ggthd
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2010
- Like
- 1.795
- Πόντοι
- 216
Να πω ότι έχεις άδικο; Δε θα το πω.Καθιστε εσεις μετα να παραπονιεστε οτι φταιει που δεν εχετε κοιλιακους και δεν βγαζετε γκομενα.
Να πω ότι έχεις άδικο; Δε θα το πω.Καθιστε εσεις μετα να παραπονιεστε οτι φταιει που δεν εχετε κοιλιακους και δεν βγαζετε γκομενα.
Μαγκες πρωτα μετρα ο κυκλος μετα το θρασος και,ο λογοςκαι μετα η εμφανιση. Τι να,κανεις μα εχεις κοιλιακους και δεν εχεις θαρρος να μιλησεις? Η να πεις κατι αξιολογο?
Αυτο δεν νομιζω να το εχουν αντιληφθει πολλοι.Για την πάρτη σου ειναι οι κοιλιακοι τυπε οχι για τις γκομενες.
Μαζευει μεταναστες απο τη θαλασσα τύπεΠαλιο το θρεντ και γυρισα καποιες σελιδες πισω
Αυτος ο boldemort που χαθηκε,προκαλει για τραμπούκα και σκουπιδιασμα, κριμα
Παλιο το θρεντ και γυρισα καποιες σελιδες πισω
Αυτος ο boldemort που χαθηκε,προκαλει για τραμπούκα και σκουπιδιασμα, κριμα
Eίναι που στα Αγγλικά δεν έχουν την λέξη "μπάζο" .Στην Αμερική ίσως είμαι θεά , εδώ Θεά δε με λες !...
Επεσε πείνα τύπε και τον έφαγε η χοντρή.ρε παιδια εκεινο το μελος που ειχε μια πολυ χοντρη γυναικα την οποια την χτυπαγε η μητερα του που χαθηκε αυτος?
Το έχουμε πει πολλές φορές, πως δεν υπάρχουν άσχημοι άντρες, αλλά φτωχοί άντρες!!!!! ΝΟΜΟΣ!!!!!
Το κάνω αυτό 10-12 χρόνια και την περνάω ζωή και κότα... Και επειδή δεν με ενδιαφέρει πλέον να βρω γκόμενα (ούτε να πηδήξω φυσικά), έχει τύχει σε αυτό το διάστημα 3-4 τύπισσες να μου ζητήσουν έξοδο ή να μου δώσουν πρώτες τηλέφωνο... Αλλά επειδή περνάω πιο καλά με τις ταινίες, τις γράφω στα αρχίδια μου...
Eίναι που στα Αγγλικά δεν έχουν την λέξη "μπάζο" .
Το έχουμε πει πολλές φορές, πως δεν υπάρχουν άσχημοι άντρες, αλλά φτωχοί άντρες!!!!! ΝΟΜΟΣ!!!!!
το νουμερο 1 σχολιο εδω μεσαεαν εισαι σαν φραγκοσυκο, μεροκαματιαρης και εχεις την στοιχειωδη αυτοεκτιμηση δεν κανεις καμακι..δεν διεκδικεις γυναικα ανω του 6.0
βολευεσε με κανα συνοικεσιο ή με πουτανες
απο την αλλη εαν εχεις χρημα,εξουσια τοτε μπορεις να φενεσαι σαν κουκλι στα ματια των περισσοτερων ελλεηνιδων
ναι αλλα οι γυναικες για ενα φτωχο ασχημο λενε οτι ειναι ασχημοςΟ δε-βλέπεται Γεωργιανός μαφιόζος σταμάτησε να είναι φτωχός , αλλά ακομα δε βλέπεται !!!