ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
Προσεξες τυπε ουτε ενα ορθογραφικο λαθος σε ολοκληρη προταση ο Πιπαλεκος....μαλλον του ανεβηκε η πιεση απο αυτα που διαβασε!
Προσεξες τυπε ουτε ενα ορθογραφικο λαθος σε ολοκληρη προταση ο Πιπαλεκος....μαλλον του ανεβηκε η πιεση απο αυτα που διαβασε!
μωλοις αρχησι να ραιταρι θα τα κανι παλη πουτανα...Προσεξες τυπε ουτε ενα ορθογραφικο λαθος σε ολοκληρη προταση ο Πιπαλεκος....μαλλον του ανεβηκε η πιεση απο αυτα που διαβασε!
τυπε ωραια ορθογραφια :S :S :Sτελικα ρε γκιοζη αποφασισε τι είμαι. στραπου, κλωνος, πιπαλεκος, παλιο νικ που "σπαει" αλλα νικ, καποιος μοντ ? αντε γιατι εχω μπερδευτεί κι εγω με τοσα που μου προσαπτεις.
εσυ παντως ξερω τι εισαι και σιγα σιγα το μαθαινουν ολοι εδω ;)
τυπε πες του πως δεν πνιγεσαι με τα φλοκια....το παιδι θελει σεμιναρια...
θες να καταληξουμε στο αλεκοπουστας τυπε...? Συνθετη ονομασια....ειμαστε σε διαπραγματευσεις... :S :S :Sτελικα ρε γκιοζη αποφασισε τι είμαι. στραπου, κλωνος, πιπαλεκος, παλιο νικ που "σπαει" αλλα νικ, καποιος μοντ ? αντε γιατι εχω μπερδευτεί κι εγω με τοσα που μου προσαπτεις.
εσυ παντως ξερω τι εισαι και σιγα σιγα το μαθαινουν ολοι εδω ;)
τυπε μην εμφανιστει πουστης που ζητα να τον γαμησουν,αμεσως να του κλεψεις την δοξα,λες και δεν φτανουν οι ψωλες για ολους σας :S :S :Sμην ψαχνης δεξια κι αριστερα την απαντηση θα τη βρης μεσα στο σπιτι σου γρονθε
μην ψαχνης δεξια κι αριστερα την απαντηση θα τη βρης μεσα στο σπιτι σου γρονθε
τυπε αυτο θα γραφα μολις τωραΠροσεξες τυπε ουτε ενα ορθογραφικο λαθος σε ολοκληρη προταση ο Πιπαλεκος....μαλλον του ανεβηκε η πιεση απο αυτα που διαβασε!
οσες φορες εχω παει σε γκει μπαρ μου την εχουν πέσει αρκετοί, οπότε δεν χρειάζεται να χαρτζιλικώσω κανέναν. Και δεν θέλω να βγαίω στον δρόμο σαν τους πακιδες για να ψωνίζω πελάτες, θέλω πιο οργανομένα και σοβαρα πραγματα, γιαυτο και ανοίξα αυτό το θρεντ, μπας και μου συστήσει κανείς τίποτα
δεν στα δινω τυπε...κανα κατουρημα αν θες απ το μπαλκονι, περνα... :S :S :Sμην ψαχνης δεξια κι αριστερα την απαντηση θα τη βρης μεσα στο σπιτι σου γρονθε
τυπε μην εμφανιστει πουστης που ζητα να τον γαμησουν,αμεσως να του κλεψεις την δοξα,λες και δεν φτανουν οι ψωλες για ολους σας :S :S :S
:-Ολο το παρεακι εδω και μονο ο dengnorizodenapanto πουθενα... :-
τυπε δεν θα προλαβει να σταυρωσει πελατη θα τους αναλαβει πιπαλεκος για πλακαΤυπε την επομεη φορα παρε και τον Πιπαλεκο αγκαζέ να πατε παρεα. :S :S :S
ρε διοτιναι-δενσαςμιλαωρενιαμου περιμενουμε την συμμετοχη σουΟλο το παρεακι εδω και μονο ο dengnorizodenapanto πουθενα... :-
Ολο το παρεακι εδω και μονο ο dengnorizodenapanto πουθενα... :-
όχι ρε μιναρα
Που χαθηκε αυτος τυπε :S :S :S