Νέα

Πως κάνεις καμάκι όταν δεν είσαι εμφανίσιμος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα grasdas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 75K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ναι αλλα οι γυναικες για ενα φτωχο ασχημο λενε οτι ειναι ασχημος
ενω για ενα πλουσιο ασχημο λενε οτι ειναι πλουσιος
ο μινως κυριακου ηταν σαν χαμστερακι εμφανισιακα
γνωριζω ομως οτι ειχε γαμησει στη ζωη του ενα κλικ κατω απο τον μπερλουσκονι
αντιθετα ο κυρ μηνας ο συνταξιουχος μπογιατζης που μενει διπλα μου, ο οποιος ειναι επισης σαν χαμστερακι εμφανισιακα το μονο που εχει καταφερει να γαμησει στη ζωη του ειναι η κυρα ζωη η χοντρη γυναικα του κι αυτη νε συνοικεσιο

Δεν είναι αντιπροσωπευτικό το παράδειγμά σου , γιατί ο γυναικείος πληθυσμός της Ελλάδας κατά κανόνα είναι πόρνες -οπότε μόνο τα λεφτά κοιτάνε !

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Δεν είναι αντιπροσωπευτικό το παράδειγμά σου , γιατί ο γυναικείος πληθυσμός της Ελλάδας κατά κανόνα είναι πόρνες -οπότε μόνο τα λεφτά κοιτάνε !
τα οποια λεφτα να υποθεσω οτι υπαρχει μια μικρη μειοψηφια γυναικων η οποια δεν τα κοιταει και μεσα σε αυτη τη μειοψηφια εισαι κι εσυ;....

MovieLover1975

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2018
Like
0
Πόντοι
0
Αν είσαι κάτω από 50 ετών έχεις σοβαρό πρόβλημα...

42 στα 43 είμαι (1975) αλλά προτιμώ να έχω τέτοιου τύπου "προβλήματα", παρά προβλήματα τύπου εγκυμοσύνες, γάμοι, διαζύγια, διατροφές κτλ κτλ...

στηριζω τυπο movielover που προτιμα να αραζει στη δροσουλα του το καλοκαιρι η να χουχουλιαζει στη ζεστουλα του το χειμωνα με πιτσα, μπυρα και δυνατη ταινιουλα στο μπλου ρει και στην 60αρα γαματη cinematic τηλεορασαρα του.
και πολυ αξια εχουμε δωσει στις γκομενες τυπε, αριστα πραττεις

Βασικά τις βλέπω σε 25άρα από DVD, αλλά και πάλι καλύτερα είναι, από το να ασχολούμαι με μαλακισμένες.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.353
Πόντοι
6.056
42 στα 43 είμαι (1975) αλλά προτιμώ να έχω τέτοιου τύπου "προβλήματα", παρά προβλήματα τύπου εγκυμοσύνες, γάμοι, διαζύγια, διατροφές κτλ κτλ...

Βασικά τις βλέπω σε 25άρα από DVD, αλλά και πάλι καλύτερα είναι, από το να ασχολούμαι με μαλακισμένες.
ειμαστε ρομαντικοι τυπε
χρειαζομαστε γλωσσοφιλα και χαμουρεμα

για το ξεροκαμακο σε αγνωστη συμφωνω ειναι εντελως 80ς

:vomit:

Επισκέπτης
Ρε τι ασχολείστε με καμάκια και μαλακίες... Χέστε τις μαλακισμένες τις γυναίκες... Θέλετε να περάσετε ωραία; Νοικιάστε ή κατεβάστε 1-2 ταινιούλες, πάρτε τις μπυρίτσες και τις πίτσες σας, καθίστε στη ζεστούλα ή στη δροσούλα σας (με καλοριφέρ ή κλιματιστικό ανάλογα την εποχή) και θα την βγάλετε τζάμι και πολύ φθηνότερα...

Movielover speaking...

Το κάνω αυτό 10-12 χρόνια και την περνάω ζωή και κότα... Και επειδή δεν με ενδιαφέρει πλέον να βρω γκόμενα (ούτε να πηδήξω φυσικά), έχει τύχει σε αυτό το διάστημα 3-4 τύπισσες να μου ζητήσουν έξοδο ή να μου δώσουν πρώτες τηλέφωνο... Αλλά επειδή περνάω πιο καλά με τις ταινίες, τις γράφω στα αρχίδια μου...
φιλε μου εχεις γινει αυνανιστης δλδ μαλακας!

Γραψε τις γκομενες και εφαρμοσε το Νομο.

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.268
Πόντοι
216
καμακι πρεπει να το εχεις για να κανεις. Ανεξάρτητα από ομορφιά.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Ρε τι ασχολείστε με καμάκια και μαλακίες... Χέστε τις μαλακισμένες τις γυναίκες... Θέλετε να περάσετε ωραία; Νοικιάστε ή κατεβάστε 1-2 ταινιούλες, πάρτε τις μπυρίτσες και τις πίτσες σας, καθίστε στη ζεστούλα ή στη δροσούλα σας (με καλοριφέρ ή κλιματιστικό ανάλογα την εποχή) και θα την βγάλετε τζάμι και πολύ φθηνότερα...

Movielover speaking...

Το κάνω αυτό 10-12 χρόνια και την περνάω ζωή και κότα... Και επειδή δεν με ενδιαφέρει πλέον να βρω γκόμενα (ούτε να πηδήξω φυσικά), έχει τύχει σε αυτό το διάστημα 3-4 τύπισσες να μου ζητήσουν έξοδο ή να μου δώσουν πρώτες τηλέφωνο... Αλλά επειδή περνάω πιο καλά με τις ταινίες, τις γράφω στα αρχίδια μου...
Οταν η μαλακία γίνεται τρόπος ζωής!!!

Είσαι άρρωστος φίλε!!

Επισκέπτης
Οταν η μαλακία γίνεται τρόπος ζωής!!!

Είσαι άρρωστος φίλε!!

Συγνώμη , φίλε , μέχρι το '90 το "μαλάκας" ήταν η παγκόσμια πολιτιστική  προσφορά μας στην Ανθρωπότητα ! Μη μας θίγεις κιόλα ! Δε φτάνει που εξαφανίστηκε το μοντέλο !

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Συγνώμη , φίλε , μέχρι το '90 το "μαλάκας" ήταν η παγκόσμια πολιτιστική  προσφορά μας στην Ανθρωπότητα ! Μη μας θίγεις κιόλα ! Δε φτάνει που εξαφανίστηκε το μοντέλο !
Και εσύ τι φοβάσαι;Μήπως δεν σου κάνει αφιέρωμα το national geographic στην σειρά με τα κήτη;

Edjohns

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
25
Πόντοι
1
Δυστυχώς κι εγώ θεωρώ τον εαυτό μου μέτριο εμφανισιακά και κομπλάρω απίστευτα στο καμάκι

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Στην Ελλάδα,ο μη εμφανίσιμος έχει πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες από τον εμφανίσιμο να τα φτιάξει με όμορφη γκόμενα.Παίζουν τρελές ανασφάλειες στις γκόμενες.Κοιτάξτε γύρω σας.Οι πιο καλές είναι σχεδόν όλες με μέτριους και άσχημους.Ενώ τους πιο εμφανίσιμους άντρες τους βλέπεις με κάτι τάπες 1.50-1.60.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Στην Ελλάδα,ο μη εμφανίσιμος έχει πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες από τον εμφανίσιμο να τα φτιάξει με όμορφη γκόμενα.Παίζουν τρελές ανασφάλειες στις γκόμενες.Κοιτάξτε γύρω σας.Οι πιο καλές είναι σχεδόν όλες με μέτριους και άσχημους.Ενώ τους πιο εμφανίσιμους άντρες τους βλέπεις με κάτι τάπες 1.50-1.60.

ακριβως αυτο,εγω που ειμαι ψηλος κ σχετικα εμφανισημος μονο οι ψηλες με κοιτανε,με κοντες μονο με 3 εχω παει οποτε δν συμφωνω τοσο , οι ταπες θλεουν καποιον λιγο ψηλοτερο.
Μια ακριβως αυτο μου ελεγε οτι αν καποιος ειναι εμφανισημος οπου κ να παει τον κοιτανε οποτε μια χαρα ειναι με το φιλο της που ειναι ασχημουλης.Τι να πει κανεις   :idiot: :huh: :S :S :vomit:

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.682
Πόντοι
736

Movielover speaking...

Για να είσαι στο σάιτ , φαντάζομαι οτι πας και σε μπουρδελα ... Η πηγαινες παλιά ;

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
239
Πόντοι
36
ξεθαψατε θεμα πεθαμενο 6 χρονια για να πει το ουφο οτι ισως Αμερικη να ειναι γκομεναρα?
Χαχαχα ! Τύπε το σαιτ έχει μέλη ειδικευμένα στο κομμάτι αυτό. Τώρα τελευταία προστίθενται και νεα μέλη στην ειδικότητα αυτή.

Επισκέπτης
Θα ξεθάψω ό,τι μ'αρέσει ! Οι παλιοί έχουν εξαφανιστεί , δυστυχώς !

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606

MovieLover1975

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2018
Like
0
Πόντοι
0
Για να είσαι στο σάιτ , φαντάζομαι οτι πας και σε μπουρδελα ... Η πηγαινες παλιά ;

Στην ζωή μου έχω πάει 3-4 φορές με γυναίκα αυτές αποκλειστικά με πρώην, αλλά δε τρελάθηκα κιόλας. Ποτέ μου δεν πήγα σε μπουρδέλο γιατί πολύ απλά συχαίνομαι. Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάνετε έτσι για το sex, αφού καλά λένε ότι είναι υπερτιμημένο. Εξάλλου δεν είναι βιολογική ανάγκη όπως λέτε ,όπως πχ ο αέρας, το φαγητό αλλά για αναπαραγωγή, αλλά ούτε διασκέδαση. Χωρίς σεξ μπορεί να ζήσει κάποιος, αλλά χωρίς αέρα όχι. Επίσης ποτέ μου δεν θέλησα να πληρώσω 100 και 200 ευρώ μόνο και μόνο για ένα πήδημα μιας ώρας. Άλλωστε ποτέ μου δεν είχα ιδιαίτερες "κάβλες" ώστε να κάνω κάτι τέτοιο ή να θέλω να πηδήξω... Μια στις τόσες που φυσιολογικά μου σηκώνεται την βγάζω χειροκίνητα και δεν το κρύβω κιόλας.

Από τότε όμως που κατάλαβα ότι το 99,99% των γυναικών είναι πουτάνες στην ψυχή (που είναι σημαντικότερο) έχω σταματήσει να ασχολούμαι μαζί τους, και προτιμώ τα λεφτά που θα ξόδευα σε αυτές (με οποιονδήποτε τρόπο), να τα ξοδεύω σε DVD ώστε να "γυρνάν" πάλι πίσω σε μένα.

Ο λόγος που μπαίνω σε αυτό το site είναι γιατί "γελάω" με κάποιους που ακούω ότι θα έδιναν και 500 ευρώ μόνο και μόνο για να πηδήξουν κάποια επειδή έχει παίξει σε κάποια τσόντα.

Κράξτε ελεύθερα ή γελάστε και μαζί μου. Στα τέτοια μου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom