Zane
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2013
- Like
- 71
- Πόντοι
- 16
Τύπε δεν είμαι τύπος.
Κοπέλα είμαι, κορίτσι.
Ήμαρτον δηλαδή!
αυτο μπορει να το πιστοποιησει μονο ο ΑλεξανδροςΑλεξανδρος.
Σε εχει καλωσορισει στο σαι?
Τύπε δεν είμαι τύπος.
Κοπέλα είμαι, κορίτσι.
Ήμαρτον δηλαδή!
Τύπε δεν είμαι τύπος.
Κοπέλα είμαι, κορίτσι.
Ήμαρτον δηλαδή!
Όποιος έχει περισσότερες πληροφορίες κι έχει την ευγενή καλοσύνη, παρακαλώ ας μου στείλει μήνυμα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Έλα ρε τυπάραααα.. Τώρα ξεκίνησα να διαβάζω το θέμα του τύπου κ έχω ρίξει πολύ γέλιο...
Πάντως είστε μεγάλα μπαχαλονιαμουυυυυυ... δεν αφήνεται τίποτα να πέσει κάτω...
Χίλια ευχαριστώ, να είστε καλά και ό,τι επιθυμείτε! <3
Αυτό που όλα είναι εξαιρετικά εύκολα κι εμείς δεν βρίσκουμε ούτε δείγμα επαγγελματία-επαγγελματισμού με ξεπερνάει.
Που στο καλό είναι αυτά τα γραφεία? Ποιο είναι το κύκλωμα και πως μπαίνεις μέσα?
Όποιος έχει περισσότερες πληροφορίες κι έχει την ευγενή καλοσύνη, παρακαλώ ας μου στείλει μήνυμα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Εαν ψάχνεις συνοδό, μπορώ να σε αναλάβω εγώ, και μιας και είσαι του φορουμ, θα παιχτεί φιλική τιμή
Για να ξεκαθαρίσουμε κάτι.
Δεν ενδιαφέρομαι εγώ να γίνω συνοδός σε κάποιον, ούτε είμαι του επαγγέλματος, ούτε ψάχνω γαμπρό.
Συνοδό άνδρα ψάχνω για κοπέλα, σοβαρό επαγγελματία και μάλιστα όχι για μένα.
Ευχαριστώ που με διαβάσατε.
εδώ στάνταρ θα βρεις όλοι εχουν όλο το πακέτοΓια να ξεκαθαρίσουμε κάτι.
Δεν ενδιαφέρομαι εγώ να γίνω συνοδός σε κάποιον, ούτε είμαι του επαγγέλματος, ούτε ψάχνω γαμπρό.
Ε
τυπε,δεν μας έπεισεςΓια να ξεκαθαρίσουμε κάτι.
τυπε του δωσε τις συμβουλες του ο πιπαλεκος τωρα θα ανακουφισει οτι βρεθει στο περασμα του :S :S :SΤο νήμα . Πρέπει να καρφιτσωθει για να μαθαίνουν οι νέοι. Πλήρης οδηγός δόθηκε από έμπειρους τύπους.Ολα στο πιάτο είναι.Πολλα συγχαρητήρια
Δες Athens Diva.
Έχει κάτι ψωλαρέους..
Τύπε όντως...
Είναι αναγκαστικό νομίζω να δίνεις σούφρα στην εποχή μας!
Τυπισσα μπας και κανονίζεις κανένα μπατσελορ πάρτυ και θες να ξεκωλιασει κανένας ψωλαρέος την φίλη σου;;;
Μην ξοδευτείτε πάντως διότι εδώ μέσα υπάρχουν πολλοί αγαμητοι