Νέα

Πολύνεκρη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xxx_male
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 418K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Sfedona

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2021
Κριτικές
36
Like
3.309
Πόντοι
2.606

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.949
Πόντοι
6.256
Έλα να μπαίνουν σιγά σιγά και άλλοι στο κάδρο.
Η πρόεδρος της ρυθμιστικής αρχής σιδηροδρόμων.
Της αρμόδιας Εθνικής Αρχής Ασφάλειας για τους Σιδηροδρόμους (Αρχή Ασφάλειας Σιδηροδρομικών Μεταφορών).
Τόσα χρόνια ούτε που την ξέραμε, αυτή όμως μια χαρά έπαιρνε τον μισθό της.
Τώρα που σκοτώθηκε ο κοσμάκης μας λέει οτι έχει μόνο 4 άτομα και δεν προλαβαίνει.
Πόσο λίγοι, ρε πούστη μου. Πόσο μικροί.
Οταν φτασεις και στην ¨ανεξαρτητη δικαιοσυνη" που εβγαζε κατ'εντολη ολες τις απεργιες των σιδηροδρομικων που ζητουσαν να φτιαχτουν συστηματα ασφαλειας ως παρανομες και καταχρηστικες σφυριξε μου.....

SailorGr

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Αυγ 2013
Κριτικές
26
Like
11.206
Πόντοι
3.466
Υπάρχει βίντεο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αυτο το βουρλο για ποιο λογο την πληρώνουμε
IMG_20230303_143036.jpg
4000000 ευρω ο προυπολογισμος της ΠΔ. Χωρια τα εξοδα παραστασης κλπ. Εσοδα μηδεν. Με τον Παυλο και πρεστιζ θα ειχαμε και θα ειχε εσοδα με τα παλατια που θα ητανε επισκεψημα. Αλλα ειπαμε. Ο Ελληνας θελει ελευθερια και κουπονια.

• Like
Αντιδράσεις: geoMan

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.319
Πόντοι
3.936
Ρε καθυστερημένε ο πρώην Διευθυντής Ασφαλείας και Κυκλοφορίας ΤΡΑΙΝΟΣΕ το λεει οτι υπάρχουν GPS στα τα τραίνα και δεν προφέρουν κατι ουσιαστικο.
Ελα σου εχω ποιο σημαντικα πραγματα να ασχοληθεις.
331639229_513506950861251_8343668718414700062_n.jpg

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.949
Πόντοι
6.256
4000000 ευρω ο προυπολογισμος της ΠΔ. Χωρια τα εξοδα παραστασης κλπ. Εσοδα μηδεν. Με τον Παυλο και πρεστιζ θα ειχαμε και θα ειχε εσοδα με τα παλατια που θα ητανε επισκεψημα. Αλλα ειπαμε. Ο Ελληνας θελει ελευθερια και κουπονια.
Κατσε τωρα εσυ Βασιλικος εισαι ή Χουντικος;:confused:

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.307
Πόντοι
3.556
Έλα να μπαίνουν σιγά σιγά και άλλοι στο κάδρο.
Η πρόεδρος της ρυθμιστικής αρχής σιδηροδρόμων.
Της αρμόδιας Εθνικής Αρχής Ασφάλειας για τους Σιδηροδρόμους (Αρχή Ασφάλειας Σιδηροδρομικών Μεταφορών).
Τόσα χρόνια ούτε που την ξέραμε, αυτή όμως μια χαρά έπαιρνε τον μισθό της.
Τώρα που σκοτώθηκε ο κοσμάκης μας λέει οτι έχει μόνο 4 άτομα και δεν προλαβαίνει.
Πόσο λίγοι, ρε πούστη μου. Πόσο μικροί.

Τόσα χρόνια στην αφάνεια να μασουλάει μισθό.

Άλλη μια γενική μανατζαρέα μυρωδιάς από ασφάλεια μεταφορών. Βιογραφικό λίγο από εδώ λίγο από εκεί.

"Όχι άλλο κα΄ρβουνο"

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.317
Πόντοι
3.446
Στα αρχιδια της η Hellenic Τrain για την κατάσταση του δικτύου! Ειναι καλυμμένη νομικα με εγγραφα σφραγισμένα και πρωτοκολλημένα οτι το δίκτυο ειναι ασφαλείς απο τον ΟΣΕ!

Και σε γκρεμο να πήγαινε η γραμμή απο τι στιγμη που τις λεει ο ΟΣΕ οτι ειναι ασφαλείς η Hellenic Train θα το έστελνε!
την επομενη να μπεις μεσα κ εσυ και αν ζησεις, να πεις εσεις δεν φταιτε καθολου που ενω ξερετε οτι ειναι για το πουτσο το δικτυο, ρισκαρετε την ζωη μου για τα φραγκα!!!! Αν τους ενοιαζε, ας μην εβαζαν σε λειτουργεια τα τρενα και να ελεγαν στο γαμημενο κρατος, μεχρι να φτιαξετε οτι ειναι απαραιτητο για την ασφαλεια τον εργαζομενων και επιβατων ,ΡΗΤΡΑ για την ζημια μου . αλλα ΣΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΤΟΥΣ

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.307
Πόντοι
3.556
Αυτό είναι καλό!
Αχνοφαινεται στο βάθος του τούνελ η ελπίδα!

Επίσης δεν τους υποκινεί κανένας!

Αυτό το γνωρίζω καλά!

Στα Δεκεμβριανά για παράδειγμα ήμουν μαθητής της Γ' Λυκείου.
Μόνοι μας εμείς οι μαθητές κάναμε καταλήψεις και κατεβαίναμε κάθε μέρα στο Σύνταγμα στις πορείες!

Για τον Αλέξη.......... :rose:

Τι μόνοι σας οργανωθήκατε κι εσείς μωρμαλάκα μου που δεν ξέρατε τότε να στρώσετε ούτε το κρεβάτι σας, οργανώσατε και επανάσταση :confused:

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.960
Πόντοι
46.423

:cry: :cry: :cry:

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Αρα η ενσταση σου δεν ειναι στα μαθηματικα που χρησιμοποιηθηκαν αλλα στα νουμερα που με τον ιδιο στομφο οπως λες δημοσιευει το Θεμα (τα 5.5 χλμ ηταν κατι που εγραψε η εφημεριδα). Τα μαθηματικα που χρησιμοποιηθηκαν λοιπον ειναι σωστα, απλα τα δεδομενα ειναι λαθος γιατι το Θεμα και οι αναγνωστες τους, τοσα καταλαβαινουν.
Η ενσταση μου ειναι σε 2 σημεια:
1. Θεωρει πως το δυστυχημα εγινε στα 5.5 χιλιομετρα που ειναι λαθος. Και ειναι σημαντικο αυτο, γιατι μπορει στα 5.5 χλμ οντως να μην προλαβαινε ακομα και να καταλαβαινε το λαθος, αλλα στα 25 που εγινε, προλαβαινε να το αποφυγει
2. Θεωρωντας πως το δυστυχημα εγινε στα 5.5, ξεκιναει να βαζει και το απεναντι τρενο να τρεχει μεσα στην αποσταση αυτη. Αυτο κανει οταν λεει πως ειχαν συνολικη ταχυτητα 240 για να καλυψουν 5.5 χλμ. Καταλαβαινεις το λαθος
Παντως χωρις να ειμαι αναγνωστης του θεματος, ο τιτλος του αρθροι ειναι μια χαρα. Ο σταθμαρχης ειχε οντως 5.5 χιλιομετρα για να βλεπει το τρενο, το οποιο μετα χανεται απ τον πινακα. Και εδω μπαινει η εμπειρια και ο τροπος που δουλευει καποιος. Ενας εμπειρος υπαλληλος μπορει να ειχε αποκτησει τη συνηθεια μετα που φευγει ενα τρενο, να πηγαινει να επισκοπει και παλι τον πινακα οτι ολα εχουν καλως και μετα να παει να κανει οτι θελει ησυχος. Μιλαμε για θεση με τεραστια ευθυνη εξ ορισμου.
1677856728075.png

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.307
Πόντοι
3.556
Συνεχιζουν να ειναι συγκλονισμενοι με την τραγωδια

Πόσοι είναι αυτοί ? 3 ?
Εδώ τις καλές εποχές τον ψηλό τον είχαμε γραμμένο στον πούτσο μας και οι άλλοι 2 από ένα αρχίδι ο καθένας.

Η ζωή συνεχίζεται προφανώς, αλλά πούτσα μας για τους Αντετοκ

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.949
Πόντοι
6.256

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Αυτό είναι καλό!

Αυτό το γνωρίζω καλά!

Μόνοι μας εμείς οι μαθητές κάναμε καταλήψεις και κατεβαίναμε κάθε μέρα στο Σύνταγμα στις πορείες!

Για τον Αλέξη.......... :rose:

Ναι και?

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.977
Πόντοι
3.656
Αυτό είναι καλό!

Αυτό το γνωρίζω καλά!

Πανηγυρίζουν οι καφετέριες τύπε όποτε έχει καταλήψεις,απεργίες κλπ

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Αυτο εδω δεν βοηθουσε το ρατσιστικο παραληρημα;

Antetokounmpo-minima-Tempi.jpg
Που ειναι το ρατσιστικο παραληρημα ρε γιδι?

Ουτε μιση αναρτηση δεν εκανε ο "γιανναρος" αν ειχε κανει θα γραφαν "μεγαλειο ψυχης κλπ" τωρα που δεν εκανε μιση αναφορα τιποτα ολα καλα απο τα γιδια σαν εσενα κ το ακροαριστερο βοθρο του γκαζετα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom