Νέα

Πώς ήταν η ζωή σας πριν μάθετε για την ύπαρξη του bourdela;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bnmnb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 675
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Απ οτι καταλαβα ρε.δεν ησαστε αξιεs για κουβεντα......Σαs πειραξε τοσο μα τοσο πολυ που μιλαγα με το κοριτσι.....Τι σαλιαρηs τι μυξιαρηs....Και καλα εκεινοs μπηκε μια στιγμη κι εγινε μπουχοs...αλλο αρχιδι αυτο....αλλα σιγονταρατε κι εσειs...αλλα βεβαια εισπραξατε τα γαμοσταυριδια σαs αξια κι επαξια απ τον τυπο....σαs περιελαμβανε το μενου.....οταν τον ακουτε τον αλλο να κανει χαβαλε τον λετε σαλιαρη......μολιs σαs "στολισει"  ειναι και πολυ οκ......Αυτη ειναι η μονη γλωσσα που καταλαβαινετε και μαλλον σαs αρεσει.......Πολυ ωραια!!!! Κανατε την επιλογη σαs κι εγω εκανα την δικη μου....
Ναι δεν μ ενδιαφερει καμμια ....απο σαs......γιατι αλλωστε??????.....

Ρε μην τσαντίζεσαι ρε πούτη μου, δεν σου μίλησα επιθετικά!  :grin:
Πφφφ, εμένα δεν με ανέφερε ο τύπος χαχαχαχαχαχαχχαααα
Δε με πείραξε καθόλου που μίλαγες με αυτήν, ούτε είπα να σε ενδιαφέρει πώς είμαστε εμείς.
Διάβαζε τι λέω σε παρακαλώ πάρα πολύ, είναι πολύ κουραστικό άλλο να λέω και άλλο να απαντάς.
Λέω ότι από τη στιγμή που είμαστε μπάζα χέστηκες και ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ, πόσες φορές θα σου το πω; Απλώς δεν καταλαβαίνω γιατί το παίζεις ότι γενικά δε σε ενδιαφέρει καμία, αφού σε ενδιαφέρουν μόνο όσες είναι ομορφούλες.
Ξεκόλλα πια, προσπάθησε να καταλάβεις τι λέω και ηρέμησε, μη μου πάθεις και τίποτα χαχχαχαχαχχαααχχχ  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Λοιπόν για να τελειώνουμε. Η bite δεν είναι μπάζο. Σας το λέω που ασχολούμαι δύο χρόνια (εντάξει άλλοι έχουν άλλα χόμπυ...). Δικαίωμα να ομιλεί για Θεοδωροπούλου δεν έχει... Καμιά σχέση με τις καινούργιες που 2000 post είναι 99% spam. Της bite, από τα 7500 είναι τα 6500... Άλλη κλαση. Όσο για την εμφάνιση, αυτό που ίσως ενοχλεί, είναι το έντονο βλέμα όπως φαίνεται και στο avatar

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Ρε μην τσαντίζεσαι ρε πούτη μου, δεν σου μίλησα επιθετικά!  :grin:
Πφφφ, εμένα δεν με ανέφερε ο τύπος χαχαχαχαχαχαχχαααα
Δε με πείραξε καθόλου που μίλαγες με αυτήν, ούτε είπα να σε ενδιαφέρει πώς είμαστε εμείς.
Διάβαζε τι λέω σε παρακαλώ πάρα πολύ, είναι πολύ κουραστικό άλλο να λέω και άλλο να απαντάς.
Λέω ότι από τη στιγμή που είμαστε μπάζα χέστηκες και ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ, πόσες φορές θα σου το πω; Απλώς δεν καταλαβαίνω γιατί το παίζεις ότι γενικά δε σε ενδιαφέρει καμία, αφού σε ενδιαφέρουν μόνο όσες είναι ομορφούλες.
Ξεκόλλα πια, προσπάθησε να καταλάβεις τι λέω και ηρέμησε, μη μου πάθεις και τίποτα χαχχαχαχαχχαααχχχ  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Πρωτον.....δεν σου....δεν ειμαστε τιποτα ουτε θα γινουμε ποτε.......με καμμια,   ξεκαθαρα παραγματα
δευτερον δεν τσατιζομαι........αηδιαζω κι ανακατευομαι
Αλλα το να βγαινετε και να λετε παπαρολογιεs μου την εσπασε.......Εισπραξατε ομωs και τα αναγκαια σαs γαμοσταυριδια....Την γλωσσα που καταλαβαινετε.........Ενω εγω αποχωρησα χωριs να βρισω.......
Το αν μ ενδιαφερε η μικρη η οχι  δεν θα δωσω λογαριασμο σε κανενα αρχιδι.....να ξηγουμαστε
και αυτα περι καρδουλεs κομμενα .......δεν ειμαι ουτε ο μαμακιαs σαs  ουτε τιποτα
Θα συμπεριφερομαι οπωs σαs αρεσει ........Με τα γαμοσταυριδια

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Λοιπόν για να τελειώνουμε. Η bite δεν είναι μπάζο. Σας το λέω που ασχολούμαι δύο χρόνια (εντάξει άλλοι έχουν άλλα χόμπυ...). Δικαίωμα να ομιλεί για Θεοδωροπούλου δεν έχει... Καμιά σχέση με τις καινούργιες που 2000 post είναι 99% spam. Της bite, από τα 7500 είναι τα 6500... Άλλη κλαση. Όσο για την εμφάνιση, αυτό που ίσως ενοχλεί, είναι το έντονο βλέμα όπως φαίνεται και στο avatar
τα 7499 ειναι σπαμ
μη με προσβαλεις

Πρωτον.....δεν σου....δεν ειμαστε τιποτα ουτε θα γινουμε ποτε.......με καμμια,   ξεκαθαρα παραγματα
Αλλα το να βγαινετε και να λετε παπαρολογιεs μου την εσπασε.......Εισπραξατε ομωs και τα αναγκαια σαs γαμοσταυριδια....Την γλωσσα που καταλαβαινετε.........Ενω εγω αποχωρησα χωριs να βρισω.......
Το αν μ ενδιαφερε η μικρη η οχι  δεν θα δωσω λογαριασμο σε κανενα αρχιδι.....να ξηγουμαστε
και αυτα περι καρδουλεs κομμενα .......δεν ειμαι ουτε ο μαμακιαs σαs  ουτε τιποτα

τι @@ρολογιες ειπαμε δλδ σε σχεση με τη μαριαν? αν θυμαμαι καλα 99% ωραια σχολια της καναμε
αλλα κ να μην ηταν ετσι γιατι δλδ ειναι @@ρολογιες η γνωμη των αλλων, κ γιατι δλδ θα επρεπε καποιος να βρισει τον αλλο επειδη δεν τρελαινοταν βλεποντας την οποια μαριαν? επειδη ειναι γυναικες? δλδ οι αντρες που την εκραξαν ηταν κουλ? οι γυναικες μονο σε χαλασαν?

τα υπολοιπα δε θα τα σχολιασω γιατι σορρυ κιολας αλλα συνεχιζεις να της απαντας αλλα ντ αλλων

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ναι σιγά ρε, μου έκοψες το αίμα τώρα χαχαχαχχαχαχαχχχχχχ
επειδή γουστάρεις να παρεξηγείς αυτά που λέω λοιπόν και ΑΚΟΜΑ να μην καταλαβαίνεις, γαμοστραύρισε, ξέρεις πολύ σε φοβάμαι και χέζομαι πάνω μου τώρα που ξύπνησε ο άλλος σου εαυτός μπουαχαχαχχαχχχχ

Εdit: Άντε χώσου στις καρδούλες τώρα.
Ορίστε, το είπα. Τι θα μου κάνεις δηλαδή; Πω πω πωωωωωωω, τρέμουν τα γόνατά μου αχχαχαχαχαχαχχχχ

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ναι σιγά ρε, μου έκοψες το αίμα τώρα χαχαχαχχαχαχαχχχχχχ
επειδή γουστάρεις να παρεξηγείς αυτά που λέω λοιπόν και ΑΚΟΜΑ να μην καταλαβαίνεις, γαμοστραύρισε, ξέρεις πολύ σε φοβάμαι και χέζομαι πάνω μου τώρα που ξύπνησε ο άλλος σου εαυτός μπουαχαχαχχαχχχχ
Τωρα που εμαθα οτι εισαι χεσμενη....μπορω να κοιμηθω με ησυχη τη συνειδηση μου!!!!!!!!
Αν σε βοηθαει στο ουροποιητικο σου , να το κανειs πιο συχνα.......Θα σου δινω την αφορμη να λυσειs κι αυτο το ζητημα!!!

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Τωρα που εμαθα οτι εισαι χεσμενη....μπορω να κοιμηθω με ησυχη τη συνειδηση μου!!!!!!!!
Αν σε βοηθαει στο ουροποιητικο σου , να το κανειs πιο συχνα.......Θα σου δινω την αφορμη να λυσειs κι αυτο το ζητημα!!!

Ναι, βρίζε με να με τρομοκρατείς αχαχχαχαχαχααχχχ

Ούτε τι είπε ο άλλος δεν κατάλαβες εν τω μεταξύ, γαμοσταύριζε τις γυναίκες γιατί έλεγαν καλά λόγια για τη μαριάννα... ούτε αυτό δεν κατάλαβες; γαμοσταυρίδια να'ναι κι ό,τι να'ναι; χαχχαχαχαχχαχαααα

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
Ναι, βρίζε με να με τρομοκρατείς αχαχχαχαχαχααχχχ

Ούτε τι είπε ο άλλος δεν κατάλαβες εν τω μεταξύ, γαμοσταύριζε τις γυναίκες γιατί έλεγαν καλά λόγια για τη μαριάννα... ούτε αυτό δεν κατάλαβες; γαμοσταυρίδια να'ναι κι ό,τι να'ναι; χαχχαχαχαχχαχαααα
:s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Τελικα εσυ εισαι μπαζο ή οχι. Απαντησε μου σε παρακαλω γιατι απο την αγωνια δεν θα πηγαινουν κατω οι μπυρες αποψε.

δεν σου λεω για να μην πιεις μπυρες
το αλκοολ κανει κακο
να το κοψετε κ αυτο μαζι με το καπνισμα :cheesy:

οχι δεν ειναι! ;) ;)

προωθεις τον αλκοολισμο!!! :2funny:

Επισκέπτης
οχι δεν ειναι! ;) ;)

Εσυ τι εισαι δικηγορος της ? Αυτη δεν μπορει να απαντησει. Τεσπα το δεχομε και παω να πιω τις μπυρες μου ησυχος, αφου εμαθα την υπερτατη αληθεια.

Μην πειραζετε τους αγαπησιαριδες του site.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.524
Πόντοι
17.885

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
τι να πω δε ξερω σας εχει πειραξει η ζεστη ολους σας....μπορει και η πανσεληνος.

για μενα παντως η ζωη μου πριν το σαιτ ηταν πιο οικονομικη....
αν και οταν εκλεισε ημουν εκτος ελλαδας εννιωσα μεγαλο κενο και αγανακτηση...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom