axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
επρεπε να της ξηγηθει αλα ΤΗΛΕ-ΦΟΝΙΚΟ ΜΠΟΛΝΤΙ !!!!!!!!επρεπε να την απαντησεις για καναν πουτσο θα εχεις ορεξη τουλαχιστον;τσουλακι.....
επρεπε να της ξηγηθει αλα ΤΗΛΕ-ΦΟΝΙΚΟ ΜΠΟΛΝΤΙ !!!!!!!!επρεπε να την απαντησεις για καναν πουτσο θα εχεις ορεξη τουλαχιστον;τσουλακι.....
Νταξει ρε Μητσο οι περισσοτεροι ανθρωποι δεν <<ερωτευονται>> με την πρωτη ματια οπως στην γνωστη διαφημιση.ρε φιλε γραψτην και ξεκολλα .....
αν σε ηθελε θα ετρεχε με χιλια πλαι σου.
εχεις δικιο .... στην 10η ενοχληση ισως δει οτι υπαρχει κι αυτος ........Νταξει ρε Μητσο οι περισσοτεροι ανθρωποι δεν <<ερωτευονται>> με την πρωτη ματια οπως στην γνωστη διαφημιση.
Ας συνεχισε ο φιλος μας λιγο ακομα το πρηξιμο. Ποτε δεν ξερεις.
επρεπε να της ξηγηθει αλα ΤΗΛΕ-ΦΟΝΙΚΟ ΜΠΟΛΝΤΙ !!!!!!!!
εγω παντως σε περναωαφου δεν ακουνε ρε τυπε
τα χω σταματησει και εγω να τα λεω
γιατι εχω γινει γραφικος εδω μεσα
τυπε βγαινει και σε ιντερνετικο με ηχο και εικωνα η δεν κανει γιατι η εικωνα χαλαει την φαντασιααφου δεν ακουνε ρε τυπε
τα χω σταματησει και εγω να τα λεω
γιατι εχω γινει γραφικος εδω μεσα
εχεις δικιο .... στην 10η ενοχληση ισως δει οτι υπαρχει κι αυτος ........
τυπε βγαινει και σε ιντερνετικο με ηχο και εικωνα η δεν κανει γιατι η εικωνα χαλαει την φαντασια
εγω παντως σε περναω
30 εγω και 17 ο κλωνος μου = 47
Φαε την σκονη μου
με εχω ψηφισει και 6 φορες....
Χαλαρωσε τυπε.....
Στην δευτερη, τριτη φορα ομως ισως τα καταφερει και βγουν μαζι και τελικα γουσταρει ο εναν τον αλλον.
Αμαν πια με τα ακρα σας, δηλαδη ο τυπος η κοτα χωρις προσωπικοτητα θα γινει η θα καταδιωκει κοπελες.
το τηλε-φονικο μαλλονποιο λες?
Eγω εχω μια απορια.
Ασχετη ισως.
Για ποιον λογο να εχεις μια Αστον Μαρτιν?
Τοσο μισος δεν το εχω ξαναδει πουθενα.....
Τοσο πολυ σε πειραξε λοιπον .......
Εφοσον η συγκεκριμενη κοπελα ειναι ευτυχισμενη, με εκεινον που διαλεξε να περασει την ζωη της, θα επρεπε να σταματησεις να σκεφτεσαι το οτιδηποτε για εκεινη και να παψεις να κανεις οτιδηποτε κανεις.
Αν εχεις την γυναικα σου μεινε σε εκεινη και ασε τα πολλα πολλα..... πριν φας κι αλλη φολα