Νέα

Πως γίνετε κανείς "συνοδός"?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα epivitoras00
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 463
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
σε ενα ιντερνετ καφε με bowling κλπ στην περιοχη μου

γνωστης αλυσιδας

ειναι 2 συναιτεροι

ενας γεροξουρας σιχαμενος που δεν πληρωνει τους υπαλληλους του

και ο αλλος υπηρξε μεγα γκει στη ζωη του

δεν ξερω αν γαμιεται ακομα,εχει βαλει κιλα και εχει γερασει

Γνωριζει δεκαδες πουστηδες ηθοποιος,δημοσιογραφους,οδοντιατρους,δικηγορους

400 ευρω η ταριφα μια ωρα

κατι μου ειχε πει θα σου εξηγησω αλλη φορα

δεν μπορω ρε παιδια,να γαμω αντρικους κωλους,η ξερω γω να το γυρισει και να μου ελα να σε γαμησω

θα χουμε νεο σεργιανοπουλο  :birdman:

ενα μολδαβος που τον ηξερα χρονια εβλεπα την γλυκια ζωη που εκανε,ταξιδια,διακοπες κλπ πιασαμε παρεα τυπικη καποιο καιρο του ελεγα για οικονομικα προβληματα και μου το αποκαλυψε οτι γαμει πλουσιους πουστιδες

πως γινεται του λεω, πως σου σηκωνεται? Βλεπω τσοντες μου λεει πριν

τι να πω,περιεργο τρικ...

μονο σε περιπτωση πεινας μπορει να το κανα,αλλα και παλι,αντρικο κωλο...  :rolleyes: :rolleyes:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
Κοπέλα είμαι και όχι δεν μπήκα σε λάθος thread!

giphy.gif

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
πρωτα απ ολα μαθαινει ορθογραφια... "γινεται" γραφεται και οχι γινετε...
φανταζεσαι να στελνεις ανορθογραφα μηνυματα???

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.076
Πόντοι
2.356
πιστευω δε θα καταφερει να παει με πανω απο 5 ατομα... αυτος νομιζει οτι οντως θα τον πληρωνουν εμφανισιμοι για να γινει η δουλεια τους... οι εμφανισιμοι βρισκουν τσαμπα οτι θελουν! εσυ θα παρεις τα χουφταλα και τα κατακαθια τη θεια μου τη μαρικα και τον μπαρμπαμαθιο το μερακλη που την εχει χωσει και σε 2 κατσικες στο χωριο του.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.680
Πόντοι
736
Θυμήθηκα ενα σχετικό ανέκδοτο αν και το είχα ακούσει λιγο διαφορετικά , νομίζω στο τελος έλεγε οτι "πανε καλά οι δουλειές και σκέφτομαι να παρω καμια κοπέλα" κάτι τέτοιο. Αλλα επειδη δεν το θυμάμαι καλά το βρήκα στο ιντερνετ.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
Θυμήθηκα ενα σχετικό ανέκδοτο αν και το είχα ακούσει λιγο διαφορετικά , νομίζω στο τελος έλεγε οτι "πανε καλά οι δουλειές και σκέφτομαι να παρω καμια κοπέλα" κάτι τέτοιο. Αλλα επειδη δεν το θυμάμαι καλά το βρήκα στο ιντερνετ.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
186
Ολο το παρεακι εδω και μονο ο dengnorizodenapanto πουθενα... :-

Έλα ρε τυπάραααα.. Τώρα ξεκίνησα να διαβάζω το θέμα του τύπου κ έχω ρίξει πολύ γέλιο...  :happy:
Πάντως είστε μεγάλα μπαχαλονιαμουυυυυυ... δεν αφήνεται τίποτα να πέσει κάτω...  :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
186

Επισκέπτης
Έλα ρε τυπάραααα.. Τώρα ξεκίνησα να διαβάζω το θέμα του τύπου κ έχω ρίξει πολύ γέλιο...  :happy:
Πάντως είστε μεγάλα μπαχαλονιαμουυυυυυ... δεν αφήνεται τίποτα να πέσει κάτω...  :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

Ελα ρε τυπε και ο Σταλιον ψαχνει για νεο εμφανισιμο γυμνασμενο με μεγαλο πουλι εχεις κανεναν στο μυαλο σου; :S :S :S

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606

:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
186
Ελα ρε τυπε και ο Σταλιον ψαχνει για νεο εμφανισιμο γυμνασμενο με μεγαλο πουλι εχεις κανεναν στο μυαλο σου; :S :S :S

Τι να έχω στο μυαλό μου ρε τύπε??  :S :S :S Μέσα εδώ όλοι κ αν όχι όλοι το 99% δηλώνουν αυτά που ψάχνει ο τύπος...  :S :S :S

Το μόνο εύκολο δηλαδή...  :S :S :S

Συνημμένα

• .......jpg
    .......jpg
    6,7 KB · Εμφανίσεις: 24

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom