artemismatsas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 120
- Πόντοι
- 66
το δουλευει στο μανουαλ 10 χρονια?!
Ο κουμπάρος δεν έκανε το καθήκον του ; που λένε ο κουμπάρος και η κουμπάρα ..Η ξαδέρφη μου από το χωριό έμεινε στα 22 της χήρα και από τότε κούκου τίποτα.
Ζει με τα πεθερικά στο ίδιο σπίτι, οι γονείς της επίσης παραδοσιακοί.
Δεν μπορεί και δεν επιτρέπεται να συνάψει άλλη σχέση, πρέπει να τιμά τον μακαρίτη, μικρός ο κύκλος στο χωριό, πουθενά δεν πάει, κλεισμένη σε ένα σπίτι μόνινα οπότε καταλαβαίνεις την κατάσταση τύπε.
Θα κανονίσουμε να έρθει επίσκεψη, να με δει που έχουμε τόσα χρόνια να βρεθούμε και θα την φιλοξενήσω, οπότε τότε θα γίνει το θέμα...
Σώπα ρε.....
Και ζει 10 χρόνια με τα πεθερικά;;;;
Τυπισσα αν η ιστορία σου είναι αληθινή και έχει να γαμηθει 10 χρόνια η ξαδέρφη τότε είναι σαν να έγινε παρθένα.Αν είναι και εμφανίσιμη τότε να την πληρώνουν πρέπει και όχι να πληρώνει..
Πάντως στο ξαναλέω,υπάρχουν πολλοί εδώ μέσα που θα έμπαιναν δωρεάν!
Πάντως αυτό που λέει ο hellboy ισχύει , τουλαχιστον για 18χρονες παρθένες που πουλάν την παρθενιά τους για ποσά σαν να κέρδιζαν το τζόκερ περίπου.Αυτό συμβαίνει σε μικρές πόλεις και χωριά, σε μικρές κοινωνίες.
Δεν είναι η ξαδέρφη μου η μοναδική.
Αυτό είναι το default.
Και στην τελική κανείς δεν θέλει άπειρη κοπέλα, ούτε και έχει την υπομονή και στην συγκεκριμένη περίπτωση μας ενδιαφέρει η εχεμύθεια και η διακριτικότητα, είναι λεπτό το θέμα.
Τυπισσα όλα υπάρχουν αν ψαχτείτε σωστά.
Εγώ πιστεύω ότι μια γυναίκα δεν είναι σαν τον άντρα.Δλδ θα θέλει να ξέρει ότι αυτός που την πηδάει την γουστάρει κιόλας η του αρέσει τέλος πάντων.
Τώρα να είναι ο κάθε τυχάρπαστος νομίζω ότι δεν θα το πολυγουσταρει αν και εσυ λογικά θα ξέρεις καλύτερα.Εκτος αν είναι σε τόσο τραγική κατάσταση που πρέπει να “ξεμπουκωσει” επειγόντως..Που μάλλον αυτό είναι φαντάζομαι.
Χωρίς να ξέρω λεπτομέρειες, υπάρχει στην Αθήνα μασαζερί (κανονικό) spa, χαμάμ κλπ που οι μασέρ παρέχουν extra υπηρεσίες σε κυρίες.Προφανώς και θα θέλει να νιώσει μια αγκαλιά, ένα χάδι, ένα άγγιγμα αλλά δεν πρέπει να δεθεί.
Δεν γίνεται να βγούμε να γνωρίσει κάποιον να ερωτευτεί να αλλάξει στοιχεία επικοινωνίας κλπ γιατί θα έχουμε δράματα τιμής.
Τα βάλαμε κάτω και τα σκεφτήκαμε, το πιο ασφαλές είναι το επαγγελματικό ραντεβού, συνειδητοποιημένα κάνει τη δουλειά της και τέλος.
Ούτε αγάπες, ούτε λουλούδια, ούτε να ξεροσταλιάζει στο τηλέφωνο.
εκτος απο ενα δουλεμενο γκροβερ σαν το δικο σου τι αλλο θελει τυπε :S :S :SΔεν αρκούν μόνο τα "απαιτούμενα προσόντα (Νεος, γυμνασμένος, μεγάλο πουλί, αντοχή στο σεξ, εμφανίσιμος)" που προανέφερες.
Πιστεύω ότι χρειάζονται επιπλέον θετικά χαρακτηριστικά.
Προφανώς και θα θέλει να νιώσει μια αγκαλιά, ένα χάδι, ένα άγγιγμα αλλά δεν πρέπει να δεθεί.
Δεν γίνεται να βγούμε να γνωρίσει κάποιον να ερωτευτεί να ενθουσιαστεί να αλλάξει στοιχεία επικοινωνίας κλπ γιατί θα έχουμε δράματα τιμής.
Είναι ξαδερφες είπε.Αφού την αγαπάς και την νιάζεσαι υπάρχει και άλλη λύση...
γαιδαρους δεν εχει στο χωριο της τυπε...? :S :S :SΗ ξαδέρφη μου από το χωριό έμεινε στα 22 της χήρα και από τότε κούκου τίποτα.
Ζει με τα πεθερικά στο ίδιο σπίτι, οι γονείς της επίσης παραδοσιακοί.
Δεν μπορεί και δεν επιτρέπεται να συνάψει άλλη σχέση, πρέπει να τιμά τον μακαρίτη, μικρός ο κύκλος στο χωριό, πουθενά δεν πάει, κλεισμένη σε ένα σπίτι μόνινα οπότε καταλαβαίνεις την κατάσταση τύπε.
Θα κανονίσουμε να έρθει επίσκεψη, να με δει που έχουμε τόσα χρόνια να βρεθούμε και θα την φιλοξενήσω, οπότε τότε θα γίνει το θέμα...
γαιδαρους δεν εχει στο χωριο της τυπε...? :S :S :S
Αυτό συμβαίνει σε μικρές πόλεις και χωριά, σε μικρές κοινωνίες.
Δεν είναι η ξαδέρφη μου η μοναδική.
Αυτό είναι το default.
Και στην τελική κανείς δεν θέλει άπειρη κοπέλα, ούτε και έχει την υπομονή και στην συγκεκριμένη περίπτωση μας ενδιαφέρει η εχεμύθεια και η διακριτικότητα, είναι λεπτό το θέμα.
εγω την πιστευω...
πως μπορει να ξερεις τα αρλεκιν αφου δεν ξερεις αναγνωση...Πολλα Αρλεκιν εχεις διαβασει ρε τρυπιε...
πως μπορει να ξερεις τα αρλεκιν αφου δεν ξερεις αναγνωση...
Αφού την αγαπάς και την νιάζεσαι υπάρχει και άλλη λύση...
ειναι ευαισθητο στρακιπου....οχι σαν τον πιπαλεκο που καταβροχθιζει ψωλες.....Απο Αρλεκιν τα διαβασε η πουσταρα τυπε...