Για να είσαι στο σάιτ , φαντάζομαι οτι πας και σε μπουρδελα ... Η πηγαινες παλιά ;
Στην ζωή μου έχω πάει 3-4 φορές με γυναίκα αυτές αποκλειστικά με πρώην, αλλά δε τρελάθηκα κιόλας. Ποτέ μου δεν πήγα σε μπουρδέλο γιατί πολύ απλά συχαίνομαι. Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάνετε έτσι για το sex, αφού καλά λένε ότι είναι υπερτιμημένο. Εξάλλου δεν είναι βιολογική ανάγκη όπως λέτε ,όπως πχ ο αέρας, το φαγητό αλλά για αναπαραγωγή, αλλά ούτε διασκέδαση. Χωρίς σεξ μπορεί να ζήσει κάποιος, αλλά χωρίς αέρα όχι. Επίσης ποτέ μου δεν θέλησα να πληρώσω 100 και 200 ευρώ μόνο και μόνο για ένα πήδημα μιας ώρας. Άλλωστε ποτέ μου δεν είχα ιδιαίτερες "κάβλες" ώστε να κάνω κάτι τέτοιο ή να θέλω να πηδήξω... Μια στις τόσες που φυσιολογικά μου σηκώνεται την βγάζω χειροκίνητα και δεν το κρύβω κιόλας.
Από τότε όμως που κατάλαβα ότι το 99,99% των γυναικών είναι πουτάνες στην ψυχή (που είναι σημαντικότερο) έχω σταματήσει να ασχολούμαι μαζί τους, και προτιμώ τα λεφτά που θα ξόδευα σε αυτές (με οποιονδήποτε τρόπο), να τα ξοδεύω σε DVD ώστε να "γυρνάν" πάλι πίσω σε μένα.
Ο λόγος που μπαίνω σε αυτό το site είναι γιατί "γελάω" με κάποιους που ακούω ότι θα έδιναν και 500 ευρώ μόνο και μόνο για να πηδήξουν κάποια επειδή έχει παίξει σε κάποια τσόντα.
Κράξτε ελεύθερα ή γελάστε και μαζί μου. Στα τέτοια μου...