ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
εχει μπει στο θροατ οφ φειμ
Αυτό ακριβώς.Για το μεροκάματο το κάνει.Το τι του έχουν κάνει την κωλότρυπα σαν φλουρί κωνσταντινάτο είναι καθαρά για βιοποριστικούς λόγους.
πως παν οι δουλειες Αλεκο :S :S :S
παρε τον νηματοθετη παραγιο ρε τυπε να του μαθεις τη δουλεια...σταματήστε τις άστοχες παραθεσεις σας γιατί θα σας θεωρησω σαψάλη.
από νομο κορινθίας είμαι. το έχω δηλωσει πολλάκις αγαπητέ. αλλα αν και παλαιό μέλος δεν με παρακολουθειτε.
την καληνύχτα μου, εχουμε ν΄ανοίξουμε και μαγαζί αύριο.
τυπε μην τον υποτιμας τον Επιβητορα,φαινεται δυνατο τσιμπουκι :S :S :S
Τυπος Επιβητορας μετα απο συναντηση με Πιπαλεκο3... :S :S :S
πως παν οι δουλειες Αλεκο :S :S :Sσταματήστε τις άστοχες παραθεσεις σας γιατί θα σας θεωρησω σαψάλη.
από νομο κορινθίας είμαι. το έχω δηλωσει πολλάκις αγαπητέ. αλλα αν και παλαιό μέλος δεν με παρακολουθειτε.
την καληνύχτα μου, εχουμε ν΄ανοίξουμε και μαγαζί αύριο.
χρονια εππαγελματικης εμπειριας και καταρτισης στο αντικειμενο...το στομα του διαθετει εγκριση ιζο :S :S :SΤυπος Επιβητορας μετα απο συναντηση με Πιπαλεκο3... :S :S :S
Γαμιεται στη δουλεια τυπε....
ο πικερ στο ξεκινημα της καριερας του πληρωνε την κορινα για να της γλυφει τα ποδια
Ο Πουσταλεκος ψαχνωντας για τραβελοκαβλια στη Συγγρου... :S :S :S
πως παν οι δουλειες Αλεκο :S :S :S
Γαμιεται στη δουλεια τυπε....
Να υποθέσω οτι ο νηματοθέτης πήρε το άνομα του από αυτό το σκληρό αρσενικό
Τα δυο τους δεν θα αφήσουν ψωλή για ψωλή να πάει χαμένη,μέχρι και νεφρά θα ρουφήξουν.
τυπε λενε βαζεις χερι και δοντι στην πιπα :S :S :SΑν και πέφτει δούλεμα, γέλασα αρκετά στις τελευταίες σελίδες. Πάντως μην μου πείτε ότι θα αρνούσασταν να γαμήσετε (ή να σας γαμήσει) άντρας για 500 ευρω
Εγω προσωπικά θα το έκανα ευχαρίστως επάγγελμα