Νέα

Πολύνεκρη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xxx_male
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 417K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

TNT!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.979
Πόντοι
456
Λες για αυτό να μπερδεύεται
Και να βρίζει συνέχεια τη Νέα Δημοκρατία
Και Στο φανερό γκάλοπ που είχε γίνει να έχει ψηφίσει Νέα Δημοκρατία;
Τύπε οι Ρομά ψηφίζουν όποιον τους ασημώσει...:confused::confused::confused:

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.311
Πόντοι
3.446
331769284_5873424309431559_2311856696052675221_n.jpg

Αυτός είναι ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης. Ένας παίκτης με σπουδαία καριέρα στα Ελληνικά και Ευρωπαϊκά γήπεδα μπάσκετ. Ο Λουκάς πλέον στα 38 του, αγωνίζεται στον Ιωνικό.
Σήμερα στον αγώνα του Ιωνικού με την ΑΕΚ ανέβηκε πανό που έλεγε '' Δεν ήταν ανθρώπινο λάθος αλλά ούτε και ατύχημα, την κρατική δολοφονία βαφτίσατε δυστύχημα. Τέμπη 1/3/23'', ο διαιτητής ζήτησε να κατέβει το πανό αλλιώς δεν θα ξεκινούσε τον αγώνα. Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης όμως πήγε στους οπαδούς και τους είπε να μην το κατεβάσουν καθώς μια τέτοια κίνηση θα ήταν ασέβεια προς τα θύματα και τις οικογένειες τους. Τελικά το ματς έγινε κανονικά (με καθυστέρηση) και το πανό δεν κατέβηκε ποτέ. Γίνε σαν τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Τύπε οι Ρομά ψηφίζουν όποιον τους ασημώσει...:confused::confused::confused:
Εγώ θέλω να είμαι δίκαιος
Μπορεί ο νιπλης αλλά να λέει και άλλα να ψηφίζει
Μπορεί να βρίζει ακατάσχετα
Στα τέσσερα τελευταία μηνύματα βέβαια αλλά κάνει

Που επαναλαμβάνω δεν ξέρω αν είναι βελτίωση η χειροτέρευση

Ο γιατρός του ξέρει

Αλλά ούτε ενδείξεις για Ρόμα μου χει δώσει ούτε για. Νιπλαινα

• Αγάπη
Αντιδράσεις: TNT!

TNT!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.979
Πόντοι
456
Εγώ θέλω να είμαι δίκαιος
Μπορεί ο νιπλης αλλά να λέει και άλλα να ψηφίζει
Μπορεί να βρίζει ακατάσχετα
Στα τέσσερα τελευταία μηνύματα βέβαια αλλά κάνει

Που επαναλαμβάνω δεν ξέρω αν είναι βελτίωση η χειροτέρευση

Ο γιατρός του ξέρει

Αλλά ούτε ενδείξεις για Ρόμα μου χει δώσει ούτε για. Νιπλαινα
Για αυτό σε πάω γιατί είσαι δίκαιος...εγώ απλά τα γράφω γιατί δεν μπορεί να με διαβάσει...με έχει ignore list...:confused::confused::confused:

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
39.045
Πόντοι
10.411
Μακάρι να είναι αλήθεια

• Like
Αντιδράσεις: koskam

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.455
Πόντοι
12.756
Λες για αυτό να μπερδεύεται
Και να βρίζει συνέχεια τη Νέα Δημοκρατία
Και Στο φανερό γκάλοπ που είχε γίνει να έχει ψηφίσει Νέα Δημοκρατία;
Όχι όμως νιπλαινα
8eec5aa8-82d0-4cc1-9c83-8d19e503a712.jpg

TNT!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.979
Πόντοι
456
Κάτι πρέπει να κάνουν οι διαχειριστές για το σπαμάρισμα σε ένα τόσο σοβαρό και στενάχωρο νήμα που ανταλλάσσουμε κόσμια απόψεις...:coffee:

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.474
Πόντοι
2.606
331769284_5873424309431559_2311856696052675221_n.jpg

Αυτός είναι ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης. Ένας παίκτης με σπουδαία καριέρα στα Ελληνικά και Ευρωπαϊκά γήπεδα μπάσκετ. Ο Λουκάς πλέον στα 38 του, αγωνίζεται στον Ιωνικό.
Σήμερα στον αγώνα του Ιωνικού με την ΑΕΚ ανέβηκε πανό που έλεγε '' Δεν ήταν ανθρώπινο λάθος αλλά ούτε και ατύχημα, την κρατική δολοφονία βαφτίσατε δυστύχημα. Τέμπη 1/3/23'', ο διαιτητής ζήτησε να κατέβει το πανό αλλιώς δεν θα ξεκινούσε τον αγώνα. Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης όμως πήγε στους οπαδούς και τους είπε να μην το κατεβάσουν καθώς μια τέτοια κίνηση θα ήταν ασέβεια προς τα θύματα και τις οικογένειες τους. Τελικά το ματς έγινε κανονικά (με καθυστέρηση) και το πανό δεν κατέβηκε ποτέ. Γίνε σαν τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη
ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙ ΣΕ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΟΥΛΟΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ,ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΛΟΥΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣΗΣΑΝΕ ΑΠΟ ΠΡΟΛΟΓΟ!

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.559
Πόντοι
456
Πρώτον εγώ δέχομαι ότι η κυβέρνηση έχει την ευθύνη της
Όπως το δέχτηκε και ο Καραμανλής και ο πρόεδρος της ΟΣΕ και της ΕΡΓΟΣΕ που παραιτήθηκαν
Απλώς λέω ότι τα προβλήματα είναι διαχρονικά
Και δεν έβαλα μόνο αυτό
Έβαλα και τη συνέντευξη του προέδρου των μηχανοδηγών που είναι στο πολιτικό γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ που και τότε και τώρα έλεγε το ίδιο για ελλείψεις ασφαλείας ακριβώς τα ίδια
Έβαλα και τι έλεγε η ρας ότι αν υπήρχαν τα συστήματα ασφαλείας τότε δεν θα γινόταν η σύγκρουση

Και κάνω και την ερώτηση και σε σένα
Η Δούρου κατηγορείται για το μάτι με το τεκμήριο της αθωότητας πάντα
Και ο ΣΥΡΙΖΑ την έχει υποψήφια στον Πειραιά
Ενώ ο Ρουσόπουλος όσο ήταν σε δίκη δεν ήταν υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία
Μόλις αθωώθηκε μπήκε πάλι υποψήφιος
Αλλά τι σου λέω καταδικάστηκε ο παπάς και είναι υποψήφιος και τα λέω αυτά σε σας;

Θύμισε μου κάποιον που καταδικάστηκε για πολιτικό αδίκημα με τη Νέα Δημοκρατία η ήταν υπόδικος και ήταν υποψήφιος
Η Δούρου κατηγορείται δεν έχει καταδικαστεί.Άρα νομικά έχει δικαίωμα να είναι υποψήφια ηθικά όχι.Δεν είπαν πουθενά ότι αν υπήρχαν τα συστήματα ασφαλείας δεν θα γινόταν η σύγκρουση ΑΛΛΑ είπαν ότι ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΠΟΦΕΧΘΕΙ.Έχει τεράστια σημασία αυτό που αναφέρω.Παραμένει όπως βλέπεις μια υπόθεση ότι θα μπορούσε να συμβεί και πάλι.Αυτός που το έγραψε έτσι ήξερε τι έγραφε.Δεν κάνει πολιτικό λόγο ούτε παπατζώνει επειδή αναλαμβάνει την ευθύνη του τι λέει δεν είναι απόλυτος.Ναι οκ ελλείψεις πάντα θα υπάρχουν πόσο μάλλον σε μια χώρα που είναι πτωχευμένη.Είναι τεράστια έργα αυτά με τεράστιο κόστος και χρόνο κατασκευής.Όταν ξεκιναέι ένα έργο να κατασκευαστεί που πρέπει να συνεχίσει μετά με ένα άλλο αλλά πχ κολλάει η χρηματοδότηση,καθυστερεί η μελέτη,η δημοπράτηση,ενστάσεις από εργολάβους κλπ κλπ καταλαβαίνεις ότι πάει φθείρεται το προηγούμενο έργο.Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα.Εμένα δεν με ενοχλεί να έχεις ένα απαρχαιομένο σύστημα.Να μη διαφημίζεις ότι είσαι γαμάτος ότι όλα πάνε ρολοί αλλά να το βουλώνεις και να κοιτάς να βάλουν ολοι πλάτη να δουλεύεις όσο πιο ομαλά μπορείς το σύστημα.Και όλοι αυτοι που λες όμως δεν είπαν περικοπή 500 ευρώ στο υψηλό μέσο όρο μισθό μας Χ 1000 ατομα προσωπικό που έχει 500.000 € το χρόνο οικονομία να πάνε σε αναθαμίσεις των συστημάτων.Γιατί αν ανοίξουν τώρα οι μισθολογικές λίστες να δούμε τι θα πουν όλοι.Πέρα από το πολιτικό κόστος.Θα έχουμε τρομερές εξελίξεις στον ΟΣΕ μετά από αυτό πάντως.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.474
Πόντοι
2.606
Ο μαλακας της χιλιετιας προσεληφθη το βρωμικο 89 ...προφανως θα ειχε κολλησει εκατονταδες χιλιαδες αφισες νδ για να φυγει η πρασινη μαφια και οι υπηρεσιες του τον εφεραν σε θεση αχθοφορου σε ενα βυσματικο δημοσιο οργανισμο...22 χρονια μετα ,το 2011 και μεσα σε πεντε μερες φευγει απο τον οσε για το υπουργειο παιδειας....λογικο σαν κινηση γιατι ολοι τοτε στην νδ σκιζονταν να κλεισουν ειτε να πουλησουν σε ιδιωτες τον σιδηροδρομο...ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.......το 2022 με κυβερνηση παλι νδ (ολως τυχαιως) ανοιγουν θεσεις σταθμαρχη στον οσε και το αλανι παει φυτευτο λιγο πριν τη συνταξη με γαματο μισθο στη θεση της
Λαρισας...
ΤΟ ΟΤΙ Ο μαλακας της γης εχει τρελο βυσμα ειναι πασιφανες ...το θεμα ειναι οτι εχει ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΒΥΣΜΑ και συνηθως το τεραστιο βυσμα ειναι ΠΩΛΗΤΙΚΟΣ +ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟ ΡΑΣΟ.....ΚΑΝΑ αλανι απο τα μερη εκει δεν εχουμε στο σαη να δωσει ινφο?

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.783
Πόντοι
1.756
Μεσα ολοι ρε.....Σταθμαρχης μεσα... Ποιος τον διορισε?? παρε και εσυ 20 χρονακια...... ποιος τον εβαλε βαρδια??? 20 κ εσυ....ποιος εργολαβος πηρε την συμβαση και δεν την υλοποιησε?? 20 κ εσυ.....ποιος υπεβαλε ενσταση στον διαγωνισμο?? Συνενοχος...20 κ εσυ....Διοικηση ΟΣΕ,γτ δεν μπηκε το συστημα?? απο 20 ολοι σας....ποιοι υπουργοι "φρεναραν" το εργο??? 20-20-20.....
Αντε γτ μας εφαγε η πολυ δημοκρατια....
ahhzfmFzdGVpYS1hbmVrZG90YS1hdGFrZXNyEwsSBkFzdGVpbxiAgIDG5IGBCQw.jpg

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.559
Πόντοι
456
Ο μαλακας της χιλιετιας προσεληφθη το βρωμικο 89 ...προφανως θα ειχε κολλησει εκατονταδες χιλιαδες αφισες νδ για να φυγει η πρασινη μαφια και οι υπηρεσιες του τον εφεραν σε θεση αχθοφορου σε ενα βυσματικο δημοσιο οργανισμο...22 χρονια μετα ,το 2011 και μεσα σε πεντε μερες φευγει απο τον οσε για το υπουργειο παιδειας....λογικο σαν κινηση γιατι ολοι τοτε στην νδ σκιζονταν να κλεισουν ειτε να πουλησουν σε ιδιωτες τον σιδηροδρομο...ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.......το 2022 με κυβερνηση παλι νδ (ολως τυχαιως) ανοιγουν θεσεις σταθμαρχη στον οσε και το αλανι παει φυτευτο λιγο πριν τη συνταξη με γαματο μισθο στη θεση της
Λαρισας...
ΤΟ ΟΤΙ Ο μαλακας της γης εχει τρελο βυσμα ειναι πασιφανες ...το θεμα ειναι οτι εχει ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΒΥΣΜΑ και συνηθως το τεραστιο βυσμα ειναι ΠΩΛΗΤΙΚΟΣ +ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟ ΡΑΣΟ.....ΚΑΝΑ αλανι απο τα μερη εκει δεν εχουμε στο σαη να δωσει ινφο?
Θυμήθηκα κάτι τέτοιους πάντως στο στρατό στη θητεία που έκανα που είχαμε στη μονάδα ήταν οι πιο επικίνδυνοι.Δεν έκαναν τίποτα δεν τους ακούμπαγε κανένας και όλο μαλακίες κάνανε που τρέχανε οι άλλοι να τα μπαλώσουν.

• Like
Αντιδράσεις: iliasl

TNT!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.979
Πόντοι
456
Μεσα ολοι ρε.....Σταθμαρχης μεσα... Ποιος τον διορισε?? παρε και εσυ 20 χρονακια...... ποιος τον εβαλε βαρδια??? 20 κ εσυ....ποιος εργολαβος πηρε την συμβαση και δεν την υλοποιησε?? 20 κ εσυ.....ποιος υπεβαλε ενσταση στον διαγωνισμο?? Συνενοχος...20 κ εσυ....Διοικηση ΟΣΕ,γτ δεν μπηκε το συστημα?? απο 20 ολοι σας....ποιοι υπουργοι "φρεναραν" το εργο??? 20-20-20.....
Αντε γτ μας εφαγε η πολυ δημοκρατια....
ahhzfmFzdGVpYS1hbmVrZG90YS1hdGFrZXNyEwsSBkFzdGVpbxiAgIDG5IGBCQw.jpg
Απλά να σου θυμίσω το 1972...:coffee:

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.783
Πόντοι
1.756
Απλά να σου θυμίσω το 1972...:coffee:

συγκρινεις την τεχνολογια του '72 με την σημερινη??? υπηρχε και τοτε το συστημα και δεν μπηκε??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom