EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.524
- Πόντοι
- 17.885
Με θαύμα!!!
Τέλος να σας υπενθυμίσω τι είχε γίνει παλιότερα με τα φρουτάκια, που τόλμησαν κάποιοι " επιχειρηματίες " να βγάλουν αρκετά χρήματα γρήγορα , χωρίς την "Άδεια" του οικονομικού κατεστημένου . Τους έφαγε όλους σύντομα η Μαρμάγκα . Σίγουρα τα φρουτάκια ήταν ένα μεγάλο πρόβλημα , αλλά δυστυχώς η κρατική μηχανή δείχνει μια "ιδιαίτερη ευαισθησία , στις περιπτώσεις παρανομίας που κυνηγάει.
Μεγαλε για στειλε μου mail να δουμεεεεεεεεεεεεεAν θέλεις να γίνεις πλούσιος υπάρχει οδός...φτάνει να ξέρεις τον σωστό αριθμό.Αυτό δεν είναι εφικτό για όλους όμος,αν κάποιος θέλει να μάθει ένα τρόπο να βγάζει επιπλέον χρήματα ας στήλει ένα πμ να του δείξω μια οδό!;)
Κώλο δίνεις?Καταρχήν θέλω να γίνω πλούσιος, πολύ πλούσιος. Το θέλω πολύ, το έχω ανάγκη πολύ.
Επιπλεον, ειναι ετσι το διαμορφωμενο το συστημα, που πρεπει να ειναι κανεις διατεθιμενος να θυσιασει την προσωπικη του ζωη εις βαρος της επαγγελματικης του ζωης.
Κώλο δίνεις?
Νόημα δε βγαίνει.
Προφανώς εννοείς να θυσιάσει τη προσωπική ζωή προς όφελος της επαγγελματικής ζωής, και όχι εις βάρος της.
Ναιιιιιιιιιιι, άλλωστε για αυτό το λόγο βρίσκομε εδω μέσα, μήπως βρεθεί κανένα καλό παιδί και βρω νόημα στη ζωή μου.