Εγω εχω παρομοια απορια......
Πριν περιπου 10-15 χρονια που δεν ειχαμε ολοι internet υπηρχαν city tours η οχι???
Και αν ναι πως γινοταν γνωστο????
κ γω εχω αλλη μια απορια!
πως ανακαλυψατε το μπου;
Εγω εχω παρομοια απορια......
Πριν περιπου 10-15 χρονια που δεν ειχαμε ολοι internet υπηρχαν city tours η οχι???
Και αν ναι πως γινοταν γνωστο????
πες καλυτερα οτι εγραφες αλλου.
κ γω εχω αλλη μια απορια!
πως ανακαλυψατε το μπου;
δεν έγραφα πουθενά.
υπάρχει άλλλος persona στο ελληνικό νετ και δεν το ξέρω;
να γνωριστούμε εάν τον ξέρεις.....
Παντού χωμένος είναι...δεν τον αποφεύγουμε με τίποτα!βρηκα εναν personanongrata στο TheGreekz.com
Δεν χρειαζεται να απορης,οταν εισαι μπουρδελιαρης δεν ψαχνης σαιτ της εκκλησιας ;κ γω εχω αλλη μια απορια!
πως ανακαλυψατε το μπου;
λιπον γεοργιε σοβαρα τορα.........Δεν χρειαζεται να απορης,οταν εισαι μπουρδελιαρης δεν ψαχνης σαιτ της εκκλησιας ;
Δεν χρειαζεται να απορης,οταν εισαι μπουρδελιαρης δεν ψαχνης σαιτ της εκκλησιας ;
λιπον γεοργιε σοβαρα τορα.........
μου το ιπε μια φιλι απο το τοροντο που μιλαμε στο myspace........
Οταν ειμουν μικρος δεν υπηρχε ιντερνετ μετα στην δουλεια χρησιμωποιο Η/Υ με εμπορικο προγραμμα εδω και 20 χρονια περιπου και αναγκαστικα περισυ εκανα συνδεση ιντερνετ για εξυπηρετηση της δουλειαςβρε γιωργο μου,εσυ σαν μπουρδελιαρης που εισαι,πως κ το ανακαλυψες τοσο αργα το σαιτ;
αυτην την απορια εχω.
οποτε παιζουν δυο τινα...ή δεν ειχες ιντερνετ ή δεν εισαι πολυ της ηλεκτρονικης επικοινωνιας
(το οτι πριν ησουν μικρος το αποκλειω )
βρηκα εναν personanongrata στο TheGreekz.com
δεν είμαι εγώ....
εσύ βέβαια ξέρουμε ποιός/ποιά είσαι και είσαι γουάν κλικ αγουέι να ξαναγίνεις μιούτ.
εκτος το οτι οταν ησουν μικρος δεν υπηρχε ιντερνετ........περα απ αυτο πριν ελαχιστα χρονια το ιντερνετ δεν ηταν τοσο διαδεδομενο στην Ελλαδα και οι ταχυτητες ακομη συνεχιζουν να ειναι αθλιες.....και τα πακετα ακριβα!!Οταν ειμουν μικρος δεν υπηρχε ιντερνετ μετα στην δουλεια χρησιμωποιο Η/Υ με εμπορικο προγραμμα εδω και 20 χρονια περιπου και αναγκαστικα περισυ εκανα συνδεση ιντερνετ για εξυπηρετηση της δουλειας
Να υποθεσω οτι δεν ηξερες τιποτα ; ησουν τις εκλησιαςλιπον γεοργιε σοβαρα τορα.........
μου το ιπε μια φιλι απο το τοροντο που μιλαμε στο myspace........
οταν με το καλο θα γινω μιουτ,θα γινω personanongrata λεβεντη μου!
Ειμαστε μονο για πανυγηριατο ξερω.......μεχρι που ακουσα οτι η Βουλγαρια και η Ρουμανια εχουν ιντερνετ 20+ mbps με ξεφτυλα πακετα και καλωδιακο παρακαλω και πακετακι με καλωδιακη tv και σχεδον free τα τηλεφωνα.......και εμεις..........
έτσι νομίζεις.....
συνέχισε να μας διασκεδάζεις........
Υ.Γ.
πρόσεχε τις κάσες στις πόρτες