πατωσες στις πανελληνιες τυπε...? Παντως χαιρομαι να βλεπω νεους με αξιες κ ιδανικα...
Τον φαντάζεσαι αυτόν σε πανεπιστήμιο;Μέχρι και τους επιστάτες θα έπαιρνε.Εκεί να δεις brain drain.Δεν θα άφηνε ούτε ένα φοιτητή που να μην είχε ξεψωλιάσει.
πατωσες στις πανελληνιες τυπε...? Παντως χαιρομαι να βλεπω νεους με αξιες κ ιδανικα...
Τον φαντάζεσαι αυτόν σε πανεπιστήμιο;Μέχρι και τους επιστάτες θα έπαιρνε.Εκεί να δεις brain drain.Δεν θα άφηνε ούτε ένα φοιτητή που να μην είχε ξεψωλιάσει.
το καταλαβεμε ρε τυπε :S :S :S εσυ τα προς το ζην προσπαθεις να βγαλεις με εναν αξιοπρεπη τροπο.. :S :S :S :S :S :Sρε παιδια δεν ειμαι γκει
τυπε λες εκει μεσα να ναι τα παλια παιχνιδια που εψαχνε ο τυπος για να διακοσμησει το μαγαζι :S :S :SΚωλοτρυπιδι επιβητορα μετα τη δουλεια. :S :S :S
το καταλαβεμε ρε τυπε :S :S :S εσυ τα προς το ζην προσπαθεις να βγαλεις με εναν αξιοπρεπη τροπο.. :S :S :S :S :S :S
αξιοπρεπής ή όχι τρόπος, είναι συζητίσιμο
Πόση αξιοπρέπεια έχεις όταν δουλεύεις 10 ωρες σαν τον μαλάκα, για τρεις και 60 και κάνεις πίπες στο αφεντικό σου για να μην σε διώξει, και λες και ευχαριστώ από πάνω?
Αν και πέφτει δούλεμα, γέλασα αρκετά στις τελευταίες σελίδες. Πάντως μην μου πείτε ότι θα αρνούσασταν να γαμήσετε (ή να σας γαμήσει) άντρας για 500 ευρω
Εγω προσωπικά θα το έκανα ευχαρίστως επάγγελμα
τυπε αν σε ξαναπεις κανεις πουστη μην το δεχτεις,γαμησε τον :S :S :Sρε παιδια δεν ειμαι γκει
ρε παιδια δεν ειμαι γκει
ηθελε απεγνωσμενα να κρατησει την δουλεια τυπε :S :S :SΘα έχεις κάνει πίπες εσύ σε αφεντικά ε;Τους ρούφηξες τα νεφρά ρε αθεόφοβε
ηθελε απεγνωσμενα να κρατησει την δουλεια τυπε :S :S :S
μετα λενε μας παιρνουν τις δουλειες οι ξενοι τυπε.Γιατί τον λοιδωρείτε, κυριε;
Το δικαίωμα στην εργασία, είναι ιερό.
ρε παιδια δεν ειμαι γκει
τυπε αν σε ξαναπεις κανεις πουστη μην το δεχτεις,γαμησε τον :S :S :S
ηθελε απεγνωσμενα να κρατησει την δουλεια τυπε :S :S :S
μετα λενε μας παιρνουν τις δουλειες οι ξενοι τυπε.
οριστε,οποιος θελει δουλευει :S :S :S
μετα λενε μας παιρνουν τις δουλειες οι ξενοι τυπε.
οριστε,οποιος θελει δουλευει :S :S :S
σταματήστε τις άστοχες παραθεσεις σας γιατί θα σας θεωρησω σαψάλη.
από νομο κορινθίας είμαι. το έχω δηλωσει πολλάκις αγαπητέ. αλλα αν και παλαιό μέλος δεν με παρακολουθειτε.
την καληνύχτα μου, εχουμε ν΄ανοίξουμε και μαγαζί αύριο.
τυπος εντουρο δεν πηρε χαμπαρι και εχασε το παρτυ :S :S :S
ρε παιδια δεν ειμαι γκει
σταματήστε τις άστοχες παραθεσεις σας γιατί θα σας θεωρησω σαψάλη.
από νομο κορινθίας είμαι. το έχω δηλωσει πολλάκις αγαπητέ. αλλα αν και παλαιό μέλος δεν με παρακολουθειτε.
την καληνύχτα μου, εχουμε ν΄ανοίξουμε και μαγαζί αύριο.
:S :S :Sτυπε τετοιος μπουστης που εισαι το μαγαζι επρεπε να το εχεις ανοιξει στην καλαματα η τη μυκονο