Νέα

Πολύνεκρη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xxx_male
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 417K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Αυτοκτονα με την ληγμενη γαλοπούλα ρε αποβρασμα
Αυτοκτονα με την ληγμενη γαλοπούλα ρε αποβρασμα
Αν μπορούσες θα έδινες 10 ψήφους στον πολάκη φαντάζομαι

να δούμε το 17 και το 18

Screenshot_2023-03-04-15-26-30-290_com.android.chrome.jpg Screenshot_2023-03-04-15-25-49-046_com.android.chrome.jpg
Screenshot_2023-03-04-15-25-49-046_com.android.chrome.jpg

Συνημμένα

• Screenshot_2023-03-04-15-26-30-290_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-03-04-15-26-30-290_com.android.chrome.jpg
    488,4 KB · Εμφανίσεις: 25

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.341
Πόντοι
22.266

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.308
Πόντοι
216
Ας βρούμε τότε ανθρώπους να ελέγχουν αν. Χάλασε το σύστημα ή όχι αλλά τον ανθρώπινο παράγοντα του ξέχασα ας το καταργήσουμε βάζοντας κομπιουτερσ .

Αστεία πράγματα από μια μια ανίκανη κυβέρνηση που καππηλευεται την ιστορία της Νέας Δημοκρατίας ....90 τοις εκατό ευθύνη τωρινής κυβέρνησης σε αυτό το θέμα ....
Το κρατος εχει συνεχεια. Η ευθυνη ειναι και διαχρονικη και διακομματικη.
Το μονο που μπορει να γινει ειναι να καταληθει η συνεχεια αυτου του κρατους και της κρατικης μηχανης

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.880
Πόντοι
9.931
Επαναφέρω το κίνημα μία που έβριζες μήπως το καταλάβεις
Δεν αντικαταστάθηκε ;παραιτήθηκε και αντικαταστάθηκε
Η γνώμη σου ότι δε ρώτησε ρώτησε
Δεν ξέρεις βέβαια ότι αν ήταν τρεις από τρία διαφορετικά κόμματα θα πήγαιναν τρία διαφορετικά συμπεράσματα ή όχι;
Πρώτη φορά γίνεται αυτό;
Εσύ που είσαι λογικός;;;;;;;;;

Για τη Δούρου κουβέντα;
Δικάζεται για το μάτι και είναι υποψήφια στο ΣΥΡΙΖΑ

Για τη συνέντευξη του προέδρου των μηχανοδηγών το 17 που έλεγε τα ίδια μετά το δυστύχημα με τους τέσσερις νεκρούς κουβέντα

Για την έκθεση του 18 ότι έχουμε τους περισσότερους νεκρούς στην Ελλάδα από όλη την Ευρώπη εν σχέσει με τα τρένα που κυκλοφορούν το 18 κουβέντα

Για την έκθεση της ρας ότι αν υπήρχαν τα μέτρα ασφαλείας δεν θα είχαμε το δυστύχημα το 17 με με τους τέσσερις νεκρούς κουβέντα
Γεια σου αντικειμενικέ μεγάλε αντικειμενικέ
Διαβάζει zougla.gr αυτό φτανει.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
O άλλος εδώ για να ξεπλύνει την προχθεσινή τραγωδία, ανεβάζει έρευνες οι οποίες λένε ότι το 2017-2018 η Ελλάδα ήταν στην πρωτη θέση σε νεκρούς στα σιδηροδρομικά τροχαία, με 1.5 νεκρό ανά έτος, σύνολο 3 νεκρούς σε 2 χρόνια.

Λογικά με τους 57 νεκρούς τις προάλλες, τώρα βρισκόμαστε στις τελευταίες θέσεις.
Το καλύτερο δώρο είναι για τον Μητσοτακη, σήμερα που έχει γενέθλια, τέτοιους ψηφοφόρους θέλει.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.455
Πόντοι
12.756
Αν μπορούσες θα έδινες 10 ψήφους στον πολάκη φαντάζομαι

να δούμε το 17 και το 18

Screenshot_2023-03-04-15-26-30-290_com.android.chrome.jpg Screenshot_2023-03-04-15-25-49-046_com.android.chrome.jpg
Screenshot_2023-03-04-15-25-49-046_com.android.chrome.jpg
ηρθες να γαμησεις και αυτο το νημα ξεκωλιαρη αυτιστικε με το μικροφωνο , με τα κατεβατα ;

ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΤΡΑΒΑ ΣΤΟΥ ΚΟΥΛΗ

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.341
Πόντοι
22.266
Το κρατος εχει συνεχεια. Η ευθυνη ειναι και διαχρονικη και διακομματικη.
Το μονο που μπορει να γινει ειναι να καταληθει η συνεχεια αυτου του κρατους και της κρατικης μηχανης
Όχι αν σέβεσαι τη δεξιά ευθύνη έχει η κυβέρνηση μας ...
Αν είναι έτσι λέγοντας το κράτος έχει συνέχεια είναι σα να δίνουμε άλλοθι σε κάθε μαλακία εκάστοτε κυβέρνηση....
Αυτή κυβερνάει τώρα ,αυτήν εμπιστεύτηκε ο ελληνικός λαός άρα αυτή φταίει ...
Ότιδηοοτε άλλο είναι τυφλωμένη κομματοσκυλιαση ...

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.559
Πόντοι
456
Ωραια και εάν αυτός ο μαλακας πάθαινε έμφραγμα η οτιδήποτε άλλο τότε ??? λες για συστήματα κλπ. ΜΑ ΔΕΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ. Δεν το λέω εγώ αλλά ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ. Τι προσπαθείς να μας πεις τώρα? ότι επειδή ο σταθμαρχης τον έπαιζε σκοτώθηκαν τόσοι άνθρωποι?? Οι δικλείδες ασφαλείας που είναι? ΤΙ? ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ? Κανονες ασφαλείας υπάρχουν? ΕΑΝ ΝΑΙ τηρήθηκαν??? ΕΑΝ ΟΧΙ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ?.

όλα τα άλλα που έγραψες δεν τα διάβασα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ΤΡΑΒΑ ΜΕ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΡΕ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΟ
Φίλε μου μάλλον έχουμε λίγο παρεξηγηθεί.Φταινε όλοι ο καθένας όμως για διαφορετικό λόγο.Αυτοι δεν έβαλαν τα συστήματα,ο υπουργός που κοιμάται και μας λέει ότι λειτουργούν όλα άψογα αλλά και ο σταθμάρχης με τον μηχανοδηγό.Πολυ σωστά λες ότι αν παθαινε κάτι τι θα γινόταν.εγω σου λέω και το πιο απλό τον έπιασε κόψιμο και πρέπει να πάει τουαλέτα.υποτιθεται ότι πέρα από τον σταθμάρχη υπάρχει και ο κλειδαρχης και ίσως και κάποιοι άλλοι για τις ράγες.αν δουλεύει μόνος του ενώ θα έπρεπε να είναι 2 είναι αλλουνου ευθύνη αλλά και δικιά του που παίρνει το ρίσκο πάνω του.Εσει το έχεις γενικεύσει το θέμα του σταθμάρχη και μου δείχνεις ότι έχεις μια νοοτροπία εγώ υπάλληλος είμαι που μου ρίχνουν όλη την ευθύνη για όλα οι πουστηδες ανώτεροι μου.Εγω κράζω ουσιαστικά τον σταθμάρχη γιατί η νοοτροπία του δείχνει πλήρη άγνοια και αδιαφορία για το πόστο που έχει.Δεν μπορείς να αγνοείς την ευθύνη που έχεις ατομικά σε ένα συγκεκριμένο πόστο.Αν ήξερε και αν είχε συνείδηση τι ευθύνες είχε δεν θα έπρεπε να δεχθεί να δουλεύει μόνος του καταρχήν λόγω έλλειψης εμπειριας αλλά και λόγω φόρτου δρομολογίων στο σταθμό Λαρίσης.
Ξαναλέω επιπλέον θα είχα περισσότερο άγχος ΜΟΝΙΜΑ με τις συνεχείς αλλαγές των γραμμών ανόδου - καθόδου.Ο τρόπος που απάντησε στον κλειδαρχη σχετικά με το να γυρίσει τις ράγες δείχνει χύμα συμπεριφορά.Κανονες ασφαλείας υπάρχουν όπως αναφέρεις αλλά κανόνες ασφαλείας μην μπερδεύεται δεν απαιτούνται τα συστήματα αυτοματισμού υπάρχουν και χωρίς αυτά.Υπηρχαν υπάρχουν και όπως αναβαθμίζονται τα συστήματα αναβαθμίζονται και αυτά.Αυτο δεν σημαίνει ότι αφού δεν υπήρχαν τα συστήματα ότι δεν υπάρχουν ήδη κανόνες ασφαλείας που πρέπει να τηρούνται.Ειπα και σε προηγούμενο ποστ ότι άνοιξε ο ασκος του Αιόλου.Φταινε όλοι ο καθένας για διαφορετικό λόγο.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.341
Πόντοι
22.266
ηρθες να γαμησεις και αυτο το νημα ξεκωλιαρη αυτιστικε με το μικροφωνο , με τα κατεβατα ;

ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΤΡΑΒΑ ΣΤΟΥ ΚΟΥΛΗ
Ναι αλλά κ τα αεροδρόμια σε. Έχουν ils:confused::confused:k εξαρτώνται κ αυτά από το ανθρώπινο λάθος κ θα γίνει κανένα ατυχημα:confused::confused::confused::confused:

Να τα λέμε κ αυτα

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.559
Πόντοι
456
Για να φέρνει ψήφους ....όπως κ ένα εκατομμύριο δημ υπαλλήλους που τους έχει για στρατό η κάθε κυβέρνηση;;
Και πρέπει να τους βάζουν σε σοβαρές θέσεις;γαμω τη πουτανα μου βαλτους σε θέσεις των 800-1000 ευρώ και βάλε σοβαρούς ανθρώπους παραπάνω.

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.302
Πόντοι
3.556
Ναι αλλά κ τα αεροδρόμια σε. Έχουν ils:confused::confused:k εξαρτώνται κ αυτά από το ανθρώπινο λάθος κ θα γίνει κανένα ατυχημα:confused::confused::confused::confused:

Να τα λέμε κ αυτα
Και δεν θα μπορείς να κατεβάσεις το μαχητικό ? :confused:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.341
Πόντοι
22.266
Και δεν θα μπορείς να κατεβάσεις το μαχητικό ? :confused:
Τι μεγάλο μου δεν κατεβαίνει στο αεροδρόμιο της Σκιάθο κ ήδη τα σουηδικά γκομενετα ψήνονται για Πάσχα :confused:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Και πρέπει να τους βάζουν σε σοβαρές θέσεις;γαμω τη πουτανα μου βαλτους σε θέσεις των 800-1000 ευρώ και βάλε σοβαρούς ανθρώπους παραπάνω.
Πολλά τα ψηφαλακια :confused:

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.302
Πόντοι
3.556
Τι μεγάλο μου δεν κατεβαίνει στο αεροδρόμιο της Σκιάθο κ ήδη τα σουηδικά γκομενετα ψήνονται για Πάσχα :confused:

Πάσχα πήγαινε τα Λιβαδειά να χορτάσει η κοιλιά τους ... προσοχή μαλάκα όχι με το τρένο όμως ... αμαξάκι

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.341
Πόντοι
22.266
Πάσχα πήγαινε τα Λιβαδειά να χορτάσει η κοιλιά τους ... προσοχή μαλάκα όχι με το τρένο όμως ... αμαξάκι
Τρένο δεν έχει ο εβρος:confused:εδω κ χρόνια
Σε αμάξι δεν χωράνε αφού έχω σαξο
Άρα μόνο liar Jet αρκεί να έχει η Λειβαδιά αεροδρόμιο με ils:confused:

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555

Να τα λέμε κ αυτα
να ηταν μονο τα ils καλα θα ηταν.....εδω οι ελεγκτες δουλευουν με ρανταρ 30 χρονων χωρις επαρκεια ανταλλακτικων, κοσμος δεν υπαρχει ειδικα το καλοκαιρι να επανδρωσει τα νησια (χθες εβγαλε δελτιο τυπου ο συλλογος τους αναφεροντας αυτα ακριβως τα προβληματα), εχουν χεστει ολοι γιατι τωρα με το τρενο η μπαλλα θα παρει και αλλους...περυσι που επεσε 8 λεπτα το συστημα εναεριου κυκλοφοριας ,- μιλαμε για black screen- , στους μισους ασπρισαν τα μαλλια τους....ο μη γενοιτο μη τυχει καμμια στραβη....και εκει δεν θα μιλαμε για 57 αλλα για εκατονταδες....

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.302
Πόντοι
3.556
Τρένο δεν έχει ο εβρος:confused:εδω κ χρόνια
Σε αμάξι δεν χωράνε αφού έχω σαξο
Άρα μόνο liar Jet αρκεί να έχει η Λειβαδιά αεροδρόμιο με ils:confused:
Τι σαξο ρε μαλάκα ο Ατηνέζος είσαι ? :confused:
(να κλείσουμε το οφ τοπικ)

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
O άλλος εδώ για να ξεπλύνει την προχθεσινή τραγωδία, ανεβάζει έρευνες οι οποίες λένε ότι το 2017-2018 η Ελλάδα ήταν στην πρωτη θέση σε νεκρούς στα σιδηροδρομικά τροχαία, με 1.5 νεκρό ανά έτος, σύνολο 3 νεκρούς σε 2 χρόνια.

Λογικά με τους 57 νεκρούς τις προάλλες, τώρα βρισκόμαστε στις τελευταίες θέσεις.
Το καλύτερο δώρο είναι για τον Μητσοτακη, σήμερα που έχει γενέθλια, τέτοιους ψηφοφόρους θέλει.
Πρώτον εγώ δέχομαι ότι η κυβέρνηση έχει την ευθύνη της
Όπως το δέχτηκε και ο Καραμανλής και ο πρόεδρος της ΟΣΕ και της ΕΡΓΟΣΕ που παραιτήθηκαν
Απλώς λέω ότι τα προβλήματα είναι διαχρονικά
Και δεν έβαλα μόνο αυτό
Έβαλα και τη συνέντευξη του προέδρου των μηχανοδηγών που είναι στο πολιτικό γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ που και τότε και τώρα έλεγε το ίδιο για ελλείψεις ασφαλείας ακριβώς τα ίδια
Έβαλα και τι έλεγε η ρας ότι αν υπήρχαν τα συστήματα ασφαλείας τότε δεν θα γινόταν η σύγκρουση

Και κάνω και την ερώτηση και σε σένα
Η Δούρου κατηγορείται για το μάτι με το τεκμήριο της αθωότητας πάντα
Και ο ΣΥΡΙΖΑ την έχει υποψήφια στον Πειραιά
Ενώ ο Ρουσόπουλος όσο ήταν σε δίκη δεν ήταν υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία
Μόλις αθωώθηκε μπήκε πάλι υποψήφιος
Αλλά τι σου λέω καταδικάστηκε ο παπάς και είναι υποψήφιος και τα λέω αυτά σε σας;

Θύμισε μου κάποιον που καταδικάστηκε για πολιτικό αδίκημα με τη Νέα Δημοκρατία η ήταν υπόδικος και ήταν υποψήφιος

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.341
Πόντοι
22.266

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.455
Πόντοι
12.756
Πρώτον εγώ δέχομαι ότι η κυβέρνηση έχει την ευθύνη της
Όπως το δέχτηκε και ο Καραμανλής και ο πρόεδρος της ΟΣΕ και της ΕΡΓΟΣΕ που παραιτήθηκαν
Απλώς λέω ότι τα προβλήματα είναι διαχρονικά
Και δεν έβαλα μόνο αυτό
Έβαλα και τη συνέντευξη του προέδρου των μηχανοδηγών που είναι στο πολιτικό γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ που και τότε και τώρα έλεγε το ίδιο για ελλείψεις ασφαλείας ακριβώς τα ίδια
Έβαλα και τι έλεγε η ρας ότι αν υπήρχαν τα συστήματα ασφαλείας τότε δεν θα γινόταν η σύγκρουση

Και κάνω και την ερώτηση και σε σένα
Η Δούρου κατηγορείται για το μάτι με το τεκμήριο της αθωότητας πάντα
Και ο ΣΥΡΙΖΑ την έχει υποψήφια στον Πειραιά
Ενώ ο Ρουσόπουλος όσο ήταν σε δίκη δεν ήταν υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία
Μόλις αθωώθηκε μπήκε πάλι υποψήφιος
Αλλά τι σου λέω καταδικάστηκε ο παπάς και είναι υποψήφιος και τα λέω αυτά σε σας;

Θύμισε μου κάποιον που καταδικάστηκε για πολιτικό αδίκημα με τη Νέα Δημοκρατία η ήταν υπόδικος και ήταν υποψήφιος
0_maxresdefault.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom