Aleister77
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 6
τρολο-πουστας!!
αχαχχαχα
Κλαιω!
αχαχχαχα
Κλαιω!
Με το ένα χέρι ανεβοκατεβάζω το πουτσοκέφαλο κ με το άλλο πιέζω την περιοχή κάτω από τα ρχίδια
Μεχρι να κοκκινισει
η απαντηση για εσενα νεε μου βρισκεται στο πρωτο post!!!Εγώ τον παίζω με το δεξί. Αλλά δεν έχω τι να το κάνω το αριστερό.
Εγώ τον παίζω με το δεξί. Αλλά δεν έχω τι να το κάνω το αριστερό.
ο φοιτητης το βαζει καπου παντως...Εγώ τον παίζω με το δεξί. Αλλά δεν έχω τι να το κάνω το αριστερό.
εισαι....Εγώ πάντα πρέπει να βλέπω τσόντα αλλιώς δεν μπορώ.
Επίσης πάντα χρησιμοποιώ χαρτί ή χαρτομάντηλα,τα τυλίγω γύρω από το πέος να μην το πιάσω κ να μην έρθει το χύσι σε επαφή με το χέρι γιατί σιχαίνομαι.
Μετά πλένω τα χέρια κ χρησιμοποιώ οινόπνευμα,όπως κ μετά από το σεξ γενικότερα.
Προσέχω πάντα να μην βάλω χέρια στην μύτη ή στο στόμα κ αρπάξω μικρόβια.
Είμαι ψυχαναγκαστικός πολύ;;;
Με κουτάλια
Το δικό σου χύσι ή των άλλων? Σιχαίνεσαι το δικό σου χύσι?Επίσης πάντα χρησιμοποιώ χαρτί ή χαρτομάντηλα,τα τυλίγω γύρω από το πέος να μην το πιάσω κ να μην έρθει το χύσι σε επαφή με το χέρι γιατί σιχαίνομαι.
σου ευχομαι ρε τυπε να γνωρισεις την γυναικα-γκομενα των ονειρων σου,και να στον πιανει με μαντηλι!!!Εγώ πάντα πρέπει να βλέπω τσόντα αλλιώς δεν μπορώ.
Επίσης πάντα χρησιμοποιώ χαρτί ή χαρτομάντηλα,τα τυλίγω γύρω από το πέος να μην το πιάσω κ να μην έρθει το χύσι σε επαφή με το χέρι γιατί σιχαίνομαι.
Μετά πλένω τα χέρια κ χρησιμοποιώ οινόπνευμα,όπως κ μετά από το σεξ γενικότερα.
Προσέχω πάντα να μην βάλω χέρια στην μύτη ή στο στόμα κ αρπάξω μικρόβια.
Είμαι ψυχαναγκαστικός πολύ;;;
Ποιών άλλων ρε είσαι τρελός;;; :oΤο δικο σου χυσι ή των αλλων? Σιχαινεσαι το δικο σου χυσι?
Ααα σε αυτήν την περιπτώση δεν έχω πρόβλημα κ χωρίς μαντήλι!!!σου ευχομαι ρε τυπε να γνωρισεις την γυναικα-γκομενα των ονειρων σου,και να στον πιανει με μαντηλι!!!
Και εγώ μέχρι πριν 1-2 χρόνια,γιατί σιχαινόμουνα!!!εγώ μάγκες δεν την έχω παίξει ποτέ..
Τι να σου πω. Το δικό μου δε το σιχαίνομαι. Είναι πολύ γλυκό.Ποιών άλλων ρε είσαι τρελός;;; :o
To δικό μου φυσικά!!!
Μην μου πεις ότι το χεις δοκιμάσει κιόλας...Τι να σου πω. Το δικό μου δε το σιχαίνομαι. Είναι πολύ γλυκό.