Νέα

Πώς γίνεσαι πλούσιος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 495
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.524
Πόντοι
17.885
Με θαύμα!!!  :uglystupid:

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
Το ερώτημα αυτό είναι λυμένο εδώ και εκατοντάδες χρόνια. Αν δεν έχεις γεννηθεί πλούσιος δύο είναι οι τρόποι για να γίνεις: ή να κλέψεις ή να παντρευτείς πλούσια γυναίκα....

joyjoy

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Δυστυχώς σε μια χώρα που είναι εχθρική με την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία , είναι δύσκολο για κάποιον από το μηδέν να γίνει πλούσιος , μην πω ακόμα και εύπορος. Το πολύ χρήμα κυκλοφορεί σε στενά στεγανά , και έχει γίνει ανέφικτο για κάποιον που ανήκει σε κατώτερα οικονομικά στρώματα , να ανέλθει σε υψηλότερα. Επαγγέλματα που παλιά σε βοηθούσαν να το κάνεις αυτό , όπως πολιτικός Μηχανικός , Δικηγόρος , γιατρός , ακόμα και έμπορος , έχουν ξεφτιλιστεί όλα , και είναι απίστευτα δύσκολο για έναν νέο τέτοιο επαγγελματία να βγάλει κάποια καλά χρήματα. Οι πλούσιοι γίνονται λιγότεροι αλλά πλουσιότεροι. Μόνο αν σε ευλογήσει η θεά τύχη , ή κατεβάσει το μυαλό κάποια πραγματικά πρωτότυπη ιδέα , μπορείς να έχεις ευκαιρία στον πλουτισμό . Τώρα από παρανομίες δεν ξέρω τι παίζει , αλλά και εκεί δεν είναι παιχνίδια για όλους , πρέπει να έχεις τον κατάλληλο συνδυασμό Εξυπνάδας - θράσους και να είσαι αδίστακτος και αναίσθητος στον ανθρώπινο πόνο. Αν ήμασταν τέτοιοι , θα είχαμε ήδη βγάλει τα χρήματα , και δεν θα συζητούσαμε  τέτοια πράγματα στο Φόρουμ. Τέλος να σας υπενθυμίσω τι είχε γίνει παλιότερα με τα φρουτάκια, που τόλμησαν κάποιοι " επιχειρηματίες " να βγάλουν αρκετά χρήματα γρήγορα , χωρίς την "Άδεια" του οικονομικού κατεστημένου . Τους έφαγε όλους σύντομα η Μαρμάγκα . Σίγουρα τα φρουτάκια ήταν ένα μεγάλο πρόβλημα , αλλά δυστυχώς η κρατική μηχανή δείχνει μια "ιδιαίτερη" ευαισθησία , στις περιπτώσεις παρανομίας που κυνηγάει. Την κλοπή που μας κάνουν οι εταιρίες πετρελαίου τόσους μήνες , πότε θα την τιμωρήσουν; (Μάλλον ποτέ , και το πιθανότερο είναι να πάρουν και καμία κρατική επιδότηση!!!)

Επισκέπτης
Τέλος να σας υπενθυμίσω τι είχε γίνει παλιότερα με τα φρουτάκια, που τόλμησαν κάποιοι " επιχειρηματίες " να βγάλουν αρκετά χρήματα γρήγορα , χωρίς την "Άδεια" του οικονομικού κατεστημένου . Τους έφαγε όλους σύντομα η Μαρμάγκα . Σίγουρα τα φρουτάκια ήταν ένα μεγάλο πρόβλημα , αλλά δυστυχώς η κρατική μηχανή δείχνει μια "ιδιαίτερη ευαισθησία , στις περιπτώσεις παρανομίας που κυνηγάει.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τι είχε γίνει ????????? Τι γίνεται ακόμη να δεις.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mikeget1

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Τέλος να σας υπενθυμίσω τι είχε γίνει παλιότερα με τα φρουτάκια, που τόλμησαν κάποιοι " επιχειρηματίες " να βγάλουν αρκετά χρήματα γρήγορα , χωρίς την "Άδεια" του οικονομικού κατεστημένου . Τους έφαγε όλους σύντομα η Μαρμάγκα . Σίγουρα τα φρουτάκια ήταν ένα μεγάλο πρόβλημα , αλλά δυστυχώς η κρατική μηχανή δείχνει μια "ιδιαίτερη" ευαισθησία , στις περιπτώσεις παρανομίας που κυνηγάει. Την κλοπή που μας κάνουν οι εταιρίες πετρελαίου τόσους μήνες , πότε θα την τιμωρήσουν; (Μάλλον ποτέ , και το πιθανότερο είναι να πάρουν και καμία κρατική επιδότηση!!!)

Τότε με τα φρουτάκια ξεχνάτε όλοι τι έγινε ε?

Ξεχνάτε πόσα δις έβγαλαν οι εβραίοι μεγαλοκαρχαρίες και πόσα δις τάισαν τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ υπουργούς αλλά και τον "κύριο" (φτου)  :bigdick: Σημίτη για να κλείσουν όλα τα μαγαζάκια με φρουτάκια!!!

Αλλά βέβαια όλοι εσείς οι αριστεροπασόκοι, κάνοντας γαργάρα το σιγοντάρισμα των ρουφιάνων αριστεροπασόκων δημοσιογράφων υποστηρίζατε ότι είναι για το καλό των ελλήνων το κλείσιμο όλων αυτών των μαγαζιών!!!!! :birdman:

Αν το έκανε κανένας Βουλγαράκης πχ, θα τον ρίχνατε στο πυρ το εξώτερον!!! σκοταδιστές!
Αλλά εσείς με αρωγούς τα φιλαράκια σας τους ρουφιάνους βλέπετε μόνο τα δενδράκια και ξεχνάτε το δάσος!!!

Εύχομαι να ξαναβγούν οι φίλοι σας κλεφταράδες που λυμαίνονται τα δις για να φτιάχνουν βίλες και να δείτε τι σημαίνει Καραμανλής!

Αλλά ούτε και πάλι θα βάλετε μυαλό!!! :jerking:

Τόσες δεκαετίες μας κατακλέψανε αλλά επειδή σας δώσανε μια θεσούλα στο δημόσιο σαν λιγούρια που είστε, βρίζετε τη δεξιά! ( για όλους εσάς βέβαια που δεν έχετε καν θεσούλα και επιμένετε να φύγει ο Καραμανλής και να αναλάβει ο μπαφοΓιωργάκης δεν έχω σχόλια!!! :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:)

Όσον αφορά το πώς μπορεί να γίνει κανείς πλούσιος καταρχήν πρέπει να επιλέξει το κόμμα που θα τον κυβερνήσει!
Με δεξιά κυβέρνηση μπορεί.
Με σοσιαλιστική ή κομμουνιστική πάλι μπορεί αρκεί να ανήκει στο 1% των εκλεκτών του κόμματος!!!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.345
Πόντοι
22.785
Αμα κοψης τα ΚΟΡΙΤΣΙΑ να δης πως γινεσαι.
Ενας προχειρος λογαρισμος χρονιαιος ειναι 15.000 ευρωπουλακια
κοφτετα μπορειτε ;;;;;;;;;;;;;;;;;;

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
878
Πόντοι
6.755
Αγοραζεις ενα πιστολι πισω απο την ΑΘΗΝΑΣ,επιλεγεις μια τραπεζα,χτυπας,2 δεινα μπορουν να σου συμβουν οι πας φυλακη και σου κανουν των κολο σιφωνη,η τα κονομας RESPECT

NiLe

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Aν θέλεις να γίνεις πλούσιος υπάρχει οδός...φτάνει να ξέρεις τον σωστό αριθμό.Αυτό δεν είναι εφικτό για όλους όμος,αν κάποιος θέλει να μάθει ένα τρόπο να βγάζει επιπλέον χρήματα ας στήλει ένα πμ να του δείξω μια οδό!;)Και που ξέρεις μπορεί 1 στο 1.000.000 να είσαι τυχερός!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.345
Πόντοι
22.785
Aν θέλεις να γίνεις πλούσιος υπάρχει οδός...φτάνει να ξέρεις τον σωστό αριθμό.Αυτό δεν είναι εφικτό για όλους όμος,αν κάποιος θέλει να μάθει ένα τρόπο να βγάζει επιπλέον χρήματα ας στήλει ένα πμ να του δείξω μια οδό!;)
Μεγαλε για στειλε μου mail να δουμεεεεεεεεεεεεε

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Απο την στιγμη που δεν γενηθηκαμε απο μεγαλα αρχ@@ια,η δεν βρηκαμε πλουσιο ΜΟΥΝΙ, δυσκολα τα πραγματα αδελφια

Finder

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
2
Πόντοι
1
Παντως να ξερετε το εξης:

Για να γινει καποιος πλουσιος, πρεπει να το θελει ΠΟΛΥ.
Επιπλεον, ειναι ετσι το διαμορφωμενο το συστημα, που πρεπει να ειναι κανεις διατεθιμενος να θυσιασει την προσωπικη του ζωη εις βαρος της επαγγελματικης του ζωης.

Αν προσεξετε καλα, 95 στους 100 που παραπονιουνται οτι δεν εγιναν ΠΛΟΥΣΙΟΙ, σε καποια στιγμη της ζωης τους, πηραν την αποφαση να βαλουν σε προτεραιοτητα την προσωπικη τους ζωη ή εστω προσπαθησαν να τα μοιρασουν 50-50.
Ετσι δεν γινεται ομως. (ελαχιστες ειναι οι εξαιρεσεις και επιβεβαιωνουν τον κανονα).

Αφου υπαρξουν λοιπον οι πρωτες 2 προυποθεσεις (1. Να το θελεις πολυ
2. Να δωσεις προτεταιοτητα στην επαγγαλματικη σου ζωη εις βαρος της προσωπικης)), ερχεται και η 3η προυποθεση, την οποια την ανακαλυπτεις στην πορεια:

Mε νομιμο τροπο δεν μπορεις να γινεις ΠΛΟΥΣΙΟΣ. Δεν σε αφηνει το κρατος. Ταυτοχρονα ομως το κρατος σου δινει τη δυνατοτητα να παρανομησεις (δεν μιλαμε για τρομερα πραγματα) και αν εισαι "μαγκας"(συζητησιμη εννοια...), τοτε τα καταφερνεις.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Αγαπητέ Finder, ξέρω ότι σε χαλά και ξινίζουν τα μούτρα σου, που σου γράφω, όμως τα δικά μου συναισθήματα είναι τα ακριβώς αντίθετα, γιατί βασικά σε θαυμάζω και θέλω να γίνω μαθητής σου.
Καταρχήν θέλω να γίνω πλούσιος, πολύ πλούσιος. Το θέλω πολύ, το έχω ανάγκη πολύ.
Θα με βοηθήσεις.

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Επιπλεον, ειναι ετσι το διαμορφωμενο το συστημα, που πρεπει να ειναι κανεις διατεθιμενος να θυσιασει την προσωπικη του ζωη εις βαρος της επαγγελματικης του ζωης.

Νόημα δε βγαίνει.
Προφανώς εννοείς να θυσιάσει τη προσωπική ζωή προς όφελος της επαγγελματικής ζωής, και όχι εις βάρος της.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Καταρχήν θέλω να γίνω πλούσιος, πολύ πλούσιος. Το θέλω πολύ, το έχω ανάγκη πολύ.
Κώλο δίνεις?
Ναιιιιιιιιιιι, άλλωστε για αυτό το λόγο βρίσκομε εδω μέσα, μήπως βρεθεί κανένα καλό παιδί και βρω νόημα στη ζωή μου.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Ναιιιιιιιιιιι, άλλωστε για αυτό το λόγο βρίσκομε εδω μέσα, μήπως βρεθεί κανένα καλό παιδί και βρω νόημα στη ζωή μου.

Φίλε Τρίκαρδε, ξεκαθάρισε τι θέλεις.
Με έχεις μπερδέψει:
Τη μια μου λές ότι θέλεις λεφτά, πολλά λεφτά, πάρα πολλά λεφτά,
και την άλλη μου λες ότι θέλεις να βρεις νόημα στη ζωή σου.

Αποφάσισε τι θέλεις, και τα ξαναλέμε.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Αδελφε stavros51, εχω ξεκαθαρίσει τι θέλω.
Θέλω να γίνω πλούσιο,το θέλω πολύ. το έχω ανάγκη πολύ. Αυτό μου το έχει διδάξει ο δασκαλός μου Finder. Αυτό ειναι το νόημα της ζωής, συμφονα με την διδασκαλία του, εγώ ως μαθητής του ακολουθώ. Τώρα, αν εσύ προτύνεις να δώσω κώλο, για να γινω πλούσιος. Τι να πω, ότι πει ο δάσκαλος.
Δασκαλεεεεεε, Ε ΔΑΣΚΑΛΕΕΕΕΕΕ, τι λες να δώσω κώλο;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom