Νέα

Πώς αυνανίζεστε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα foithths22opa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 555
  • Εμφανίσεις 63K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

mtherfucer

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
παιδια ,παροτι το θεμα εινε ο τροπος αυνανισμου,εγω επειδη με καιει το θεμα,εχω κανει κ νεο θρεντ για αυτο
,οταν τον παιζω σκεφτομε μονο οτι ξεσκιζω την κολαρα της μαμας μου,που σημιοτεον εινε το σουπερ  αστερι κ μικρη σχετικα :tits:
καπιος αλλος το σκεφτετε αυτο?εχει καυλες κ τον παιζει ενω φαντασιονετε την μαμα του?οτι την γαμαει η του παιρνει πιπα κ την χυνει στο στομα :tits2:
μονο ετσι καυλωνω κ τον παιζω εηω

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
παιδια ,παροτι το θεμα εινε ο τροπος αυνανισμου,εγω επειδη με καιει το θεμα,εχω κανει κ νεο θρεντ για αυτο
,οταν τον παιζω σκεφτομε μονο οτι ξεσκιζω την κολαρα της μαμας μου,που σημιοτεον εινε το σουπερ  αστερι κ μικρη σχετικα :tits:
καπιος αλλος το σκεφτετε αυτο?εχει καυλες κ τον παιζει ενω φαντασιονετε την μαμα του?οτι την γαμαει η του παιρνει πιπα κ την χυνει στο στομα :tits2:
που ειναι το θεμα δικε μου; με καυλωσες τρελα ρε αλανι

mtherfucer

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
που ειναι το θεμα δικε μου; με καυλωσες τρελα ρε αλανι
μμαλον το κλεισανε ...
οταν παμε να πουμε κατι σοβαρο το σβηνουν
αν καβλωσες μια εσυ,φαντασου εγω τι καβλες εχω,δεν μπορο αλλο ρε φιλε με την μαλ...,θελω να την γαμισω..ασε που πιστευω ,με τους μαλ.. που εχει δεν εχει καταλαβει τι θα πει ξεσκισμα την τελευταια 5ετια
αλλα ειπαμε..πως γινετε στην πραξη? :think:

Rygg

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
μμαλον το κλεισανε ...
αν καβλωσες μια εσυ,φαντασου εγω τι καβλες εχω,δεν μπορο αλλο ρε φιλε με την μαλ...,θελω να την γαμισω..ασε που πιστευω ,με τους μαλ.. που εχει δεν εχει καταλαβει τι θα πει ξεσκισμα την τελευταια 5ετια

νερο με χαπι κ δινεις.

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
μμαλον το κλεισανε ...
αν τισ δωσεις κανενα 20αρικο θα γινει δουλεια;

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Τι αλλη μαλακια θα διαβασουμε ρε πουστη μου εδω μεσα; :headbang:

mtherfucer

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
αν τισ δωσεις κανενα 20αρικο θα γινει δουλεια;
ρε φτοχο μπινε στην γλυφαδα μενουμε,20ε δινουμε να μας πλαινουν τα αυτοκινητα καθε δευτερη μερα
αντε γαμισου καραγκιοζη...γι αυτο ειπα δεν θελω μπουρδολογιες ,το χαβα σου εσυ..

mtherfucer

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Τι αλλη μαλακια θα διαβασουμε ρε πουστη μου εδω μεσα; :headbang:
δεν θελω κριτικη ρε φιλε
ιδεες θελω κι εμπειριες αντιστοιχες
η μαμα μου εινε καραμουναρα κ την γουσταρω με χιλια
αν δεν σε αρεσει το βιτσιο μου μην το διαβαζεις

mtherfucer

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
πατε για ουζα μια μερα κ ολα θα παρουν τον δρομο τους μετα. αντε αγορινα μου εσυ. Τσολια μου.
τοχο σκεφτει να την μεθυσω,αλλα νομιζα οτι μου λες για καπιο χαπι που να την κανει να καβλωσει,αλλα υπαρχει κατι τετιο?στ αληθεια λεω αν υπαρχει,οποτε συν το αλκοολ,ισως γινει κατι

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
δεν θελω κριτικη ρε φιλε
ιδεες θελω κι εμπειριες αντιστοιχες
η μαμα μου εινε καραμουναρα κ την γουσταρω με χιλια
αν δεν σε αρεσει το βιτσιο μου μην το διαβαζεις
Η πολλη μαλακια σε εχει βαρεσει στο κεφαλι νεαρουλη. :jerking:

mtherfucer

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Η πολλη μαλακια σε εχει βαρεσει στο κεφαλι νεαρουλη. :jerking:
:2funny:αληθεια λες
τον παιζο 3,4 φορες την μερα με την ιδεα οτι γαμαω την υπεροχη μουναρα της μαμας μου κ την χυνω στα βυζια της :tits: :tits: :tits:
αλλα...μονο φαντασια..ακομα... >:(

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
ρε φτοχο μπινε στην γλυφαδα μενουμε,20ε δινουμε να μας πλαινουν τα αυτοκινητα καθε δευτερη μερα
αντε γαμισου καραγκιοζη...γι αυτο ειπα δεν θελω μπουρδολογιες ,το χαβα σου εσυ..
καλα δωσε κατι παραπανω

mtherfucer

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
για χαπια η σκονες που να δημιουργουν επιθυμια για σεξ στη γυναικα ξερει καπιος?ας στιλει πμ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom