Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν περήφανες πουτάνες. Όλες ντρέπονται γι' αυτό που κάνουν. Ο ρόλος της γυναίκας στο σεξ είναι παθητικός και με όσους περισσότερους άντρες γαμιέται, τόσο πιο πολύ ξεφτιλίζεται. Απλά κάποιες παραμυθιάζουν τον εαυτό τους ότι αυτό που κάνουν είναι επάγγελμα.
Εγώ τις πουτάνες τις λατρεύω αλλά τις θέλω ταπεινωμένες. Όταν τις βλέπω περήφανες θέλω να τις επαναφέρω στην πραγματικότητα και να τους πω ότι αυτό που κάνουν δεν είναι επάγγελμα αλλά ένας τρόπος ζωής που τις ταπεινώνει. Ένας τρόπος ζωής όμως που θα έπρεπε να κάνει η κάθε γυναίκα έτσι ώστε να καταλαβαίνει την πραγματική της ταπεινή αξία απέναντι στον άντρα.
Mα προφανώς Η ΙΔΙΑ αισθάνεται αναξιοπρεπής για την δουλειά που κάνει!
Τώρα το γιατί την κάνει είναι νομίζω αυτονόητο.
Για τα λεφτά και ΜΟΝΟΝ!! Ακόμα κι αν στην αρχή υπάρχει κάποια "γοητεία" στην διαδικασία "αποπλάνησης" που ασκεί στους άνδρες με τον καιρό και το μεγάλο αριθμό συνευρέσεων έφυγε κι αυτή κι έμεινε μόνο η ανία, αν όχι και η αηδία...
ταυτόχρονη απάντηση και στους δύο:
για να νιώσει κάποιος ντροπή ή αηδία ή ταπείνωση , σημαίνει ότι έχει ενστερνιστεί/εσωτερικεύσει τα κριτήρια της κοινωνίας περί αιδημοσύνης και ταπεινοφροσύνης , οπότε η απόκλιση απ'αυτά τα κριτήρια τους προκαλεί προφανώς τα προαναφερθέντα αισθήματα
όμως τρέφω μεγάλες αμφιβολίες , για το άν οι πόρνες,
κατα μεγάλη πλειοψηφία έχουν ενστερνιστεί τα κριτήρια της κοινωνίας και προσομοιάζουν με την Μαρία Μαγδαληνή ,
βέβαια μπορεί ένα ποσοστό να αισθάνεται έτσι όπως λέτε, αλλά δε νομίζω ότι ισχύει στην πλειοψηφία των πορνών.
έχω γνωρίσει πόρνες που έχουν γράψει την κοινωνία και τις ηθικές της , ανεξίτηλα στις ωοθήκες τους και κάνουν dolce vita και γουστάρουν απόλυτα την ζωή τους , ενώ ενδεχομένως οι περισσότεροι αφελώς τις οικτίρουν...
δεν κρύβω ότι ζηλεύω & θαυμάζω έναν τέτοιο άνθρωπο που έχει γραμμένη στους γεννητικούς αδένες του ,την ανόητη καθωσπρέπει ηθική της κοινωνίας και ζεί χαρούμενος