Νέα

Πως κάνεις καμάκι όταν δεν είσαι εμφανίσιμος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα grasdas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 75K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Για τον ίδιο λόγο που υπάρχουν ακριβά κουστούμια, ακριβά παππούτσια, ακριβά σπίτια , ακριβά ρολόγια ...

Για να ξοδεύουν τα χρήματά τους, όσοι βγάζουν περισσότερα από τα "βασικά".
Και για να ξεχωρίζουν από όσους περιορίζονται στα βασικά.

Ποιό είναι το καλύτερο αυτοκίνητο που έχεις οδηγήσει δικηγόρε ;;;;;
Θεωρείς ότι η αίσθηση είσαι ίδια σε ένα panda με ένα Α8 ;;;;;;;
Ακόμη κι αν πας 500 μέτρα μέχρι τον ΑΒ της περιοχής.

Αν το κριτήριο είναι η τελική ταχύτητα
τότε και ένα yaris θα ήταν ... πλεονασμός
αφού πιάνει ταχύτητες που τις απαγορεύει ο ΚΟΚ.
Θα έπρεπε να οδηγούμε όλοι wartburg της Σοβιετική Εποχής.

Ρε συ τυπε μερικες φορες γινεσαι εμετικος  :- . Και να πεις οτι ησουνα και κανας φτωχος που εγινε πλουσιος και νιωθεις την αναγκη να επιδειξεις τον πλουτο σου να το καταλαβω. Εσυ ομως εχεις πει οτι γεννηθηκες πλουσιος, γιατι νιωθεις τοσο την αναγκη να περηφανευθεις για τα πλουτη σου?

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Τα έχουμε πει αυτά.
Κανενας από όσους [size=11pt]χασικλήδες πούστηδες κάνουν πίπες σε Πάκια και[/size]
συχνάζουν στα Εξάρχεια δεν με γουστάρει.
Εσύ τι ζόρι τραβάς ;;;;;;

Προσωπικα ειμαι φανατικος φιλελευθερος και οπορτουνιστης οσο δεν παει. Επισης θεωρω τα Εξαρχεια μπιχλοπεριοχη. Εσυ ομως γιατι νιωθεις τετοια αναγκη να διαφημισεις τα πλουτη σου, αυτο δεν καταλαβαινω...

Επισκέπτης
Από αυτό :
Για τον ίδιο λόγο που υπάρχουν ακριβά κουστούμια, ακριβά παππούτσια, ακριβά σπίτια , ακριβά ρολόγια ...

Βγάζεις αυτό το συμπέρασμα ;;;;
Εσυ ομως γιατι νιωθεις τετοια αναγκη να διαφημισεις τα πλουτη σου, αυτο δεν καταλαβαινω...

Εγώ πάλι θεωρώ κομπλεξισμό αυτό:
Eγω εχω μια απορια.
Ασχετη ισως.
Για ποιον λογο να εχεις μια Αστον Μαρτιν?
Πού θα την οδηγησεις?
Στην Κηφισιας, ή στην Εθνικη Αθηνων-Κορινθου????
Εχουμε δρομους που να μπορεις να ευχαριστηθεις τετοια αυτοκινητα?
Αρα η αποκτηση τους αποτελεί μονο ψώνιο.

Στο μέτρο που κάποιος δεν έχει κλέψει τα λεφτά που ξοδεύει
μπορεί να τα ξοδεύει σε όποιο αυτοκίνητο θέλει.
Γι'αυτό και είμαστε ελεύθερη χώρα (ακόμη).

Σε κράτη φυλακές
δεν υπήρχαν τέτοιες πολυτέλειες.
Lada υπήρχαν , lada έπρεπε να πάρεις.

Giorgos46sex

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Εχω μια φιλη που ειναι μουναρα,μοιαζει στη ματσουκα καπως.μου ελεγε πριν 1 μηνα οτι της αρεσει τρελα ενας τυπος που βγαινει και μιλαει στα πρωινα.τον ειδα πριν λιγο και τη θυμηθηκα.ο τυπος ειναι καποιος γεννηματας τραπεζιτης ενα παχυδερμο πουρο.οταν τη ρωτησα τι του βρισκει μου ειχε πει ,βρωμαει αυτοπεποιθηση απο χιλιομετρα,λεει αυτο που γουσταρει ανεξαρτητα αν αρεσει ,τους γραφει ολους,ειναι αναισθητος και κατι τετοια.αρα καταλαβατε ακομα κι αν εισαι κακασχημος,αν εισαι κολοχαρακτηρας εχεις ελπιδες.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εχω μια φιλη που ειναι μουναρα,μοιαζει στη ματσουκα καπως.μου ελεγε πριν 1 μηνα οτι της αρεσει τρελα ενας τυπος που βγαινει και μιλαει στα πρωινα.τον ειδα πριν λιγο και τη θυμηθηκα.ο τυπος ειναι καποιος γεννηματας τραπεζιτης ενα παχυδερμο πουρο.οταν τη ρωτησα τι του βρισκει μου ειχε πει ,βρωμαει αυτοπεποιθηση απο χιλιομετρα,λεει αυτο που γουσταρει ανεξαρτητα αν αρεσει ,τους γραφει ολους,ειναι αναισθητος και κατι τετοια.αρα καταλαβατε ακομα κι αν εισαι κακασχημος,αν εισαι κολοχαρακτηρας εχεις ελπιδες.

μια χαρα τυπος ειναι αυτος που περιγραφεις τυπε  :grin:
δικιο εχει η δικια σου.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Το μόνο ξεκάθαρο μίσος
είναι το δικό σου για μένα.

Αντιληπτό προ πολλού.

Μην γίνεσαι πιο γελοίος όμως
προσπαθώντας να ... μου δώσεις συμβουλές !!!!!!

Σε έπιασε ο πόνος ;;;;;;;
Σε ενδιαφέρει μην πάθω κακό ;;;;;;;;;

Τις συμβουλές σου
κράτα τες για σένα
και βάλτες στον κώλο σου.
Αν ήθελα να γίνω σαν εσένα
ήξερα τον τρόπο.

Το ότι δεν είμαι σαν εσένα
και με μισείς (πολύ) γι'αυτό
είναι για μένα ψυχαγωγικό
και το γουστάρω.

Σάλτα γαμή ....
λαααακηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη
URL]]

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166

Λακηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη
sakis+rouvas.jpg

Giorgos46sex

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
1
μια χαρα τυπος ειναι αυτος που περιγραφεις τυπε  :grin:
δικιο εχει η δικια σου.
  αν θυμαμαι καλα αυτα που εγραφες στο θεμα του λακη για τα κοριτσια του σαιτ ετσι θα εισαι ,καταλαβαινω την αλληλεγγυη.περιμενουμε και εμεις οι συναισθηματικοι μαθηματα αναισθησιας μηπως δουμε ασπρη μερα.εκτος πλακας ,κατι πρεπει να εχουμε στη φατσα μας ξερω γω κατι σαν αυρα,γιατι αληθεια το εχω δει αντρες χωρις εμφανιση η λεφτα να εχουν περαση.κατι αποπνεουν φαινεται που πρεπει να το εχεις,δε μπορεις να προσποιηθεις οτι εισαι κουλ και ανετος,οτι και αν κανεις και κολοτουμπες ο αλλος τις τραβαει χωρις να μιλησει.πουτανα ζωη

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
 αν θυμαμαι καλα αυτα που εγραφες στο θεμα του λακη για τα κοριτσια του σαιτ ετσι θα εισαι ,καταλαβαινω την αλληλεγγυη.περιμενουμε και εμεις οι συναισθηματικοι μαθηματα αναισθησιας μηπως δουμε ασπρη μερα.εκτος πλακας ,κατι πρεπει να εχουμε στη φατσα μας ξερω γω κατι σαν αυρα,γιατι αληθεια το εχω δει αντρες χωρις εμφανιση η λεφτα να εχουν περαση.κατι αποπνεουν φαινεται που πρεπει να το εχεις,δε μπορεις να προσποιηθεις οτι εισαι κουλ και ανετος,οτι και αν κανεις και κολοτουμπες ο αλλος τις τραβαει χωρις να μιλησει.πουτανα ζωη

τυπε φανταζεσαι ο εμφανισημος να ειχε ολα αυτα που λες
+ μεγαλο πουλι και να ηταν και καλος γαμιάς?  :2funny: :2funny: :2funny:

και ενας ασχημος δεν θα πηδουσε απλα ποτε και ο εμφανισημος θα βαριοταν στο τελος
να πηδαει  :2funny: :2funny: :2funny:

honda27

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Oταν ο ιδιος, απορριπτεις με καποιον τροπο τον εαυτο σου, πως ζητας να σε δεχτουν οι αλλοι και κατα συνεπεια οι ''γκομενες'' ?

Σταματα να εισαι τοσο αρνητικος απεναντι στον εαυτο σου και προσπαθα να εισαι ο εαυτος σου...

Πιασε γνωριμιες και ασχολησου με δραστηριοτητες, ισως μεσα απο τον κυκλο γνωριμιων που θα αποκτησεις, να γνωρισεις επιτελους την κοπελα που θες.

Μεχρι τοτε......
Να πηγαινεις που και που, σε οικους ανοχης οταν νιωθεις οτι το ζηταει ο οργανισμος σου.

Δεν υπαρχει τροπος φιλε μου σε αυτα τα θεματα, να σου τον μαθει κανεις ....
Ειναι, η το εχεις, η δεν το εχεις.... και περισσοτερο ειναι θεμα τυχης, για κατι σοβαρο.

Υγ. οι ''φιλοι'' σου ειναι σκατενιοι, γιατι οι φιλοι οι πραγματικοι, δεν σε διωχνουν οταν βλεπουν δυσκολια,
πολυ περισσοτερο δεν σχολιαζουν την εμφανιση σου....
Να κοιταξεις να αλλαξεις τους ''δηθεν'' φιλους σου, γιατι ειναι αρχιδια, και να εισαι περισσοτερο επιλλεκτικος στις παρεες σου.
Μην υποβιβαζεις τον εαυτο σου προς χαρην παρεας .....

Υγ. 2 - Μην δωσεις σημασια σε οτι διαβαζεις απο τον καθεναν εδω, γιατι κι αυτοι που κομπαζουν, εχουν τα θεματα τους
και πιστεψε με ειναι πολυ μεγαλυτερα απο το δικο σου  ;)

Ισως ενα από τα πιο σωστά ποστ που έχουν γραφτεί εδω μέσα.ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ 100% ΣΕ ΟΛΑ.Μαλιστα ιδιαιτερη σημασια θα δωσω στο κομματι που λεει που και που να πηγαινεις σε κανα οικο ανοχης (στουντιακι προτιμοτερο) διοτι και βγαζεις οτι εχει ςμαζεψει μεσα σου απο υγρο πυρ ;) ;) αλλα ξαλαφτωνεις και ψυχικα και εσυ.Επισης μπορει οι κοπελες έξω να ειναι ηλιθιες βλαμμενες η οτι αλλο θες οι πιο πολλες αλλα τον αντρα τον αγαμητο τον παιρνουν ειδηση απο μακρυα.Συνεπως βουρ φιλε και παντα να εισαι ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ.

Giorgos46sex

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Δεν ξερω σε ποια γενια ανηκεις,οι σημερινοι εικοσαρηδες εχουν βαρεθει να γαμανε ,ακουω συνεχεια νεα παιδια να λενε ελα μωρε σεξ τα εχω βαρεθει αυτα και αναρωτιεμαι εγω που στα 20 σκεφτομουν μονο το σεξ ειμαι ανωμαλος;οσο για τους ασχημους συνηθως πηδανε ασχημες το κακο ειναι οτι δεν εχεις τις επιλογες ενος ωραιου εκτος αν πληρωσεις η εισαι γοητευτικος οπως  αναλυσαμε παραπανω,αν δεν εχεις τιποτα απο αυτα ακομα και κατι μπαζα σε σνομπαρουν.εγω ας πουμε δεν ειμαι ουτε χαλιας ουτε ομορφαντρας ουτε πλουσιος ουτε φτωχος ουτε  μορφωμενος ουτε αγραμματος και εχω βαρεθει να ακουω απο τις γυναικες σε βλεπω σαν φιλο.ποια την πρωτοειπε αυτη τη μαλακια να την κρεμασουμε στο συνταγμα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν ξερω σε ποια γενια ανηκεις,οι σημερινοι εικοσαρηδες εχουν βαρεθει να γαμανε ,ακουω συνεχεια νεα παιδια να λενε ελα μωρε σεξ τα εχω βαρεθει αυτα και αναρωτιεμαι εγω που στα 20 σκεφτομουν μονο το σεξ ειμαι ανωμαλος;οσο για τους ασχημους συνηθως πηδανε ασχημες το κακο ειναι οτι δεν εχεις τις επιλογες ενος ωραιου εκτος αν πληρωσεις η εισαι γοητευτικος οπως  αναλυσαμε παραπανω,αν δεν εχεις τιποτα απο αυτα ακομα και κατι μπαζα σε σνομπαρουν.εγω ας πουμε δεν ειμαι ουτε χαλιας ουτε ομορφαντρας ουτε πλουσιος ουτε φτωχος ουτε  μορφωμενος ουτε αγραμματος και εχω βαρεθει να ακουω απο τις γυναικες σε βλεπω σαν φιλο.ποια την πρωτοειπε αυτη τη μαλακια να την κρεμασουμε στο συνταγμα.

ε και?  :grin:
αμα γαμας σε μπουρδελα μην ανησυχεις.
Δεν σε θελουν 1 δεν τις θελεις 10 δεν χανεις
και τιποτα αμα το καλοσκεφτεις.

Giorgos46sex

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Φιλε μου καλα τα λετε περι αυτοεκτιμησης κλπ μη το λετε σαν να ειναι το πιο ευκολο πραγμα στον κοσμο.οταν εγω 46 χρονια φερομαι στον εαυτο μου καπως γινεται να ξυπνησω αυριο το πρωι και να πω αγαπαω τον εαυτο μου.δε ξερω αν βοηθουν ψυχοθεραπειες και τετοια αλλα δεν ειναι και τοσο ευκολο οσο το παρουσιαζετε.πως μπορεις να εκτιμας τον εαφτο σου αν εχεις μεγαλωσει σε περιβαλον που δε σε εκτιμουσαν ας πουμε η οταν σου εχουν φερθει σκατα ολες οι γυναικες.πρεπει να εισαι ατσαλινος για να μη σε αγγιξει τιποτα και να λες εγω αγαπαω τον εαυτο μου και ας μη με αγαπαει κανεις

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
...... και εχω βαρεθει να ακουω απο τις γυναικες σε βλεπω σαν φιλο.ποια την πρωτοειπε αυτη τη μαλακια να την κρεμασουμε στο συνταγμα.

Δε θα την βρείς....... Έχει πεθάνει προ πολλού!!! :grin: :grin: :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Πλακα πλακα το σε βλεπω σα φιλο ειναι φοβερη ατακα...

σου λεει αυτη

"σε βλεπω σα φιλο"

της λες και εσυ

"παλι καλα που το ειπες πρωτη και με εβγαλες απο τη δυσκολη θεση"

δεν νομιζω να μπορουσα να σε δω διαφορετικα  :2funny: :2funny: :2funny:

σιγουυρα θα πεταξει ενα "γιατι...??"

και απλα εκει δεν απαντας και την κλανεις για κανα 3μερο...

και ολα αρχιζουν παλι απο την αρχη   :2funny: :2funny: :2funny:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Πλακα πλακα το σε βλεπω σα φιλο ειναι φοβερη ατακα...

σου λεει αυτη

"σε βλεπω σα φιλο"

της λες και εσυ

"παλι καλα που το ειπες πρωτη και με εβγαλες απο τη δυσκολη θεση"

δεν νομιζω να μπορουσα να σε δω διαφορετικα  :2funny: :2funny: :2funny:

σιγουυρα θα πεταξει ενα "γιατι...??"

και απλα εκει δεν απαντας και την κλανεις για κανα 3μερο...

και ολα αρχιζουν παλι απο την αρχη   :2funny: :2funny: :2funny:
Μην φωτογραφιζεσε ρε

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Φιλε μου καλα τα λετε περι αυτοεκτιμησης κλπ μη το λετε σαν να ειναι το πιο ευκολο πραγμα στον κοσμο.οταν εγω 46 χρονια φερομαι στον εαυτο μου καπως γινεται να ξυπνησω αυριο το πρωι και να πω αγαπαω τον εαυτο μου.δε ξερω αν βοηθουν ψυχοθεραπειες και τετοια αλλα δεν ειναι και τοσο ευκολο οσο το παρουσιαζετε.πως μπορεις να εκτιμας τον εαφτο σου αν εχεις μεγαλωσει σε περιβαλον που δε σε εκτιμουσαν ας πουμε η οταν σου εχουν φερθει σκατα ολες οι γυναικες.πρεπει να εισαι ατσαλινος για να μη σε αγγιξει τιποτα και να λες εγω αγαπαω τον εαυτο μου και ας μη με αγαπαει κανεις
Άκρως ψυχοπλακωτικο ποστ αυτό.....

Σηκώνει παρα πολύ κουβέντα για να βγει άκρη.

Μερικές φορές αρκεί ένας ψεύτικος καλός λόγος για να δώσει ώθηση στον οποιονδήποτε
Άλλες φορές απλά αποδεχόμαστε ορισμένα πράγματα κι ας μην το θέλουμε απλά και μόνο για να προχωρήσουμε ελπίζοντας σε κάτι καλό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom