Νέα

Πώς ήταν η ζωή σας πριν μάθετε για την ύπαρξη του bourdela;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bnmnb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 675
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
B

bnmnb

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Εγω εχω παρομοια απορια......
Πριν περιπου 10-15 χρονια που δεν ειχαμε ολοι internet υπηρχαν city tours η οχι???
Και αν ναι πως γινοταν γνωστο????

κ γω εχω αλλη μια απορια!

πως ανακαλυψατε το μπου; :grin:

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
ρε συ, μπας και ειναι κλωνος σου ο απω πανω? :grin: :grin:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.347
Πόντοι
22.785
Δεν χρειαζεται να απορης,οταν εισαι μπουρδελιαρης δεν ψαχνης σαιτ της εκκλησιας ;
λιπον γεοργιε σοβαρα τορα.........
μου το ιπε μια φιλι απο το τοροντο που μιλαμε στο myspace........

OP
OP
B

bnmnb

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Δεν χρειαζεται να απορης,οταν εισαι μπουρδελιαρης δεν ψαχνης σαιτ της εκκλησιας ;

βρε γιωργο μου,εσυ σαν μπουρδελιαρης που εισαι,πως κ το ανακαλυψες τοσο αργα το σαιτ;
αυτην την απορια εχω.
οποτε παιζουν δυο τινα...ή δεν ειχες ιντερνετ ή δεν εισαι πολυ της ηλεκτρονικης επικοινωνιας :rolleyes:

(το οτι πριν ησουν μικρος το αποκλειω :2funny:)

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
βρε γιωργο μου,εσυ σαν μπουρδελιαρης που εισαι,πως κ το ανακαλυψες τοσο αργα το σαιτ;
αυτην την απορια εχω.
οποτε παιζουν δυο τινα...ή δεν ειχες ιντερνετ ή δεν εισαι πολυ της ηλεκτρονικης επικοινωνιας :rolleyes:

(το οτι πριν ησουν μικρος το αποκλειω :2funny:)
Οταν ειμουν μικρος δεν υπηρχε ιντερνετ μετα στην δουλεια χρησιμωποιο Η/Υ με εμπορικο προγραμμα εδω και 20 χρονια περιπου και αναγκαστικα περισυ εκανα συνδεση ιντερνετ για εξυπηρετηση της δουλειας

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Οταν ειμουν μικρος δεν υπηρχε ιντερνετ μετα στην δουλεια χρησιμωποιο Η/Υ με εμπορικο προγραμμα εδω και 20 χρονια περιπου και αναγκαστικα περισυ εκανα συνδεση ιντερνετ για εξυπηρετηση της δουλειας
εκτος το οτι οταν ησουν μικρος δεν υπηρχε ιντερνετ........περα απ αυτο πριν ελαχιστα χρονια το ιντερνετ δεν ηταν τοσο διαδεδομενο στην Ελλαδα και οι ταχυτητες ακομη συνεχιζουν να ειναι αθλιες.....και τα πακετα ακριβα!!
ξαφνικα και η κουτση Μαρια απεκτησε λαπτοπ(το οποιο ειναι της μοδας πλεον) και ιντερνετ!!
αυτο καλο ειναι αλλα σε σχεση με αλλα Ευρωπαικα κρατη ειμαστε.....................

OP
OP
B

bnmnb

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
θανουλη,τεχνολογικα ειμαστε μιλια πισω,απο κατι αλλες ευρωπαικες χωρες...μην επιμενεις!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
το ξερω.......μεχρι που ακουσα οτι η Βουλγαρια και η Ρουμανια εχουν ιντερνετ 20+ mbps με ξεφτυλα πακετα και καλωδιακο παρακαλω και πακετακι με καλωδιακη tv και σχεδον free τα τηλεφωνα.......και μεις..........

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
το ξερω.......μεχρι που ακουσα οτι η Βουλγαρια και η Ρουμανια εχουν ιντερνετ 20+ mbps με ξεφτυλα πακετα και καλωδιακο παρακαλω και πακετακι με καλωδιακη tv και σχεδον free τα τηλεφωνα.......και εμεις..........
Ειμαστε μονο για πανυγηρια  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

OP
OP
B

bnmnb

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
έτσι νομίζεις.....

συνέχισε να μας διασκεδάζεις........  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ.
πρόσεχε τις κάσες στις πόρτες  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

βρε παλικαρι μου,αλλη δουλεια δεν εχεις απο το να καθεσε εδω κ να κωλοβαρας,κ μαλιστα να απαντας σε ολα τα θεματα; :jerking:

αμα δεν ακουστουν οι αποψεις σου δεν ηρεμεις,ε τζουτζουκο;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom