Νέα

Πως γίνετε κανείς "συνοδός"?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα epivitoras00
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 463
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
E

epivitoras00

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Like
0
Πόντοι
0
μπορει να βρηκε ηδη να τον γαμησουν τυπε :S :S :S

Οχι δεν βρήκα, αλλα αν και δεν θεωρώ τον εαυτο μου γκει, δεν θα με πείραζε να με γαμήσουνμε με την κατάλληλη αμοιβή.

Το νήμα δεν είναι τρολλια, είμαι όλα αυτα που ανέφερα στη αρχη, και οσες γκόμενες εχω γαμήσει, μου είπαν οτι το κάνω πολυ καλά, οπότε σκέφτηκα γιατί να μην το κάνω επάγγελμα?

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Οχι δεν βρήκα, αλλα αν και δεν θεωρώ τον εαυτο μου γκει, δεν θα με πείραζε να με γαμήσουνμε με την κατάλληλη αμοιβή.

Το νήμα δεν είναι τρολλια, είμαι όλα αυτα που ανέφερα στη αρχη, και οσες γκόμενες εχω γαμήσει, μου είπαν οτι το κάνω πολυ καλά, οπότε σκέφτηκα γιατί να μην το κάνω επάγγελμα?
:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Επισκέπτης

Οι αποψεις απο αυτες τις γκομενες δεν μετρανε τυπε.... :S :S :S

images

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596

ελα ρε τυπε και πηγε να παρει την κατω βολτα το νημα :rockon: :rockon: :rockon:
:S :S :S

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
218
Πόντοι
66

οι γαμιαδες σου τι σου ειπαν τυπε....? :takethis: :takethis: :takethis:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
οι γαμιαδες σου τι σου ειπαν τυπε....? :takethis: :takethis: :takethis:
αφου το ειπε τυπε,δεν ειναι πουστης,απλα ψαρευει ροντια στην Ομονοια και χαρτζιλικωνει πιτσιρικια να τον σουρωσουν :S :S :S

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
218
Πόντοι
66
OP
OP
E

epivitoras00

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Like
0
Πόντοι
0
αφου το ειπε τυπε,δεν ειναι πουστης,απλα ψαρευει ροντια στην Ομονοια και χαρτζιλικωνει πιτσιρικια να τον σουρωσουν :S :S :S

οσες φορες εχω παει σε γκει μπαρ μου την εχουν πέσει αρκετοί, οπότε δεν χρειάζεται να χαρτζιλικώσω κανέναν. Και δεν θέλω να βγαίω στον δρόμο σαν τους πακιδες για να ψωνίζω πελάτες, θέλω πιο οργανομένα και σοβαρα πραγματα, γιαυτο και ανοίξα αυτό το θρεντ, μπας και μου συστήσει κανείς τίποτα

Επισκέπτης
οσες φορες εχω παει σε γκει μπαρ μου την εχουν πέσει αρκετοί, οπότε δεν χρειάζεται να χαρτζιλικώσω κανέναν. Και δεν θέλω να βγαίω στον δρόμο σαν τους πακιδες για να ψωνίζω πελάτες, θέλω πιο οργανομένα και σοβαρα πραγματα, γιαυτο και ανοίξα αυτό το θρεντ, μπας και μου συστήσει κανείς τίποτα

Μπραβο τυπε...μπες στο νομο του Πικερ.Μολις εκανε λογκιν η αυθεντια στο πως να εκδιδεσαι και που να σε γαμανε αντρες....

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
218
Πόντοι
66
το θρεντ σου ξεχειλιζει σοβαροτητα τυπε... :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Αλεκος_3

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Like
6
Πόντοι
6

και περιμενεις σοβαρες απαντησεις από τους κρυπτο-ομοφυλοφιλους του σιτε νασο, εντουρο ντοντινο και λοιπα τσολια :headbang:  πας καλα ρε τυπε :S :S

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
και περιμενεις σοβαρες απαντησεις από τους κρυπτο-ομοφυλοφιλους του σιτε νασο, εντουρο ντοντινο και λοιπα τσολια :headbang:  πας καλα ρε τυπε :S :S
σωστα ΠιπΑλεκο,εσυ που εισαι πεντακαθαρη στραπου μπορεις να τον καθοδηγησεις τον τυπο :S :S :S

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
τυπε συγνωμη,με αυτα και με αυτα σε περασαμε για πουστη :S :S :S

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
218
Πόντοι
66
τυπε πες του πως δεν πνιγεσαι με τα φλοκια....το παιδι θελει σεμιναρια... :pipa1:

Επισκέπτης
τυπε πες του πως δεν πνιγεσαι με τα φλοκια....το παιδι θελει σεμιναρια... :pipa1:

Προσεξες τυπε ουτε ενα ορθογραφικο λαθος σε ολοκληρη προταση ο Πιπαλεκος....μαλλον του ανεβηκε η πιεση απο αυτα που διαβασε! :2funny:

Επισκέπτης
τελικα ρε γκιοζη αποφασισε τι είμαι. στραπου, κλωνος, πιπαλεκος, παλιο νικ που "σπαει" αλλα νικ, καποιος μοντ ? αντε γιατι εχω μπερδευτεί κι εγω με τοσα που μου προσαπτεις.
εσυ παντως ξερω τι εισαι και σιγα σιγα το μαθαινουν ολοι εδω ;)

Τωρα βαζει και τονους ο "αναλφαβητος¨Πιπαλεκος.... :2funny:

Αλεκος_3

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Like
6
Πόντοι
6
σωστα ΠιπΑλεκο,εσυ που εισαι πεντακαθαρη στραπου μπορεις να τον καθοδηγησεις τον τυπο :S :S :S

τελικα ρε γκιοζη αποφασισε τι είμαι. στραπου, κλωνος, πιπαλεκος, παλιο νικ που "σπαει" αλλα νικ, καποιος μοντ ? αντε γιατι εχω μπερδευτεί κι εγω με τοσα που μου προσαπτεις.
εσυ παντως ξερω τι εισαι και σιγα σιγα το μαθαινουν ολοι εδω ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom