Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.455
- Πόντοι
- 12.756
αυτη την νεολαία έχουμε ...ανοιξα καταλαθος το βιντεο και βρωμοκοπησε το σπιτι...2 ωρες εχω ανοιχτα τα παραθυρα...
τι μποχα θεε μου...
αυτη την νεολαία έχουμε ...ανοιξα καταλαθος το βιντεο και βρωμοκοπησε το σπιτι...2 ωρες εχω ανοιχτα τα παραθυρα...
τι μποχα θεε μου...
Καταρχάς δεν είμαι νομικόςΟ ΟΣΕ ζητούσε υποψήφιους για μετάταξη με όριο ηλικίας έως 48 έτη.
Η μετάταξη του σταθμάρχη στον ΟΣΕ της Λάρισας είναι παράνομη.
Αν είχε τηρηθεί η νομιμότητα, δεν θα ήταν σταθμάρχης.
Είχε τρελά βύσματα και ΠΡΕΠΕΙ να βρεθούν.
Το πρόβλημα με τις καταστροφές είναι αυτό...προκύπτουν μονοθεματικα δελτία ειδήσεων όπου βγαίνουν όλοι σε έναν άτυπο ανταγωνισμό για το ποιος θα πει τις πιο πολλές μαλακίες με άγνωστο έπαθλο...Παυλος Τσιμας: Θα φτιαχτουν καλυτεροι σιδηρόδρομοι απο εδώ και πέρα. Ο θανατος τους δεν πήγε εντελως χαμένος....!!!!
θα φτιαχτει μνημειο οπως για το 1940 και θα γράφει
Α. Παπαδοπουλος ετων 21
Β. Βασιλοπουλου ετων 20
........
θυσιαστηκαν για ενα καλυτερο ελληνικό σιδηρόδρομο......
ξυπνήστε με ρε........ ονειρο ζω..... 2011 η αθηνα εγραφε στους τοιχους: το παθος για το χρημα σε κανει παυλο τσιμα.... και ειχε παρεξηγηθει κιολας ο δημοσιογραφος αυτος!!!! αισθανοταν θιγμενος!!!!
ρε μηπως κοιμαμαι και βλεπω όνειρο;;;;;;;
Μετά λένε οι Βόρειοευρωπαιοι ότι οι Μεσογειακοί λαοί είναι μαμακηδες....πως να ησυχάσει ο γονιός αν δεν μιλήσει με το παιδί του ξέροντας ότι μπορεί ανά πάσα στιγμή να συμβεί το ο,τιδηποτε;Από θαύμα είμαστε ακόμα ζωντανοί σε αυτή τη χώρα, πηγές επιβεβαιώνουν
Καθαρά και μόνο από τύχη διαβάζεστε αυτή την ώρα το παρακάτω κείμενο, αφού ο μόνος λόγος που βρίσκεστε ακόμη στη ζωή ενώ ζείτε στην Ελλάδα, είναι επειδή δεν έχει τύχει να βρεθείτε στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή.
Καλού κακού, την επόμενη φορά που θα βγείτε από το σπίτι σας, χαιρετήστε τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τακτοποιήστε όλες σας τις εκκρεμότητες, αφού ποτέ δεν ξέρετε πότε θα πέσετε σε κάποια από τις καταστροφές που χτυπάνε την Ελλάδα, όπως πλημμύρες, φωτιές, συγκρούσεις τρένων, για τις οποίες φυσικά δε φταίει ποτέ το κράτος αλλά η κακιά στιγμή και το ανθρώπινο λάθος.
Μιας και δεν ξέρουμε αν είναι το τελευταίο κείμενο που γράφουμε κι εμείς ή το τελευταίο που διαβάζετε εσείς, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη στήριξη όλα αυτά τα χρόνια και να σας ευχηθούμε να μεταναστεύσετε σύντομα, μπας και γλιτώσετε.
Εμείς επικοινωνήσαμε πάντως και με στελέχη της κυβέρνησης για τις μελλοντικές τους κινήσεις, με την απάντηση να είναι «πάμε και όπου βγει».
Από θαύμα είμαστε ακόμα ζωντανοί σε αυτή τη χώρα, πηγές επιβεβαιώνουν • Το Κουλούρι
Καθαρά και μόνο από τύχη διαβάζεστε αυτή την ώρα το παρακάτω κείμενο, αφού ο μόνος λόγος που βρίσκετε ακόμη στη ζωήwww.tokoulouri.com
Ξεκινησαν τη βδομαδα με κηδειόχαρτα οι γκεμπελισκοι του κούλη, θα βγαλουν μια βδομαδα με κηδειες,Mega δειχνει φορα παρτιδα προσωπα απο γονεις σε κηδειες να κλαινε
Και δεκα σταθμαρχες να χε το ιδιο θα ταναυτο με το δευτερο σταθμαρχη: δε θα επρεπε να το πουν οτι την εκανε κοπανα απο την πρωτη στιγμη; αφου ξερουν το ονομα του απο τις βαρδιες. Ο δικηγορος του Σαμαρα δε θα το χρησιμοποιουσε για να σωσει τον πελατη του;
Ξεκινησαν τη βδομαδα με κηδειόχαρτα οι γκεμπελισκοι του κούλη, θα βγαλουν μια βδομαδα με κηδειες,
Αφου εβγαλαν πρώτα γαϊτανάκι τις φωτο με αυτους που δολοφονησαν οι αρμόδιοι του υπ μεταφορων.
Τετοια καταντια δεν την περιμέναμε απ την κουλοκυβέρνηση,
Και δεκα σταθμαρχες να χε το ιδιο θα ταν
Αυτο λεμε τοσες μερες....αλλα καποια ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ δεν το καταλαβαινουν και συνεχιζουν να μας λενε μαλακιες.Από θαύμα είμαστε ακόμα ζωντανοί σε αυτή τη χώρα, πηγές επιβεβαιώνουν
Σου έχω δώσει πιο πάνω αναλυτική απάντησηΟ ΟΣΕ ζητούσε υποψήφιους για μετάταξη με όριο ηλικίας έως 48 έτη.
Η μετάταξη του σταθμάρχη στον ΟΣΕ της Λάρισας είναι παράνομη.
Αν είχε τηρηθεί η νομιμότητα, δεν θα ήταν σταθμάρχης.
Είχε τρελά βύσματα και ΠΡΕΠΕΙ να βρεθούν.
Τι εκανε;Προσέξτε.
Η δουλειά του σταθμάρχη είναι εφάμιλλη με αυτή των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας.
Κύριο μέλημά τους να μη συγκρουστούν τα τρένα - αεροπλάνα.
Τι στο καλό έκανε αυτός ο σταθμάρχης ειλικρινά δεν το χωράει ο νους μου.
Ο άνθρωπος πρέπει να είναι πραγματικά ένας κινούμενος στόκος.
Σου έχω δώσει πιο πάνω αναλυτική απάντηση
Ξαναγράφω γιατί είδα και τη νέα απάντηση του Ραγκούση
Και οι δύο πλευρές παίζουν με τις ημερομηνίες
Ψάχνω επανειλημμένα αυτά τα δύο κείμενα που έβαλες και δεν βλέπω link και δεν τα βρίσκω και πουθενά ολόκληρα
Ειδικά το δεύτερο θα ήθελα να δω τι;
Ειδικά το δεύτερο θα ήθελα να δω τι γράφει από πάνω από την ηλικία 48 ετών
Επιθυμητό η τι
Αλλά και ολόκληρο το κείμενο
Και ημερομηνία που δημοσιεύτηκε