Επισκέπτης
ναι εχω.. φυτεψε 2-3 παιδια και πορεύσου συμβουλευομενος εμενα και τον απεναντι για το πως θα τα μεγαλωσεις..
after all, δικα σου παιδια ειναι..
Πάτερ,άφες αυτοίς,ου γάρ οίδασι τί ποιούσι..
ναι εχω.. φυτεψε 2-3 παιδια και πορεύσου συμβουλευομενος εμενα και τον απεναντι για το πως θα τα μεγαλωσεις..
after all, δικα σου παιδια ειναι..
ναι εχω.. πορεύσου συμβουλευομενος εμενα και τον απεναντι για το πως θα μεγαλωσεις το παιδι σου..
after all, δικο σου παιδι ειναι..
....τέλος αν ερχοταν ενα 15χρονο θα του έλεγα "Κοιτα εγω στα 18-19..22 πιστευα σε καποια πράγματα και στα 26-30 κατερευσαν [size=12pt]αρα μαλλον δεν ειμαι ο καταλληλος[/size] μπορω όμως να σε στειλω σε καποιους πιο καταλληλους απο μένα!!!!"
Ρε γαμησε mε εμενα εχεις κατι να πεις σε ενα 15χρονο!!!!!
Ο καθε γονιος κατα τη γνώμη μου πρεπει να ίνει το ΖΕΙΝ (ρουχα,παπουτσια, κασετίνες και γενικα φραγκα) πέντε εξι βασικές αξιες (να μην ειναι ρατστιστης,κλεφτης κλπ) και απο εκει και πέρα να το αναθεσει σε σωστους ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΥΣ για να πάρει το ΕΥ-ΖΕΙΝ!
ΥΓ [size=12pt]Μονο[/size] [size=12pt]αν με ρωταγε για[/size] [size=12pt]για μπουρδελα[/size] θα του έλεγα παρε 2-3 φιλους και κατεβα Φυλης!!!
ετσι εξηγουνται πολλα..
Και δε ζει πια και ο Αριστοτέλης
Η "δική" σου δουλειά σήμερα είναι μάλλον αυτοκτονιά, εκτός εάν κληρονομήσεις μια επιχείρηση (την οποία πρέπει όμως άμεσα να επεκτείνεις) ή πάρεις κανά franchise που σε κάθε περίπτωση θέλεις 150-200.000 € κεφάλαιο για να ξεκινήσεις...
Στην Ελλάδα ο πιο σίγουρος τρόπος να βγάλεις λεφτά είναι τα ΜΕΣΑΖΟΝΤΙΛΙΚΙΑ...
Δηλαδή μηδενικό ρίσκο (σχετικά μικρά έως ανύπαρκτα πάγια έξοδα και καμια ανάληψη ευθύνης)...
Και το καλό είναι ότι μπορείς να το κάνεις παράλληλα με κανονική δουλειά...
Π.χ. οι πολιτικοί μηχανικοί παίρνουν προμήθεια από την εταιρεία που προμηθεύει τα κατασκευαστικά υλικά για να προτιμήσουν τα δικά τους και όχι κάποιας ανταγωνίστριας..
Άρα τα κουφώματα που σου έβαλε δεν επιλέχθηκαν ακριβώς για την ποιότητά τους...
Ή ο "επενδυτικός σύμβουλος" που σου είπε να πας στη ΓαμηΣεΤα Μπανκ για να πάρεις καταναλωτικό ή στεγαστικό επειδή "ξέρει το διευθυντή του καταστήματος" ξεχνάει να σου πει ότι για κάθε πελάτη που στέλνει ως πρόβατο στη σφαγή παίρνει μιζούλα 1-2% επί του ποσού του δανείου...
Για να μη μιλήσω για επαγγελματίες μεσάζοντες που κάνουν τον πιο σκληροτράχηλο νταβατζή να μοιάζει με προσκοπάκι....
Από τις λαϊκές έως τα ακίνητα
Δεν έχετε αναρωτηθεί ποτέ βρε κουτά γιατί ενώ οι μισθοί είναι τόσο χαμηλοί η τελική τιμή των προϊόντων και των υπηρεσιών είναι τόσο υψηλή (ενώ πχ στην ευρώπη με διπλάσιους μισθούς η τελική τιμή είναι χαμηλότερη);
Διότι πρέπει να καλύπτονται και τα έξοδα του μεσάζοντα, του καρκινώματος αυτού της ελληνικής αγοράς και κατά συνέπεια της κοινωνίας!
Αν λοιπόν θέλετε να κάνετε λεφτά σχετικά εύκολα και γρήγορα και έχετε καλές ικανότητες στις δημόσιες σχέσεις και είστε και λίγο αδίστακτοί, αρχίστε τα μεσαζοντιλία...
Παίδες στην αγορά υπάρχει η εξής εξίσωση..... μεγάλο ρίσκο = μεγάλη απόδοση και αντίστροφα..
άρα μπιζνα δεν ισούται κατά ανάγκη με πολλά λεφτά.. ;)
One more time. Δεν είναι για όλους. Οι υπόλοιποι, πολιτικοί στο Greece