Νέα

Πώς ήταν η ζωή σας πριν μάθετε για την ύπαρξη του bourdela;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bnmnb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 675
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

anepithymitos

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
ρε νιτσα,εχω μια απορια.

σου κοψανε το mounitsa,κ αμα (λεμε τωρα) σου κοψουνε το nitsamou,τι νικνειμ θα βαλεις;

NitsaMou

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
μουα οσι μα πετιτ σιλβι :grin: :grin:

η νιτσα ειναι προστατευομενο ειδος προς εξαφανιση

μοναχους-μοναχους........στα παντα....... :2funny:

ιμπλιδακο αφου ξερεις ποσο γουσταρω να σε σαπιζω στο σπανκινγκ και μετα να μου πετας τα ματια οξωωωωω :s&m_3: :s&m_3:

arcans6

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
αρκανς τοιχο τοιχο μη σε πετυχει ο νιτσος :grin: :grin:
το καταλαβαινω οτι ειναι δυσκολο να σου γαμανε την γκομενα.αλλα δικαιολογο την γκομενα απολυτα.τουλαχιστον να εχεις αρχιδια και να μπαινεις με το κανονικο σου νικ παλιοαδερφη.ευτηχως αρχισε να ξεχωριζει απο εδω η φυρα απο τη σιταρι.χαιρετισματα σε ολες τις πουσταρες,αλλα απο εδω μεσα γκομενους δεν θα βρειτε ρε αγορια.καντε πιατσα πουθενα αλλου.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
μουα οσι μα πετιτ σιλβι :grin: :grin:

μοναχους-μοναχους........στα παντα....... :2funny:

ιμπλιδακο αφου ξερεις ποσο γουσταρω να σε σαπιζω στο σπανκινγκ και μετα να μου πετας τα ματια οξωωωωω :s&m_3: :s&m_3:
σπανκαρεεεεεεεεεεεεε με τρελλλληηηηηηηηηηηηηη αμαζοναααααααααααααα τουυυυυυυυ
αμαζονιουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
βγαλε μου τον αδοξαστοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!
αφου ξερεις μεταααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!

NitsaMou

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ρε νιτσα,εχω μια απορια.

σου κοψανε το mounitsa,κ αμα (λεμε τωρα) σου κοψουνε το nitsamou,τι νικνειμ θα βαλεις;

δε μου το κοβουν ρε.....τραβαει τηλεθεαση προφανως.....το μουνιτσα ζει και αναπνεει.....απλα φυτοζωει.........ως νικ υπαρχει ομως απλα δε μπορω να το χρησιμοποιησω :rolleyes:
πονηρος ο βλαχος λεμεεεεε :grin:

ενεργα δε νομιζω να συμμετεχω.....βαριεμαι απο εδω η αληθεια....απλα επειδη μου στειλανε το λινκ ειπα να πεταχτω σα βοιδοπουτσα οπως σωστα υπεδειξε ο πεακλας ζορζ :cum:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
θα σε κυλησωωωωωωωωωωωωωωωωω στις λασπεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
θα σε περασω απο κομπρεσεεεεεεεερρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
θα ξαναθυμηθεις τα σχολικα σου χρονιαααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

anepithymitos

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
το καταλαβαινω οτι ειναι δυσκολο να σου γαμανε την γκομενα.αλλα δικαιολογο την γκομενα απολυτα.τουλαχιστον να εχεις αρχιδια και να μπαινεις με το κανονικο σου νικ παλιοαδερφη.ευτηχως αρχισε να ξεχωριζει απο εδω η φυρα απο τη σιταρι.χαιρετισματα σε ολες τις πουσταρες,αλλα απο εδω μεσα γκομενους δεν θα βρειτε ρε αγορια.καντε πιατσα πουθενα αλλου.

ποσοι αρκανσ υπαρχουν;

NitsaMou

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0

ευτυχως που ξεχωρισε η φυρα απο το σιταρι δε λες τιποτα....να σαι καλα που μας ανοιγεις τα ματια ρε φιλε!!!! ρισπεκτ :rockon: :rockon: :rockon:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
αριμπα λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!
παμε για ανωμαλιεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NitsaMou

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
θα σε κυλησωωωωωωωωωωωωωωωωω στις λασπεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
θα σε περασω απο κομπρεσεεεεεεεερρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
θα ξαναθυμηθεις τα σχολικα σου χρονιαααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πωπω τετοια προστυχα μου λες και λιγωνομαι σου λεωωωωω

αυτο ειδικα με τα σχολικα χρονια με πεθανε....μουσκεψα και βαρανε παλαμακια τα κατω χειλακια μουυυυυυυ :tits2: :rockon: :rockon: :fuck1: :fuck1:

anepithymitos

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0

αυτο ειδικα με τα σχολικα χρονια με πεθανε....μουσκεψα και βαρανε παλαμακια τα κατω χειλακια μουυυυυυυ :tits2: :rockon: :rockon: :fuck1: :fuck1:

ΧΥΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766

καβλωνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!
μιλα μου προστυχαααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!
πες μου για τον ζαν πολ σαρττττττττττττττττττττττττττττττττ!!!!!!!!!!!!!!!
ρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NitsaMou

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καβλωνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!
μιλα μου προστυχαααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!
πες μου για τον ζαν πολ σαρττττττττττττττττττττττττττττττττ!!!!!!!!!!!!!!!
ρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μιλα μου για σατωμπριαννννννννννννν.........μιλα μου για μπριαμ.........απηγγειλε μου λιγο εμπειρικο να ρθω στα ισα μου.........μαστιγωσε με με το παλαμαρι του βαρκαρη......χτυπα με με την καγκελομπετουγιααααααααααα

σκισε με να αλλαξω ραφτηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη :fuck2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom