Καινούργιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Κουκούλα μαύρα ρούχα πιστόλι και γρήγορα στην κοντινότερη τράπεζα!
τι να τα κανετε τα λεφτα ρε?? Δεν φερνουν ευτυχια ποτε. Αλλα και να ειχατε τι να τα κανατε. Ολα τα καλα προιοντα ρουχα,gadgets etc τα πηρε ο γκαργκαναςΚουκούλα μαύρα ρούχα πιστόλι και γρήγορα στην κοντινότερη τράπεζα!
Αδελφε stavros51, εχω ξεκαθαρίσει τι θέλω.
Θέλω να γίνω πλούσιο,το θέλω πολύ. το έχω ανάγκη πολύ. Αυτό μου το έχει διδάξει ο δασκαλός μου Finder. Αυτό ειναι το νόημα της ζωής, συμφονα με την διδασκαλία του, εγώ ως μαθητής του ακολουθώ. Τώρα, αν εσύ προτύνεις να δώσω κώλο, για να γινω πλούσιος. Τι να πω, ότι πει ο δάσκαλος.
Δασκαλεεεεεε, Ε ΔΑΣΚΑΛΕΕΕΕΕΕ, τι λες να δώσω κώλο;
τι να τα κανετε τα λεφτα ρε?? Δεν φερνουν ευτυχια ποτε. Αλλα και να ειχατε τι να τα κανατε. Ολα τα καλα προιοντα ρουχα,gadgets etc τα πηρε ο γκαργκανας
Δασκαλε σε παρακαλώ μην με προσβάλεις άλλο. Δεν μπορω να με ταπεινώνεις έτσι.
Εγω έχω ψηλά τις ιδέες σου και για μενα η διδασκαλία σου είνα Ευαγγέλιο.
Δεν σε προσβαλω. Σε δοκιμαζω τεκνον μου
Σ'ευχαριστώ δασκαλε. Το ηξερα οτι ήταν για μένα μια ακόμα δοκιμασία.
Δασκαλε διδαξόν με. Πως θα γίνω πλούσιος; (χωρίς να δώσω κώλο, ειμαι και μεγάλος άλλωστε)
Κουκούλα μαύρα ρούχα πιστόλι και γρήγορα στην κοντινότερη τράπεζα!
τι να τα κανω ρε trik.......... τα παραπανω;;;;;;;;Η αναλυσή είναι όντως αποκαλυπτική.
έτσι ακριβώς είναι όπως τα λες.
Αυτά που γράφουν κάποιοι εδώ μέσα είναι επιπέδου καφετέρειας, ΠΟΥ ΤΟΥς ΑΚΟΎΕΙ ΤΟ ΔΊΠΛΑ ΤΡΑΠΈΖΙ ΚΑΙ ΤΟΥς ΘΑΥΜΆΖΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΗΝ βρίζεις όμως γιατί χάνεται η αλήθεια που λες.
τι να τα κανω ρε trik.......... τα παραπανω;;;;;;;;
και αυτα που εχω προβλημα μου δημιουργουνε προβλημα
το πως θα τα τρωω...............
εσι τι λες;;;;;;;;;;Εγώ θα σου έλεγα να βάλεις στο κτήμα καμια καλλιέργεια, νερό έχει αφθονο
Κόντα στον Ισθμό είναι.........όταν θα πίασουν το παπόρο από την Περσία...το γεμίζεις εσύ
μι μασ περδεβισ εδο μιλαμε πειστιμονικα με το trik........Πλουσιος ειναι καποιος οταν εχει περισσοτερα απ'οσα θελει και χρειαζεται και φτωχος ειναι οποιος εχει λιγοτερα απ'οσα θελει και χρειαζεται.
Εγώ θα σου έλεγα να βάλεις στο κτήμα καμια καλλιέργεια, νερό έχει αφθονο
Κόντα στον Ισθμό είναι.........όταν θα πίασουν το παπόρο από την Περσία...το γεμίζεις εσύ
ρε σι κατο απο τον ισθμο κανο εγο κουμαντοΕ, οχι να μας παρει ο amjik τις δουλειες.