Νέα

Πολύνεκρη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xxx_male
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 417K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.245
Πόντοι
5.506
Κοίτα να δεις όμως τι γίνεται ... όταν θέλεις να στηλιτεύσεις το αντίπαλο δέος του κόμματος που επιλέγεις, πρέπει να το παρακολουθείς τι κάνει.

Διαφορετικά τα "με ΝΔ μπροστά, με Συριζα η κόλαση του Δάντη", είναι απλά γελοιότητες.

Σίγουρα το να επιλέγεις ένα κόμμα δεν σημαίνει ότι αυτόματα δέχεσαι άπαντες του κόμματος, στο προκείμενο γεγονός όμως οι δηλώσεις του Γεωργιάδη είναι "οφείλουμε να λέμε ψέμματα".

Όταν υποστηρίζεις τη βελτίωση δεν μπορείς να μη κατακρίνεις τέτοια κακώς κείμενα
Και τι θα αλλάξει νομίζεις αν γράψω εγώ εδώ μέσα, "σήμερα ο Αδωνις τα είπε ωραία", "σήμερα ο Άδωνις λέει μαλακίες";

Θα κερδίσω κάτι; Θα χάσω κάτι; Θα αλλάξω γνώμη στους φελλούς; Αυτή τη δουλειά θα κάνω;

Το οτι με συριζα είχαμε την κόλαση του Δάντη δεν χρειάζεται να το πω εγώ. Ούτε καν να το πω εκ των υστέρων. Εγώ ήξερα οτι μιλάμε για σούργελα όταν άκουσα και διάβασα το περιβόητο "πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης" το 2014.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Σαν να λεμε παραδεχτηκε ο Σπυρετος οτι ηξερε ο υπουργος αλλα σιωπησε για να μην χασει λεφτα η εταιρεια?Μαλιστα,σκεψου δηλαδη, ποσους τεχνικους ασφαλειας πληρωνουν ιδιωτικες εταιρειες και ποσες δοκιμες παιρνουν εγκριση με υπογραφες και ολα τα νομιμα μεσα οχι στον βωμο του χρηματος αλλα της ασφαλειας των πολιτων.Αλλα ολα γινονται παντα νομιμα και με διαφανεια.:confused::confused::confused:
Δυστυχώς αυτοί έτσι το βλέπουν, σε υλικό-χρηματικό επίπεδο.
Προσωπικά το βλέπω σε συναισθηματικό-ανθρώπινο. Δηλαδή ρε μαλάκα εισαι ολόκληρος αντιπρόεδρος του κυβερνώντος κομματος, βγαίνεις και λες ότι "ηταν επικίνδυνα τα πράγματα για τον κόσμο, αλλά δεν μπορούσαμε να σας το πούμε για να μη φοβάστε, και κριθούμε άχρηστοι για την ασφάλεια σας" ;;

Χαίρω πολύ, τώρα ως τι κρίθηκαν οι μαλάκες;
Μιλαμε ο τύπος μέσα στην ταραχή του λέει τα πράγματα όπως πραγματικά τα πιστεύει, και βγαίνει ο πραγματικός απάνθρωπος χαρακτήρας του.

• Like
Αντιδράσεις: koskam

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.245
Πόντοι
5.506
Κι εγώ το ίδιο διάβασα τυπε. Τα ρημαδια τα κλειδιά, κάτι γινόταν με αυτά από το απόγευμα.
Όχι, δεν κατάλαβες, από τα εδώ γραφόμενα το πόρισμα είναι οτι γαμιέται ο Μητσοτάκης, ο Καραμανλής, ο Άδωνις, η ΝΔ, δολοφόνησαν εν γνώση τους κόσμο, ο πορδοσάλτες κλπ κλπ κλπ

Και ο κακομοίρης ο σταθμάρχης είναι ο τελευταίος που φταίει. Και μάλιστα δε φταίει αυτός που ΕΓΛΥΨΕ ΚΩΛΟΥΣ για να βρεθεί εκεί, αλλά μόνο αυτοί που τον τοποθέτησαν εκεί.

Α, επίσης, μαθαίνουμε οτι ΔΕ συμβαίνουν ατυχήματα και δυστυχήματα, εαν γίνονται αλλού είναι επειδή έχουν πολλά τραίνα, αυτοκίνητα,αεροπλάνα, εδώ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να συμβαίνουν, κάτι άλλο φταίει, συνήθως τα "συμφέροντα" και οι "πλουτοκράτες".

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.302
Πόντοι
3.556
Και τι θα αλλάξει νομίζεις αν γράψω εγώ εδώ μέσα, "σήμερα ο Αδωνις τα είπε ωραία", "σήμερα ο Άδωνις λέει μαλακίες";

Θα κερδίσω κάτι; Θα χάσω κάτι; Θα αλλάξω γνώμη στους φελλούς; Αυτή τη δουλειά θα κάνω;

Το οτι με συριζα είχαμε την κόλαση του Δάντη δεν χρειάζεται να το πω εγώ. Ούτε καν να το πω εκ των υστέρων. Εγώ ήξερα οτι μιλάμε για σούργελα όταν άκουσα και διάβασα το περιβόητο "πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης" το 2014.

Δεν είναι καθόλου δικαιολογία το να μη σχολιάζεις τέτοιες πολιτικές δηλώσεις επειδή δεν έχεις να κερδίσεις κάτι. Άλλες αντίπαλες πως τις σχολιάζεις ? Εκεί έχεις να κερδίσεις ?

Όσο για την κόλαση, ρώτησα και άλλο μέλος αλλά δεν είχε κάτι να γράψει. Ουσιαστική διαφορά με τους παλιούς και με τους τωρινούς δεν υπάρχει. Από το 2019 μέχρι τώρα, τι συνέβη στη χώρα που δεν ήταν μνημονιακή δέσμευση, οδηγία από ΕΕ με λεφτά της, αλλά ήταν καθαρή πολιτική απόφαση ? Πες ένα ...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.245
Πόντοι
5.506
Δυστυχώς αυτοί έτσι το βλέπουν, σε υλικό-χρηματικό επίπεδο.
Προσωπικά το βλέπω σε συναισθηματικό-ανθρώπινο. Δηλαδή ρε μαλάκα εισαι ολόκληρος αντιπρόεδρος κυβέρνησης, βγαίνεις και λες ότι "ηταν επικίνδυνα τα πράγματα για τον κόσμο, αλλά δεν μπορούσαμε να σας το πούμε για να μη φοβάστε, και κριθούμε άχρηστοι για την ασφάλεια σας" ;;

Χαίρω πολύ, τώρα ως τι κρίθηκαν οι μαλάκες;
Μιλαμε ο τύπος μέσα στην ταραχή του λέει τα πράγματα όπως πραγματικά τα πιστεύει, και βγαίνει ο πραγματικός απάνθρωπος χαρακτήρας του.
Μαζί σου, Ο (κάθε) Άδωνις που τα λέει αυτά και δεν κάνει τίποτα για την ασφάλεια του κοσμάκη είναι απάνθρωποι, ελλεινοί, σκατόψυχοι.

Κάτι τσακαλάκια εδώ μέσα που ορέγονται να χοροπηδάνε πάνω στα κουφάρια τους τι είναι; Και κάτι άλλα τσακαλάκια εκεί έξω που τριγυρνούν με τα μπουκάλια βουλωμένα με στουπί και τα εκτοξεύουν τυφλά δεξιά αριστερά;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.245
Πόντοι
5.506
Δεν είναι καθόλου δικαιολογία το να μη σχολιάζεις τέτοιες πολιτικές δηλώσεις επειδή δεν έχεις να κερδίσεις κάτι. Άλλες αντίπαλες πως τις σχολιάζεις ? Εκεί έχεις να κερδίσεις ?

Όσο για την κόλαση, ρώτησα και άλλο μέλος αλλά δεν είχε κάτι να γράψει. Ουσιαστική διαφορά με τους παλιούς και με τους τωρινούς δεν υπάρχει. Από το 2019 μέχρι τώρα, τι συνέβη στη χώρα που δεν ήταν μνημονιακή δέσμευση, οδηγία από ΕΕ με λεφτά της, αλλά ήταν καθαρή πολιτική απόφαση ? Πες ένα ...
Μα αυτή είναι η βασικότερη διαφορά, εγώ ξέρω οτι η χώρα διοικείται εξ αποστάσεως και δεν έχω καμία αυταπάτη, ούτε περιμένω να σηκωθούν τα λάβαρα της επανάστασης.

Να μη σου πω, χίλιες φορές να διοικούνταν ξεκάθαρα από ειδικούς τεχνοκράτες και όχι από δικούς μας μαλάκες. Και εξ αποστάσεως κατά προτίμηση.

Για το πρώτο: όταν εκ των προτερων φώναζα οτι ο τύπος είναι παπατζής και ΑΧΡΗΣΤΟΣ ήταν μήπως έστω και ένας δει το αυτονόητο. Εκ των υστέρων και όποτε γινόταν οι μαλακίες απλά αντέκρουα αυτούς που προσπαθούν μονίμως να κάνουν το άσπρο/μαύρο.

Στο προκείμενο, οτι ο Άδωνις πέταξε μαλακία που ακόμη και αν την πιστεύει ΔΕ ΛΕΓΕΤΑΙ είναι για μένα αυτονόητο, πέραν περαιτέρω σχολιασμού.

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.311
Πόντοι
3.446
Συγνώμη τύπε, έχω πιο σοβαρά πράγματα να κάνω στη ζωή μου.
τοτε συνεχισε να κανεις αυτα τα σοβαρα πραγματα που εχεις να κανεις, και καλα κανεις , και ασε αλλους που εχουν δει και ζησει απο κοντα απο αρχες της δεκαετειας του '90 , αυτους που χωνονται συνεχεια σε συγκεντρωσεις για να χαλασουν το ολο κλημα,

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Μαζί σου, Ο (κάθε) Άδωνις που τα λέει αυτά και δεν κάνει τίποτα για την ασφάλεια του κοσμάκη είναι απάνθρωποι, ελλεινοί, σκατόψυχοι.

Κάτι τσακαλάκια εδώ μέσα που ορέγονται να χοροπηδάνε πάνω στα κουφάρια τους τι είναι; Και κάτι άλλα τσακαλάκια εκεί έξω που τριγυρνούν με τα μπουκάλια βουλωμένα με στουπί και τα εκτοξεύουν τυφλά δεξιά αριστερά;
Να γίνεις συγκεκριμένος, ευθύς και ακριβής.

Με το "κάτι τσακαλάκια εδώ μέσα που ορεγονται να χοροπηδάνε πανω στα κουφάρια τους" .
Δεν μπορώ να απαντήσω συγκεκριμένα, διότι δεν ρωτάς συγκεκριμένα.
Ούτε θα γίνω δικηγόρος του κάθε μέλους, θα επέμβω όποτε θέλω εγώ, κι αν θέλω.

Όσο για τα τσακαλάκια εκεί έξω, όποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.245
Πόντοι
5.506
Να γίνεις συγκεκριμένος, ευθύς και ακριβής.

Με το "κάτι τσακαλάκια εδώ μέσα που ορεγονται να χοροπηδάνε πανω στα κουφάρια τους" .
Δεν μπορώ να απαντήσω συγκεκριμένα, διότι δεν ρωτάς συγκεκριμένα.
Ούτε θα γίνω δικηγόρος του κάθε μέλους, θα επέμβω όποτε θέλω εγώ, κι αν θέλω.

Όσο για τα τσακαλάκια εκεί έξω, όποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες.
Αν δε βλέπεις ΠΟΙΟΙ γράφουν ΤΙ εδώ μέσα, βαριέμαι να ψάχνω.

Όσο για ανέμους και θύελλες, ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΝΤΟΛΕΣ, επαναστατική γυμναστική είναι αυτό. Και τις ζημιές και τις καταστροφές τις πληρώνουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ, όχι ο Μητσοτάκης, ο Γεωργιάδης και ο Πορδοσάλτες. Και κάποιοι έχουν πληρώσει και με τη ζωή τους. Αλλά εκείνο το μνημείο είναι για σπάσιμο, δεν είναι σαν το μνημείο των νεκρών της ΕΡΤ.

Άσε που ο σύντροφός σου πιο πάνω που λέει οτι πάει σε τέτοια από τα 90's υποννοεί πως είναι στημένα και ξεπετάγωνται μέσα από την αστυνομία αυτοί, ούτε σπορές ούτε θερίσματα.

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.302
Πόντοι
3.556
Μα αυτή είναι η βασικότερη διαφορά, εγώ ξέρω οτι η χώρα διοικείται εξ αποστάσεως και δεν έχω καμία αυταπάτη, ούτε περιμένω να σηκωθούν τα λάβαρα της επανάστασης.

Να μη σου πω, χίλιες φορές να διοικούνταν ξεκάθαρα από ειδικούς τεχνοκράτες και όχι από δικούς μας μαλάκες. Και εξ αποστάσεως κατά προτίμηση.

Για το πρώτο: όταν εκ των προτερων φώναζα οτι ο τύπος είναι παπατζής και ΑΧΡΗΣΤΟΣ ήταν μήπως έστω και ένας δει το αυτονόητο. Εκ των υστέρων και όποτε γινόταν οι μαλακίες απλά αντέκρουα αυτούς που προσπαθούν μονίμως να κάνουν το άσπρο/μαύρο.

Στο προκείμενο, οτι ο Άδωνις πέταξε μαλακία που ακόμη και αν την πιστεύει ΔΕ ΛΕΓΕΤΑΙ είναι για μένα αυτονόητο, πέραν περαιτέρω σχολιασμού.
Οπότε το διάστημα με τρόικα και Δ.Ν.Τ αισθανόσουν πλήρης ;

Μια ένσταση, άλλο δε λέγεται και άλλο είναι πολιτικός απατεώνας με όλα αυτά που χει πει στην "καριέρα" του

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Αν δε βλέπεις ΠΟΙΟΙ γράφουν ΤΙ εδώ μέσα, βαριέμαι να ψάχνω.
Ο x y είναι ελεύθερος να γράφει ο,τι γουστάρει, αυτή είναι η χαρά της δημοκρατίας.
Έχεις και την εναλλακτική, να κάνεις ignore αυτούς που σου την σπάνε.
Μεγάλα παιδιά είμαστε, ανάθεμα αν μας επηρεάζουν τα ανόητα γραπτά του καθενός.
Όσο για ανέμους και θύελλες, ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΝΤΟΛΕΣ, επαναστατική γυμναστική είναι αυτό. Και τις ζημιές και τις καταστροφές τις πληρώνουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ, όχι ο Μητσοτάκης, ο Γεωργιάδης και ο Πορδοσάλτες. Και κάποιοι έχουν πληρώσει και με τη ζωή τους. Αλλά εκείνο το μνημείο είναι για σπάσιμο, δεν είναι σαν το μνημείο των νεκρών της ΕΡΤ.
O Μητσοτάκης και ο Γεωργιάδης είναι αυτοί που έχουν φάει τον αγλέορα.
Αυτά που έχουν φάει, ποιοι τα έχουν πληρώσει; Εγώ κι εσύ.
Άσε που ο σύντροφός σου πιο πάνω που λέει οτι πάει σε τέτοια από τα 90's υποννοεί πως είναι στημένα και ξεπετάγωνται μέσα από την αστυνομία αυτοί, ούτε σπορές ούτε θερίσματα.
Και εγώ έχω πάει, οχι τα '90's αλλά στα πιο πρόσφατα χρόνια. Οι υγιείς διαδηλώσεις είναι η χαρά της Δημοκρατίας. Αλλά όταν φτάνει ο κόμπος στο χτένι, πολύς κόσμος νιώθει την υποχρέωση να τους ταρακουνήσει τους από πάνω.

Αυτό με τους μπάτσους ότι έχουν βαλτούς να χαλάνε τις πορείες ισχύει 100% . Υπάρχουν κι αυτοί, ώστε να αποτρέπουν τον κόσμο να πάει σε ειρηνικες διαδηλώσεις, για να μην του κολλήσουν τη ρετσινιά του μπαχαλάκια.

20230305_235133.jpg

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.057
Πόντοι
9.297
Α ναι ? Γιατί ουσιαστική διαφορά δεν είδα με αυτούς και με τους τωρινούς ... για πες τι έγινε από το 2019 μέχρι τώρα που δεν ήταν μνημονιακή δέσμευση, οδηγία από ΕΕ με λεφτά της, αλλά ήταν καθαρή πολιτική απόφαση ?
Φαντάζεσαι να είχαμε τον σύντροφο Αλαικσυς που πιστεύει ότι η θάλασσα δεν έχει σύνορα στο ντου των λάθρο πριν από τρία χρόνια ακριβώς;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.245
Πόντοι
5.506
Οπότε το διάστημα με τρόικα και Δ.Ν.Τ αισθανόσουν πλήρης ;

Μια ένσταση, άλλο δε λέγεται και άλλο είναι πολιτικός απατεώνας με όλα αυτά που χει πει στην "καριέρα" του
Όχι, ούτε τότε. Γιατί αντιλαμβάνομαι πως άλλα ζητούσε η τροικα και το δντ και άλλα έκαναν οι δικοί μας. Για αυτό συνεχίζουμε στα ίδια.
Πολιτικό απατεώνα τον λες εσύ, εγώ έχω εικόνα πως έκανε πράγματα ΚΑΙ στο ναυτιλίας ΚΑΙ στο υγείας παλιότερα. Και κάποια μάλιστα τα παραδέχονται και πολιτικοί του αντίπαλοι.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.057
Πόντοι
9.297
"Απλως αντικρουω αυτούς που προβάλλονται ως "λύση" για την διακυβέρνηση/ σωτηρία της χωρας ..."
Το θέμα είναι με ΤΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ τους αντικρούεις. Κατά την άποψή μου (και γι αυτό έστειλα και την συνημμένη στο προηγούμενο ανάλυση) αυτά που επικαλείσαι είναι ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ/ΕΠΙΔΕΡΜΙΚΑ κόλπα και όχι ΠΟΛΙΤΙΚΑ επιχειρήματα.
Δηλαδή, μιας και φιλοξενούμαστε στο συγκεκριμένο νήμα, θέλω να ξέρω ποιος και υπό ποίες συνθήκες δέχτηκε, αρχικά, να σπάσει στα τρία ο ΟΣΕ, γιατί και πώς υπεγράφη επί πρωθυπουργίας Σαμαρά από τον Χρυσοχοΐδη η, διάτρητη όπως αποδεικνύεται, σύμβαση 717, ποιοι και πώς άρχισαν να την εκτελούν και με τί χρονοδιαγράμματα, πώς και σε ποια φάση την κληροδότησαν ως μνημονιακή υποχρέωση στους επόμενους και πώς και αυτοί, αφού μετά το δημοψήφισμα το γύρισαν και εφάρμοσαν μνημόνιο, δέχτηκαν να συνεχίσουν την εκτέλεσή της καθώς και πώς την εκτέλεσαν και σε ποια φάση την παρέδωσαν. Αυτά είναι ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΥΣΙΑ για μένα και όχι αν ο υπογράψας και όλοι οι εκτελέσαντες τις σχετικές συμβάσεις φορούσαν γραβάτα ή μιλούσαν αγγλικά επιπέδου Χάρβαρντ. Αν μη τι άλλο, το dress code ή το επίπεδο των αγγλικών κλπ αντίστοιχα ΔΕΝ έχουν ΦΟΝΙΚΕΣ συνέπειες. Ο νοών νοείτω.
Ασκούμε πολιτική από το επίπεδο του bou.το οποίο είναι κατά πολύ υψηλότερο από αυτό των πολιτικών "καριέρας"...αν νομίζεις ότι μπορείς να πας σε άλλο επίπεδο ,το bou.θα σε στηρίξει.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.245
Πόντοι
5.506
Ο x y είναι ελεύθερος να γράφει ο,τι γουστάρει, αυτή είναι η χαρά της δημοκρατίας.
Έχεις και την εναλλακτική, να κάνεις ignore αυτούς που σου την σπάνε.
Μεγάλα παιδιά είμαστε, ανάθεμα αν μας επηρεάζουν τα ανόητα γραπτά του καθενός.

O Μητσοτάκης και ο Γεωργιάδης είναι αυτοί που έχουν φάει τον αγλέορα.
Αυτά που έχουν φάει, ποιοι τα έχουν πληρώσει; Εγώ κι εσύ.

Και εγώ έχω πάει, οχι τα '90's αλλά στα πιο πρόσφατα χρόνια. Οι υγιείς διαδηλώσεις είναι η χαρά της Δημοκρατίας. Αλλά όταν φτάνει ο κόμπος στο χτένι, πολύς κόσμος νιώθει την υποχρέωση να τους ταρακουνήσει τους από πάνω.

Αυτό με τους μπάτσους ότι έχουν βαλτούς να χαλάνε τις πορείες ισχύει 100% . Υπάρχουν κι αυτοί, ώστε να αποτρέπουν τον κόσμο να πάει σε ειρηνικες διαδηλώσεις, για να μην του κολλήσουν τη ρετσινιά του μπαχαλάκια.

20230305_235133.jpg
Και επειδή έχουν φάει αυτοί, όπως λες εσύ, ας σπάσουμε και τη μισή Αθήνα, τα μαγαζιά και τα αυτοκίνητα του κοσμάκη. Φοβερή ιδέα, πως δεν το σκεφτήκαμε και εμείς.

Τελικά όμως κάνετε "αντίσταση" εσείς οι θερμόαιμοι όπως ισχυρίζεστε ή βαλτοί των μπάτσων;; Ποιοί τα σπάνε τελικά;

Enkidu

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2019
Like
892
Πόντοι
86
Μείνε στο ότι άμα ξαναέχουμε Συριζα θα ανοίξουν οι πύλες της κόλασης :confused:

ΝΔ με αυτοδυναμία για να είμαστε στη σωστή πλευρά της ιστορίας και στο πρώτο βαγόνι της Ευρώπης :rockon:

Εντωμεταξύ αυτές τις μέρες βρίσκεται συγγενής μου σε πόλη της Ισπανίας αντίστοιχη με εδώ πχ Πάτρα/ Ηράκλειο ... η κουβέντα του ... "μαλάκα οι άνθρωποι είναι έτη φωτός μπροστά, πόσο σανό σερβίρουν στην Ελλάδα ότι ηγούμαστε κιόλας της 4ης επανάστασης"
Ομολογώ ότι η ανάλυσή μου δεν είχε φτάσει σε τέτοιο βαθμό οξυδέρκειας, ώστε να σκεφτώ ότι στα 48 χρόνια που πέρασαν από την μεταπολίτευση έως τώρα (για να μείνω μόνο σε αυτό το διάστημα), οι πύλες της κόλασης για τα 38 από αυτά ήταν κλεισμένες και καλά σφραγισμένες και φρουρούμενες από άξιους πυλωρούς, άνοιξαν το 2015, πλημμυρίσαμε κόλαση, έκλεισαν πάλι το 2019 και αναπνεύσαμε (εκτός από το "κωλοτρένο" που είναι σίγουρα των διαβόλων της κόλασης, βρήκαν κάπου μια χαραμάδα, ως φαίνεται).
Με την ίδια εμβριθή ανάλυση, κατάλαβα, επίσης, ότι για 44 χρόνια που οι πύλες της κόλασης ήσαν κλειστές και επτασφράγιστες και "άγγελοι"-φύλακες ήταν στο γκουβέρνο, είχαν πάει όλα τα δημόσια πράγματα και μεταξύ αυτών και ο σιδηρόδρομος "έτη φωτός μπροστά", αλλά μεσολάβησαν οι "διάβολοι", μας χρεοκόπησαν και μέσα σε μια τετραετία, κατέστρεψαν όσα οι "αγγελοι" είχαν κτίσει, αλλά από τότε που οι "άγγελοι"γύρισαν στο γκουβέρνο, άμα μείνουμε πιστοί και δεν μας παρασύρου ξανά οι "διάβολοι" θα ζήσουνε όλοι καλά κι εμείς καλύτερα. Αμήν...

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Και επειδή έχουν φάει αυτοί, όπως λες εσύ, ας σπάσουμε και τη μισή Αθήνα, τα μαγαζιά και τα αυτοκίνητα του κοσμάκη. Φοβερή ιδέα, πως δεν το σκεφτήκαμε και εμείς.
Γι αυτό υπάρχουν και οι ασφαλιστικές, όποιος έχει μαγαζί στο κέντρο, αυτά τα έχει μεριμνήσει, γνωρίζει πολύ καλά τους κινδύνους.
Τελικά όμως κάνετε "αντίσταση" εσείς οι θερμόαιμοι όπως ισχυρίζεστε ή βαλτοί των μπάτσων;; Ποιοί τα σπάνε τελικά;
Υπάρχουν συγκεκριμένες περιπτώσεις, στις συγκεντρώσεις όπου είναι βέβαιο ότι θα συμβούν επεισόδια δεν επεμβαίνουν αυτές οι φιλομπατσικές παρακρατοκες ομάδες.
Στις ειρηνικες όμως, όπως η προχθεσινή, είναι αυτοί που βάζουν λάδι στη φωτιά.
Δες εδω κόσμο, πόσο επικίνδυνοι σου φαίνονται αυτοί;

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.302
Πόντοι
3.556
Όχι, ούτε τότε. Γιατί αντιλαμβάνομαι πως άλλα ζητούσε η τροικα και το δντ και άλλα έκαναν οι δικοί μας. Για αυτό συνεχίζουμε στα ίδια.
Πολιτικό απατεώνα τον λες εσύ, εγώ έχω εικόνα πως έκανε πράγματα ΚΑΙ στο ναυτιλίας ΚΑΙ στο υγείας παλιότερα. Και κάποια μάλιστα τα παραδέχονται και πολιτικοί του αντίπαλοι.
Ήμουν πολύ συγκεκριμένος και σαφής. Που να μην ήταν γραμμή για να γίνει βάσει δεσμεύσεων.

Είναι αδιανόητο ένας άνθρωπος που ξεστομίζει αυτές τις μπούρδες όπως ο Γεωργιάδης να έχει την οξυδέρκεια και τις ιδέες για να κάνει έργο και να αφήσει και παρακαταθήκη.

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.892
Πόντοι
456
αν ειχες παει 1-2 φορες στην ζωη σου σε συγκεντωρσεις με παρα πολλυ κοσμο θα ηξερες απο πρωτο χερι πως δουλευουν ολοι αυτοι μαζι. μεχρι τοτε διαβαζε αρθρα
Αριστερος με λοφιο την Τριτη
Οι κουκουλοφοροι ειναι μπατσοι που πανε στις πορειες για να καταστρεψουν της λαικες εκδηλωσεις εναντιον της κυβερνησης

Αριστερος με λοφιο την Τεταρτη
Η τρομοκρατημενη κυβερνηση βαζει τους μπατσους να συλλαβουν τα νεα παιδια που συμμετειχαν στις πορειες και διεκδικουν ενα καλυτερο μελλον.

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.302
Πόντοι
3.556
Φαντάζεσαι να είχαμε τον σύντροφο Αλαικσυς που πιστεύει ότι η θάλασσα δεν έχει σύνορα στο ντου των λάθρο πριν από τρία χρόνια ακριβώς;
Έχεις κάτι να απαντήσεις ? Με υποθέσεις δεν γάμησε κανείς

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom