lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
λυση προσπαθω να βρω...οντως ειναι σοβαρο το θεμαλαγουδακι δεν μαρεσει που κοροιδευεις το σοβαρο προβλημα του φιλου μας...σε παρακαλω συνετησου
λυση προσπαθω να βρω...οντως ειναι σοβαρο το θεμαλαγουδακι δεν μαρεσει που κοροιδευεις το σοβαρο προβλημα του φιλου μας...σε παρακαλω συνετησου
οχι τετοια ρε μαλ...ιατρικα λεω..λιγο εκσταση και θα γινει μπαρουτι η μανουλα σου
αμε...που και ποτε;να σου δωσω 50ε εσενα να μου κανεις πιπα θες?
μην γραφεις αλλο,μαλ.. εισε
αμε...που και ποτε;
αμε...που και ποτε;
λιγο εκσταση και θα γινει μπαρουτι η μανουλα σου
Εσυ ποσων χρονων εισαι;υπαρχει καπιος αλλος εδω μεσα που να εχει μουναρα μαν κατω απο 40 κ ν ακαβλωνει με την κολαρα κ τις μπουταρες της?
αν ναι ας επικινονησει,μαλακες με εξυπναδεςεχουμε χορτασει
για ουσιες διεγερτικες ξερει καπιος?
θελω ν ατης βαλω σε καπιο ποτο ν ακαβλωσει κ να τη γαμισω επιτελους,το ονειρο μου,με αυτο μαλκιζομε νυχτα κ μερα εινε να τη βαλω στα τεσσερα κ ν ατην κανω να χυσει 100 φορες,σιγουρα εχω πιο μεγαλη πουτσα απο κατι μαλακες χαρτογιακαδες γκομεενους που ειχε ως τωρα
καβλωνω ρε παιδια μιλαμε για μουναρα απιστευτη,οχι μονο γαι την ηλικια της ,ψηλη ξανθια κι εκφυλη απο την φυση της,οπος τις μιλφ που βλεπουμε στις τσοντες...
παω να βρω στην ντουλαπα της να τον παιξω με τα στρινγκ της παλι
ποσο θες ναμε?35?Εσυ ποσων χρονων εισαι;
18 χρονων και θες να πηδηξεις την μανα σου;Εισαι ακομα πιο αρρωστος απο οσο νομιζα.ποσο θες ναμε?35?
δεκαοχτω ειμε
εισε κοντα ηλικιακα?το καταλαβαινιες το θεμα?
ποτε να θελω δηλαδη μετα πα 15χρονια?που θανε 53?18 χρονων και θες να πηδηξεις την μανα σου;Εισαι ακομα πιο αρρωστος απο οσο νομιζα.
Ορμα τοτεποτε να θελω δηλαδη μετα πα 15χρονια?που θανε 53?
τωρα τη γουσταρω,καταλαβενω το "ηθικον" του θεματος,αλλα εγω την βλεπω σαν μαμα σε ολα την αγαπαω κ την σεβομε..απο την αλλη ομως..εχω διπλα μου μια μουναρα σιγουρα καβλωμενη,φενετε απο το στυλ το ντυσιμο τα εσωρουχα της,που απλα θελω να την ξεσκισω κ να την κανω 10 φορες πιο ευτυχισμενοι απο τους μαλ..χοντρομπαλαδες που βρισκει
εαν ημουν αγνωστος σιγουρα θα με γουσταρε,πιστευω κ τωρα μετα το πρωτο σοκ,θα γουσταρει κι αυτη,δεν εινε δα κ καμμια πουριτανη...ουτε επαρχιωτισσσα
απο να τη γαμαει καπιος μαλακας αλβανος στο τελος,100 φορες εγω,που την αγαπαω στ αληθεια με ολες τις εκδοχες του
εχω σκεφτει πολλα,αλλα παντα καλυτερη λυση θεωρω το αλκοολ μαζι με καποια διεγερτικα,ετσι ωστε να νομισει οτι αυτη με "αποπλανησε".. ;) ;) ;)
εστω να μου τον επαιζε με τα υπεροχα κοκκινα νυχια της κ να εχυνα μπροστα της
ετσι δεν ορμαω..θα κολοσει αυτηΟρμα τοτε
ποτε να θελω δηλαδη μετα πα 15χρονια?που θανε 53?
τωρα τη γουσταρω,καταλαβενω το "ηθικον" του θεματος,αλλα εγω την βλεπω σαν μαμα σε ολα την αγαπαω κ την σεβομε..απο την αλλη ομως..εχω διπλα μου μια μουναρα σιγουρα καβλωμενη,φενετε απο το στυλ το ντυσιμο τα εσωρουχα της,που απλα θελω να την ξεσκισω κ να την κανω 10 φορες πιο ευτυχισμενοι απο τους μαλ..χοντρομπαλαδες που βρισκει
εαν ημουν αγνωστος σιγουρα θα με γουσταρε,πιστευω κ τωρα μετα το πρωτο σοκ,θα γουσταρει κι αυτη,δεν εινε δα κ καμμια πουριτανη...ουτε επαρχιωτισσσα
απο να τη γαμαει καπιος μαλακας αλβανος στο τελος,100 φορες εγω,που την αγαπαω στ αληθεια με ολες τις εκδοχες του
εχω σκεφτει πολλα,αλλα παντα καλυτερη λυση θεωρω το αλκοολ μαζι με καποια διεγερτικα,ετσι ωστε να νομισει οτι αυτη με "αποπλανησε".. ;) ;) ;)
εστω να μου τον επαιζε με τα υπεροχα κοκκινα νυχια της κ να εχυνα μπροστα της
καλα γελατε
αλλα αν δειτε την μανα μου να βγαινει απο το αμαξι με το μινι ,κ παρετε ματι κανα κυλοτακι κ τις ποδαρες της, ετσι οπως εινε κ μαυρισμενη τωρα,θα πατε για μαλακια αμεσα!!!μιλαμε για μουναρα επαναλαμβανω
σαν κι εμενα ολη μερα θα τον πεζετε....
δεν ειμε αρρωστος,απλα τετοιες μουναρες λιγες κυκλοφορουν.,,
και να την εχω διπλα μου ρε γαμοτι,κ να μην βρισκω τροπο να την γαμισω,τετοια κολαρα
παγαινε στην φυλης φτοχομπινε,κι ασε τους κλωνουςΡε μαλακα αρρωστακι κλωνε.
Μας επρηξες τα αρχιδια μεσημεριατικα.
Μαζευε pms και μη μας ζαλιζεις Κυριακατικα .
παγαινε στην φυλης φτοχομπινε,κι ασε τους κλωνους
σε ρωτησε κανεις,αντε να δεις την χοντρελα γρια μανα σου να βγαλεις τα συκωτια σου μαλακα
θα μας κανεις κ κριτικη βλαχοτζουτζεκι