Το ότι η γκόμενά σου μπορεί να είναι φεμινίστρια και δεν καταδέχεται να της τα ακουμπάς δεν λέει κάτι. Το φυσικό είναι τη γκόμενα άμεσα ή έμμεσα να την πληρώνεις - σχεδόν όλοι το κάνουν αυτό - γιατί εσύ έχεις ανάγκη το σεξ περισσότερο. Και με τις πουτάνες το ίδιο πράγμα συμβαίνει, μόνο που τα πράγματα εκεί είναι πολύ πιο ειλικρινή και ξεκάθαρα.
κοιταξε ολλα μες στην ζωη ειναι!!
Μεχρι και γαμοι-παιδια απο συμφερον εχουν γινει....υπαρχουν και αυτα!!!
Αλλα εχω δει και αγαπη που η κοπελα ΕΙΧΕ και ο αλλος ΔΕΝ ΕΙΧΕ....ΟΚ!! ολλα μες στην ζωη ειναι!
ΚαποιοιΘυσιαζονται ια το χρημα!
Κοπελιτσες 19 χρονων που γαμιουνται με λεφτα θελει και ρωτημα γιατι το κανουν??? (δεν μιλαωγια περιπτωσεις-εξαιρεσεις, ιστορια μου αμαρτια μου)
Μιλαω για περιπτωσεις που απλα καποιες θελουν τα ΠΟΛΛΑ....λουσα,ταξιδια,αυτοκινητα ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΛΗ ΖΩΗ που η δουλεια η απλη δεν θα στα προσφερει και αν στα προσφερει (μετα απο πολλα χρονια) !!!
Ενταξει δεν ειναι ολλες οι πουτανες ιστορια μου αμαρτια μου!! Μην τρελαθουμε τελειως!
(αν εισαι εξυπνος/εξυπνη) Ερχεσαι Ελλαδα-Ιταλια-Γαλλια, ενω εισαι απο Ρουμανια-Βουλγαρια-Ρωσια-Ουκρανια-Μολδαβια....γαμιεσαι λιγα χρονακια με ψευδωνυμο.....βγαζεις φραγκα.....αλλαζεις τηλ την κοπανας κουρευεις-βαφεις το μαλι...ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ, γυρναει στο κρατος της κανει κατι δικο της και σου λεει ΟΤΙ ΕΓΩ ΔΟΥΛΕΨΑ ΣΕ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ και εκανα φραγκα.....τρεχα γυρευε!
ψαξε βρες ψιλο στ'αχυρα!!!!
καποιες ηταν εξυπνες το καναν και την κοπανησαν!!
Καποιες οχι γιατι ΝΑΙ τους εγινε τροπος ζωης! (τις πηρε η μπαλα)
Αν μαθεις στα πολλα μετα δεν συμβιβαζεσαι ευκολα με τα λιγα και τα νομιμα, ασε που δεν ξερεις να κανεις και πολλα.....;)
(τα χω δει-ακουσει και αυτα)