KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 27
- Like
- 12.930
- Πόντοι
- 6.166
Η παρακμη και η παραιτηση της κοινωνιας φανηκε ξεκαθαρα στην παρελαση των αγροτων με τις ευλογιες κυβερνησης και αστυνομιας, την στιγμη που σ ολη την ευρωπη καιγεται το συμπαν κι εχουν γεμισει κοπριες πλατειες και κυβερνητικα κτιριαΣωστα.
Κλασσικοι επαναστατες του κωλου κατηγοροι μια φορα το χρονο. Να ακουστουν να παρουν κανενα social ποντο.
Γεμισαν τα κινητα με υπογραφες και πιπες.
Περιμενουν τωρα αυτοι να αποδοθουν ευθυνες και να μπουν φυλακοι οι αοριστοι υπευθυνοι.
Οιστρογονατες αδερφες η παραλυεις το συμπαν η κατσε σπιτι σου να κανεις ποστ και στορι.
Και νομιζουν τωρα αυτοι οτι φαινονται και τιποτα σπουδαιοι και δε γελαει ολο το συμπαν μαζι τους.
Ο ορισμος του τσιμεντολιθου για καμια υπογραφη online, support art workers, οχι καμερες στα σχολεια.
Αλλα οταν τους ειχαν κλεισμενους λοκνταουν εκαναν τις φοβισμενες παρθενες και βαραγαν παλαμακια στα μπαλκονια και ηθελαν να σωθει εστω και μια ζωη.
Οταν ψηφισαν το γαμο των ομοφυλοφιλων και τη σκανδαλωδη καταπατηση του ανθρωπινου δικαιωματος της μητροτητας σε παιδια υπερθεματιζαν ολοι.
Στη παρακμα και στη πουστια πρωτοι. Αλλα θελουν και κρατος κιολας αυτοι και να αποδοθουν και ευθυνες.
εσυ δεν εχασες παιδι στο τρενοΑς προσπάθησει όσο θέλει. Δε θα αλλάξει τίποτα. Εγώ δεν είπα ποτέ ότι προσπάθησα. Κάθομαι άπραγος και μου αρέσει. Είμαι βολεμενος και αμπελοφιλοσοφω.
Η παρακμη και η παραιτηση της κοινωνιας φανηκε ξεκαθαρα στην παρελαση των αγροτων με τις ευλογιες κυβερνησης και αστυνομιας, την στιγμη που σ ολη την ευρωπη καιγεται το συμπαν κι εχουν γεμισει κοπριες πλατειες και κυβερνητικα κτιρια
παρα πολυ σωστο.....χαρηκε ο ραγιας αγροτης που του χαιδευε τα αυτια το αφεντικο του μεσω των σκατων στα καναλια.....Η παρακμη και η παραιτηση της κοινωνιας φανηκε ξεκαθαρα στην παρελαση των αγροτων με τις ευλογιες κυβερνησης και αστυνομιας, την στιγμη που σ ολη την ευρωπη καιγεται το συμπαν κι εχουν γεμισει κοπριες πλατειες και κυβερνητικα κτιρια
στο εφτιαξα λιγοΔεν ξερω αν αναφερθηκε εδω περα, αλλα λεγεται οτι μεχρι υγρα για νοθεια βενζινης κουβαλουσε.
Οι πετρελαιαδες αλλωστε ειναικολλητοιαφεντικα τους.
παρα πολυ σωστο.....χαρηκε ο ραγιας αγροτης που του χαιδευε τα αυτια το αφεντικο του μεσω των σκατων στα καναλια.....
πηρε τα αρχιδια μου και γυρισςε πισω με χαμογελο...
οσο και να τον βριζω μεγαλυτερο μουνοπανο αλεπου απο τον μουλο δεν εχουμε δει ποτε
χαρη σε μερικους ανθρωπους οπως η καρυστινου το θεμα διεθνοποιειται και αν μη τι αλλο μουτζουρωνει τη εικονα του τελειου ηγετη που προαλοιφεται για θεση στην ΕΕ385 σελίδες και όλοι συμφωνούμε όπως και 10 εκατομμύρια Έλληνες πως δεν θα τιμωρηθεί κανεις άλλος πλην του σταθμάρχη , τι συζητάμε τώρα !!
Εγώ πάντως αν ήμουν στη θέση των γονέων αφού ήδη θα ήμουν ζωντανός νεκρός θα έπαιρνα το νομο στα χέρια μου
Μόνο έτσι μπορεί σε αυτή τη χώρα να απονεμηθεί δικσισυνη!!!
Ελπιζω τους δημοσιογραφους να μη τους εχεις χαμηλοτερα απο τη πρωτη θεσηγενικα οι κομματικοι στρατοι ειναι η 3η πιο μισητή κατηγορια για μένα....
1 βαζελεςγενικα οι κομματικοι στρατοι ειναι η 3η πιο μισητή κατηγορια για μένα....
οχι οτι υποστηριζω συριζα, ομως στο ματι ειχαμε φυσικο φαινομενο μεγαλης εντασης αντιστοιχο ισως της πλημμυρας της θεσσαλιαςΤο Μάτι είναι το όνειδος της Ελλάδας και τα Τέμπη η επιβεβαίωση του. Όχι ως τσουβάλιασμα των πολιτικών μόνο. Ως γενικής νοοτροπίας.
Ελλάδα: Ανίκανη στις φλόγες, ανίκανη στο ψύχος και τα χιόνια, ανίκανη στις συγκοινωνίες.
μουνοπανο...1 βαζελες
2.... πεθερες?
3κομματικοι στρατοι
Νόμος ορίζει τους όρους και τις προϋποθέσεις εφαρμογής της παρούσας παραγράφου.αρ. 73 παρ. 6
****6. Με υπογραφή πεντακοσίων χιλιάδων πολιτών που έχουν δικαίωμα ψήφου, μπορούν να κατατίθενται έως δύο ανά κοινοβουλευτική περίοδο προτάσεις νόμων στη Βουλή, οι οποίες με απόφαση του Προέδρου της παραπέμπονται στην οικεία κοινοβουλευτική επιτροπή προς επεξεργασία και εν συνεχεία εισάγονται υποχρεωτικά προς συζήτηση και ψήφιση στην Ολομέλεια του Σώματος. Οι προτάσεις νόμων του προηγούμενου εδαφίου δεν μπορεί να αφορούν θέματα δημοσιονομικά, εξωτερικής πολιτικής και εθνικής άμυνας. Νόμος ορίζει τους όρους και τις προϋποθέσεις εφαρμογής της παρούσας παραγράφου.
Επιστημονική φαντασία !
500.000 υπογραφές ήταν μόνο για τις ταυτότητες , επί Χριστόδουλου ! Αλλά η παράγραφος αυτή τέθηκε στο Σύνταγμα
Βέβαια υπέγραψαν 1.500.000 τώρα , αλλά θα γίνει κάτι ;
Ελλάδα, η χώρα που έχει πρόβλημα με τη Δικαιοσύνη όπως είπαν στο Ευρωκοινοβούλιο !
κατι πετυχαν ομως, η φον ντερ λαιν πηρε κατι πισωΤο εχω πει οτι το συστημα ΘΕΛΕΙ να βγαινεις στους δρομους ελεγχομενα.
Και οι αγανακτησμενοι παλια και οι αγροτες σε ολη την ευρωπη σημερα ΕΙΝΑΙ επιλογες του συστηματος. Τους αφηνουν οσο δεν ενοχλουν.
Βγηκαν ξεδωσαν αποσυμπιεσαν τη βαλβιδα και τωρα ας γινει οτι πρεπει να γινει.
δεν το πετυχαν οι βιζιτες αγροτες του κουλη....κατι περιεργοι βορειοευρωπαιοι που δεν ειναι τσατσοι σαν της ρομπες αγροτες μας πετυχαν κατικατι πετυχαν ομως, η φον ντερ λαιν πηρε κατι πισω