Νέα

Πως γίνετε κανείς "συνοδός"?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα epivitoras00
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 463
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
το δουλευει στο μανουαλ 10 χρονια?!

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.705
Πόντοι
736
Η ξαδέρφη μου από το χωριό έμεινε στα 22 της χήρα και από τότε κούκου τίποτα.
Ζει με τα πεθερικά στο ίδιο σπίτι, οι γονείς της επίσης παραδοσιακοί.
Δεν μπορεί και δεν επιτρέπεται να συνάψει άλλη σχέση, πρέπει να τιμά τον μακαρίτη, μικρός ο κύκλος στο χωριό, πουθενά δεν πάει, κλεισμένη σε ένα σπίτι μόνινα οπότε καταλαβαίνεις την κατάσταση τύπε.
Θα κανονίσουμε να έρθει επίσκεψη, να με δει που έχουμε τόσα χρόνια να βρεθούμε και θα την φιλοξενήσω, οπότε τότε θα γίνει το θέμα...
Ο κουμπάρος δεν έκανε το καθήκον του ; που λένε ο κουμπάρος και η κουμπάρα ..

Πάντως και καμιά έξοδο να βγειτε όλο και κάποιον θα βρείτε η δώστε καμιά ευκαιρία στον επιβήτορα να κάνει ποδαρικο. Θα σας βγει και πιο φτηνά.

SandraSandra

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2018
Like
14
Πόντοι
1
Σώπα ρε.....
Και ζει 10 χρόνια με τα πεθερικά;;;;
Τυπισσα αν η ιστορία σου είναι αληθινή και έχει να γαμηθει 10 χρόνια η ξαδέρφη τότε είναι σαν να έγινε παρθένα.Αν είναι και εμφανίσιμη τότε να την πληρώνουν πρέπει και όχι να πληρώνει..
Πάντως στο ξαναλέω,υπάρχουν πολλοί εδώ μέσα που θα έμπαιναν δωρεάν!

Αυτό συμβαίνει σε μικρές πόλεις και χωριά, σε μικρές κοινωνίες.
Δεν είναι η ξαδέρφη μου η μοναδική.
Αυτό είναι το default.
Και στην τελική κανείς δεν θέλει άπειρη κοπέλα, ούτε και έχει την υπομονή και στην συγκεκριμένη περίπτωση μας ενδιαφέρει η εχεμύθεια και η διακριτικότητα, είναι λεπτό το θέμα.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.705
Πόντοι
736
Αυτό είναι το default.
Και στην τελική κανείς δεν θέλει άπειρη κοπέλα, ούτε και έχει την υπομονή και στην συγκεκριμένη περίπτωση μας ενδιαφέρει η εχεμύθεια και η διακριτικότητα, είναι λεπτό το θέμα.
Πάντως αυτό που λέει ο hellboy ισχύει , τουλαχιστον για 18χρονες παρθένες που πουλάν την παρθενιά τους για ποσά σαν να κέρδιζαν το τζόκερ περίπου.

SandraSandra

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2018
Like
14
Πόντοι
1
Τυπισσα όλα υπάρχουν αν ψαχτείτε σωστά.
Εγώ πιστεύω ότι μια γυναίκα δεν είναι σαν τον άντρα.Δλδ θα θέλει να ξέρει ότι αυτός που την πηδάει την γουστάρει κιόλας η του αρέσει τέλος πάντων.
Τώρα να είναι ο κάθε τυχάρπαστος νομίζω ότι δεν θα το πολυγουσταρει αν και εσυ λογικά θα ξέρεις καλύτερα.Εκτος αν είναι σε τόσο τραγική κατάσταση που πρέπει να “ξεμπουκωσει” επειγόντως..Που μάλλον αυτό είναι φαντάζομαι.

Προφανώς και θα θέλει να νιώσει μια αγκαλιά, ένα χάδι, ένα άγγιγμα αλλά δεν πρέπει να δεθεί.
Δεν γίνεται να βγούμε να γνωρίσει κάποιον να ερωτευτεί να ενθουσιαστεί να αλλάξει στοιχεία επικοινωνίας κλπ γιατί θα έχουμε δράματα τιμής.
Τα βάλαμε κάτω και τα σκεφτήκαμε, το πιο ασφαλές είναι το επαγγελματικό ραντεβού, συνειδητοποιημένα κάνει τη δουλειά της και τέλος.
Έτσι όπως πας κομμωτήριο και κάνεις τις ανταύγειες, τις βαφές, τα ρεφλέ και τα χτενίσματα.
Ούτε αγάπες, ούτε λουλούδια, ούτε να ξεροσταλιάζει σε ένα τηλέφωνο και να έχει ελπίδες για κάτι.

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.789
Πόντοι
4.496
Προφανώς και θα θέλει να νιώσει μια αγκαλιά, ένα χάδι, ένα άγγιγμα αλλά δεν πρέπει να δεθεί.
Δεν γίνεται να βγούμε να γνωρίσει κάποιον να ερωτευτεί να αλλάξει στοιχεία επικοινωνίας κλπ γιατί θα έχουμε δράματα τιμής.
Τα βάλαμε κάτω και τα σκεφτήκαμε, το πιο ασφαλές είναι το επαγγελματικό ραντεβού, συνειδητοποιημένα κάνει τη δουλειά της και τέλος.
Ούτε αγάπες, ούτε λουλούδια, ούτε να ξεροσταλιάζει στο τηλέφωνο.
Χωρίς να ξέρω λεπτομέρειες, υπάρχει στην Αθήνα μασαζερί (κανονικό) spa, χαμάμ κλπ που οι μασέρ παρέχουν extra υπηρεσίες σε κυρίες.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.054
Πόντοι
24.596
Δεν αρκούν μόνο τα "απαιτούμενα προσόντα (Νεος, γυμνασμένος, μεγάλο πουλί, αντοχή στο σεξ, εμφανίσιμος)" που προανέφερες.
Πιστεύω ότι χρειάζονται επιπλέον θετικά χαρακτηριστικά.
εκτος απο ενα δουλεμενο γκροβερ σαν το δικο σου τι αλλο θελει τυπε :think: :S :S :S

Συνημμένα

• αρχείο λήψης.jpg
    αρχείο λήψης.jpg
    4 KB · Εμφανίσεις: 20

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Like
47.338
Δεν γίνεται να βγούμε να γνωρίσει κάποιον να ερωτευτεί να ενθουσιαστεί να αλλάξει στοιχεία επικοινωνίας κλπ γιατί θα έχουμε δράματα τιμής.

Αφού την αγαπάς και την νιάζεσαι υπάρχει και άλλη λύση...

15494122.gif

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.705
Πόντοι
736
Αφού την αγαπάς και την νιάζεσαι υπάρχει και άλλη λύση...

15494122.gif
Είναι ξαδερφες είπε.

Αλλα απο την άλλη τώρα που το ξανά σκέφτομαι αν δεν βρουν άντρα εσκορτ μπορούν γυναίκα εσκορτ που κάνει αυταρχικό η που χρησιμοποιεί στραπον

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
218
Πόντοι
66
Η ξαδέρφη μου από το χωριό έμεινε στα 22 της χήρα και από τότε κούκου τίποτα.
Ζει με τα πεθερικά στο ίδιο σπίτι, οι γονείς της επίσης παραδοσιακοί.
Δεν μπορεί και δεν επιτρέπεται να συνάψει άλλη σχέση, πρέπει να τιμά τον μακαρίτη, μικρός ο κύκλος στο χωριό, πουθενά δεν πάει, κλεισμένη σε ένα σπίτι μόνινα οπότε καταλαβαίνεις την κατάσταση τύπε.
Θα κανονίσουμε να έρθει επίσκεψη, να με δει που έχουμε τόσα χρόνια να βρεθούμε και θα την φιλοξενήσω, οπότε τότε θα γίνει το θέμα...
γαιδαρους δεν εχει στο χωριο της τυπε...? :S :S :S :think:

Επισκέπτης
Αυτό είναι το default.

Πολλα Αρλεκιν εχεις διαβασει ρε τρυπιε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom