celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.107
- Πόντοι
- 6.056
Δεν μας ενδιαφερει τι εισαι,σημασια εισαι οτι εισαι εχθρος του κομματος.Για κακονοητη σε κοβωκαι εγώ σιριζαιος είμαι τύπε
Δεν μας ενδιαφερει τι εισαι,σημασια εισαι οτι εισαι εχθρος του κομματος.Για κακονοητη σε κοβωκαι εγώ σιριζαιος είμαι τύπε
πως μιλάς έτσι για τον ντάμα ρε τύπε...Ποια μπαλα παίζει ρε τυπε ένα ματσο ασυναρτησιες λεει
Παλιότερα σε κάτι αντιπαράθεσεις τον έκανα να γράφει 20μετρα σεντόνια
Τώρα γράφει 40 όμως.Ποια μπαλα παίζει ρε τυπε ένα ματσο ασυναρτησιες λεει
εχεις ευχαριστημενο τον υπαλληλο χωρις να σου κοστισει δραχμη παραπανω τυπε! και ο μεσος υπαλληλος αγνοει οτι η αυξηση του κατωτατου του κοβει την συνταξη γιατι πατσιζει με τις παραπανω εισφορες που κοπηκαν!Δεν ξέρω λογικά πρέπει να μειώθηκαν για να ισοβαθμήσουν την αύξηση του κατώτατου.
Τον εργοδότη πως τον συμφέρει αυτό δεν καταλαβαίνω αφού τα ίδια έδινε και τα ίδια δίνει???? Αλλά και να μειώθηκαν πχ 10 ευρώ...γιατί για τέτοια ποσά μιλάμε...λες να το κάνει κανένας τουμπεκί για 10 ευρώ το μήνα?
Αυτό είναι βρισιά η φιλοφρόνηση τύπεΔεν μας ενδιαφερει τι εισαι,σημασια εισαι οτι εισαι εχθρος του κομματος.Για κακονοητη σε κοβω
Κι εσύ σύντροφε; Είμαστε πολλοί τελικά.και εγώ σιριζαιος είμαι τύπε
Eξαρταται με ποιον εισαι,γιατι ολα τα βλεπει το ΚΟΜΜΑ,ολα.Κι εχει και φανατικους υποστηρικτες(απο το 1984 ειναι τυπε)Αυτό είναι βρισιά η φιλοφρόνηση τύπε
Εννοείται τύπε...από εκεί που έπαιρνε ο υπάλληλος 625 καθαρά...τώρα παίρνει 655....εχεις ευχαριστημενο τον υπαλληλο χωρις να σου κοστισει δραχμη παραπανω τυπε! και ο μεσος υπαλληλος αγνοει οτι η αυξηση του κατωτατου του κοβει την συνταξη γιατι πατσιζει με τις παραπανω εισφορες που κοπηκαν!
Εδω ο ντάιμα μου λεγε ότι ο συριζα ειναι καπιταλιστικο κόμμαπως μιλάς έτσι για τον ντάμα ρε τύπε...
ντάμα τα μισά να μούχε κάνει
εγώ τύπε είμαι με όποιον μου δώσει τα πιο πολλά προνόμια...είμαι ελεύθερο πνεύμαΚι εσύ σύντροφε; Είμαστε πολλοί τελικά.
είμαι με όποιον με κάνει σταθμάρχη (έχω πολλά χρόνια να το διαβάσω)Eξαρταται με ποιον εισαι,γιατι ολα τα βλεπει το ΚΟΜΜΑ,ολα.Κι εχει και φανατικους υποστηρικτες(απο το 1984 ειναι τυπε)
Εξαρτάται πως θα το δεις αυτό τύπε...Εδω ο ντάιμα μου λεγε ότι ο συριζα ειναι καπιταλιστικο κόμμα
απο τη στιγμη που εχεις μπουρδελο ασφαλιστικο τυπε μονοδρομος ειναι να παιρνεις καθαρα τα ποσα...Εννοείται τύπε...από εκεί που έπαιρνε ο υπάλληλος 625 καθαρά...τώρα παίρνει 655....
και από εκεί που πήγαινε στο σούπερ μάρκετ με 40 ευρώ την εβδομάδα τώρα πάει με 60....και του ήρθε το ρεύμα με την ρήτρα 680 ευρώ....
αλλά είναι πολύ ευχαριστημένος με την αύξηση που πήρε...και εγώ επίσης...που τέτοια τύχη...να δίνω τα ίδια λεφτά και να παίρνει αυτός 30 ευρώ παραπάνω....και εμένα ξέρεις ε? όλες αυτές οι αυξήσεις δεν με άγγιξαν...εγώ βάζω ειδικό ντίζελ στο φορτηγό...οι επιχειρηματίες το παίρνουν 0.80 το λίτρο
Τελικά όμως δεν μας είπες...θες να μην πληρώνεις εισφορές και να τα παίρνεις καθαρά και να τα κανείς ότι θες?? Η είσαι από αυτούς που θέλουν απλά ο εργοδότης να πληρώσει παραπάνω???
Εχεις καταλαβει οτι εισαι ο daima του Συριζα? Ιδιο ακριβως στυλ εχετεΠοια μπαλα παίζει ρε τυπε ένα ματσο ασυναρτησιες λεει
εγώ τύπε ψηφίζω νδ επειδή με συμφέρει αφού μείωσε τις εισφορές στον εργαζόμενο 4 ευρώ αλλά αύξησε τις δικές μου 50 ευρώαπο τη στιγμη που εχεις μπουρδελο ασφαλιστικο τυπε μονοδρομος ειναι να παιρνεις καθαρα τα ποσα...
ο ηγετης ειπε να ζουμε ολιστικα! τι και αν πηραν 50 ευρω αυξηση και τα παγια κοστη αυξηθηκαν κατα 200?
τι και αν πριν 5-6 χρονια επιβιωνες με τον υποκατωτατω των 400 ευρω?
θα παιρνεις 700 καθαρα και να βγαινεις στη βιζιτα μισθωτε! ψηφισε κουλη για να τον ευχαριστησεις!!!
2 πραγματα δε συμφερουν στην ελλαδα. να εισαι αφεντικο ( η εστω ιδιωτικος υπαλληλος ) και να εχεις δικη σου περιουσια!!!εγώ τύπε ψηφίζω νδ επειδή με συμφέρει αφού μείωσε τις εισφορές στον εργαζόμενο 4 ευρώ αλλά αύξησε τις δικές μου 50 ευρώ
Από την άλλη και ο Αλεξάκης δεν είναι καλύτερος αφού περιμένει να βγει για να φορολογήσει τα πάντα 60-70% για να μπορεί να συνεχίσει το market pass...
μεγάλη τύχη να ζεις στην Ελλάδα
αν έχεις περιουσία στα νησιά Κέιμαν μια χαρά ζεις στην Ελλάδα τύπε2 πραγματα δε συμφερουν στην ελλαδα. να εισαι αφεντικο ( η εστω ιδιωτικος υπαλληλος ) και να εχεις δικη σου περιουσια!!!
ολοι απο τον ιδιωτικο πληρωνονται! ειτε τομεα ειτε περιουσια!
περιουσια στην ελλαδα ειπα! οχι εκτος ελλαδας!αν έχεις περιουσία στα νησιά Κέιμαν μια χαρά ζεις στην Ελλάδα τύπε
Πολυ χεσμενους με τιν Κασιδα σας βλέπω.... Κατι ξέρετε κ δεν το λέτε μου φαίνεταιΔεν θα υπαρχει.
αφού είναι δημοσκόπηση 20% μπροστά. Τι να ξέρουν..???Πολυ χεσμενους με τιν Κασιδα σας βλέπω.... Κατι ξέρετε κ δεν το λέτε μου φαίνεται
ρε τύπε με ποιο τροπο πιστεύεις ότι μπορεί να μπει ένα κόμμα στη Βουλή και ο πρόεδρος του να σκύβει για το σαπούνι στη φυλακή?Πολυ χεσμενους με τιν Κασιδα σας βλέπω.... Κατι ξέρετε κ δεν το λέτε μου φαίνεται