Όλοι για δρόμο είναιΤυπε δεν έχεις πάρει χαμπάρι οτι εχει παραιτηθεί ο υπουργος μεταφορων καθως και οι διοικητές ΟΣΕ και ΕΡΓΟΣΕ;
Για αυτούς ναι ξέρω
Όλοι για δρόμο είναιΤυπε δεν έχεις πάρει χαμπάρι οτι εχει παραιτηθεί ο υπουργος μεταφορων καθως και οι διοικητές ΟΣΕ και ΕΡΓΟΣΕ;
Οταν φτασεις και στην ¨ανεξαρτητη δικαιοσυνη" που εβγαζε κατ'εντολη ολες τις απεργιες των σιδηροδρομικων που ζητουσαν να φτιαχτουν συστηματα ασφαλειας ως παρανομες και καταχρηστικες σφυριξε μου.....Έλα να μπαίνουν σιγά σιγά και άλλοι στο κάδρο.
Η πρόεδρος της ρυθμιστικής αρχής σιδηροδρόμων.
Της αρμόδιας Εθνικής Αρχής Ασφάλειας για τους Σιδηροδρόμους (Αρχή Ασφάλειας Σιδηροδρομικών Μεταφορών).
Τόσα χρόνια ούτε που την ξέραμε, αυτή όμως μια χαρά έπαιρνε τον μισθό της.
Τώρα που σκοτώθηκε ο κοσμάκης μας λέει οτι έχει μόνο 4 άτομα και δεν προλαβαίνει.
Πόσο λίγοι, ρε πούστη μου. Πόσο μικροί.
Ποιος ο ρόλος της Ρυθμιστικής Αρχής Σιδηροδρόμων -Τι δήλωσε η πρόεδρος - iefimerida.gr
Η ΡΑΣ (Ρυθμιστική Αρχή Σιδηροδρόμων) ήταν μέχρι τώρα άγνωστη στο ευρύ κοινό και ήρθε στην επικαιρότητα μετά το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.www.iefimerida.gr
4000000 ευρω ο προυπολογισμος της ΠΔ. Χωρια τα εξοδα παραστασης κλπ. Εσοδα μηδεν. Με τον Παυλο και πρεστιζ θα ειχαμε και θα ειχε εσοδα με τα παλατια που θα ητανε επισκεψημα. Αλλα ειπαμε. Ο Ελληνας θελει ελευθερια και κουπονια.Υπάρχει βίντεο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αυτο το βουρλο για ποιο λογο την πληρώνουμε
Περιμεναμε καλύτερη προσεγγιση επι του θεματοςη χωρα εχει τους πολιτικούς που της αξίζουν , τελεια και παυλα
Ελα σου εχω ποιο σημαντικα πραγματα να ασχοληθεις.Ρε καθυστερημένε ο πρώην Διευθυντής Ασφαλείας και Κυκλοφορίας ΤΡΑΙΝΟΣΕ το λεει οτι υπάρχουν GPS στα τα τραίνα και δεν προφέρουν κατι ουσιαστικο.
Κατσε τωρα εσυ Βασιλικος εισαι ή Χουντικος;4000000 ευρω ο προυπολογισμος της ΠΔ. Χωρια τα εξοδα παραστασης κλπ. Εσοδα μηδεν. Με τον Παυλο και πρεστιζ θα ειχαμε και θα ειχε εσοδα με τα παλατια που θα ητανε επισκεψημα. Αλλα ειπαμε. Ο Ελληνας θελει ελευθερια και κουπονια.
Έλα να μπαίνουν σιγά σιγά και άλλοι στο κάδρο.
Η πρόεδρος της ρυθμιστικής αρχής σιδηροδρόμων.
Της αρμόδιας Εθνικής Αρχής Ασφάλειας για τους Σιδηροδρόμους (Αρχή Ασφάλειας Σιδηροδρομικών Μεταφορών).
Τόσα χρόνια ούτε που την ξέραμε, αυτή όμως μια χαρά έπαιρνε τον μισθό της.
Τώρα που σκοτώθηκε ο κοσμάκης μας λέει οτι έχει μόνο 4 άτομα και δεν προλαβαίνει.
Πόσο λίγοι, ρε πούστη μου. Πόσο μικροί.
Ποιος ο ρόλος της Ρυθμιστικής Αρχής Σιδηροδρόμων -Τι δήλωσε η πρόεδρος - iefimerida.gr
Η ΡΑΣ (Ρυθμιστική Αρχή Σιδηροδρόμων) ήταν μέχρι τώρα άγνωστη στο ευρύ κοινό και ήρθε στην επικαιρότητα μετά το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.www.iefimerida.gr
η χωρα εχει τους πολιτικούς που της αξίζουν , τελεια και παυλα
την επομενη να μπεις μεσα κ εσυ και αν ζησεις, να πεις εσεις δεν φταιτε καθολου που ενω ξερετε οτι ειναι για το πουτσο το δικτυο, ρισκαρετε την ζωη μου για τα φραγκα!!!! Αν τους ενοιαζε, ας μην εβαζαν σε λειτουργεια τα τρενα και να ελεγαν στο γαμημενο κρατος, μεχρι να φτιαξετε οτι ειναι απαραιτητο για την ασφαλεια τον εργαζομενων και επιβατων ,ΡΗΤΡΑ για την ζημια μου . αλλα ΣΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΤΟΥΣΣτα αρχιδια της η Hellenic Τrain για την κατάσταση του δικτύου! Ειναι καλυμμένη νομικα με εγγραφα σφραγισμένα και πρωτοκολλημένα οτι το δίκτυο ειναι ασφαλείς απο τον ΟΣΕ!
Και σε γκρεμο να πήγαινε η γραμμή απο τι στιγμη που τις λεει ο ΟΣΕ οτι ειναι ασφαλείς η Hellenic Train θα το έστελνε!
Αυτό είναι καλό!
Αχνοφαινεται στο βάθος του τούνελ η ελπίδα!
Επίσης δεν τους υποκινεί κανένας!
Αυτό το γνωρίζω καλά!
Στα Δεκεμβριανά για παράδειγμα ήμουν μαθητής της Γ' Λυκείου.
Μόνοι μας εμείς οι μαθητές κάναμε καταλήψεις και κατεβαίναμε κάθε μέρα στο Σύνταγμα στις πορείες!
Για τον Αλέξη..........
Η ενσταση μου ειναι σε 2 σημεια:Αρα η ενσταση σου δεν ειναι στα μαθηματικα που χρησιμοποιηθηκαν αλλα στα νουμερα που με τον ιδιο στομφο οπως λες δημοσιευει το Θεμα (τα 5.5 χλμ ηταν κατι που εγραψε η εφημεριδα). Τα μαθηματικα που χρησιμοποιηθηκαν λοιπον ειναι σωστα, απλα τα δεδομενα ειναι λαθος γιατι το Θεμα και οι αναγνωστες τους, τοσα καταλαβαινουν.
Πόσοι είναι αυτοί ? 3 ?Συνεχιζουν να ειναι συγκλονισμενοι με την τραγωδια
Αυτο εδω δεν βοηθουσε το ρατσιστικο παραληρημα;Συνεχιζουν να ειναι συγκλονισμενοι με την τραγωδια
Αυτό είναι καλό!
Αυτό το γνωρίζω καλά!
Μόνοι μας εμείς οι μαθητές κάναμε καταλήψεις και κατεβαίναμε κάθε μέρα στο Σύνταγμα στις πορείες!
Για τον Αλέξη..........
Αυτό είναι καλό!
Αυτό το γνωρίζω καλά!
Που ειναι το ρατσιστικο παραληρημα ρε γιδι?Αυτο εδω δεν βοηθουσε το ρατσιστικο παραληρημα;