες συστάσεις...!Εύκολο χρήμμα κυκλώματα που δεν θα την αφηνουν σε ησυχια...κανεις εμπορος δεν θα άφηνε το εμπορευμα του να του φυγει την στιγμη που του αποφερει χρήμματα...και πάει λέγοντας..!Έχω εμπιρία απο φίλο μου....!Οσο αφορα αγάπες και λουλούδια οι γυναίκες γενικά είναι καλές ηθοποιος ποσο οι επαγγελματιες..!όντως κάπως έτσι είναι
όμως και αυτές άνθρωποι είναι και ενδέχεται κάποιες φορές (πολύ σπάνια όμως) να κολλήσουν
σε κάποιον επαναλαμβανόμενο πελάτη που φέρεται πιο προσεκτικά
χααχχαχαχα δεν αξίζει φίλε για ενα pussy...!Για καμιά 10αρια τοτε να το σκεφτουν σοβαρα...!Έχουν πρόβλημαΠουτανοκαμμενοι πουτανοκαψουριδες αυτοκτονηστε!!!!!!