Νέα

Πώς γίνεσαι πλούσιος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 495
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
ναι εχω.. πορεύσου συμβουλευομενος εμενα και τον απεναντι για το πως θα μεγαλωσεις το παιδι σου..

after all, δικο σου παιδι ειναι.. :grin:

Ρε γαμησε mε εμενα εχεις κατι να πεις σε ενα 15χρονο!!!!!

Εγω προσωπικα θεωρω οτι οι γονεις κανουν λάθος να νομιζουν οτι τα ξέρουν ΟΛΑ. ΔΙΚΟ ΜΟΥ παιδι ΔΙΚΙΑ του ζωη οταν μεγαλώσει, εγω εχω ενα μυαλό συγκεκριμένων δυνατοτητων. Για παραδειγμα αν βγει καλος πιανιστας ΔΕΝ θα του διδαξω εγω Μπαχ ή Μπετοβεν εγω μεχρι τον Τερζη ξέρω. Ή αν βγει καλο σεντερ μπακ ουτε θα του πώ να γινει εξτρεμ ουτε τίποτα θα πω "κοουτς εχει μέλλον?".

Ο καθε γονιος κατα τη γνώμη μου πρεπει να ίνει το ΖΕΙΝ (ρουχα,παπουτσια, κασετίνες και γενικα φραγκα) πέντε εξι βασικές αξιες (να μην ειναι ρατστιστης,κλεφτης κλπ) και απο εκει και πέρα να το αναθεσει σε σωστους ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΥΣ για να πάρει το ΕΥ-ΖΕΙΝ!

τέλος αν ερχοταν ενα 15χρονο θα του έλεγα "Κοιτα εγω στα 18-19..22 πιστευα σε καποια πράγματα και στα 26-30 κατερευσαν αρα μαλλον δεν ειμαι ο καταλληλος μπορω όμως να σε στειλω σε καποιους πιο καταλληλους απο μένα!!!!"

ΥΓ Μονο αν  με ρωταγε για για μπουρδελα θα του έλεγα παρε 2-3 φιλους και κατεβα Φυλης!!!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
....τέλος αν ερχοταν ενα 15χρονο θα του έλεγα "Κοιτα εγω στα 18-19..22 πιστευα σε καποια πράγματα και στα 26-30 κατερευσαν [size=12pt]αρα μαλλον δεν ειμαι ο καταλληλος[/size] μπορω όμως να σε στειλω σε καποιους πιο καταλληλους απο μένα!!!!"

..και θελεις να γινεις και γονιός ????  :(

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
  Ρε γαμησε mε εμενα εχεις κατι να πεις σε ενα 15χρονο!!!!!

Ο καθε γονιος κατα τη γνώμη μου πρεπει να ίνει το ΖΕΙΝ (ρουχα,παπουτσια, κασετίνες και γενικα φραγκα) πέντε εξι βασικές αξιες (να μην ειναι ρατστιστης,κλεφτης κλπ) και απο εκει και πέρα να το αναθεσει σε σωστους ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΥΣ για να πάρει το ΕΥ-ΖΕΙΝ!

Και δε ζει πια και ο Αριστοτέλης :rockon:

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
ετσι εξηγουνται πολλα..  :cool2:

Δεν καταλαβα??/
Και δε ζει πια και ο Αριστοτέλης :rockon:

Οχι ρε πουστη και θα τον εκλεινα φια δασκαλο μετα απο έξι χρονια!!!!

Απέναντι σε αυτα τα τρανταχτα επιχειρηματα θα σιωπησω!!!!

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Έχω αδερφό 17 χρόνια μικρότερο, trueno σύντροφε των BΠ :2funny: , practically my child. Όταν με ρώτησε τι να κάνει, του είπα αν θες να βγάλεις λεφτά πρέπει να κάνεις δική σου δουλειά. Αν έχεις ένα ενδιαφέρον/ απασχόληση που σε γεμίζει μπορείς να κυνηγήσεις κάποια καλά εισοδήματα με αυτό. Σημαντικό επίσης είναι και οι άνθρωποι που συναναστρέφεσαι στη δουλειά. Έχω κάνει και δικές μου δουλειές αδιάφορες και όχι με θετικό περιβάλλον

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
  Η συζητηση ξεκινησε απο άλλου οτι οι επιτυχημένοι εχουν προγραμμα και οι αποτυχημενοι δικαιολογιες" που ειναι μια μπουρδα γιατι πολλα πραγματα παιζουν ρόλοι τυχη, γνωριμιες, οικογένεια μαζι με ενα κάρο άλλα.
  Καταλήξαμε αν ΕΓΩ ειμαι καταλληλος για γονιος που ειναι πάλι μια χαζομαρα γιατι οι ανθρωπινες σχεσεις ειναι καθημερινες δηλαδη δεν υπαρχει να πεις στον κολλητο σου "μπορει να σου πήδηξα την γυναικα αλλα 20 χρονια ήμουν διπλα σου" οι ανρωπινες σχεσει χτιζονται με τα χρονια και μπορει να γκκρεμιστουν πολύ γρηγορα!!!

Τέλος leonoro διαφωνω με αυτό που του ειπες αλλα ειπες μια γνωμη σεβαστη ετσι και αλιως αν ειχαμε ολοι τις λύσεις θα τις ειχαμε κάνει για πάρτη μας!!!!

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Σε τι διαφωνείς αν επιτρέπεται;

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Οτι η προσωπικη δουλεια θέλει παρακολουθηση, εχει  αλλο αγχος και πολυ πιθανον να σου δινει περισσότερο ευχαριστηση παρα χρημματα.

Βλέποντας τον κολλητο σου (λέμε τώρα) να παιρναει τα ιδια χρήματα με σένα και να ειναι σπιτι απο τις πέντε και να εχει 1 μηνα διακοπες ενω εσυ μια εβδομαδα ισως χαλαστεις!!!

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Άμα έχεις δική σου δουλειά και σε ενδιαφέρει και όλας είναι το καλύτερο. Αν σε ενδιαφέρουν τα πολλά λεφτά όμως μπόρει να μην σε απασχολεί τόσο το joy. Speciffically εμπόριο ή ψυχαγωγία σου αρέσει ή δε σου αρέσει. Γενικά στο κυνήγι, μπορεί να μη σε ενδιαφέρουν και οι διακοπές

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
  Ανοιγεις μεγαλό θέμα γιατι και οι δουλειες εχουν πάνω και κάτω απο την άλλη και εσυ ο ιδιος σαν ανθρωπος αλλαζεις , μπορει να κανεις λαθος επιλόγες απο υπερβολικη σιγουρια και άλλα πολλα.

Απο την αλλη οταν πανε καλα τα πραγματα οι μαλακιες που ισως κάνεις και οι χαμένες ευκαρίες δεν φαινονται, οταν σκουρήνουν τα πραγματα αρχιζει η γκρίνια και χαλαει η διαθεση!

Ασχετο αλλα επειδη η πολιτικη συζητηση εχει χαλσει λίγο το κλιμα  σε πολιτικo thread δεν θα πάρω μέρος  παρα μετα τις εκλογες!!!!!!

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Πάντα. Δεν είναι όλοι για επιχειρηματίες

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Η "δική" σου δουλειά σήμερα είναι μάλλον αυτοκτονιά, εκτός εάν κληρονομήσεις μια επιχείρηση (την οποία πρέπει όμως άμεσα να επεκτείνεις) ή πάρεις κανά franchise που σε κάθε περίπτωση θέλεις 150-200.000 € κεφάλαιο για να ξεκινήσεις...

Στην Ελλάδα ο πιο σίγουρος τρόπος να βγάλεις λεφτά είναι τα ΜΕΣΑΖΟΝΤΙΛΙΚΙΑ...

Δηλαδή μηδενικό ρίσκο (σχετικά μικρά έως ανύπαρκτα πάγια έξοδα και καμια ανάληψη ευθύνης)...
Και το καλό είναι ότι μπορείς να το κάνεις παράλληλα με κανονική δουλειά...
Π.χ. οι πολιτικοί μηχανικοί παίρνουν προμήθεια από την εταιρεία που προμηθεύει τα κατασκευαστικά υλικά για να προτιμήσουν τα δικά τους και όχι κάποιας ανταγωνίστριας..
Άρα τα κουφώματα που σου έβαλε δεν επιλέχθηκαν ακριβώς για την ποιότητά τους...
Ή ο "επενδυτικός σύμβουλος" που σου είπε να πας στη ΓαμηΣεΤα Μπανκ για να πάρεις καταναλωτικό ή στεγαστικό επειδή "ξέρει το διευθυντή του καταστήματος" ξεχνάει να σου πει ότι για κάθε πελάτη που στέλνει ως πρόβατο στη σφαγή παίρνει μιζούλα 1-2% επί του ποσού του δανείου...

Για να μη μιλήσω για επαγγελματίες μεσάζοντες που κάνουν τον πιο σκληροτράχηλο νταβατζή να μοιάζει με προσκοπάκι....
Από τις λαϊκές έως τα ακίνητα

Δεν έχετε αναρωτηθεί ποτέ βρε κουτά γιατί ενώ οι μισθοί είναι τόσο χαμηλοί η τελική τιμή των προϊόντων και των υπηρεσιών είναι τόσο υψηλή (ενώ πχ στην ευρώπη με διπλάσιους μισθούς η τελική τιμή είναι χαμηλότερη);

Διότι πρέπει να καλύπτονται και τα έξοδα του μεσάζοντα, του καρκινώματος αυτού της ελληνικής αγοράς και κατά συνέπεια της κοινωνίας!

Αν λοιπόν θέλετε να κάνετε λεφτά σχετικά εύκολα και γρήγορα και έχετε καλές ικανότητες στις δημόσιες σχέσεις και είστε και λίγο αδίστακτοί, αρχίστε τα μεσαζοντιλία...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ναι :2funny: αλλά αυτά είναι καλά λεφτά και εύκολα. Για πολλά λεφτά είναι δική σου bissna. Είπαμε όχι για όλους

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Παίδες στην αγορά υπάρχει η εξής εξίσωση..... μεγάλο ρίσκο = μεγάλη απόδοση και αντίστροφα..

άρα μπιζνα δεν ισούται κατά ανάγκη με πολλά λεφτά.. ;)

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Η "δική" σου δουλειά σήμερα είναι μάλλον αυτοκτονιά, εκτός εάν κληρονομήσεις μια επιχείρηση (την οποία πρέπει όμως άμεσα να επεκτείνεις) ή πάρεις κανά franchise που σε κάθε περίπτωση θέλεις 150-200.000 € κεφάλαιο για να ξεκινήσεις...

Στην Ελλάδα ο πιο σίγουρος τρόπος να βγάλεις λεφτά είναι τα ΜΕΣΑΖΟΝΤΙΛΙΚΙΑ...

Δηλαδή μηδενικό ρίσκο (σχετικά μικρά έως ανύπαρκτα πάγια έξοδα και καμια ανάληψη ευθύνης)...
Και το καλό είναι ότι μπορείς να το κάνεις παράλληλα με κανονική δουλειά...
Π.χ. οι πολιτικοί μηχανικοί παίρνουν προμήθεια από την εταιρεία που προμηθεύει τα κατασκευαστικά υλικά για να προτιμήσουν τα δικά τους και όχι κάποιας ανταγωνίστριας..
Άρα τα κουφώματα που σου έβαλε δεν επιλέχθηκαν ακριβώς για την ποιότητά τους...
Ή ο "επενδυτικός σύμβουλος" που σου είπε να πας στη ΓαμηΣεΤα Μπανκ για να πάρεις καταναλωτικό ή στεγαστικό επειδή "ξέρει το διευθυντή του καταστήματος" ξεχνάει να σου πει ότι για κάθε πελάτη που στέλνει ως πρόβατο στη σφαγή παίρνει μιζούλα 1-2% επί του ποσού του δανείου...

Για να μη μιλήσω για επαγγελματίες μεσάζοντες που κάνουν τον πιο σκληροτράχηλο νταβατζή να μοιάζει με προσκοπάκι....
Από τις λαϊκές έως τα ακίνητα

Δεν έχετε αναρωτηθεί ποτέ βρε κουτά γιατί ενώ οι μισθοί είναι τόσο χαμηλοί η τελική τιμή των προϊόντων και των υπηρεσιών είναι τόσο υψηλή (ενώ πχ στην ευρώπη με διπλάσιους μισθούς η τελική τιμή είναι χαμηλότερη);

Διότι πρέπει να καλύπτονται και τα έξοδα του μεσάζοντα, του καρκινώματος αυτού της ελληνικής αγοράς και κατά συνέπεια της κοινωνίας!

Αν λοιπόν θέλετε να κάνετε λεφτά σχετικά εύκολα και γρήγορα και έχετε καλές ικανότητες στις δημόσιες σχέσεις και είστε και λίγο αδίστακτοί, αρχίστε τα μεσαζοντιλία...

ΠΟλυ σωστα τα λες. Οι αεριτζηδες και οι μιζαδοροι βγαζουν τα περισσοτερα λεφτα. Πολλοι ομως κινουνται στα ορια της παρανομιας

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Παίδες στην αγορά υπάρχει η εξής εξίσωση..... μεγάλο ρίσκο = μεγάλη απόδοση και αντίστροφα..

άρα μπιζνα δεν ισούται κατά ανάγκη με πολλά λεφτά.. ;)

One more time. Δεν είναι για όλους. Οι υπόλοιποι, πολιτικοί στο Greece

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom