Celebc
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2017
- Like
- 100
- Πόντοι
- 66
τυπε αλληλοεξοντονωνται σε ραντεβου θανατου,ο ενας αφυδατωνει τον αλλον ταυτοχρονα αναμενουμε νικητη :S :S :SΠιπαλεκος3 και νηματοθετης συνεχιζουν με ΠΜ. :S :S :S
τυπε αλληλοεξοντονωνται σε ραντεβου θανατου,ο ενας αφυδατωνει τον αλλον ταυτοχρονα αναμενουμε νικητη :S :S :SΠιπαλεκος3 και νηματοθετης συνεχιζουν με ΠΜ. :S :S :S
παει το μεδουλι του παιδιου.... :S :S :SΠιπαλεκος3 και νηματοθετης συνεχιζουν με ΠΜ. :S :S :S
παει το μεδουλι του παιδιου.... :S :S :S
Πιπαλεκος3 και νηματοθετης συνεχιζουν με ΠΜ. :S :S :S
τον περιμενουμε παλι :S :S :SΈλα ντε... Είχε τις μαύρες του τον τελευταίο καιρό.
τυπε μην τον υποτιμας τον Επιβητορα,φαινεται δυνατο τσιμπουκι :S :S :Sπαει το μεδουλι του παιδιου.... :S :S :S
καλα ρε παιδια, τι είναι αυτή η εμμονή σας με τους gay? Και για να ξέρετε, gay είναι όποιος το κάνει απο ευχαρίστηση. Εγώ το κάνω για τα φράγκα
τυπε κανεις εδω μεσα δεν σε θεωρησε πουστη :S :S :Sκαλα ρε παιδια, τι είναι αυτή η εμμονή σας με τους gay? Και για να ξέρετε, gay είναι όποιος το κάνει απο ευχαρίστηση. Εγώ το κάνω για τα φράγκα
τυπε κι ο πιπαλεκος ετσι ξεκινησε κ εθιστηκε στα φλοκια....τωρα πληρωνει για να ρουφαει...καλα ρε παιδια, τι είναι αυτή η εμμονή σας με τους gay? Και για να ξέρετε, gay είναι όποιος το κάνει απο ευχαρίστηση. Εγώ το κάνω για τα φράγκα
τυπε παρεξηγησες...τις σταρες κραζουμε,ειδικα οταν καλυπτονται με τον μανδυα του βαρυ ανδρα οπως ο πιπαλεκος,ο νικ123456 κλπ τωρα εσυ πας για ενα μεροκαματα ρε δεν εισαι τετοιος :S :S :S
Καλά τύπε όταν ξεκινήσεις να ζητάς λεφτά θα σταματήσουμε να σε λέμε πούστη...καλα ρε παιδια, τι είναι αυτή η εμμονή σας με τους gay? Και για να ξέρετε, gay είναι όποιος το κάνει απο ευχαρίστηση. Εγώ το κάνω για τα φράγκα
ο πικερ στο ξεκινημα της καριερας του πληρωνε την κορινα για να της γλυφει τα ποδιαΚι ο Πίκερ, κάπως έτσι ξεκίνησε...
τον περιμενουμε παλι :S :S :S
τυπε παρεξηγησες...τις σταρες κραζουμε,ειδικα οταν καλυπτονται με τον μανδυα του βαρυ ανδρα οπως ο πιπαλεκος,ο νικ123456 κλπ τωρα εσυ πας για ενα μεροκαματο ρε δεν εισαι τετοιος :S :S :S
στηριζω πιπαλεκο λογω μεγαλης ψωλοεμπειριας....τυπε μην τον υποτιμας τον Επιβητορα,φαινεται δυνατο τσιμπουκι :S :S :S
εχει μπει στο θροατ οφ φειμστηριζω πιπαλεκο λογω μεγαλης ψωλοεμπειριας....
μιποσ ιστε πατρινοσ απο το ριο;