Νέα

Πως κάνεις καμάκι όταν δεν είσαι εμφανίσιμος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα grasdas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 75K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

digenis87

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
3
Πόντοι
6
Νταξει ρε Μητσο οι περισσοτεροι ανθρωποι δεν <<ερωτευονται>> με την πρωτη ματια οπως στην γνωστη διαφημιση.
Ας συνεχισε ο φιλος μας λιγο ακομα το πρηξιμο. Ποτε δεν ξερεις.

Ναι σωστα,να χει καποιον να γελαει η καριολιτσα...Σε δουλεια να βρισκομαστε...

Δεν θες κοπελα μου?πουλο.Παμε παρακατω,τοσες γκομενες κυκλοφορουν εξω...Ειδικα αν θες να γαμησεις κ οχι σχεσεις κ μλκιες οι επιλογες ειναι ακομα περιεσσοτερες,εχει πολλα ξεκωλακια.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Άκρως ψυχοπλακωτικο ποστ αυτό.....

Σηκώνει παρα πολύ κουβέντα για να βγει άκρη.

Μερικές φορές αρκεί ένας ψεύτικος καλός λόγος για να δώσει ώθηση στον οποιονδήποτε
Άλλες φορές απλά αποδεχόμαστε ορισμένα πράγματα κι ας μην το θέλουμε απλά και μόνο για να προχωρήσουμε ελπίζοντας σε κάτι καλό.

τυπε δεν ειναι δικη σου δουλεια
να κανεις τον ψυχολογο.

Λεμε οτι υπάρχει ανεργια μετα... δεν ειμαστε εμεις
οι αρμοδιοι για τετοιου ειδους συζητησεις. Ουτε σε γκομενα
δεν εχω κατσει να το κανω αυτο... οσες μου λενε τι να κανω με τον γκομενο μου
ή τι να κανω γενικοτερα τις στέλνω διακριτικα.  ;)

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Πλακα πλακα το σε βλεπω σα φιλο ειναι φοβερη ατακα...

σου λεει αυτη

"σε βλεπω σα φιλο"

της λες και εσυ

"παλι καλα που το ειπες πρωτη και με εβγαλες απο τη δυσκολη θεση"

δεν νομιζω να μπορουσα να σε δω διαφορετικα  :2funny: :2funny: :2funny:

σιγουυρα θα πεταξει ενα "γιατι...??"

και απλα εκει δεν απαντας και την κλανεις για κανα 3μερο...

και ολα αρχιζουν παλι απο την αρχη   :2funny: :2funny: :2funny:
[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=IV7rUF2i_Ig[/video] [/video]

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
τυπε δεν ειναι δικη σου δουλεια
να κανεις τον ψυχολογο.

Λεμε οτι υπάρχει ανεργια μετα... δεν ειμαστε εμεις
οι αρμοδιοι για τετοιου ειδους συζητησεις. Ουτε σε γκομενα
δεν εχω κατσει να το κανω αυτο... οσες μου λενε τι να κανω με τον γκομενο μου
ή τι να κανω γενικοτερα τις στέλνω διακριτικα.  ;)
Σιγουρα δεν ειναι η δουλεια κανενος να κανει τον ψυχολογο περαν του επαγγελματια.

Αλλα για σκεψου ....

Εσυ ποτε σου δεν θελησες να πεις σε καποιον κατι ?
Να σε ακουσει βρε αδελφε καποιος .... Ετσι να τα βγαλεις απο μεσα σου....
Ανθρωπινη αναγκη ειναι κι αυτο.....

Δεν θεωρω σωστο να στελνεις ετσι αγαρμπα, η διακριτικα καποιον που απλα θελει να πει κατι οτιδηποτε τον απασχολει.
Σαφως και δεν θα τον βοηθεισεις οπως πρεπει, αλλα καλο ειναι να τον ακουσεις ....
Αυτο σου ζηταει εν ολιγεις.....
Μπορει να του πεις κατι και να του αναπτερωσεις το ηθικο, η να του δωσεις δυναμη απο το τιποτα....
Ε, κατι ειναι κι αυτο.

Στο κατω κατω ανεχομαστε τον καθεναν στις εργασιες μας, θα μας πειραξει αν ακουσουμε καποιον ?

Δεν μου κανει καρδια να διωξω κανεναν, που θελει να πει οτιδηποτε.....

Πολλες φορες μπορει να αφησω καποιες δουλειες για να τον ακουσω και αυτο ειναι κατι που δεν το μελεταω ποτε....

Ξερεις η χειροτερη ξενητεια ειναι η μοναξια της ψυχης !!!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Σιγουρα δεν ειναι η δουλεια κανενος να κανει τον ψυχολογο περαν του επαγγελματια
Αλλα για σκεψου ....
Εσυ ποτε σου δεν θελησες να πεις σε καποιον κατι ?
Να σε ακουσει βρε αδελφε καποιος .... Ετσι να τα βγαλεις απο μεσα σου....
Ανθρωπινη αναγκη ειναι κι αυτο.....
Δεν θεωρω σωστο να στελνεις ετσι αγαρμπα καποιον που απλα θελει να πει κατι οτιδηποτε τον απασχολει
Σαφως και δεν θα τον βοηθεισεις οπως πρεπει αλλα καλο ειναι να τον ακουσεις ....
Αυτο σου ζηταει εν ολιγεις.....
Μπορει να του πεις κατι και να του αναπτερωσεις το ηθικο η να του δωσεις δυναμη απο το τιποτα....
Κατι ειναι κι αυτο.

Στο κατω κατω ανεχομαστε τον καθεναν στις εργασιες μας θα μας πειραξει αν ακουσουμε καποιον ?

Δεν μου κανει καρδια να διωξω κανεναν που θελει να πει οτιδηποτε
Πολλες φορες μπορει να αφησω καποιες δουλειες για να τον ακουσω και αυτο ειναι κατι που δεν το μελεταω....
Ξερεις η χειροτερη ξενητεια ειναι η μοναξια της ψυχης !!!!!

τυπε και αυτο που του λες και τον στελνεις βοηθεια ειναι.
Θα πρεπει να καταλαβει πως σε αυτη τη ζωη ειναι μονος του
ξεκινα μοναχος του και ειναι αποκλειστικα δικια του ευθυνη να προσελκυσει γυρω του κοσμο ειτε αυτες ειναι γκομενες ειτε φιλοι.

Μετα απο τοσα σεντονια εδω μεσα περι καμακιου τα στανταρακια και το πως θα πρεπει να κινηθει καποιος τα εχουμε δωσει...!!!! ΑΝ συνεχιζει να ΜΗΝ θελει να τα δοκιμασει και να μουρμουραει σημαινει πως ο τυπος αυτος φτιαχνεται απο την γκρινια του και μας δουλευει. Γενικα μιλοντας παντα λοιπον το Χ σε τετοιες περιπτωσεις ειναι απαραιτητο.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
τυπε και αυτο που του λες και τον στελνεις βοηθεια ειναι.
Θα πρεπει να καταλαβει πως σε αυτη τη ζωη ειναι μονος του
ξεκινα μοναχος του και ειναι αποκλειστικα δικια του ευθυνη να προσελκυσει γυρω του κοσμο ειτε αυτες ειναι γκομενες ειτε φιλοι.

Μετα απο τοσα σεντονια εδω μεσα περι καμακιου τα στανταρακια και το πως θα πρεπει να κινηθει καποιος τα εχουμε δωσει...!!!! ΑΝ συνεχιζει να ΜΗΝ θελει να τα δοκιμασει και να μουρμουραει σημαινει πως ο τυπος αυτος φτιαχνεται απο την γκρινια του και μας δουλευει. Γενικα μιλοντας παντα λοιπον το Χ σε τετοιες περιπτωσεις ειναι απαραιτητο.
Τυπε μου....... Ετσι ειναι αν ετσι νομιζεις....

Να σε δουλευει καποιος λεγοντας σου κατι που ''δηθεν'' τον απασχολει ?
Μονο καποιος με πολυ ''αρρωστο'' χιουμορ θα μπορουσε να το κανει αυτο.
Ε λοιπον ενας τετοιος τυπος, χρειαζεται οντως βοηθεια, απο τιμ ψυχολογων.

Εγω σου μιλαω για ανθρωπινη αναγκη και εσυ μιλας για ψυχοπαθολογικες καταστασεις....

Καμια σχεση το ενα με το αλλο.....

Επισκέπτης
Τυπε μου....... Ετσι ειναι αν ετσι νομιζεις....

Να σε δουλευει καποιος λεγοντας σου κατι που ''δηθεν'' τον απασχολει ?
Μονο καποιος με πολυ ''αρρωστο'' χιουμορ θα μπορουσε να το κανει αυτο.
Ε λοιπον ενας τετοιος τυπος, χρειαζεται οντως βοηθεια, απο τιμ ψυχολογων.

Εγω σου μιλαω για ανθρωπινη αναγκη και εσυ μιλας για ψυχοπαθολογικες καταστασεις....

Καμια σχεση το ενα με το αλλο.....
τυπε δεν ειναι βοηθεια να λες στον αλλον αυτα που θελει να ακουσει, βοηθεια θα ηταν να του πεις την αληθεια..... αλλα ποσο σιγουρος εισαι οτι θα του κανεις καλο :think:

Επισκέπτης
Εχω μια φιλη που ειναι μουναρα,μοιαζει στη ματσουκα καπως.μου ελεγε πριν 1 μηνα οτι της αρεσει τρελα ενας τυπος που βγαινει και μιλαει στα πρωινα.τον ειδα πριν λιγο και τη θυμηθηκα.ο τυπος ειναι καποιος γεννηματας τραπεζιτης ενα παχυδερμο πουρο.οταν τη ρωτησα τι του βρισκει μου ειχε πει ,βρωμαει αυτοπεποιθηση απο χιλιομετρα,λεει αυτο που γουσταρει ανεξαρτητα αν αρεσει ,τους γραφει ολους,ειναι αναισθητος και κατι τετοια.αρα καταλαβατε ακομα κι αν εισαι κακασχημος,αν εισαι κολοχαρακτηρας εχεις ελπιδες.
τι περιμενες???
Ενας τυπος ακομπλεξαριστος, καλοντυμενος, με την ανεση που του προσδιδει το χρημα και θρασος. τι πιο λογικο??

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
τυπε δεν ειναι βοηθεια να λες στον αλλον αυτα που θελει να ακουσει, βοηθεια θα ηταν να του πεις την αληθεια..... αλλα ποσο σιγουρος εισαι οτι θα του κανεις καλο :think:
Δεν ειπα οτι θα βοηθεισω..... Δεν ειμαι ειδικος αλλωστε.

Αλλα το να ακουσεις καποιον δεν κοστιζει κατι νομιζω.... οταν θελει να πει το παραπονο του, τον πονο του, τον καημο του, το ανεκπληρωτο παθος του, το απωθημενο του, το παθημα του........

Γιατι τα πατε ολα στο αλλο ακρο ?

Gator146

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
31
Πόντοι
16
τι περιμενες???
Ενας τυπος ακομπλεξαριστος, καλοντυμενος, με την ανεση που του προσδιδει το χρημα και θρασος. τι πιο λογικο??

Αμα οι γκομενες εχουν ροκανιδια στο κεφαλι αντι για εγκεφαλο ολα λογικα καταντανε εντελει... ;)

Επισκέπτης
Δεν ειπα οτι θα βοηθεισω..... Δεν ειμαι ειδικος αλλωστε.

Αλλα το να ακουσεις καποιον δεν κοστιζει κατι νομιζω.... οταν θελει να πει το παραπονο του, τον πονο του, τον καημο του, το ανεκπληρωτο παθος του, το απωθημενο του, το παθημα του........

Γιατι τα πατε ολα στο αλλο ακρο ?
εξαρταται απο το ποιος ειναι και τι λεει.
Αν ειναι φιλος η δικος σου ανθρωπος τον ακους και κανεις οτι μπορεις για να βοηθησεις αν ειναι αγνωστος και δεν ξερεις καν το θεμα απο τη βαση του δεν εχει κανενα νοημα να κανεις τον εξομολογητη του καθενως και να φορτωθεις και αλλα προβληματα στο κεφαλι σου

Gator146

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
31
Πόντοι
16
τυπε μονο οι αντρες καψουρευονται μονο με τα ματια

Ειναι η διαφορα του να φτιαχνεσαι απο κατι υλικο (οπως τα βυζια, κωλοι, ποδια κτλ) με το να φτιαχνεσαι με κοπανιστο αερα (το παπατζηλικι το πουλ μουρ και το πλασαρισμα του καθενος) και αυτο κανει τα δυο φυλα να διαφερουν απιστευτα....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ειναι η διαφορα του να φτιαχνεσαι απο κατι υλικο (οπως τα βυζια, κωλοι, ποδια κτλ) με το να φτιαχνεσαι με κοπανιστο αερα (το παπατζηλικι το πουλ μουρ και το πλασαρισμα του καθενος) και αυτο κανει τα δυο φυλα να διαφερουν απιστευτα....

To χρημα ειναι κοινο μεσο ανταλλαγης.
Οποιος εχει χρηματα σημαινει οτι ηταν εξυπνος
και τα κερδισε.

Ειτε μας αρεσει ειτε οχι  ;) αυτη ακριβως η σκεψη
θα γοητευσει και τις γκομενες.

Επισκέπτης
αν θεωρεις αερα κοπανιστο την ανεση και την ασφαλια εχεις δικιο, πρεπει να γουσταρει ενα μιζερο που ολη του τη μερα την περναει σ ενα γυμναστηριο μπας και τονωσει λιγο το εγω του, δεν εχει ουτε για σουβλακι και η 1 στις 2 κουβεντες ειναι για την κριση και την ανεργια

Επισκέπτης
και τα κερδισε.

και οχι μονο τη χρημα δινει ανεση- αερα- σιγουρια

Gator146

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
31
Πόντοι
16
και τα κερδισε.

Μαλακιες....μια απο τις 10 ωραιοτερες γυναικες στον κοσμο αυτη την στιγμη εχει γκομενο εναν Heavy Metal τραγουδιστη που τον εχει ξεχασει ακομα και η μανα του...
Οι φραγκατοι διασημοι ειναι συνηθως για κατι  πειναλεες με μικροαστικη ανατροφη.... :2funny:

Επισκέπτης
Μαλακιες....μια απο τις 10 ωραιοτερες γυναικες στον κοσμο αυτη την στιγμη εχει γκομενο εναν Heavy Metal τραγουδιστη που τον εχει ξεχασει ακομα και η μανα του...
Οι φραγκατοι διασημοι ειναι συνηθως για κατι  πειναλεες με μικροαστικη ανατροφη.... :2funny:
και τι θα πει αυτο  :think:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
εξαρταται απο το ποιος ειναι και τι λεει.
Αν ειναι φιλος η δικος σου ανθρωπος τον ακους και κανεις οτι μπορεις για να βοηθησεις αν ειναι αγνωστος και δεν ξερεις καν το θεμα απο τη βαση του δεν εχει κανενα νοημα να κανεις τον εξομολογητη του καθενως και να φορτωθεις και αλλα προβληματα στο κεφαλι σου
Σωστη η αποψη σου...

Ειναι στο πως νιωθει ο καθενας .....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom