Νέα

Πολύνεκρη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xxx_male
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 416K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.235
Πόντοι
3.846
Το επιχειρημα του Αδωνη είναι οτι προεκλογικα δε μπορει να λες μη μπαινετε στο τρενο ειναι σκοτωστρα γιατι προεχει να ξαναβγεις. Αραγε αν ο Καραμανλης ελεγε τα τρενα δεν ειναι και τοσο ασφαλή θα τον ψηφιζαν περισστεροι σαν ειλικρινη; Δε νομίζω.

Να είστε σίγουροι οτι ο Αδωνης θα είναι ο πρώτος που θα καλέσει τα κανάλια να τον δείξουν να παίρνει το τρένο για Θεσσαλονίκη για να πεισει τον κόσμο ότι πρέπει να τους ξαναψηφισουν. Εχει να πεσει προπαγανδα μέχρι το Μάη...

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.302
Πόντοι
3.556
Το επιχειρημα του Αδωνη είναι οτι προεκλογικα δε μπορει να λες μη μπαινετε στο τρενο ειναι σκοτωστρα γιατι προεχει να ξαναβγεις. Αραγε αν ο Καραμανλης ελεγε τα τρενα δεν ειναι και τοσο ασφαλή θα τον ψηφιζαν περισστεροι σαν ειλικρινη; Δε νομίζω.

Να είστε σίγουροι οτι ο Αδωνης θα είναι ο πρώτος που θα καλέσει τα κανάλια να τον δείξουν να παίρνει το τρένο για Θεσσαλονίκη για να πεισει τον κόσμο ότι πρέπει να τους ξαναψηφισουν. Εχει να πεσει προπαγανδα μέχρι το Μάη...
Τύπε παραδέχτηκε ανοιχτά ότι λέγανε ψέμματα ... θα επενέβαινε ο Ντογιάκος αυτεπάγγελτα αλλά τι να πρωτοπρολάβει κι αυτός, τί άλλο να κάνει ? να καταπιεί σπαθιά ? :confused:

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.864
Πόντοι
34.478
Υπάρχουν τα συστήματα ασφαλείας τα ηλεκτρονικά κ ο άνθρωπος επιβλέπει αν λειτουργούν σωστά .........δεν κάθεται ο άνθρωπος να λειτουργεί εφτακόσια τρένα στη Γερμανία .....απλώς ο σταθμάρχης επιβλέπει αν τα συστήματα δουλεύουν σωστά ........εδώ ούτε συστήματα ούτε επέβλεπαν τίποτα
αυτο λεω
ο ανθρωπινος παραγοντας
τι να το κανεις το συστημα ασφαλειας αν ο αλλος ειναι τρελος ή ξυσταρχιδης
ξερεις τι θα γινει σε επομεμη τραγωδια με ολα τα μετρα ασφαλειας υπερσυγχρονα;
μα ποιος εβαλε εκει τον μαλακα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.223
Πόντοι
5.506
βυσματα σαν το μπαρμπα Βασίλη θα έχουν ολοι. Συνηθως ειναι σε θεσεις γραφειου χωρις ιδιαίτερες αρμοδιότητες ,φαινεται ο μπαρμπα Βασίλης ενέπνεε εμπιστοσυνη για τις ικανοτητες και το φιλότιμό του.

Απάτες σαν τον ΕΡΓΟΣΕ έκαναν και θα κάνουν όλοι. Η απατη του ΕΡΓΟΣΕ βασιστηκε στο γεγονος οτι απαξιωθηκε το τρενο ,ηταν ακριβο ,λιγα δρομολογια, αρα ολοι ελεγαν "ελα μωρε και κανενας εκτροχιασμος να γινει 2-3 νεκροι θα ειναι" όπως στο Αδενδρο που προφανώς δεν θυμιζει τιποτα στους συριζαιους.

Θα τα βαλουν τα ηλεκτρονικα ,θα τα δοκιμασουν, τα εισιτηρια θα πεσουν κατακορυφα, θα γινουν ολα πουτανα ,θα τα βουτηξουν οι γυφτοι και επειδη κανεις δε χρησιμοποιει τρενο θα μεινουν πάλι μόνο οι συνδικαλιστες του ΟΤΕ να διαμαρτυρονται.

Και αυτό ειναι το προβλημα με την Ελλάδα. Νέους και λιγότερο νέους μας έχει απογοητεύσει. Δεν την εμπιστευόμαστε. Το 2015 ψήφισα πρώτη φορά στη ζωή μου ΣΥΡΙΖΑ γιατί πίστευα ότι πρέπει να δοθεί η ευκαιρία σε νέα πρόσωπα να διορθώσουν τα πράγματα. Σήμερα σκέφτομαι ότι καλύτερα να είχα κόψει το χέρι μου. Απλά δεν εμπιστεύομαι κανέναν. Όσα πτυχια και διδακτορικα να έχει ,και καλη θέληση να έχει ενας πολιτικος, ο μηχανισμός της διαφθοράς είναι πάνω από όλους και όλα.
Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 300 ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ.&-

Enkidu

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2019
Like
892
Πόντοι
86
Απλως αντικρουω αυτούς που προβάλλονται ως "λύση" για την διακυβέρνηση/ σωτηρία της χωρας ....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Όταν κάνουν τα κακακια και τα τσισάκια τους καθαρίζεις εσύ όμως....
"Απλως αντικρουω αυτούς που προβάλλονται ως "λύση" για την διακυβέρνηση/ σωτηρία της χωρας ..."
Το θέμα είναι με ΤΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ τους αντικρούεις. Κατά την άποψή μου (και γι αυτό έστειλα και την συνημμένη στο προηγούμενο ανάλυση) αυτά που επικαλείσαι είναι ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ/ΕΠΙΔΕΡΜΙΚΑ κόλπα και όχι ΠΟΛΙΤΙΚΑ επιχειρήματα.
Δηλαδή, μιας και φιλοξενούμαστε στο συγκεκριμένο νήμα, θέλω να ξέρω ποιος και υπό ποίες συνθήκες δέχτηκε, αρχικά, να σπάσει στα τρία ο ΟΣΕ, γιατί και πώς υπεγράφη επί πρωθυπουργίας Σαμαρά από τον Χρυσοχοΐδη η, διάτρητη όπως αποδεικνύεται, σύμβαση 717, ποιοι και πώς άρχισαν να την εκτελούν και με τί χρονοδιαγράμματα, πώς και σε ποια φάση την κληροδότησαν ως μνημονιακή υποχρέωση στους επόμενους και πώς και αυτοί, αφού μετά το δημοψήφισμα το γύρισαν και εφάρμοσαν μνημόνιο, δέχτηκαν να συνεχίσουν την εκτέλεσή της καθώς και πώς την εκτέλεσαν και σε ποια φάση την παρέδωσαν. Αυτά είναι ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΥΣΙΑ για μένα και όχι αν ο υπογράψας και όλοι οι εκτελέσαντες τις σχετικές συμβάσεις φορούσαν γραβάτα ή μιλούσαν αγγλικά επιπέδου Χάρβαρντ. Αν μη τι άλλο, το dress code ή το επίπεδο των αγγλικών κλπ αντίστοιχα ΔΕΝ έχουν ΦΟΝΙΚΕΣ συνέπειες. Ο νοών νοείτω.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.223
Πόντοι
5.506
Να 'τος ο πρώτος ξεπλένης του Αδωνι, το πλυντήριο του Αδωνι, τον αφήνω στην κρίση σας.

Υ.Γ ο συγκεκριμένος λέει ότι είναι καλός Χριστιανός.
Ελπίζω την ερχόμενη Κυριακή να μην πάει Εκκλησία να ανάψει κεράκι για τον Αδωνι, αλλά για τα παιδάκια που έφυγαν.
Είπε ο ΟΠΑΔΟΣ του τσίπρα που επειδή είναι άθεος δεν άναψε ένα κεράκι για τις 102 ψυχές που έφευγαν την ώρα που ΤΟ ΙΝΔΑΛΜΑ ΤΟΥ ενώ γνώριζε έπαιζε θέατρο σκιών και μας δούλευε κανονικά αντί να κάνει κάτι ουσιώδες.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.223
Πόντοι
5.506
αυτο λεω
ο ανθρωπινος παραγοντας
τι να το κανεις το συστημα ασφαλειας αν ο αλλος ειναι τρελος ή ξυσταρχιδης
ξερεις τι θα γινει σε επομεμη τραγωδια με ολα τα μετρα ασφαλειας υπερσυγχρονα;
μα ποιος εβαλε εκει τον μαλακα
Κάτσε λίγο ρε τύπε μου, διάβασα το νήμα και τελικά καταλήξαμε οτι ο σταθμάρχης ΔΕ φταίει.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.223
Πόντοι
5.506
ρωτα τους ματαδες-μπατσους-ασφαλιτες τι θα αναψουν στην Πατησιων, ξερουν αυτοι καλυτερα
Αυτά εδώ τα μπουμπούκια "ματάδες-μπάτσοι-ασφαλίτες" είναι;

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.302
Πόντοι
3.556
"Απλως αντικρουω αυτούς που προβάλλονται ως "λύση" για την διακυβέρνηση/ σωτηρία της χωρας ..."
Το θέμα είναι με ΤΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ τους αντικρούεις. Κατά την άποψή μου (και γι αυτό έστειλα και την συνημμένη στο προηγούμενο ανάλυση) αυτά που επικαλείσαι είναι ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ/ΕΠΙΔΕΡΜΙΚΑ κόλπα και όχι ΠΟΛΙΤΙΚΑ επιχειρήματα.
Δηλαδή, μιας και φιλοξενούμαστε στο συγκεκριμένο νήμα, θέλω να ξέρω ποιος και υπό ποίες συνθήκες δέχτηκε, αρχικά, να σπάσει στα τρία ο ΟΣΕ, γιατί και πώς υπεγράφη επί πρωθυπουργίας Σαμαρά από τον Χρυσοχοΐδη η, διάτρητη όπως αποδεικνύεται, σύμβαση 717, ποιοι και πώς άρχισαν να την εκτελούν και με τί χρονοδιαγράμματα, πώς και σε ποια φάση την κληροδότησαν ως μνημονιακή υποχρέωση στους επόμενους και πώς και αυτοί, αφού μετά το δημοψήφισμα το γύρισαν και εφάρμοσαν μνημόνιο, δέχτηκαν να συνεχίσουν την εκτέλεσή της καθώς και πώς την εκτέλεσαν και σε ποια φάση την παρέδωσαν. Αυτά είναι ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΥΣΙΑ για μένα και όχι αν ο υπογράψας και όλοι οι εκτελέσαντες τις σχετικές συμβάσεις φορούσαν γραβάτα ή μιλούσαν αγγλικά επιπέδου Χάρβαρντ. Αν μη τι άλλο, το dress code ή το επίπεδο των αγγλικών κλπ αντίστοιχα ΔΕΝ έχουν ΦΟΝΙΚΕΣ συνέπειες. Ο νοών νοείτω.

Μείνε στο ότι άμα ξαναέχουμε Συριζα θα ανοίξουν οι πύλες της κόλασης :confused:

ΝΔ με αυτοδυναμία για να είμαστε στη σωστή πλευρά της ιστορίας και στο πρώτο βαγόνι της Ευρώπης :rockon:

Εντωμεταξύ αυτές τις μέρες βρίσκεται συγγενής μου σε πόλη της Ισπανίας αντίστοιχη με εδώ πχ Πάτρα/ Ηράκλειο ... η κουβέντα του ... "μαλάκα οι άνθρωποι είναι έτη φωτός μπροστά, πόσο σανό σερβίρουν στην Ελλάδα ότι ηγούμαστε κιόλας της 4ης επανάστασης"

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Είπε ο ΟΠΑΔΟΣ του τσίπρα που επειδή είναι άθεος δεν άναψε ένα κεράκι για τις 102 ψυχές που έφευγαν την ώρα που ΤΟ ΙΝΔΑΛΜΑ ΤΟΥ ενώ γνώριζε έπαιζε θέατρο σκιών και μας δούλευε κανονικά αντί να κάνει κάτι ουσιώδες.
Να 'τος ο δεύτερος ξεπλένης του Αδωνι, το πλυντήριο του Αδωνι, τον αφήνω στην κρίση σας.

Υ.Γ Ο συγκεκριμένος δεν έγραψε λέξη για αυτά που είπε σήμερα ο Άδωνις.
Φέρνει ως αντεπιχειρημα τι εκανε ο Τσίπρας πριν 5 χρόνια, ενώ κρίθηκε πριν 4.

Σας θυμίζω αυτά που είπε ο Αδωνις ΣΗΜΕΡΑ.

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.277
Πόντοι
2.456
"Ένα πράγμα μπορώ να σας πω, η δικιά μας κυβέρνηση, η δικιά ΜΟΥ κυβέρνηση θα είναι μια κυβέρνηση των αρίστων, δεν θα είναι μια κυβέρνηση τουρλού"

Μάντεψε ποιος είπε το παραπάνω στο τέλος του βίντεο:

1)Κυριάκος Μητσοτάκης
2)Ο υιός του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη
3)Ο υιός της Μαρίκας Μητσοτάκης
4)Ο αδελφός της Ντόρας Μπακογιαννη.

Βρες την σωστή απάντηση και κέρδισε θέση μετακλητου στο Υπουργείο Μεταφορών.

Γιατί γαμάς το όνειρο του τύπου;
:2funny::2funny::2funny:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.223
Πόντοι
5.506
Να 'τος ο δεύτερος ξεπλένης του Αδωνι, το πλυντήριο του Αδωνι, τον αφήνω στην κρίση σας.

Υ.Γ Ο συγκεκριμένος δεν έγραψε λέξη για αυτά που είπε σήμερα ο Άδωνις.
Φέρνει ως αντεπιχειρημα τι εκανε ο Τσίπρας πριν 5 χρόνια, ενώ κρίθηκε πριν 4.

Σας θυμίζω αυτά που είπε ο Αδωνις ΣΗΜΕΡΑ.

Είσαι βλαξ. Αν θέλεις να σου απολογηθεί ο Άδωνις, κάλεσε τον στο τηλέφωνο, εγώ δε θα απολογηθώ για τον (κάθε) Άδωνι.

Ούτε έχω γράψει ποτέ οτι είμαι "αδωνικός".

Εσύ έχεις γράψει κάπου οτι δεν είσαι συριζα αλλά είσαι Τσίπρας;

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.302
Πόντοι
3.556
Το ίνδαλμα του τραβιότανε στα δικαστήρια με τους εργολάβους για την κουκουρούκου σύμβαση που άφησαν τα άλλα ινδάλματα της συγκυβέρνησης ΝΔΠασοκ. Οπότε το τίποτα του Σπίρτζη και πολύ ήταν για τις δυνατότητες του Σπίρτζη.

Θα είχε ενδιαφέρον ένα σχόλιο σου για τις σημερινές δηλώσεις Γεωργιάδη !

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.223
Πόντοι
5.506
Το ίνδαλμα του τραβιότανε στα δικαστήρια με τους εργολάβους για την κουκουρούκου σύμβαση που άφησαν τα άλλα ινδάλματα της συγκυβέρνησης ΝΔΠασοκ. Οπότε το τίποτα του Σπίρτζη και πολύ ήταν για τις δυνατότητες του Σπίρτζη.

Θα είχε ενδιαφέρον ένα σχόλιο σου για τις σημερινές δηλώσεις Γεωργιάδη !
Η διαφορά μας τύπε είναι οτι εγώ δεν είχα ποτέ κανένα ινδαλμα. Το οτι ψηφίζω ΝΔ νομίζω οτι είναι δικαίωμά μου και για πολλούς και διάφορους λόγους το θεωρώ σωστή επιλογή.

Δεν ξέρω τι έκανε στα δικαστήρια, ξέρω οτι δούλευε την κοινωνία live την ώρα που ο κόσμος καιγότανε.

Το οτι δεν κάθομαι να γράψω οτιδήποτε για ΚΑΘΕ δήλωση του Γεωργιάδη, δε σημαίνει απαραίτητα οτι συμφωνώ σε όλα όσα λέει αυτός και όποιος άλλος, είπαμε, ινδάλματα εγώ ΔΕΝ ΕΧΩ. Ούτε χειροκροτώ, ούτε λιθοβολώ.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Είσαι βλαξ. Αν θέλεις να σου απολογηθεί ο Άδωνις, κάλεσε τον στο τηλέφωνο, εγώ δε θα απολογηθώ για τον (κάθε) Άδωνι.

Ούτε έχω γράψει ποτέ οτι είμαι "αδωνικός".

Εσύ έχεις γράψει κάπου οτι δεν είσαι συριζα αλλά είσαι Τσίπρας;
Ο Άδωνις πρέπει να απολογηθεί σε όλους τους Έλληνες με την βόμβα που πέταξε, ούτε μόνο σε μένα, ούτε μόνο σε σένα.
Αν κρίνεις ως πολιτης, που ειναι δικαιωμα σου, σωστό αυτό που είπε, τοτε δεν είμαι εγώ εγώ ο Βλαξ, αλλά εσύ, και μάλιστα βλαξ εις τον κύβον.

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.309
Πόντοι
3.446
Αυτά εδώ τα μπουμπούκια "ματάδες-μπάτσοι-ασφαλίτες" είναι;

αν ειχες παει 1-2 φορες στην ζωη σου σε συγκεντωρσεις με παρα πολλυ κοσμο θα ηξερες απο πρωτο χερι πως δουλευουν ολοι αυτοι μαζι. μεχρι τοτε διαβαζε αρθρα

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.302
Πόντοι
3.556
Η διαφορά μας τύπε είναι οτι εγώ δεν είχα ποτέ κανένα ινδαλμα. Το οτι ψηφίζω ΝΔ νομίζω οτι είναι δικαίωμά μου και για πολλούς και διάφορους λόγους το θεωρώ σωστή επιλογή.

Δεν ξέρω τι έκανε στα δικαστήρια, ξέρω οτι δούλευε την κοινωνία live την ώρα που ο κόσμος καιγότανε.

Το οτι δεν κάθομαι να γράψω οτιδήποτε για ΚΑΘΕ δήλωση του Γεωργιάδη, δε σημαίνει απαραίτητα οτι συμφωνώ σε όλα όσα λέει αυτός και όποιος άλλος, είπαμε, ινδάλματα εγώ ΔΕΝ ΕΧΩ. Ούτε χειροκροτώ, ούτε λιθοβολώ.
Κοίτα να δεις όμως τι γίνεται ... όταν θέλεις να στηλιτεύσεις το αντίπαλο δέος του κόμματος που επιλέγεις, πρέπει να το παρακολουθείς τι κάνει.

Διαφορετικά τα "με ΝΔ μπροστά, με Συριζα η κόλαση του Δάντη", είναι απλά γελοιότητες.

Σίγουρα το να επιλέγεις ένα κόμμα δεν σημαίνει ότι αυτόματα δέχεσαι άπαντες του κόμματος, στο προκείμενο γεγονός όμως οι δηλώσεις του Γεωργιάδη είναι "οφείλουμε να λέμε ψέμματα".

Όταν υποστηρίζεις τη βελτίωση δεν μπορείς να μη κατακρίνεις τέτοια κακώς κείμενα

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.104
Πόντοι
6.056
Ο Άδωνις πρέπει να απολογηθεί σε όλους τους Έλληνες με την βόμβα που πέταξε, ούτε μόνο σε μένα, ούτε μόνο σε σένα.
Αν κρίνεις ως πολιτης, που ειναι δικαιωμα σου, σωστό αυτό που είπε, τοτε δεν είμαι εγώ εγώ ο Βλαξ, αλλά εσύ, και μάλιστα βλαξ εις τον κύβον.

Σαν να λεμε παραδεχτηκε ο Σπυρετος οτι ηξερε ο υπουργος αλλα σιωπησε για να μην χασει λεφτα η εταιρεια?Μαλιστα,σκεψου δηλαδη, ποσους τεχνικους ασφαλειας πληρωνουν ιδιωτικες εταιρειες και ποσες δοκιμες παιρνουν εγκριση με υπογραφες και ολα τα νομιμα μεσα οχι στον βωμο του χρηματος αλλα της ασφαλειας των πολιτων.Αλλα ολα γινονται παντα νομιμα και με διαφανεια.:confused::confused::confused:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.294
Πόντοι
7.885
Κάτσε λίγο ρε τύπε μου, διάβασα το νήμα και τελικά καταλήξαμε οτι ο σταθμάρχης ΔΕ φταίει.
Κι εγώ το ίδιο διάβασα τυπε. Τα ρημαδια τα κλειδιά, κάτι γινόταν με αυτά από το απόγευμα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.223
Πόντοι
5.506
αν ειχες παει 1-2 φορες στην ζωη σου σε συγκεντωρσεις με παρα πολλυ κοσμο θα ηξερες απο πρωτο χερι πως δουλευουν ολοι αυτοι μαζι. μεχρι τοτε διαβαζε αρθρα
Συγνώμη τύπε, έχω πιο σοβαρά πράγματα να κάνω στη ζωή μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom