Νέα

Πως γίνετε κανείς "συνοδός"?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα epivitoras00
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 463
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Giorgaras Kalamatianos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
24
Like
578
Πόντοι
990
Συναγωνιστές, τη σήμερον καποιος που εχει το πακετο μπορει να γίνει συνοδός εξαιρετικά εύκολα. Βγάζει  καποιες φωτό, έως και μόνος του, βάζει μια αγγελία με ένα νούμερο κινητού και βγηκε στο επαγγελμα! Να πάει σε ένα γραφειο συνοδών επίσης ευκολάκι, όλα έχουν σάιτ και τηλεφωνα επικοινωνίας. Παλια ήσουν αναγκασμενος να ψωνίζεσαι σε συγκεκριμενα στεκια, να σε προωθούν διαφορα μπουρδελόμπαρα, να είσαι στο κύκλωμα!

Τωρα αν θα βρει πελάτες είναι το ζητούμενο. Η μακροχρόνια εμπειρία μου είναι ότι οι γυναίκες και οι παθητικοί δύσκολα πληρώνουν για να γαμηθούν. Αυτοί που κλασσικά τα σκάνε είναι όσοι θέλουν να γαμησουν! Χα, χα. Οπότε, οι ολτ τάιμ κλασικ, παλιοι συνοδοί-κωλομπαραδες κάποια στιγμη αν ήθελαν να τα κονομήσουν το έψηναν το ψάρι και από τις δυο μεριές! Χα, χα! Τα έχει εξηγησει αυτά ο Απόστολος! Βεβαιως, άλλοι ζορίζονταν λιγο να το ψησουν, άλλοι το έψηναν με ευχαρίστηση! Αλλωστε οι περισσότεροι από αυτούς ξεκίνησαν με τις γνωστές αλλαξοκωλιές που συνηθίζονταν, μεταξύ τους!

Οι συνοδοί που βγαζουν μεροκάματο για μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν γαμιούνται μπορεί να υπάρχουν, σίγουρα κάποιοι θα υπάρχουν, αλλά πιστέψτε με είναι απειροελάχιστοι! Μιλαμε πάντα για Ελλάδα. Αλλα δεν καταλαβα ποιο είναι το προβλημα να γαμηθειτε; Εμεις δηλαδή τι παθαμε;;; Χα, χα!

SandraSandra

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2018
Like
14
Πόντοι
1
Αυτό που όλα είναι εξαιρετικά εύκολα κι εμείς δεν βρίσκουμε ούτε δείγμα επαγγελματία-επαγγελματισμού με ξεπερνάει.
Που στο καλό είναι αυτά τα γραφεία? Ποιο είναι το κύκλωμα και πως μπαίνεις μέσα?
Όποιος έχει περισσότερες πληροφορίες κι έχει την ευγενή καλοσύνη, παρακαλώ ας μου στείλει μήνυμα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Like
47.274

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Like
47.274
Χίλια ευχαριστώ, να είστε καλά και ό,τι επιθυμείτε! <3

URL]]

OP
OP
E

epivitoras00

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Like
0
Πόντοι
0
Αυτό που όλα είναι εξαιρετικά εύκολα κι εμείς δεν βρίσκουμε ούτε δείγμα επαγγελματία-επαγγελματισμού με ξεπερνάει.
Που στο καλό είναι αυτά τα γραφεία? Ποιο είναι το κύκλωμα και πως μπαίνεις μέσα?
Όποιος έχει περισσότερες πληροφορίες κι έχει την ευγενή καλοσύνη, παρακαλώ ας μου στείλει μήνυμα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Εαν ψάχνεις συνοδό, μπορώ να σε αναλάβω εγώ, και μιας και είσαι του φορουμ, θα παιχτεί φιλική τιμή

SandraSandra

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2018
Like
14
Πόντοι
1
Για να ξεκαθαρίσουμε κάτι.
Δεν ενδιαφέρομαι εγώ να γίνω συνοδός σε κάποιον, ούτε είμαι του επαγγέλματος, ούτε ψάχνω γαμπρό.
Συνοδό άνδρα ψάχνω για κοπέλα, σοβαρό επαγγελματία και μάλιστα όχι για μένα.
Ευχαριστώ που με διαβάσατε.  :)

OP
OP
E

epivitoras00

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Like
0
Πόντοι
0
Δεν ενδιαφέρομαι εγώ να γίνω συνοδός σε κάποιον, ούτε είμαι του επαγγέλματος, ούτε ψάχνω γαμπρό.

Στείλε μου σε ΠΜ τι ψάχνεις και ίσως συνεργαστούμε :-)

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.560
Πόντοι
12.756
:wanker:

Ε
εδώ στάνταρ θα βρεις όλοι εχουν όλο το πακέτο

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.201
Πόντοι
2.646
τυπε,δεν μας έπεισες

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.201
Πόντοι
2.646
Το νήμα  :takethis: :takethis: :takethis:. Πρέπει να καρφιτσωθει για να μαθαίνουν οι νέοι. Πλήρης οδηγός δόθηκε από έμπειρους τύπους.Ολα στο πιάτο είναι.Πολλα συγχαρητήρια

Celebc

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2017
Like
100
Πόντοι
66
Το νήμα  :takethis: :takethis: :takethis:. Πρέπει να καρφιτσωθει για να μαθαίνουν οι νέοι. Πλήρης οδηγός δόθηκε από έμπειρους τύπους.Ολα στο πιάτο είναι.Πολλα συγχαρητήρια
τυπε του δωσε τις συμβουλες του ο πιπαλεκος :pipa2: τωρα θα ανακουφισει οτι βρεθει στο περασμα του :S :S :S

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
Τύπε όντως...
Είναι αναγκαστικό νομίζω να δίνεις σούφρα στην εποχή μας!

ναι γιατι εχεις μεγαλυτερο πελατολογιο !! τσουζει λιγο αλλα πανω απ ολα ο επαγγελματισμός τυπε

SandraSandra

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2018
Like
14
Πόντοι
1
Τυπισσα μπας και κανονίζεις κανένα μπατσελορ πάρτυ και θες να ξεκωλιασει κανένας ψωλαρέος την φίλη σου;;;  :think:
Μην ξοδευτείτε πάντως διότι εδώ μέσα υπάρχουν πολλοί  αγαμητοι  :grin:

Η ξαδέρφη μου από το χωριό έμεινε στα 22 της χήρα και από τότε κούκου τίποτα.
Ζει με τα πεθερικά στο ίδιο σπίτι, οι γονείς της επίσης παραδοσιακοί.
Δεν μπορεί και δεν επιτρέπεται να συνάψει άλλη σχέση, πρέπει να τιμά τον μακαρίτη, μικρός ο κύκλος στο χωριό, πουθενά δεν πάει, κλεισμένη σε ένα σπίτι μόνινα οπότε καταλαβαίνεις την κατάσταση τύπε.
Θα κανονίσουμε να έρθει επίσκεψη, να με δει που έχουμε τόσα χρόνια να βρεθούμε και θα την φιλοξενήσω, οπότε τότε θα γίνει το θέμα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom