Νέα

Πως κάνεις καμάκι όταν δεν είσαι εμφανίσιμος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα grasdas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 75K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

alexwho

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Δεν σκεφτηκες ομως να δεις οτι εχει να μπει στο σάιτ τεσσερις μηνες ε?

η μαλακια ειναι οτι τσεκαρα το προφιλ της αφου σου ειχα γραψει το τελειο σεναριο στο μυαλο μ!
ειχα δει μονο οτι ειναι καραβανα απο τα μηνυματα της και λεω δε χρειαζεται να τσεκαρω προφιλ!!
αλλα την πατησα!δε πειραζει σαμπως και να εμπαινε θα αλλαζε κατι!?

Επισκέπτης
Το εμφανίσιμος ή όχι έχει σχέση με τα δεδομένα της εκάστοτε χώρας. Πχ ο Τσαβούσογλου εμένα μου φαίνεται άσχημος , αλλά για τις Τουρκάλες ίσως είναι ένας συμπαθέστατος άντρας !

Στην Αμερική ίσως είμαι θεά , εδώ Θεά δε με λες !...

Οπότε , ίσως πρέπει πρώτα να κάνει μετακόμιση σε άλλη χώρα ο μη εμφανίσιμος και μετά να κοιτάξει τα προσωπικά του και τι καμάκι θα εφαρμόσει !

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Oι ασχημοι γαμανε μεσω κύκλου
Για αυτο βλέπεις αταιριαστα ζευγάρια
Ειναι και οι γκομενες ηλιθιες προτιμουν τον χοντρο ξαδερφο της κολλητης τους παρά να βγουν με καποιον που δεν γνωριζουν εστω και αν τον γουσταρουν

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
αυτό με την ασχημια δεν είναι το πρωτεύον, παιζει ρολο κυριως το λεγειν.
ειχα συμφοιτητή κακασχημο που φυσικα αν του εκανε καμμια παρεα μετα από μηνες γνωριμίας, μαλλον δεν ειχε και λεγειν να της ψησει.
εγω από την άλλη αν και κοντόχοντρος θυμαμαι τις μισες να μου κάθονται την πρωτη μερα που με γνωρισαν ή αντε στο δευτερο, τριτο ραντεβού.

αργησα βεβαια πολύ να παρω τον αερα στο μπλαμπλα και το θαρρος να κανω κινηση πχ για φιλι ή χούφτωμα, μπορω να πω ο στρατος με εκανε αντρα. συγκεκριμένα πηγαίνοντας με το πουλμαν για να παρουσιαστω η αυρα η φανταρικη με εκανε να παψω να είμαι ρομαντικα μαλακας

Zane

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2013
Like
71
Πόντοι
16
ξεθαψατε θεμα πεθαμενο 6 χρονια για να πει το ουφο οτι ισως Αμερικη να ειναι γκομεναρα?

Επισκέπτης
ξεθαψατε θεμα πεθαμενο 6 χρονια για να πει το ουφο οτι ισως Αμερικη να ειναι γκομεναρα?

Όχι , για να πω ότι μερικοί άνθρωποι δε βλέπονται με τίποτα ! Κάποιος πρέπει να πει τα σύκα-σύκα και τη σκάφη-σκάφη !

Δηλ είναι θέμα άνεσης , χρημάτων ἠ γκαρνταρόμπας του Τσαβούσογλου ;Μόνο αν θέλεις να νιώθεις ότι εσύ έχεις το πάνω χέρι επιλέγεις έναν κακάσχημο !Και , γι'αυτό νομίζω, οι άσχημοι είναι και άπιστοι -αντίθετα απ'το αναμενόμενο !

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
Όχι , για να πω ότι μερικοί άνθρωποι δε βλέπονται με τίποτα ! Κάποιος πρέπει να πει τα σύκα-σύκα και τη σκάφη-σκάφη !

Δηλ είναι θέμα άνεσης , χρημάτων ἠ γκαρνταρόμπας του Τσαβούσογλου ;Μόνο αν θέλεις να νιώθεις ότι εσύ έχεις το πάνω χέρι επιλέγεις έναν κακάσχημο !Και , γι'αυτό νομίζω, οι άσχημοι είναι και άπιστοι -αντίθετα απ'το αναμενόμενο !
H απαντηση στην ερωτηση σου ειναι "Ειναι δυο, ποιον απο τους δυο εννοεις?"

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
Κατ'αρχήν , σε ΥΠΕΡ-ευχαριστώ για την απόκριση , αλλά -για όνομα του Θεού -γράψε μου στο γλόμπεο ! Θα με βρίζουνε πάλι !
Δεν χρειαζομαστε καμια αδεια για να συζητησουμε οφτοπικ σε θρεντ που δεν εχει σχεση με πουτανες. Χαλαρωσε.

Επισκέπτης
Δεν χρειαζομαστε καμια αδεια για να συζητησουμε οφτοπικ σε θρεντ που δεν εχει σχεση με πουτανες. Χαλαρωσε.

Έχεις συνηθίσει τη χαλαρή συζήτηση , αλλά σου λέω οτι χτυπάνε άσχημα οι παρεκβασεις ! Στην έκθεση έβγαινες εκτός ;

Επισκέπτης
Οφείλουμε τα πάντα στα ζώδιά μας και στο ότι δεν έχουμε συναντηθεί ποτέ (απ'όσο ξέρω ! ) !

Επισκέπτης
Πιστευω Αλεξ71 κ Μιχαλιδα ειναι ταιριαστο ζευγαρι.

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.795
Πόντοι
216
Oι ασχημοι γαμανε μεσω κύκλου
Για αυτο βλέπεις αταιριαστα ζευγάρια
Ειναι και οι γκομενες ηλιθιες προτιμουν τον χοντρο ξαδερφο της κολλητης τους παρά να βγουν με καποιον που δεν γνωριζουν εστω και αν τον γουσταρουν

Κλασσικό φαινόμενο στην επαρχία που έχει γίνει mainstream πια. Να βλέπεις κάτι άτομα με σαπιοκοιλιές να βγαίνουν με τούμπανα και να λες τι στο πούτσο συμβαίνει.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
Κλασσικό φαινόμενο στην επαρχία που έχει γίνει mainstream πια. Να βλέπεις κάτι άτομα με σαπιοκοιλιές να βγαίνουν με τούμπανα και να λες τι στο πούτσο συμβαίνει.
Καθιστε εσεις μετα να παραπονιεστε οτι φταιει που δεν εχετε κοιλιακους και δεν βγαζετε γκομενα.

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
345
Πόντοι
1.520
Μαγκες πρωτα μετρα ο κυκλος μετα το θρασος και,ο λογοςκαι μετα η εμφανιση. Τι να,κανεις μα εχεις κοιλιακους και δεν εχεις θαρρος να μιλησεις? Η να πεις κατι αξιολογο?

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86

Παντού Μύστη δυστυχώς..
Οι γαμημενες οι προξενητρες φταινε για ολα
Σε αλλο θρεντ ειχα γραψει πως ο ''πνευματικος'' της γκομενας μου πήγε να την κανει πασα σε εναν της φαρας του

Τροχοπεδι στην εξελιξη του ανθρώπινου ειδους, δεν γαμαει ο πιο δυνατος αλλά αυτος που εχει απο κοντα τις ξαδερφες του που του πασαρουν φιλες τους

Θανατος στις προξενητρες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom