Νέα

Πολύνεκρη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xxx_male
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 443K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
27
Like
12.930
Πόντοι
6.166
Μπραβο Στεφανε ,ετσι βεντουζα

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.098
Πόντοι
5.006
το δυστυχημα των τεμπων ειναι η μικρογραφια ολης της νεοελληνικης κοινωνιας, που αποδεικνυει περιτρανα σε τι μπανανια ζουμε (νταξει υπαρχουν και χειροτερες μπανανιες, κανα κογκο, καμια αιτη, κανα μπαγκλαντεζ, αλλα σιγουρα η βαλκανικη μπανανια στην οποια ζουμε δεν εχει σχεση με δυτικο κρατος δικαιου) :
1) μιζες δεκαετιων, ανοργανωσια, κομματικοι διορισμοι, δυστυχημα που εμπλεκεται κρατικη εταιρεια (οσε) και φυσικα ολοι οι πολιτικοι εκτος ποινικου καδρου...εξεταστικες επιτροπες της πουτσας που καταληγουν σε φιλολογικα-φιλοσοφικα πορισματα...
2) ένα χρονο μετα και ακομα δεν ξερουμε τι μετεφερε το ενα τρενο, γιατι εγινε η εκρηξη και γιατι δεν υπαρχει ουτε ενα πλανο απο την πορεια αυτου του τρενου....ενταξει ολοι ξερουμε τι συνεβη, αλλα ειναι παντα εντυπωσιακο να βλεπεις ποσο ξεδιαντροπα δρα ενα μαφιοζικο (παρα)κρατος....
3) ενα εκλογικο σωμα επιπεδου μεδεγιν κολομβιας - εσκομπαρ, που ξαναψηφιζει εναν υπουργο μονο και μονο γιατι διορισε και θα ξαναδιορισει συντοπιτες του στις σερρες, βοηθωντας ετσι τον τοπο του...
4) κατι θλιβερους τυπους επιπεδου δικολαβου αλεξ που επαναλαμβανουν την προπαγανδα του κομματος και των καναλιων και πανε να δικαιολογησουν τα αδικαιολογητα...ειναι οι κλασικοι τυποι που τα βλεπουν ολα ωραια σε πολιτικη και δικαιοσυνη...γι αυτους δεν υπαρχει διαφθορα...η πολιτικη και η δικαιοσυνη στην ελλαδα λειτουργουν αψογα....νταξει, πειθουν καποιους μπουφους, αλλα δεν ζουμε ολοι σε σπηλιες να μην ξερουμε τι γινεται...
:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.755
Πόντοι
6.515
Σωστα.

Κλασσικοι επαναστατες του κωλου κατηγοροι μια φορα το χρονο. Να ακουστουν να παρουν κανενα social ποντο.
Γεμισαν τα κινητα με υπογραφες και πιπες.
Περιμενουν τωρα αυτοι να αποδοθουν ευθυνες και να μπουν φυλακοι οι αοριστοι υπευθυνοι.
Οιστρογονατες αδερφες η παραλυεις το συμπαν η κατσε σπιτι σου να κανεις ποστ και στορι.
Και νομιζουν τωρα αυτοι οτι φαινονται και τιποτα σπουδαιοι και δε γελαει ολο το συμπαν μαζι τους.
Ο ορισμος του τσιμεντολιθου για καμια υπογραφη online, support art workers, οχι καμερες στα σχολεια.

Αλλα οταν τους ειχαν κλεισμενους λοκνταουν εκαναν τις φοβισμενες παρθενες και βαραγαν παλαμακια στα μπαλκονια και ηθελαν να σωθει εστω και μια ζωη.
Οταν ψηφισαν το γαμο των ομοφυλοφιλων και τη σκανδαλωδη καταπατηση του ανθρωπινου δικαιωματος της μητροτητας σε παιδια υπερθεματιζαν ολοι.

Στη παρακμα και στη πουστια πρωτοι. Αλλα θελουν και κρατος κιολας αυτοι και να αποδοθουν και ευθυνες.
Η παρακμη και η παραιτηση της κοινωνιας φανηκε ξεκαθαρα στην παρελαση των αγροτων με τις ευλογιες κυβερνησης και αστυνομιας, την στιγμη που σ ολη την ευρωπη καιγεται το συμπαν κι εχουν γεμισει κοπριες πλατειες και κυβερνητικα κτιρια

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.755
Πόντοι
6.515
Ας προσπάθησει όσο θέλει. Δε θα αλλάξει τίποτα. Εγώ δεν είπα ποτέ ότι προσπάθησα. Κάθομαι άπραγος και μου αρέσει. Είμαι βολεμενος και αμπελοφιλοσοφω.
εσυ δεν εχασες παιδι στο τρενο

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.239
Πόντοι
456
Η παρακμη και η παραιτηση της κοινωνιας φανηκε ξεκαθαρα στην παρελαση των αγροτων με τις ευλογιες κυβερνησης και αστυνομιας, την στιγμη που σ ολη την ευρωπη καιγεται το συμπαν κι εχουν γεμισει κοπριες πλατειες και κυβερνητικα κτιρια

νΑι αΛΛα αΥτΟι βΓηΚαΝ τΟυΛαΧιΣτΟν

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.068
Πόντοι
5.506
παρα πολυ σωστο.....χαρηκε ο ραγιας αγροτης που του χαιδευε τα αυτια το αφεντικο του μεσω των σκατων στα καναλια.....
πηρε τα αρχιδια μου και γυρισςε πισω με χαμογελο...
οσο και να τον βριζω μεγαλυτερο μουνοπανο αλεπου απο τον μουλο δεν εχουμε δει ποτε

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.755
Πόντοι
6.515
Δεν ξερω αν αναφερθηκε εδω περα, αλλα λεγεται οτι μεχρι υγρα για νοθεια βενζινης κουβαλουσε.
Οι πετρελαιαδες αλλωστε ειναι κολλητοι αφεντικα τους.
στο εφτιαξα λιγο

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.098
Πόντοι
5.006
παρα πολυ σωστο.....χαρηκε ο ραγιας αγροτης που του χαιδευε τα αυτια το αφεντικο του μεσω των σκατων στα καναλια.....
πηρε τα αρχιδια μου και γυρισςε πισω με χαμογελο...
οσο και να τον βριζω μεγαλυτερο μουνοπανο αλεπου απο τον μουλο δεν εχουμε δει ποτε

γενικα οι κομματικοι στρατοι ειναι η 3η πιο μισητή κατηγορια για μένα....:shit:

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.239
Πόντοι
456
Το εχω πει οτι το συστημα ΘΕΛΕΙ να βγαινεις στους δρομους ελεγχομενα.

Και οι αγανακτησμενοι παλια και οι αγροτες σε ολη την ευρωπη σημερα ΕΙΝΑΙ επιλογες του συστηματος. Τους αφηνουν οσο δεν ενοχλουν.
Βγηκαν ξεδωσαν αποσυμπιεσαν τη βαλβιδα και τωρα ας γινει οτι πρεπει να γινει.

Η θα βγεις και θα τα γαμησεις ολα και θα προκαλεσεις προβλημα και δε θα κανεις πισω μεχρι να το παρεις η απλα παιζεις το παιχνδακι τους.

Το κανω διαδηλωση με συνοδεια και ανοιχτη μια λωριδα και ειμαι ανοιχτος "στις συζητησεις και στον διαλογο" και μολις παρεις το μελακι με μερικα εκατομυρρια τα οποια δε λυνουν κανενα μακροπροθεσμο αγροτοπαραγωγικο προβλημα μονο στην Ελλαδα των βαλκανιοκατσαπλιαδων περναει.

Αλλα μετα φταινε αυτοι που μας κυβερνουν και μας γαμανε. Ο Λαος ειναι θυμα.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.755
Πόντοι
6.515
385 σελίδες και όλοι συμφωνούμε όπως και 10 εκατομμύρια Έλληνες πως δεν θα τιμωρηθεί κανεις άλλος πλην του σταθμάρχη , τι συζητάμε τώρα !!
Εγώ πάντως αν ήμουν στη θέση των γονέων αφού ήδη θα ήμουν ζωντανός νεκρός θα έπαιρνα το νομο στα χέρια μου
Μόνο έτσι μπορεί σε αυτή τη χώρα να απονεμηθεί δικσισυνη!!!
χαρη σε μερικους ανθρωπους οπως η καρυστινου το θεμα διεθνοποιειται και αν μη τι αλλο μουτζουρωνει τη εικονα του τελειου ηγετη που προαλοιφεται για θεση στην ΕΕ :confused:

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.239
Πόντοι
456

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.755
Πόντοι
6.515
Το Μάτι είναι το όνειδος της Ελλάδας και τα Τέμπη η επιβεβαίωση του. Όχι ως τσουβάλιασμα των πολιτικών μόνο. Ως γενικής νοοτροπίας.
Ελλάδα: Ανίκανη στις φλόγες, ανίκανη στο ψύχος και τα χιόνια, ανίκανη στις συγκοινωνίες.
οχι οτι υποστηριζω συριζα, ομως στο ματι ειχαμε φυσικο φαινομενο μεγαλης εντασης αντιστοιχο ισως της πλημμυρας της θεσσαλιας

εδω εχουμε σωρια ανθρωπινων λαθων και εγκληματικη αντιμετωπιση του σιδηροδρομου διαχρονικα απο ολες τις κυβερνησεις

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.460
Πόντοι
4.965
αρ. 73 παρ. 6

****6. Με υπογραφή πεντακοσίων χιλιάδων πολιτών που έχουν δικαίωμα ψήφου, μπορούν να κατατίθενται έως δύο ανά κοινοβουλευτική περίοδο προτάσεις νόμων στη Βουλή, οι οποίες με απόφαση του Προέδρου της παραπέμπονται στην οικεία κοινοβουλευτική επιτροπή προς επεξεργασία και εν συνεχεία εισάγονται υποχρεωτικά προς συζήτηση και ψήφιση στην Ολομέλεια του Σώματος. Οι προτάσεις νόμων του προηγούμενου εδαφίου δεν μπορεί να αφορούν θέματα δημοσιονομικά, εξωτερικής πολιτικής και εθνικής άμυνας. Νόμος ορίζει τους όρους και τις προϋποθέσεις εφαρμογής της παρούσας παραγράφου.

Επιστημονική φαντασία !

500.000 υπογραφές ήταν μόνο για τις ταυτότητες , επί Χριστόδουλου ! Αλλά η παράγραφος αυτή τέθηκε στο Σύνταγμα

Βέβαια υπέγραψαν 1.500.000 τώρα , αλλά θα γίνει κάτι ;

Ελλάδα, η χώρα που έχει πρόβλημα με τη Δικαιοσύνη όπως είπαν στο Ευρωκοινοβούλιο !
Νόμος ορίζει τους όρους και τις προϋποθέσεις εφαρμογής της παρούσας παραγράφου.

αλλά
... ο νόμος δεν έχει γραφτεί νομίζω οπότε δεν ορίζονται οι όροι και οι προϋποθέσεις. Αν έχει γραφτεί, αν υπάρχει, αν έχει όρους και παραμέτρους και προϋποθέσεις που μπορούμε να τον βρούμε;
Αν τελικά δεν έχει γραφτεί ακόμη (φυσικά δε συμφέρει να έχει γραφτεί κι ας αναλογιστούμε τι όρους βαμπιρικούς μπορεί να έχει...) τότε κάποτε ίσως γραφτεί και όταν με το καλό γραφτεί θα δούμε τι και πως κι αν κι εφόσον και διότι και δηλαδή.

γαμώ το σπιτάκι σας καριόλες κωλοπολιτικάντηδες.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.755
Πόντοι
6.515
Το εχω πει οτι το συστημα ΘΕΛΕΙ να βγαινεις στους δρομους ελεγχομενα.

Και οι αγανακτησμενοι παλια και οι αγροτες σε ολη την ευρωπη σημερα ΕΙΝΑΙ επιλογες του συστηματος. Τους αφηνουν οσο δεν ενοχλουν.
Βγηκαν ξεδωσαν αποσυμπιεσαν τη βαλβιδα και τωρα ας γινει οτι πρεπει να γινει.
κατι πετυχαν ομως, η φον ντερ λαιν πηρε κατι πισω

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.068
Πόντοι
5.506
κατι πετυχαν ομως, η φον ντερ λαιν πηρε κατι πισω
δεν το πετυχαν οι βιζιτες αγροτες του κουλη....κατι περιεργοι βορειοευρωπαιοι που δεν ειναι τσατσοι σαν της ρομπες αγροτες μας πετυχαν κατι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom