Νέα

Πολύνεκρη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xxx_male
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 417K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

iliasl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
2.310
Πόντοι
446
Σε οποιοαδήποτε σελίδα κάτι ;
Όχι αυτά που λένε οι ίδιοι οι μπαχαλάκηδες .
Ρε εκτός ίντερνετ κυκλοφορείς καθόλου ? Κάθεσαι και μου λες , ότι το τι ισχύει η όχι ,εξαρτάται από αυτά που διαβάζεις , και από το εάν το έχεις διαβάσει στο ίντερνετ η όχι .Την παλεύεις καθόλου?

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Γι' αυτο τις δυσκολες και καλα αμοιβομενες θεσεις πρεπει να τις παιρνουν οι καλυτεροι και οχι τα λαμογια
Οι καλοι εχουν φυγει εξωτερικο τυπε, χρονια το φωναζουμε.
Πισω εμεινε ο κατιμας και τα βυσματα

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
Λοιπον επειδη σε λιγο οι αριστερουληδες του χαβιαριου ( δεν ειμαι ΝΔ ) θα απαγαγουν τη λογικη και θα δημιουργησουν κινημα συμπαραστασης στον σταθμαρχη να πουμε τα εξης
Αν εγω - που δεν εχω σχεση με ιατρικη - λαβω 2 χρονια εκπαιδευση στη χειρουργικη και δεχτω να κανω σε καποιον bypass , δεν ειμαι ατυχος , ειμαι ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ
Ο συγκεκριμενος κουβαλαγε μια ζωη βαλιτσες, και οταν βρηκε το μεσο στα 60 του, πηρε τη θεση με τα 3.500 ευρω μεικτα
Το 2016 στη Γερμανια με τα τελεια σιδηροδρομικα συστηματα εγινε σοβαρο δυστυχημα γιατι ο σταθμαρχης επαιζε παιχνιδια στο κινητο του
Παρτε το αποφαση, οσο τελεια και να ειναι τα συστηματα παντα θα υπαρχει ο παραγοντας ανθρωπος. Γι' αυτο τις δυσκολες και καλα αμοιβομενες θεσεις πρεπει να τις παιρνουν οι καλυτεροι και οχι τα λαμογια
Καταλαβαινω τον αγωνα που δινουν οι διαφορες συντεχνιες να προστατεψουν τα δικα τους παιδια και δυστυχως ο λαουτζικος αντι να πει οχι στη ΔΙΑΦΘΟΡΑ , περιμενει στην ουρα μπας και βρει το μεσο και κανει και αυτος τη λαμογια του

επίσης ο συγκεκριμένος είχε παρακολουθήσει "σεμινάρια" και είχε πάρει πιστοποίηση απο την υπεύθυνη της :confused: εκμάθησης,
κάποια φυτευτή συνάδελφος της κυρά Θεανούς αυτηνής με τα γεμιστά έδινε τα "πτυχία" :embarrased:

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.305
Πόντοι
4.546
Οι καλοι εχουν φυγει εξωτερικο τυπε, χρονια το φωναζουμε.
Πισω εμεινε ο κατιμας και τα βυσματα
Υπάρχουν ακόμα άξιοι άνθρωποι που βιοπαλεύουν στην Ελλάδα. Ακόμα....

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Λοιπον επειδη σε λιγο οι αριστερουληδες του χαβιαριου ( δεν ειμαι ΝΔ ) θα απαγαγουν τη λογικη και θα δημιουργησουν κινημα συμπαραστασης στον σταθμαρχη να πουμε τα εξης
Αν εγω - που δεν εχω σχεση με ιατρικη - λαβω 2 χρονια εκπαιδευση στη χειρουργικη και δεχτω να κανω σε καποιον bypass , δεν ειμαι ατυχος , ειμαι ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ
Ο συγκεκριμενος κουβαλαγε μια ζωη βαλιτσες, και οταν βρηκε το μεσο στα 60 του, πηρε τη θεση με τα 3.500 ευρω μεικτα
Το 2016 στη Γερμανια με τα τελεια σιδηροδρομικα συστηματα εγινε σοβαρο δυστυχημα γιατι ο σταθμαρχης επαιζε παιχνιδια στο κινητο του
Παρτε το αποφαση, οσο τελεια και να ειναι τα συστηματα παντα θα υπαρχει ο παραγοντας ανθρωπος. Γι' αυτο τις δυσκολες και καλα αμοιβομενες θεσεις πρεπει να τις παιρνουν οι καλυτεροι και οχι τα λαμογια
Καταλαβαινω τον αγωνα που δινουν οι διαφορες συντεχνιες να προστατεψουν τα δικα τους παιδια και δυστυχως ο λαουτζικος αντι να πει οχι στη ΔΙΑΦΘΟΡΑ , περιμενει στην ουρα μπας και βρει το μεσο και κανει και αυτος τη λαμογια του
Μπερδεύεσαι.
Κανείς δεν υποστηρίζει τον σταθμάρχη, ο οποίος ρουσφέτι της ΝΔ είναι, κιόλας.
Ο λογικός κόσμος λέει το πολύ απλό, υπεύθυνος είναι ΚΑΙ το βύσμα του, κι ενδεχομένως και το βύσμα του βύσματος του. Εν ολίγοις αυτοι που τον εχωσαν εκεί, λόγω συμφερόντων; Φιλίας; Μακάρι να μάθουμε.
Το ανώτατο ηλικιακο όριο για την θέση του είναι τα 48 έτη, την στιγμή που είναι 59, χώρια που ήταν λίγες μέρες στη θεση αυτή.
Δεν φταίει ΜΟΝΟ ο σταθμάρχης, λοιπόν

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Άντε τώρα εσύ να εξηγήσεις σε 50 χρονους συστήματα τηλεματικής με έλεγχο πολλαπλών οθωνών,υπολογιστές,δίκτυα επικοινωνιών,πρωτόκολλα που πρέπει να τηρείς συνέχεια και ένα κάρο άλλα πράγματα.Συνήθως η απάντηση που θα πάρεις είναι 30 χρόνια μάστορας δεν θα μου μάθεις πως να κάνω τη δουλειά μου.Όλοι αυτοί μετά τα συστήματα αυτά θα έπρεπε να υποβιβαστούν και να μειωθεί ο μισθός τους πράγμα που δεν έγινε πουθενά στο Δημόσιο.
Επειδη φαινεται να ξερεις, μια απορια: Η διαγωνια γραμμη επανω στον πινακα που αντιπροσωπευει το κλειδι, ειναι μονιμα σε διαγωνια θεση και για να ξεχωρισει καποιος αν το κλειδι ειναι διαγωνια ή ευθεια το καταλαβαινει μονο απο το ποια λαμπακια ειναι αναμμενα;

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.743
Πόντοι
2.306
Mega δειχνει φορα παρτιδα προσωπα απο γονεις σε κηδειες να κλαινε:angry::confused::confused::confused:
Δεν υπάρχει εισαγγελέας, δεν υπάρχει τίποτα. Gopro θα βάλουν στον τάφο πως πέφτει το χώμα να κάνουν λήψη τον νεκροθάφτη και τις μανάδες που κλαίνε....

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.743
Πόντοι
2.306
Επειδη φαινεται να ξερεις, μια απορια: Η διαγωνια γραμμη επανω στον πινακα που αντιπροσωπευει το κλειδι, ειναι μονιμα σε διαγωνια θεση και για να ξεχωρισει καποιος αν το κλειδι ειναι διαγωνια ή ευθεια το καταλαβαινει μονο απο το ποια λαμπακια ειναι αναμμενα;
ακριβώς,. Κλικ κλακ. Όλη η Ελλάδα ξέρει πως λειτουργεί ο σταθμός της Λάρισας, άμα έρθει τρένο το βάζεις διαγώνια κλικ. Άμα έρθει κι άλλο κλακ. Μας το έδειξε ο Σκάι. Και η μάνα μου μπορεί να το χειριστεί.

cuturu

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Like
728
Πόντοι
96
Ότι να ναι, δικηγόροι, έπεσαν σαν τα κοράκια μιας και δουλευουν με προμηθεια επί τοις εκατό για κάθε αποζημίωση, και δεν θα είναι μικρή
Μοστράρουν και τις φάτσες τους στα κανάλια, τζάμπα διαφημιση
Τωρα ανακαλυψες το νομικο συστημα της χωρας σε σχεση με τις αστικες διεκδικησεις;; τα καναλια τους βγαζουν γιατι πλεον θεμα καθως κοχλαζει αιμα πουλα και αφου ξανατραβηξουν τον κοσμο στην τηλεοραση γιατι ο κοσμος της γυρνα την πλατη με τα σκουπιδια που σερβιρει για ενημερωση και ψυχαγωγια εκτος απο εξαιρεσεις, θα αρψισει να στρεφει την κοινη γνωμη συμφωνα με τις επιταγες των αφρντικων τους που θα επιχειρησουν να κανουν αλλη μια φορα μπουγαδα τις ευθυνες των α ωτερων κυβερνητικων στελεχων....το επιχειρουν ηδη...

cuturu

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Like
728
Πόντοι
96
Να πω κατι που σκέφτομαι από τη δεύτερη μέρα που μάθαμε ότι το καίριο λάθος ήταν του σταθμάρχη; Γιατί έχω την εντύπωση ότι το έκανε επίτηδες, εξού και το ίδιο λάθος 1 ώρα πριν με τον προαστιακό; Ποιος μας λέει ότι δεν ήθελε να κάνει αυτό; Θα εξεταστεί αυτή η πιθανότητα; Πολύ τραγικές συμπτώσεις. Όλοι φύγανε από την αίθουσα κι αυτός έκανε 2 λαθη διαδοχικά σε σύντομο χρονικό διάστημα ;Μήπως έχουμε να κάνουμε με psychopath σαν τον ελικόπτερα που έλεγε επίθεση τόσες μέρες ψέμματα;
Απλα του επεσαν μαζεμενα για πρωτη φορα ( καθυστερηση , βλαβη σε αλλη τοπικη αμαξοστοιχια, δεν το ειχε και τα σκατωσε...

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.559
Πόντοι
456
Άναβε κόκκινο λαμπάκι δίπλα στη διαγώνιο ράγα όταν έστριβε το κλειδί.Δεν είπε τυχαία ότι έδωσε την εντολή αυτός αλλά οι ράγες στην πράξη δεν εστριψαν.Επιλεον είχε αρκετά λαμπάκια στη διαδρομή αν ήταν στο πόστο του και το παρακολουθούσε θα έβλεπε την σειρά με την οποία άναβαν και καταλάβαινε τη φορά των τραίνων.Ειχε τα εργαλεία έστω και τα βασικά να ελέγχει αν ήθελε την κατάσταση.

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.743
Πόντοι
2.306
Να πω κατι που σκέφτομαι από τη δεύτερη μέρα που μάθαμε ότι το καίριο λάθος ήταν του σταθμάρχη; Γιατί έχω την εντύπωση ότι το έκανε επίτηδες, εξού και το ίδιο λάθος 1 ώρα πριν με τον προαστιακό; Ποιος μας λέει ότι δεν ήθελε να κάνει αυτό; Θα εξεταστεί αυτή η πιθανότητα; Πολύ τραγικές συμπτώσεις. Όλοι φύγανε από την αίθουσα κι αυτός έκανε 2 λαθη διαδοχικά σε σύντομο χρονικό διάστημα ;Μήπως έχουμε να κάνουμε με psychopath σαν τον ελικόπτερα που έλεγε επίθεση τόσες μέρες ψέμματα;
Δεν σου χει τύχει 60αρης πελάτης που θέλει να μπει από πίσω του λες όχι μια φορά του λες όχι δεύτερη την τρίτη δεν τον γαμωσταυριζεις και τον ξαποστελνεις; Ε αυτός μετά τι να κάνει που να ξεσπάσει παίζει με τα κλειδιά από τα τρένα.....

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.308
Πόντοι
216
Κανείς δεν υποστηρίζει τον σταθμάρχη, ο οποίος ρουσφέτι της ΝΔ είναι, κιόλας.
Πλακα μας κανεις τωρα ?
Οπως λενε ....... ο ΟΣΕ ζητησε 18 ατομα που ειχαν παρει μερος στην κινητικοτητα Ρεππα να γινουν σταθμαρχες στο ΟΣΕ παλι και ανταποκριθηκαν μονο 2 .
Βυσμα δεν το λες αυτο .

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Πλακα μας κανεις τωρα ?
Οπως λενε ....... ο ΟΣΕ ζητησε 18 ατομα που ειχαν παρει μερος στην κινητικοτητα Ρεππα να γινουν σταθμαρχες στο ΟΣΕ παλι και ανταποκριθηκαν μονο 2 .
Βυσμα δεν το λες αυτο .
Όταν δεν πληροί τις προϋποθέσεις, πως θες να τον πω;

cuturu

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Like
728
Πόντοι
96
Και αυτή, όπως και τόσοι άλλοι, προσδιορίζονται με βάση το σόι και τη συγγένεια. Παράδειγμα και ο παραιτηθείς (κατ' άλλους: υποχρεωθείς σε παραίτηση), λόγω δυστυχήματος, υπουργός. Κύρια προσόντα του η συγγένεια: γιος (του Αχιλλέα), ανιψιός (του μεγάλου, αποκαλούμενου και "εθνάρχη"), ξάδερφος του μικρού. Όλοι

Δηλαδή θεωρείς ότι είναι το ίδιο ,[ η και πιο δύσκολο -υπεύθυνο κτλ ] το να είσαι 50 ετών και να πουλάς νερά και καφέδες , η να είσαι μανάβης , σε σχέση με το να είσαι 60 ετών , και να είσαι καινούργιος σταθμάρχης - πρώην αχθοφόρος λόγο
Στην εμπορικη ηταν δυο οι μηχανοδηγοι
Εγώ τα πέρασα για έργα που έχουν γίνει στην τουρκία και στην ελλάδα δεν έχουν γίνει .
Στην τουρκία δεν έδωσε λεφτά η Ε.Ε. Εδώ έδωσε.
Κάποιοι τα έφαγαν .
Παντοτε τα τρωνε εδω το Ελλαδα 2.0 εχουν ηδη αρχισει να το ξεκοκαλιζουν με ευφανταστα προγραμματα για π.χ. για απασχοληση που μονο αυτο δεν ειναι επενδυσεις μονο για λιγους , δανειοδοτησεις για αυτους που δεν τις εχουν αναγκη αλλα ειναι ευκαιρια για δανεικο και αγυριστο χρημα υια την καστα τους κλπ

Enkidu

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2019
Like
892
Πόντοι
86
Βέβαια ο ΔΣ λέει κάτι λογικο για επιτροπή διερεύνησης και μήνυση κατ' αγνώστων.
Οι φελοί του Μ25 θέλουν 'με χειροπέδες' προφυλακισμένους καμιά 20ριά 'μαζί με τον δύστυχο σταθμάρχη'.
Λαϊκισμός για χάπατα.
Επειδή το κείμενο των "φελών" είναι στην ουσία από τον τομέα δικαιοσύνης του κόμματος αυτού (κατά τεκμήριο νομικοί), να παρατηρήσω ότι τουλάχιστον σε αυτό που εγώ θεωρώ ως το κύριο και, όπως έγραψα, ως βαρύνουσας σημασίας, δηλαδή στον διορισμό ειδικού εφέτη ανακριτή ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ και οι δύο ανακοινώσεις (αντιπαράβαλε σχετικώς). Τώρα, το αν το κόμμα λαϊκίζει (ή "λαϊκίζει"): προς κρίσιν. Οι καιροί δεν είναι ανύποπτοι, εκλογές έρχονται και ΟΛΟΙ κυνηγούν ψήφους.

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.308
Πόντοι
216

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
lower λυκειο το εχει
εκπαιδευση εκανε
πιστοποιηση πηρε
Μια χαρα ηταν απο προυποθεσεις
Η ηλικία του;
Πέρα από την ηλικία του, η οποία είναι κατά πολύ μεγαλύτερη, ο τύπος ήταν μόνος του.
Άνθρωπος 59 ετών, ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, με εμπειρία λιγων ημερών.
Τραγικά λάθη, με τραγικότερα αποτελέσματα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom