Νέα

Πολύνεκρη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xxx_male
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 417K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.068
Πόντοι
3.656
Ποια μπαλα παίζει ρε τυπε ένα ματσο ασυναρτησιες λεει
Παλιότερα σε κάτι αντιπαράθεσεις τον έκανα να γράφει 20μετρα σεντόνια
πως μιλάς έτσι για τον ντάμα ρε τύπε...

ντάμα τα μισά να μούχε κάνει :confused:

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Τώρα γράφει 40 όμως.
Οσονούπω θα του τα κάνουμε κιόλας όπως πάει με τα νεύρα του.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.252
Πόντοι
2.356
Δεν ξέρω λογικά πρέπει να μειώθηκαν για να ισοβαθμήσουν την αύξηση του κατώτατου.

Τον εργοδότη πως τον συμφέρει αυτό δεν καταλαβαίνω αφού τα ίδια έδινε και τα ίδια δίνει???? Αλλά και να μειώθηκαν πχ 10 ευρώ...γιατί για τέτοια ποσά μιλάμε...λες να το κάνει κανένας τουμπεκί για 10 ευρώ το μήνα? :confused:
εχεις ευχαριστημενο τον υπαλληλο χωρις να σου κοστισει δραχμη παραπανω τυπε! και ο μεσος υπαλληλος αγνοει οτι η αυξηση του κατωτατου του κοβει την συνταξη γιατι πατσιζει με τις παραπανω εισφορες που κοπηκαν!

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.068
Πόντοι
3.656
εχεις ευχαριστημενο τον υπαλληλο χωρις να σου κοστισει δραχμη παραπανω τυπε! και ο μεσος υπαλληλος αγνοει οτι η αυξηση του κατωτατου του κοβει την συνταξη γιατι πατσιζει με τις παραπανω εισφορες που κοπηκαν!
Εννοείται τύπε...από εκεί που έπαιρνε ο υπάλληλος 625 καθαρά...τώρα παίρνει 655....

και από εκεί που πήγαινε στο σούπερ μάρκετ με 40 ευρώ την εβδομάδα τώρα πάει με 60....και του ήρθε το ρεύμα με την ρήτρα 680 ευρώ....

αλλά είναι πολύ ευχαριστημένος με την αύξηση που πήρε...και εγώ επίσης...που τέτοια τύχη...να δίνω τα ίδια λεφτά και να παίρνει αυτός 30 ευρώ παραπάνω....και εμένα ξέρεις ε? όλες αυτές οι αυξήσεις δεν με άγγιξαν...εγώ βάζω ειδικό ντίζελ στο φορτηγό...οι επιχειρηματίες το παίρνουν 0.80 το λίτρο

Τελικά όμως δεν μας είπες...θες να μην πληρώνεις εισφορές και να τα παίρνεις καθαρά και να τα κανείς ότι θες?? Η είσαι από αυτούς που θέλουν απλά ο εργοδότης να πληρώσει παραπάνω???

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.068
Πόντοι
3.656
Κι εσύ σύντροφε; Είμαστε πολλοί τελικά. :confused:
εγώ τύπε είμαι με όποιον μου δώσει τα πιο πολλά προνόμια...είμαι ελεύθερο πνεύμα :rockon:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Eξαρταται με ποιον εισαι,γιατι ολα τα βλεπει το ΚΟΜΜΑ,ολα.Κι εχει και φανατικους υποστηρικτες(απο το 1984 ειναι τυπε):coffee::confused::confused::confused:
είμαι με όποιον με κάνει σταθμάρχη :confused: (έχω πολλά χρόνια να το διαβάσω)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.068
Πόντοι
3.656
Εδω ο ντάιμα μου λεγε ότι ο συριζα ειναι καπιταλιστικο κόμμα
Εξαρτάται πως θα το δεις αυτό τύπε...

καπιταλιστής είναι αυτός που κατέχει κεφάλαιο? γιατί αν ναι τότε μερικοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είναι αρκετά καπιταλιστές :confused:

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.252
Πόντοι
2.356
Εννοείται τύπε...από εκεί που έπαιρνε ο υπάλληλος 625 καθαρά...τώρα παίρνει 655....

και από εκεί που πήγαινε στο σούπερ μάρκετ με 40 ευρώ την εβδομάδα τώρα πάει με 60....και του ήρθε το ρεύμα με την ρήτρα 680 ευρώ....

αλλά είναι πολύ ευχαριστημένος με την αύξηση που πήρε...και εγώ επίσης...που τέτοια τύχη...να δίνω τα ίδια λεφτά και να παίρνει αυτός 30 ευρώ παραπάνω....και εμένα ξέρεις ε? όλες αυτές οι αυξήσεις δεν με άγγιξαν...εγώ βάζω ειδικό ντίζελ στο φορτηγό...οι επιχειρηματίες το παίρνουν 0.80 το λίτρο

Τελικά όμως δεν μας είπες...θες να μην πληρώνεις εισφορές και να τα παίρνεις καθαρά και να τα κανείς ότι θες?? Η είσαι από αυτούς που θέλουν απλά ο εργοδότης να πληρώσει παραπάνω???
απο τη στιγμη που εχεις μπουρδελο ασφαλιστικο τυπε μονοδρομος ειναι να παιρνεις καθαρα τα ποσα...

ο ηγετης ειπε να ζουμε ολιστικα! τι και αν πηραν 50 ευρω αυξηση και τα παγια κοστη αυξηθηκαν κατα 200?

τι και αν πριν 5-6 χρονια επιβιωνες με τον υποκατωτατω των 400 ευρω?

θα παιρνεις 700 καθαρα και να βγαινεις στη βιζιτα μισθωτε! ψηφισε κουλη για να τον ευχαριστησεις!!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Εχεις καταλαβει οτι εισαι ο daima του Συριζα? Ιδιο ακριβως στυλ εχετε

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.068
Πόντοι
3.656
απο τη στιγμη που εχεις μπουρδελο ασφαλιστικο τυπε μονοδρομος ειναι να παιρνεις καθαρα τα ποσα...

ο ηγετης ειπε να ζουμε ολιστικα! τι και αν πηραν 50 ευρω αυξηση και τα παγια κοστη αυξηθηκαν κατα 200?

τι και αν πριν 5-6 χρονια επιβιωνες με τον υποκατωτατω των 400 ευρω?

θα παιρνεις 700 καθαρα και να βγαινεις στη βιζιτα μισθωτε! ψηφισε κουλη για να τον ευχαριστησεις!!!
εγώ τύπε ψηφίζω νδ επειδή με συμφέρει αφού μείωσε τις εισφορές στον εργαζόμενο 4 ευρώ αλλά αύξησε τις δικές μου 50 ευρώ :confused:

Από την άλλη και ο Αλεξάκης δεν είναι καλύτερος αφού περιμένει να βγει για να φορολογήσει τα πάντα 60-70% για να μπορεί να συνεχίσει το market pass...

μεγάλη τύχη να ζεις στην Ελλάδα :badair:

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.252
Πόντοι
2.356
εγώ τύπε ψηφίζω νδ επειδή με συμφέρει αφού μείωσε τις εισφορές στον εργαζόμενο 4 ευρώ αλλά αύξησε τις δικές μου 50 ευρώ :confused:

Από την άλλη και ο Αλεξάκης δεν είναι καλύτερος αφού περιμένει να βγει για να φορολογήσει τα πάντα 60-70% για να μπορεί να συνεχίσει το market pass...

μεγάλη τύχη να ζεις στην Ελλάδα :badair:
2 πραγματα δε συμφερουν στην ελλαδα. να εισαι αφεντικο ( η εστω ιδιωτικος υπαλληλος ) και να εχεις δικη σου περιουσια!!!

ολοι απο τον ιδιωτικο πληρωνονται! ειτε τομεα ειτε περιουσια!

• Like
Αντιδράσεις: geoMan

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.068
Πόντοι
3.656
2 πραγματα δε συμφερουν στην ελλαδα. να εισαι αφεντικο ( η εστω ιδιωτικος υπαλληλος ) και να εχεις δικη σου περιουσια!!!

ολοι απο τον ιδιωτικο πληρωνονται! ειτε τομεα ειτε περιουσια!
αν έχεις περιουσία στα νησιά Κέιμαν μια χαρά ζεις στην Ελλάδα τύπε :confused:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.068
Πόντοι
3.656
Πολυ χεσμενους με τιν Κασιδα σας βλέπω.... Κατι ξέρετε κ δεν το λέτε μου φαίνεται
ρε τύπε με ποιο τροπο πιστεύεις ότι μπορεί να μπει ένα κόμμα στη Βουλή και ο πρόεδρος του να σκύβει για το σαπούνι στη φυλακή?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom