Νέα

Πολύνεκρη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xxx_male
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 417K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Ο Τερναπετρίτης τι δουλειά έχει; Δεν ήταν και ούτε είναι υπουργός μεταφορών. Εκτελεί χρέη για να τελειώσει σε 20 μέρες ό,τι δεν τέλειωσαν σε 20 χρόνια! Όσο για τις υποτιθέμενες απαντήσεις της ΝΔ, ως συνήθως μαλακίες και λεπτομέρειες άσχετες χωμένες σε συμβάσεις για να μπερδεύουν τον κοσμάκη.
Έβαλα μόνο τη μία απάντηση της Νέας Δημοκρατίας
Απαντάει σε όλα τα ψέματα;
Του σπίρτζη

Και βάζω ερωτηματικό για τις αντίθετα με σένα δεν ξέρω αν σε όλα
Έχει δίκιο ο σπίρτζης η η Νέα Δημοκρατία

Όσον αφορά για το γεραπετριτη
Αυτός τώρα είναι υπεύθυνος για να απαντάει από τη Νέα Δημοκρατία
Ο Καραμανλής παραιτήθηκε
Ανέλαβε την πολιτική ευθύνη
Και έδωσε τη θέση του στον γεραπετρίτη

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Μα και να αγνοήσεις εντελώς το θέμα των Τεμπών ούτε απο τις προηγούμενες εβγαινε ακρη , αυτο λεω. Ποτέ δεν έχουν πέσει μέσα στα ποσοστά. Αν έδιναν πχ 34% στον Κούλη , στις κάλπες μπορεί να είναι κάλλιστα 32% ή και 36% . Και μιλάμε για περιστάσεις που το 0,5% θα είναι καθοριστικό. Μπορεί να δούμε ΝΔ να χάνει την αυτοδυναμία για 1 ή 2 έδρες.
Μπορεί όπως τα λες
Να είναι αμφισβητούμενο με τα νούμερα που βάζεις
Να είναι σχεδόν σίγουρο ότι δεν θα έχει αυτοδυναμία
Να είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα έχει
Πράγμα που επαναλαμβάνω με τα τωρινά δεδομένα δεν βγαίνει

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Αντικειμενικότατοι οι του ΣΚΑΙ, προσπαθούν να εξοικονομήσουν χρόνο σε σχέση με τον κοιμισμένο Σπίρτζη που λέει πολύ αργά και με στόμφο, απίστευτες ανακρίβειες.
Ρε Closer, ήμαρτον, από σεβασμό προς εσένα επειδή φώναζες πιο πάνω "ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ Ο ΣΠΙΡΤΖΗΣ", έκατσα να δω το απόσπασμα.
Λέει με στόμφο ότι "υπήρχε GPS παλιότερα και το κατήργησαν".
Βασικός σκοπός του είναι να καταλήξει στο "το κατήργησαν".
Τι να κλάσει όμως το GPS.
Στο σημείο του δυστυχήματος οι γραμμές είναι διπλές με απόσταση 2 μέτρα μεταξύ τους, τα GPS θα έδειχναν απλώς ένα τραίνο να ανεβαίνει και ένα να κατεβαίνει.
Μήπως να παρακολουθούσες όλη την συνέντευξη ώστε να σου λυθούν οι απορίες, και να έχεις μια πιο ολοκληρωμένη άποψη.
Εννοειται οτι δεν προκειται να σου αλλαξει την γνωμη, δεν λεω αυτο.
Αλλά όλη αυτή η φαγωμάρα των ΑΡΔ του ΣΚΑΙ να τον στριμώξουν, την στιγμή που δεν είναι πια Υπουργός εδώ και 3.5 χρόνια, ίσως να φαίνεται προκλητική σε κάποιον τηλεθεατή ο οποίος την παρακολουθεί χωρίς κομματικά γυαλιά.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.818
Πόντοι
41.129
Ο Δημήτρης χχχ είναι ανώτερο στέλεχος μυστικών υπηρεσιών τοποθετημένος στην Αμερικανική πρεσβεία εδώ και πολλά χρόνια. Καλά, η φωτογραφία προφίλ του δεν σου λέει τίποτα; Ήταν ΔΥΝΑΜΗ ΔΕΛΤΑ!
τυπε την ημερα των εκλογων θα ανεβασω τα αληθινα εξιτ πολ και οχι αυτα που θα λενε τα καναλια.
θα δεις ποσο μεσα θα πεσω με ακριβεια.

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Θαυμάζω τον ζήλο και την επιμονή των ΑΡΔ του ΣΚΑΙ απέναντι στον Σπιρτζη, με τον ίδιο τρόπο ρωτούσαν και τον Καραμανλή για την πρόσφατη τραγωδία, στην συνέντευξη που τους έδωσε #not.
Χαιρεσαι να βλέπεις τόσο αμερόληπτους και αντικειμενικούς δημοσιογράφους.

Να βλέπεις επί του πιεστηρίου στο kontra
Δημοσιογράφοι
Κλαυδιανός
Σουρμελίδης
Πουλακίδας

Ξεχειλίζει από αντικειμενικότητα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.245
Πόντοι
5.506
τυπε την ημερα των εκλογων θα ανεβασω τα αληθινα εξιτ πολ και οχι αυτα που θα λενε τα καναλια.
Εγώ λέω την επομένη των εκλογών να ανεβάσεις τα αληθινά αποτελέσματα και όχι αυτά που θα μας παρουσιάσουν τα πετσοκάναλα.

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Γιατί δεν το κάνεις και πριν από τις εκλογές αν οι πληροφορίες σου είναι τόσο καλές;
Να παίξουμε και κανένα στοίχημα

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Δημοσιογράφοι
Κλαυδιανός
Σουρμελίδης
Πουλακίδας

Φαντάζεσαι να πάει ο Καραμανλης σε αυτούς τώρα;
Άσε, ξέρω, κανείς μας δεν το φαντάζεται.
Τουλάχιστον ας πάει σε αυτούς που πήγε ο Σπιρτζης.
Θα βγουν πολλά συμπεράσματα.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.081
Πόντοι
6.256
Εισαι βεβαιος οτι υπηρχε μαζικοτητα?
Ε, για σενα τα χουμε πει, μην τα ξαναλέμε.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εν τω μεταξυ οι καθυστερημένοι αναρχοαπλυτοι εξακολουθούν να επιτίθονται στην Hellenic Train ενω δεν εχει την παραμικρή ευθύνη για το δυστύχημα μονο και μονο επειδη ειναι ιδιωτική εταιρεία.
Εν τω μεταξυ τα τζαμια των ιταλων ειναι αλεξίσφαιρα.

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Φαντάζεσαι να πάει ο Καραμανλης σε αυτούς τώρα;
Άσε, ξέρω, κανείς μας δεν το φαντάζεται.
Τουλάχιστον ας πάει σε αυτούς που πήγε ο Σπιρτζης.
Θα βγουν πολλά συμπεράσματα.
Πολλές φορές τα κόμματα
Έτσι κι αλλιώς δεν στέλνουν βουλευτές τους όταν δεν τους βολεύει
Έτσι ελάχιστες εμφανίσεις έχει κάνει σε τηλεοπτικές εκπομπές
Με ΔΙΑΛΟΓΟ ο πολακης

Πιστεύεις ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα έστελνε τον Παππά σε μία τηλεοπτική συζήτηση όπου θα υπήρχε συζήτηση για το πώς οι βουλευτές θα εκτελούν τα καθήκοντά τους;

Εδώ τα πράγματα είναι ακόμα πιο εύκολα
Ο Καραμανλής παραιτήθηκε και ανέλαβε την ευθύνη των λαθών του
Υπουργός για να απαντάει στα θέματα συγκοινωνιών είναι ο γεραπετρίτης
Αυτός θα πάει στη Βουλή στην αντίστοιχη επιτροπή
Αν θέλει ας πάει και ο σπίρτζης
Για να κάνουνε διάλογο

Και ένα τελευταίο
Έχω γράψει επανειλημμένα ότι όχι μόνο ο Καραμανλής δεν πρέπει να είναι υποψήφιος αλλά να αρθει και η ασυλία του και να δικαστεί από δικαστήριο
Ειδικά για τις δηλώσεις που έχει κάνει για την ασφάλεια των συγκοινωνιών
Που είναι χοντρό πολιτικό σφάλμα
Και δεν ξέρω αν είναι και ποινικό

Αν παρόλα αυτά αποφασίσει και αυτός και η Νέα Δημοκρατία να είναι υποψήφιος
Τότε και μόνον τότε
Κατά τη γνώμη μου
ΠΡΈΠΕΙ να εμφανιστεί και σε τηλεοπτικές εκπομπές
Εξηγώντας την απόφαση του
Και απαντώντας σε οποιαδήποτε ερώτηση

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Πολλές φορές τα κόμματα
Με ΔΙΑΛΟΓΟ ο πολακης

Πιστεύεις ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα έστελνε τον Παππά σε μία τηλεοπτική συζήτηση όπου θα υπήρχε συζήτηση για το πώς οι βουλευτές θα εκτελούν τα καθήκοντά τους;

Για να κάνουνε διάλογο

Και ένα τελευταίο
Έχω γράψει επανειλημμένα ότι όχι μόνο ο Καραμανλής δεν πρέπει να είναι υποψήφιος αλλά να αρθει και η ασυλία του και να δικαστεί από δικαστήριο

Τότε και μόνον τότε
Κατά τη γνώμη μου
Στο λέω προκαταβολικά, δεν διάβασα τις μαλακιες σου.
Που ξέρω ότι γράφεις μαλακιες;
Σε ειχα διαβάσει στην αρχή 5-6 φορες και σε έκοψα τι μαλακια κουβαλάς.
Στη προηγούμενη απάντηση σου, σου απάντησα κανονικά επειδή έγραψες ελάχιστα πράγματα που δεν κουράζουν και βγάζουν νόημα.
Άρα από 'δω και στο εξής θα καταλαβαίνεις μόνος σου πότε γίνεσαι μαλάκας.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.069
Πόντοι
3.656
Πολλές φορές τα κόμματα
Με ΔΙΑΛΟΓΟ ο πολακης

Για να κάνουνε διάλογο

Και ένα τελευταίο

Τότε και μόνον τότε
Κατά τη γνώμη μου
Τύπε όταν λες ότι ανέλαβε την ευθύνη τι ακριβώς εννοείς? Παραιτήθηκε από τον μισθό του? Παραδόθηκε στις αρχές ως ηθικός αυτουργός του εγκλήματος?

Γιατί εγώ βλέπω ότι απλά δεν είναι πλέον υπουργός...παίρνει τα λεφτά του και περιμένει τις εκλογές μήπως και επανεκλεγεί.

Είπε και ο Μητσοτάκης ότι φταίνε και αναλαμβάνουν την ευθύνη...αν την είχαν αναλάβει δεν θα έπρεπε να κάνουν εκλογές αύριο (αφού δεν θα είχε νόημα να παραιτηθούν)..??

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.302
Πόντοι
3.556
Για την ωρα δεν υπάρχουν εκλογές οπότε οι δημοσκόποι βγάζουν το χαρτζιλίκι τους.
Όταν τώρα προκυρηχθούν και αρχίσει η γνωστή παροχολογία από όλους το ξανασυζητάμε.
Ενα απλό θέμα σου θέτω, το ΣτΕ με πρόσφατη απόφαση του ανατίναξε την εκτός σχεδίου δόμηση (ΜΗΝ αρχίσουμε εδω την κουβέντα, όποιος θέλει ας ανοίξει θρεντ) σε σημείο άδειες οικοδομής χρόνων να βγαίνουν άκυρες.
Όποιος δώσει μια κάποια λύση στο θέμε είναι και ο αυριανός πρωθυπουργός, από την πρώτη Κυριακή.....
Δεν είναι ακριβώς έτσι και εκτιμώ δεν θα επηρεάσει σε ποσοστά.
Αν κάποιοι λένε πως οι παρακολουθήσεις δεν θα επηρεάσουν τότε και αυτό εμπίπτει σ αυτή την κατηγορία.
Σίγουρα πάντως δεν είναι συγκρίσιμο με Τέμπη και ακρίβεια.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Άτιμε Τόνυ μόλις χαράμισα 25 λεπτά από τον χρόνο μου.
Ο Σπίρτζης στη συνέντευξη ξεκινάει
στο 2:40
"Το ότι "φταίμε όλοι" δεν ισχύει"
Αυτό εμένα μου αρκεί για να τον πω μαλάκα σαν όλους τους υπόλοιπους.

Αργότερα:
Παπρολογεί με βασικό επιχείρημα ότι επί σύριζα υπήρχε το GPS (το οποίο ξέρουμε όλοι ότι δεν δείχνει με ακρίβεια) - οπότε λέει μαλακίες.
Αργότερα μιλάει για ένα σύστημα επικοινωνίας με conference calls μέσω κινητών μεταξύ των μηχανοδηγών, για μαλακία μου ακούγεται.

Σιγά σιγά γίνεται και ο Σπίρτζης δημοσιογράφος. Διαπιστώνει "όταν έχεις άθλιες συμβάσεις, δεν προχωράει ένα έργο". Χαρήκαμε ρε Σπίρτζη.
Αργότερα, ενώ κομπάζει ότι έκανε τη διάρκεια από 6 ώρες σε 4, παραδέχεται ότι αυτό έγινε χωρίς να έχει τοποθετηθεί το αντίστοιχο σύστημα ασφάλειας.

Λαϊκισμοί, λαϊκισμοί, λαϊκισμοί
"εργολαβικά συμφέροντα"
"Η ΝΔ έκανε ρυθμίσεις και γλύτωσε 600 εκατομμύρια η Hellenic Train"
"'Έγινε προκήρυξη και φέραμε πίσω"
Όλο πολιτικολογεί με λαϊκισμούς.

Πράγματι οι κεφτέδες του ΣΚΑΙ στην αρχή είναι λίγο μαλάκες, μετά ηρεμούν, και ο Σπίρτζης με τα χαρτιά του, απλά καλύπτει τον κώλο της κυβερνησής τους όσο μπορεί.
Τυπε Since, εγώ δεν θα σου πω ότι αυτά που λέει ο Σπιρτζης ισχύουν στο 100-80-40-20-0% , θα σου πω όμως, ότι σε μία κοινή συνέντευξη Τύπου, (ή και σε ένα debate, -γιατί οχι-) να κριθούν με τον Καραμανλή, και οι δύο επί ίσοις όροις, απο τα πεπραγμένα τους, τα επιχειρήματα τους, με τεκμηριωμένες απαντήσεις.
Νομίζω αυτό είναι ο,τι πιο Δημοκρατικό και δίκαιο.
Όσο δεν βλέπω τον Καραμανλή όμως να πράττει το ίδιο, έχω κάθε δικαίωμα να τον θεωρώ ένοχο και φοβιτσιάρη για τα πεπραγμένα του.
Όπως αναρωτιόσουν κι εσύ -ενδεχομένως- μέχρι προχθές για τον Σπίρτζη, που δεν είχε βγεί να μιλήσει.
Υπάρχει άλλη χώρα στον πλανήτη όπου συνέβη δυστύχημα και τα ΜΜΕ ρωτούν επίμονα την προηγούμενη κυβέρνηση αν νιώθει πως φέρει ευθύνη; Αστεία πράγματα. Μακάρι να έδειχναν τον ίδιο ζήλο και για τον Καραμανλή.

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.743
Πόντοι
2.306
Kουιζ:
Ποιο απο τα παρακάτω είναι αναρτημένο στο Πρώτο Θέμα:

-Ελληνική Ένωση Τραπεζών: Διαγραφή χρεών για τις οικογένειες των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη, ευχαριστούμε λένε τα θύματα και ραγιζουν καρδιες......

-Ζητά και τα ρέστα» ο Αγγελάκας που το Δημόσιο αποζημιώνει τα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών! Δεν χωράς πουθενά αφιερωσε στον Αδωνη.....

-Σύγκρουση τρένων: Βάλσαμο στην πληγωμένη ψυχή μας τα μέτρα της κυβέρνησης, λέει ο πατέρας της Ελπίδας που χάθηκε στα Τέμπη, μακαρι να ανεβάζει τον ΦΠΑ υπερ φωτεινών σηματοδοτών......

Που ζω ρε! Ξεπέρασαν ραδιο αρβύλα κουλουρι οτι σατιρικο υπάρχει!!!!!! Μη το ψάχνετε! όλα αυτά ειναι αναρτημενα!!!!

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Όλοι φταίνε. Ποτέ δεν είπα ότι φταίει ο ένας και όχι ο άλλος, ή ότι φταίει άλλος λιγότερο άλλος περισσότερο.
Απλά περίμενα τον Σπίρτζη να δείξει μία υποτυπώδη ωριμότητα και να πει "όλοι όσοι κυβερνήσαμε έχουμε ευθύνη" και όχι "Το ότι "φταίμε όλοι" δεν ισχύει".
Αυτό το "φταίμε όλοι" βολεύει απίστευτα την κυβέρνηση, μοιράζει την ευθύνη στους άλλους. Το όλοι φταίμε, θυμίζει πολύ το "όλοι μαζί τα φαγαμε".
Ε όχι λοιπόν, η ΝΔ εκλέχθηκε με αυτοδυναμία πριν 3.5 χρόνια, ούτε πέρυσι, ούτε πρόπερσι.
Με έναν υπουργό που ούρλιαζε στην Βουλή, ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ, σε όσους του ασκούσαν κριτική για την ασφάλεια στα τρένα.

Το να θέλει να περάσει στην κοινή γνώμη ότι όλοι φταίνε, δείχνει ότι θέλει να ξεφορτωθεί ευθύνες από πάνω της. Κι αυτό κατανταει αστείο όταν κυβερνάει τα 12 από τα τελευταία 23 χρόνια.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Αν βρειτε το νημα (απο το 2003) για το ατυχημα με το λεωφορειο στα Τεμπη θα δείτε οτι και τοτε ημουν τελειως εναντιον των διορισμων των θυματων . Ποσο μαλλον τωρα που κυριος υπάιτιος ειναι το Δημοσιο που διοριζει τα κομματοσκυλα του

Συγκεκριμένα, σε έναν γονέα, ή έναν αδελφό προσώπου το οποίο απεβίωσε συνεπεία του τροχαίου δυστυχήματος στα Τέμπη παρέχεται δικαίωμα διορισμού στο δημόσιο και στα ΝΠΔΔ καθ υπέρβαση του προβλεπόμενου από την προκήρυξη αριθμού θέσεων, εφόσον συντρέχουν οι οριζόμενες προϋποθέσεις. Σε περίπτωση μη ύπαρξης κενής οργανικής θέσης, διορίζεται σε προσωποπαγή θέση.

(εχω την εντυπωση οτι λογω αντιδρασεων αποσυρθηκε η ντροπολογια)

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.761
Πόντοι
2.356
Τύπε όταν λες ότι ανέλαβε την ευθύνη τι ακριβώς εννοείς? Παραιτήθηκε από τον μισθό του? Παραδόθηκε στις αρχές ως ηθικός αυτουργός του εγκλήματος?

Γιατί εγώ βλέπω ότι απλά δεν είναι πλέον υπουργός...παίρνει τα λεφτά του και περιμένει τις εκλογές μήπως και επανεκλεγεί.

Είπε και ο Μητσοτάκης ότι φταίνε και αναλαμβάνουν την ευθύνη...αν την είχαν αναλάβει δεν θα έπρεπε να κάνουν εκλογές αύριο (αφού δεν θα είχε νόημα να παραιτηθούν)..??
Στις τηλεοπτικές δηλώσεις Μητσοτάκη ο Καραμανλής έχει εξαφανιστεί. Παρότι ο αρμόδιος Υπουργός. Τον πίεσε εμμέσως να παραιτηθεί, το αποφάσισε μόνος του, άγνωστο, πάντως παραιτήθηκε. Του το πιστώνουμε. Το Καραμανλέικο έχει πολύ ισχυρό μηχανισμό. Θα μου κάνει τεράστια εντύπωση αν δεν επανεκλεγεί. Ήδη ενεργοποιήθηκε ο ξάδερφος για να μειώσει τις πιθανές επιπτώσεις του ατυχήματος στην πολιτική του καριέρα. Δε ρισκάρουν να είναι εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας ειδικά αν ο Μητσοτάκης δεν πάρει την αυτοδυναμία και ανοίξει εσωκομματικός "διάλογος". 'Ασε που κυκλοφορούν φήμες ότι πιέζει τον πρώην Υπουργό του να μην κατέβει υποψήφιος.
Σιγά μη του κάνει το χατήρι το Καραμανλέικο.

ekatse_i_koutsi_katsika

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
1.191
Πόντοι
201
Δημοσιογράφοι
Κλαυδιανός
Σουρμελίδης
Πουλακίδας

Έκτακτη συμμετοχή Κατερίνα Ακριβοπούλου!!!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.059
Πόντοι
9.297
τους κλεπταποδοχους γιατι δεν τους πιανουν? δεν μπορουν να τους βρουν? ουτε εναν να φοβηθουν οι αλλοι?

λαδωνονται οι αστυνομικοι? σηψη και δυσωδια παντου :shit:
Αν μας διαβάζει έστω ενα υψηλόβαθμο στέλεχος Αστυνομίας θα λυθουν όλα σε μερικές εβδομάδες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom