Νέα

Πώς αυνανίζεστε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα foithths22opa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 555
  • Εμφανίσεις 63K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mtherfucer

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
υπαρχει καπιος αλλος εδω μεσα που να εχει μουναρα μαμα κατω απο 40-38 εινε η δικια μου,και ΜΟΥΝΑΑΑΑΡΑ :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:
κ ν ακαβλωνει με την κολαρα κ τις μπουταρες της?
αν ναι ας επικινονησει,μαλακες με εξυπναδεςεχουμε χορτασει

για ουσιες διεγερτικες ξερει καπιος?
θελω ν ατης βαλω σε καπιο ποτο ν ακαβλωσει κ να τη γαμισω επιτελους, :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:το ονειρο μου,με αυτο μαλκιζομε νυχτα κ μερα εινε να τη βαλω στα τεσσερα κ ν ατην κανω να χυσει 100 φορες,σιγουρα εχω πιο μεγαλη πουτσα απο κατι μαλακες χαρτογιακαδες γκομεενους που ειχε ως τωρα
καβλωνω ρε παιδια μιλαμε για μουναρα απιστευτη,οχι μονο γαι την ηλικια της ,ψηλη ξανθια κι εκφυλη απο την φυση της,οπος τις μιλφ που βλεπουμε στις τσοντες...
παω να βρω στην ντουλαπα της να τον παιξω με  τα  ΠΟΥΤΑΝΕ στρινγκ της παλι,ταχει κρυμενα αλλα ξερω που :bigdick: :bigdick: :bigdick:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
υπαρχει καπιος αλλος εδω μεσα που να εχει μουναρα μαν κατω απο 40 κ ν ακαβλωνει με την κολαρα κ τις μπουταρες της?
αν ναι ας επικινονησει,μαλακες με εξυπναδεςεχουμε χορτασει

για ουσιες διεγερτικες ξερει καπιος?
θελω ν ατης βαλω σε καπιο ποτο ν ακαβλωσει κ να τη γαμισω επιτελους,το ονειρο μου,με αυτο μαλκιζομε νυχτα κ μερα εινε να τη βαλω στα τεσσερα κ ν ατην κανω να χυσει 100 φορες,σιγουρα εχω πιο μεγαλη πουτσα απο κατι μαλακες χαρτογιακαδες γκομεενους που ειχε ως τωρα
καβλωνω ρε παιδια μιλαμε για μουναρα απιστευτη,οχι μονο γαι την ηλικια της ,ψηλη ξανθια κι εκφυλη απο την φυση της,οπος τις μιλφ που βλεπουμε στις τσοντες...
παω να βρω στην ντουλαπα της να τον παιξω με  τα στρινγκ της παλι :bigdick: :bigdick: :bigdick:
Εσυ ποσων χρονων εισαι;

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Πώς  αυνανίζωμαι ? με μεγάλο κόπο !

mtherfucer

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
18 χρονων και θες να πηδηξεις την μανα σου;Εισαι ακομα πιο αρρωστος απο οσο νομιζα.
ποτε να θελω δηλαδη μετα πα 15χρονια?που θανε 53? :idiot:
τωρα τη γουσταρω,καταλαβενω το "ηθικον" του θεματος,αλλα εγω την βλεπω σαν μαμα σε ολα την αγαπαω κ την σεβομε..απο την αλλη ομως..εχω διπλα μου μια μουναρα σιγουρα καβλωμενη,φενετε απο το στυλ το ντυσιμο τα εσωρουχα της,που απλα θελω να την ξεσκισω κ να την κανω 10 φορες πιο ευτυχισμενοι απο τους μαλ..χοντρομπαλαδες που βρισκει
εαν ημουν αγνωστος σιγουρα θα με γουσταρε,πιστευω κ τωρα μετα το πρωτο σοκ,θα γουσταρει κι αυτη,δεν εινε δα κ καμμια πουριτανη...ουτε επαρχιωτισσσα
απο να τη γαμαει καπιος μαλακας αλβανος στο τελος,100 φορες εγω,που την αγαπαω στ αληθεια με ολες τις εκδοχες του
εχω σκεφτει πολλα,αλλα παντα καλυτερη λυση θεωρω το αλκοολ μαζι με καποια διεγερτικα,ετσι ωστε να νομισει οτι αυτη με "αποπλανησε".. ;) ;) ;)
εστω να μου τον επαιζε με τα υπεροχα κοκκινα νυχια της κ να εχυνα μπροστα της :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:

Captain America

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
τωρα τη γουσταρω,καταλαβενω το "ηθικον" του θεματος,αλλα εγω την βλεπω σαν μαμα σε ολα την αγαπαω κ την σεβομε..απο την αλλη ομως..εχω διπλα μου μια μουναρα σιγουρα καβλωμενη,φενετε απο το στυλ το ντυσιμο τα εσωρουχα της,που απλα θελω να την ξεσκισω κ να την κανω 10 φορες πιο ευτυχισμενοι απο τους μαλ..χοντρομπαλαδες που βρισκει
εαν ημουν αγνωστος σιγουρα θα με γουσταρε,πιστευω κ τωρα μετα το πρωτο σοκ,θα γουσταρει κι αυτη,δεν εινε δα κ καμμια πουριτανη...ουτε επαρχιωτισσσα
απο να τη γαμαει καπιος μαλακας αλβανος στο τελος,100 φορες εγω,που την αγαπαω στ αληθεια με ολες τις εκδοχες του
εχω σκεφτει πολλα,αλλα παντα καλυτερη λυση θεωρω το αλκοολ μαζι με καποια διεγερτικα,ετσι ωστε να νομισει οτι αυτη με "αποπλανησε".. ;) ;) ;)
εστω να μου τον επαιζε με τα υπεροχα κοκκινα νυχια της κ να εχυνα μπροστα της :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:
Ορμα τοτε  :knockinb:

mtherfucer

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
ετσι δεν ορμαω..θα κολοσει αυτη
θελω καποια ουσια να εντεινει τις ορμες της κ μαζι με το αλκοολ,να γινει η φαση κ να τον χωσω στην υπεροχη μουναρα της κ μετα...ολη νυχτα κι ολη μερα :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:
αλλα στο ξενερωτο..δεν παιζει,θα φαω οφ... :headbang:

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
34801.jpg

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

mtherfucer

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
καλα γελατε
αλλα  αν δειτε την μανα μου να βγαινει απο το αμαξι με το μινι ,κ παρετε ματι κανα κυλοτακι κ τις ποδαρες της, ετσι οπως εινε κ μαυρισμενη τωρα,θα πατε για μαλακια αμεσα!!!μιλαμε για μουναρα επαναλαμβανω :tits2: :tits2: :tits2:
σαν κι εμενα ολη μερα θα τον πεζετε.... :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:
δεν ειμε αρρωστος,απλα τετοιες μουναρες λιγες κυκλοφορουν.,, :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:
και να την εχω διπλα μου ρε γαμοτι,κ  να  μην βρισκω τροπο να την γαμισω,τετοια κολαρα :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
καλα γελατε
αλλα  αν δειτε την μανα μου να βγαινει απο το αμαξι με το μινι ,κ παρετε ματι κανα κυλοτακι κ τις ποδαρες της, ετσι οπως εινε κ μαυρισμενη τωρα,θα πατε για μαλακια αμεσα!!!μιλαμε για μουναρα επαναλαμβανω :tits2: :tits2: :tits2:
σαν κι εμενα ολη μερα θα τον πεζετε.... :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:
δεν ειμε αρρωστος,απλα τετοιες μουναρες λιγες κυκλοφορουν.,, :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:
και να την εχω διπλα μου ρε γαμοτι,κ  να  μην βρισκω τροπο να την γαμισω,τετοια κολαρα :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Ρε μαλακα αρρωστακι κλωνε.
Μας επρηξες τα αρχιδια μεσημεριατικα.
Μαζευε pms και μη μας ζαλιζεις Κυριακατικα :tickedoff:.

mtherfucer

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Ρε μαλακα αρρωστακι κλωνε.
Μας επρηξες τα αρχιδια μεσημεριατικα.
Μαζευε pms και μη μας ζαλιζεις Κυριακατικα :tickedoff:.
παγαινε στην φυλης φτοχομπινε,κι ασε τους κλωνους
σε ρωτησε κανεις,αντε να δεις την χοντρελα γρια μανα σου να βγαλεις τα συκωτια σου μαλακα
θα μας κανεις κ κριτικη βλαχοτζουτζεκι

orbgr

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
10
Πόντοι
3.597
παγαινε στην φυλης φτοχομπινε,κι ασε τους κλωνους
σε ρωτησε κανεις,αντε να δεις την χοντρελα γρια μανα σου να βγαλεις τα συκωτια σου μαλακα
θα μας κανεις κ κριτικη βλαχοτζουτζεκι

Ψόφα κλοναρι..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom