boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Απ οτι καταλαβα ρε.δεν ησαστε αξιεs για κουβεντα......Σαs πειραξε τοσο μα τοσο πολυ που μιλαγα με το κοριτσι.....Τι σαλιαρηs τι μυξιαρηs....Και καλα εκεινοs μπηκε μια στιγμη κι εγινε μπουχοs...αλλο αρχιδι αυτο....αλλα σιγονταρατε κι εσειs...αλλα βεβαια εισπραξατε τα γαμοσταυριδια σαs αξια κι επαξια απ τον τυπο....σαs περιελαμβανε το μενου.....οταν τον ακουτε τον αλλο να κανει χαβαλε τον λετε σαλιαρη......μολιs σαs "στολισει" ειναι και πολυ οκ......Αυτη ειναι η μονη γλωσσα που καταλαβαινετε και μαλλον σαs αρεσει.......Πολυ ωραια!!!! Κανατε την επιλογη σαs κι εγω εκανα την δικη μου....
Ναι δεν μ ενδιαφερει καμμια ....απο σαs......γιατι αλλωστε??????.....
Ρε μην τσαντίζεσαι ρε πούτη μου, δεν σου μίλησα επιθετικά!
Πφφφ, εμένα δεν με ανέφερε ο τύπος χαχαχαχαχαχαχχαααα
Δε με πείραξε καθόλου που μίλαγες με αυτήν, ούτε είπα να σε ενδιαφέρει πώς είμαστε εμείς.
Διάβαζε τι λέω σε παρακαλώ πάρα πολύ, είναι πολύ κουραστικό άλλο να λέω και άλλο να απαντάς.
Λέω ότι από τη στιγμή που είμαστε μπάζα χέστηκες και ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ, πόσες φορές θα σου το πω; Απλώς δεν καταλαβαίνω γιατί το παίζεις ότι γενικά δε σε ενδιαφέρει καμία, αφού σε ενδιαφέρουν μόνο όσες είναι ομορφούλες.
Ξεκόλλα πια, προσπάθησε να καταλάβεις τι λέω και ηρέμησε, μη μου πάθεις και τίποτα χαχχαχαχαχχαααχχχ