Νέα

Πολύνεκρη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xxx_male
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 416K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Katikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
966
Πόντοι
81
Τι ψηφίσατε τε μλκες;Το μπλε Τσυριζα;Σε λίγο θα βάλουμε και μάτια στον κωλο μας σαν τον Τάιλερ....

:piss: Γαμιωτακης,Τσιριζα και λοιποί Ανθελληνες

sise

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2009
Κριτικές
10
Like
328
Πόντοι
291
με 57 νεκρους και αλλους τοσους σακατεμενους για μια ζωη ψυχικα και σωματικα ,τι ασυλιες και παπαρια ...με το ζορι επρεπε να συρθουν ολοι σε δικαστηριο να δωσουν εξηγησεις ....η αληθεια επρεπε ηδη να ειναι γνωστη ενα χρονο μετα και ειναι μια ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ,ΕΠΡΕΠΕ ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ!.....
385 σελίδες και όλοι συμφωνούμε όπως και 10 εκατομμύρια Έλληνες πως δεν θα τιμωρηθεί κανεις άλλος πλην του σταθμάρχη , τι συζητάμε τώρα !!
Εγώ πάντως αν ήμουν στη θέση των γονέων αφού ήδη θα ήμουν ζωντανός νεκρός θα έπαιρνα το νομο στα χέρια μου
Μόνο έτσι μπορεί σε αυτή τη χώρα να απονεμηθεί δικσισυνη!!!

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.938
Πόντοι
6.946
Τι ψηφίσατε τε μλκες;Το μπλε Τσυριζα;Σε λίγο θα βάλουμε και μάτια στον κωλο μας σαν τον Τάιλερ....

:piss: Γαμιωτακης,Τσιριζα και λοιποί Ανθελληνες
Αφού το ΚούλΙ έβαλε τον Μιχάλης στο υπουργείο να βάλει τάξη.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
75.637
Πόντοι
12.056

Αφού το ΚούλΙ έβαλε τον Μιχάλης στο υπουργείο να βάλει τάξη.
δεν τον εβαλε για τετοια μικρα αδικηματα:wink:αλλα για την εξαρθρωση τις τρομοκρατιας :2funny::2funny:

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.938
Πόντοι
6.946

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
14.923
Πόντοι
25.186
385 σελίδες και όλοι συμφωνούμε όπως και 10 εκατομμύρια Έλληνες πως δεν θα τιμωρηθεί κανεις άλλος πλην του σταθμάρχη , τι συζητάμε τώρα !!
Εγώ πάντως αν ήμουν στη θέση των γονέων αφού ήδη θα ήμουν ζωντανός νεκρός θα έπαιρνα το νομο στα χέρια μου
Μόνο έτσι μπορεί σε αυτή τη χώρα να απονεμηθεί δικσισυνη!!!
Ακριβως ετσι!

pipinilover

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2022
Κριτικές
15
Like
837
Πόντοι
990
με 57 νεκρους και αλλους τοσους σακατεμενους για μια ζωη ψυχικα και σωματικα ,τι ασυλιες και παπαρια ...με το ζορι επρεπε να συρθουν ολοι σε δικαστηριο να δωσουν εξηγησεις ....η αληθεια επρεπε ηδη να ειναι γνωστη ενα χρονο μετα και ειναι μια ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ,ΕΠΡΕΠΕ ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ!.....
Έτσι ναι...Δυστυχώς έτσι είναι

nikolakis66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
855
Πόντοι
376
Ε δεν θα υπάρχει;Φρόντισαν όμως οι δύο άχρηστοι γόνοι Κούλης και Καραμαν-αλής το προσωπικό να είναι στο 1/3 από το προβλεπόμενο.
την ωρα του δυστυχηματος ειχαν βαρδια 3 σταθμαρχες. λες δηλαδη οτι επρεπε να υπαρχουν 9 σταθμαρχες για να παρακολουθουν τι γινεται ΣΕ ΔΥΟ ΓΡΑΜΜΕΣ;
και εστω οτι ειναι αχρηστοι.ποιος ευθυνεται που εκλεγονται αυτοι; δεν ευθυνονται ολοι εκεινοι που τους ψηφιζουν;
και γιατι τους ψηφιζουν; για να εχουν ελπιδα να διοριστουν σταθμαρχες με πτυχιο γυμνασιου και να καθαριζουν 3-4 χιλιαρικα το μηνα.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.747
Πόντοι
2.356
O Μάκαρος είναι ξεκάθαρος. Ποιοί δικαστές και εισαγγελείς τώρα;

Ευκρινή θέση για όσα έγιναν σχετικώς με την αναγραφή των ονομάτων των νεκρών των Τεμπών, στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, πήρε ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης, σε ραδιοφωνική συνέντευξή του στα «Παραπολιτικά».
Με αφορμή, τέλος, το ψήφισμα πολιτών για τα Τέμπη, προχώρησε σε δύο διαπιστώσεις: Πρώτον, η βουλευτική ασυλία υπάρχει μόνο για την άσκηση των καθηκόντων των βουλευτών. Και, δεύτερον, «όταν ήρθε πρόταση για σύσταση προκαταρκτικής, η οποία αφορούσε παράβαση καθήκοντος και απιστία για τη (Σύμβαση) 717 και τον Καραμανλή, η Βουλή απεφάνθη και την απέρριψε».

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.938
Πόντοι
6.946
Άριστοι, Ηθικοί, Ευπατρίδεις, Θρηκσκευόμενοι, Υπέρ της Οικογένειας (με πόσα παπάρια δεν μας είπαν) , Αξιοκρατικοί, Πτωχοί πλην Τίμιοι, Φυλάττουν Σύνορα και Θερμοπύλας από Λαθροεισβολείς , και πολλά άλλα ακόμη που συγκίνησή μου δεν με αφήνει να θυμηθώ.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
75.637
Πόντοι
12.056
Άριστοι, Ηθικοί, Ευπατρίδεις, Θρηκσκευόμενοι, Υπέρ της Οικογένειας (με πόσα παπάρια δεν μας είπαν) , Αξιοκρατικοί, Πτωχοί πλην Τίμιοι, Φυλάττουν Σύνορα και Θερμοπύλας από Λαθροεισβολείς , και πολλά άλλα ακόμη που συγκίνησή μου δεν με αφήνει να θυμηθώ.
μην κλαψεις τωρα γιατι εχει βροχη εξω και αμφιβαλλω αν εχουν καθαρισει τα φρεατια θα σε θεωρησουν υπευθυνο για την πλημυρα

Τελευταία τροποποίηση:

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.670
Πόντοι
506
Aφου το ξέρετε το πόρισμα τι ζοριζεστε
Ανθρωπινο λαθος και η κακια στιγμη

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
είμαι σκεπτόμενος και δεν μπορώ ποτέ να ακολουθήσω μια επιβαλλόμενη κι εκβιαστική ιατρική πράξη αν δεν έχω την πλήρη εικόνα των πιθανών αποτελεσμάτων της πάνω μου. Κι επειδή η ελλιπής πληροφόρηση μαζί με την εντατική τρομοκράτηση και τη φίμωση της επιστημονικής αμφισβήτησης δεν αποτελούν επιστημονική θέση, προφανώς και δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να ενδώσω σε κάτι τέτοιο. Ειδικά όταν κατά το σοφόν ¨οι λέξεις σημαίνουν σκέψεις¨, ακούγοντας τους ταγούς της εξουσίας και τα παπαγαλάκια τους ότι τελικά η Ελευθερία δεν είναι δικαίωμα αλλά προνόμιο...ε, αυτό ήταν και το φώτο φίνις της απόφασης.
Δεν κατακρίνω όσους το έκαναν, όλοι είμαστε υπεύθυνοι για τις επιλογές μας, για εμάς, τα παιδιά μας (ίσως) κι όλα έχουν έναν λογαριασμό στο τέλος.
Όταν το επιχείρημα είναι ¨το κάνω για την κοινωνία¨ τότε σημαίνει ότι η προπαγάνδα της εμβόλιμης ενοχής έχει λειτουργήσει. Τα στόματα που λένε αυτή την πρόταση ξέρουν πολύ καλά πως θα το βάλουν σε λειτουργία συμμόρφωσης με την επιβολή της ενοχής. Ας έφτιαχναν νοσοκομεία και πρωτοβάθμια. Υπουργάρα που τελικά τώρα προσγειώθηκε στο Υγείας (και δεν έχει καμία σχέση με την υγεία ο τηλεπλασιέ) είχε αέναο στόχο να κλείσει νοσοκομεία και καυχιόταν.
Η κοντή μνήμη είναι για τα χρυσόψαρα. Οι άνθρωποι έχουν άλλες δυνατότητες συγκράτησης μνημών και πρέπει να το κάνουν.

Ασχολεισαι στα σοβαρα με το ραπανακι?

Θελει επανασταση και ενοπλο αγωνα κουφοντινα αλλα εκανε το εμβολιο

Κυκλοφορεο αυτο στο ιντερνετ:

IMG_9943.jpeg

Μετα απ το επισημο

Για ξυλολιο ελεγαν απο τη πρωτη εβδομαδα οι εμπειρογνωμονες, οι ιατρικες γνωματευσεις στους πυροσβεστες και μπηκε και στο φακελο των συγγενων αλλα υπηρχαν οι μπλε κλοουν που ελεγαν για ψεκες και ειχαν βαλει και το ασυλο καθυστερημενων στο greek hoaxes με δημοσια χρηματοδοτηση απο το κρατος να το βγαλουν scam και hoax.
Ακουσες ποτε τιποτα απο mainstream media?
Εδω κραταγαν υλικο ενα χρονο για να το δημοσιευσουν στην επετειο. Δειτε νεο οπτικο υλικο και ηχητικα λεει.
Κανουν επετειακα events για να αποσυμπιεστει το συστημα να ξεσπας κατα περιοδους και να μην εχεις συνεχη ελεγχο.

Για τετοιους καρναβαλους μιλαμε. Αυτος πληθυσμος βαλκανιων ελληνοφωνων δεν εχει ελπιδα. Στο συνολο. Κυβερνηση, αντιπολιτευση και ενα 80%-90% του πληθυσμου.

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.308
Πόντοι
216
Aφου το ξέρετε το πόρισμα τι ζοριζεστε
Ανθρωπινο λαθος και η κακια στιγμη
Το πορισμα το δικο μου ειναι :
α)Ανθρωπινο λαθος
β) Τι δεν εγινε που εαν ειχε γινει τοτε θα ειχε αποτραπει το ανθρωπινο λαθος.

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Το πορισμα το δικο μου ειναι :
α)Ανθρωπινο λαθος
β) Τι δεν εγινε που εαν ειχε γινει τοτε θα ειχε αποτραπει το ανθρωπινο λαθος.

Δεν υπαρχει ανθρωπινο λαθος.

Δε με ενδιαφερει να υπαρχει φοβερο συστημα τηλεδιοικησης πουθενα σχεδον στην ευρωπη δεν υπαρχει ας λειτουργει με τον παλιο τροπο μεχρι να φτιαχτει οπως ολα.

Αλλα αυτοματο φρενο οταν 2 τρενα πανε μεταξυ τους επρεπε να υπαρχει. Μια διαδρομη εχουμε Αθηνα-Θεσσαλονικη. Τιποτα αλλο για αρχη ουτε πολλες φαμφαρες και παρλαπιπες.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Ισως τυπε η ξινη να μην ηθελε να παει στο καναλι του Πορτοσαλτε,του Οικονομου και ολων αυτων των μουνοπανων που απο τη πρωτη μερα του ατυχηματος ξεπλενανε με εμετικο τροπο ολους αυτους που ηταν υπευθυνοι δηλαδη τον Μητσοτακη και τη κυβερνησουλα του....
Ρε φιλε, ειπωθηκε οτι δεν την καλεσαν τα "βοθροκάναλα" και απαντησα οτι την καλεσε ο ΣΚΑΙ.
Τι συζηταμε περαιτερω? Αν εκανε καλα που ειπε οχι? Αλλο πραγμα συζηταμε.

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.743
Πόντοι
2.306
Ναι αλλα δεν μιλατε για το Ματι τυπε :confused:
Το Μάτι είναι το όνειδος της Ελλάδας και τα Τέμπη η επιβεβαίωση του. Όχι ως τσουβάλιασμα των πολιτικών μόνο. Ως γενικής νοοτροπίας.
Ελλάδα: Ανίκανη στις φλόγες, ανίκανη στο ψύχος και τα χιόνια, ανίκανη στις συγκοινωνίες.

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.743
Πόντοι
2.306
Το Μάτι είναι το όνειδος της Ελλάδας και τα Τέμπη η επιβεβαίωση του. Όχι ως τσουβάλιασμα των πολιτικών μόνο. Ως γενικής νοοτροπίας.
Ελλάδα: Ανίκανη στις φλόγες, ανίκανη στο ψύχος και τα χιόνια, ανίκανη στις συγκοινωνίες.
Ποιός θα ξεχάσει την συνέντευξη Τύπου μια δυο μέρες μετά που προσπάθησαν να πουν ότι ήταν ένα οργανωμένο σχέδιο η πυργαγιά, ενώ ήταν μια οργανωμένη ανοργάνωση;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom