sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
τυπε θες να συναντηθουμε?να σε λεω κωλογερο εγω μετα?Ε ρε τι έχουμε πάθει σήμερα με τον κωλόγερο...
τυπε θες να συναντηθουμε?να σε λεω κωλογερο εγω μετα?Ε ρε τι έχουμε πάθει σήμερα με τον κωλόγερο...
Όταν βγεί απ το φούρνο είναι έτοιμο να υποδεχτεί το σκληρό μου όργανο μέχρι την ύστατη στιγμή της εκτόνωσης. Είναι πολύ σημαντικό ότι στο τέλος κάθε αυνανισμού έχω έτοιμο και ένα πιάτο σνίτσελ αλά κρεμ.
Αμα θές να γαμήσεις παρθένα ... άλλαξε χερι ...εγω ανεβοκατεβαζω την πουτσα με το αριστερο μου χερι βλεποντας τσοντες...
εγω ανεβοκατεβαζω την πουτσα με το αριστερο μου χερι βλεποντας τσοντες...
Eγω το κανω αυτο αλλα δεν ξερω γιατι...Το μονο λογικο συμπερασμα που μου ηρθε ηταν οτι επειδη εγραφα με το αριστερο πιτσιρικας και μου το αλλαξανε, η μαλακια αντικατεστησε τον γραπτο λογοαδιάφορη άποψη, εκτός και αν είσαι δεξιόχειρ, οπότε χρήζει περαιτέρω ανάλυσης από εσένα...
Eγω το κανω αυτο αλλα δεν ξερω γιατι...Το μονο λογικο συμπερασμα που μου ηρθε ηταν οτι επειδη εγραφα με το αριστερο πιτσιρικας και μου το αλλαξανε, η μαλακια αντικατεστησε τον γραπτο λογο
Nαι οι γαμημενοι...Και με καθοδηγηση του δασκαλου μου κιολας μεγαλο θεμα στη ζωη μου αυτο...
αλήθεια λες όμως ότι σε κάνανε από αριστερόχειρα δεξιόχειρα?
δεν ήξερα ότι μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο
εκτός του ότι δεν είναι σκόπιμο να συμβεί
(καινούργιο θρεντ για σπαμ )
Το καλυτερο που ξερω ειναι αυτο με το καλοριφερΟπως ολος ο κοσμος! Με το δεξι φυσικα. Αν καποιος εχει αναπτυξει αλλες τεχνικες να μας πει να μαθαινουμε και εμεις.
Ωχ! Τι ειναι αυτο? Μη μου πεις οτι τον βαζεις αναμεσα στο καλοριφερ οταν ειναι ΑΝΑΜΜΕΝΟ!!!Το καλυτερο που ξερω ειναι αυτο με το καλοριφερ
Το καλυτερο που ξερω ειναι αυτο με το καλοριφερ
Πρεπει να τον βαζεις στη αρχη οταν το αναβεις που ζεσταινεται σιγα σιγαΩχ! Τι ειναι αυτο? Μη μου πεις οτι τον βαζεις αναμεσα στο καλοριφερ οταν ειναι ΑΝΑΜΜΕΝΟ!!!
Dangerous!
Για εσενα που εισαι σοφτ υπαρχει ο κιμαςδεν ξέρω πού το πας μοιάζει να πονάει πάντως
Κι αν σου αρεσει και καθεσαι ολη μερα εκει? Ειναι και ακριβο το πετρελαιο.Πρεπει να τον βαζεις στη αρχη οταν το αναβεις που ζεσταινεται σιγα σιγα
Να τον παιζεις και να βαζεις μανταλακια στα @@?Δεν συμφερει! Βρες τιποτε πιο πρακτικο.
Ενδιαφερον! Εσυ δεν εχεις σκεφτει κατι πρωτοτυπο που να μην το εχουμε σκεφτει εμεις?Μα κανένας δεν έχει σκεφτεί την τοστιέρα?
Το κοτλέ..ξανά'ρχεται στη μόδα...δεν το μάθατε?
Οχι μαζοχιστικα. Ισως με λαδια και αλοιφες ωστε να γλυστραει...Να τον παιζεις και να βαζεις μανταλακια στα @@?
Κάποιος ήρθε στο μαγαζί γι'αυτό το λόγο..Ενδιαφερον! Εσυ δεν εχεις σκεφτει κατι πρωτοτυπο που να μην το εχουμε σκεφτει εμεις?
Εναν καλυτερο τροπο αυνανισμου που να δινει μεγαλη ευχαριστηση στους ανδρες?
Μια γυναικα μπορει να κατεβασει πολλες ιδεες. Για πες...